Aşk İlişkileri Sırf maddi durumu iyi olduğu için biriyle evlenir miydiniz? SanırımDeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalımm🧚 Güncellemeler+1 yıl Herkes hayır demiş ama sanmıyorum 😄 Sırf maddi durumu iyi olduğu için biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır tabi ki ben aynı şekilde paraya bakan bir kız ile evlenmem. beni kalbim ve aşkım için sevecekse sevsin 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl iyi bir kriter olabilir ama tek başına asla yeterli değil bence 1 1 Yorumla SanırımDeliyim +1 yıl kesinlikle 🧚 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yakın çevremde birisi öyle yaptı. Şu an boşanıyorlar. Para için kimseyle evlenilmemeli bence. Resmen bedenini paraya satmak gibi bir şey bu 1 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kendimin de maddi durumu iyi olduğu için gerek duymazdım. 1 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Maddi durumu kötü birisiyle kim evleniyo ki. Eskidendi o ben sana aşığım olayları 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece maddi durumu iyi diye evlenemezdim sanırım çünkü çok duygusalım yapamıyorum 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yani evlenmek değil de... 1 2 Yorumla SanırımDeliyim +1 yıl evlenmek değil de ne? 😄 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Eğlenmek :D :D Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mantık evliliği sevmiyorum 1 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 10 kadından 9'u evet der bu soruya. 1 0 Yorumla
ulanhayatttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benim için maddiyat önemli değil gerçek aşk önemli🙂 0 0 Yorumla
1Ay_Işığı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. SEVGİ olmadan zor ya 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hoşlandıysam evet 1 0 Yorumla
iremmmm__ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hayır. 1 3 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Ne iş yapıyorsun peki Yorumla iremmmm__ +1 yıl @Kriminal_Kalp sana ne amca djsjskdks Yorumla iremmmm__ +1 yıl Niye bana sordun hayırdır Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evlenirim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki ben aynı şekilde paraya bakan bir kız ile evlenmem. beni kalbim ve aşkım için sevecekse sevsin
iyi bir kriter olabilir ama tek başına asla yeterli değil bence
kesinlikle 🧚
Yakın çevremde birisi öyle yaptı. Şu an boşanıyorlar. Para için kimseyle evlenilmemeli bence. Resmen bedenini paraya satmak gibi bir şey bu
Kendimin de maddi durumu iyi olduğu için gerek duymazdım.
Maddi durumu kötü birisiyle kim evleniyo ki. Eskidendi o ben sana aşığım olayları
Sadece maddi durumu iyi diye evlenemezdim sanırım çünkü çok duygusalım yapamıyorum
Yani evlenmek değil de...
evlenmek değil de ne? 😄
Eğlenmek :D :D
Mantık evliliği sevmiyorum
Hayır, benim için karakteri önemli.
Hayır aşık olmam lazım
10 kadından 9'u evet der bu soruya.
Umrumda olmaz
Benim için maddiyat önemli değil gerçek aşk önemli🙂
Hayır sevdiysem evet
Hayır
olmaz evlenmem