Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kişi ile zaten %100 anlaşamazsınız. Orta karar gider neredeyse çoğu çiftin ilişkisi. Yani sorunun cevabı evet evet evet. Filmlerde gördüğünüz gibi değil o evlilikler.
Cevap
2Cevap
Ne zenginler gördük donanimsiz, eğitimsiz geri kafalı... hayatıma girecek insan kendisini yetiştirmiş olacak, komik olacak, sesi güzel olacak, yakışıklı olacak, kültürlü olacak. Come on Girls! Ben kendimi yetistireyim bugünlere getireyim paralı ama hiç bir ozelligi olmayan birisiyle birlikte olayaim. Never! Saydığım özelliklere sahip erkek benim gözümde zaten zengin bir kişiliğe sahiptir, ortalama maaşının olması yeterli.
Mal varlığı için değil sevdiğim için evlenirim, orta karar değil yeri gelir hiç anlaşamam ama seviyorsam o bile tatlı gelir
Sırf mal varlığı için evlenilmez. Anlaşmak, aynı düşüncelere sahip olmak önemli. Çünkü bir ömrü etkileyecek bir karar bu.
Ben mal miyim da kendimi mala karşılık sevmediğim, anlaşamadığım kişiyle evleneyim
Ben herkes adına cevaplayayım eğer tipi iyiyse evet tipi kötüyse hayır. Benim mal varlığım var ama hiç sevgilim dahi olmadı örneğin. Ben de yaklaşmadım karşı taraftan da yaklaşan olmadı.
Mal varlığı için değil anlaştığım için evlenirim..
Aşk yoksa bende yohum
Evet anlaşabilmek kolay şey mş
Hayir tabiki sevgi olmazsa arzu da olmaz
Hayir Mal varligi skntim yok
Sevmiyorsan olmaz
Abi evlenilebilir
O orta halli kişi sen mi oluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?