Şizofren olmuş iyice bu tc kızları, herkes kendisinin peşindeymiş gibi triplere girip hayal dünyasında yaşıyorlar. Hayır yani flört etmeye çalışsak bunu belli etmek için naparsak yapalım bu seferde flört etmeye çalıştığımızı anlamazlar bir türlü. Türk kızları niye bu kadar dengesiz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Algı meselasi dostun görmeden etmeden bir yerlerini kaldıran erkekler yüzünden kendilerini bir şey sanıyorlar
Pembe hesaba bak kaç kişi yürüyor daha ne olsun kendisini özel zanneder tanı
Tabi
Doğru ama bu kendisiyle konuşan her ekreğin flört ettiği anlamına mı geliyor
Yok be dostum ne alası var işte diyorum ya bazılarının yüzünden kendini bir şey sanan çok
Böyle abazaları da anlamıyorum zaten. Altı üstü bir @m yani ne var bunda bu kadar, olmasa da olacak bir şey.
Dostum erkeginide kızınıda çözemezsîn artık
Aynısı erkeklerde de var
Yani bende yok bir erkek olarak, senin tanıdığın erkekler nasıldır bilemem
En basiti buradan biriyle bir saate yakın yazıştık iyi geceler demiş ben de sabah görünce günaydın dedim nezaketen
Sen de benimle ne çok ilgileniyosun yazmış -_-
Aynısı benim başıma da gelmişti, hatta ben ona hiç yazmamıştım bile hep kendisi attı ilk mesajı ben sadece attığı mesajlara döndüm onda bile saçma sapam triplere girdi sen ilgi mi istiyorsun falan diye
Sen en azından belli oranda ilgi vermişsin kadınlar ilgi vermeyip sadece ilgiye karşılık verdiğinde bile bu triplere giriyor genelde. O bahsettiğin kişi de muhtemelen hayatında hiç ilgi görmediği için bi heyecanlanmıştır o kadarcık ilgiye bile.
Ama kadınlarda bi narsistlik var sanki dünya kendi etrafında dönüyormuşta her şey kendileri için yaratılmış gibi, bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey bu.
Buna biraz da siz sebepsiniz😅
Kızın biri canım sıkıldı diyo 30 erkek üşüsüyor hemen yani me gereği var
Çünkü ilgiye açsınız, bu yüzden size gelen mesajlar bile bir yerlerinizi kaldırmaya yetiyor
Yapmayın
Kaldırmayın o zaman
Aynı soruyu erkek sorsa yazmazsınız ama
Mesela ben olsam takmazdım zaten mesaj kutusundakilerin çoğu ya hayatta hiç bir vafsı olmayan erkekler ya da işerken göbeğinden çükünü göremeyen dayılar. Eğer bunlar benim dötümün kalkması için yeterli sebeplerse ben onlardan daha eziğimdir zaten
Neyi yazmam
ilgi için debelenen kızları tasvip etmiyorum hele orasını burasını açanlara hiç girmeyelim
Erkekler biraz mesafeli olmayı öğrenmeli bence
Orasını burasını açanlardan bahsetmedim bile ama ne sorusu neyi yazmam anlamadım orasını
Senden bahsetmiyorum
Genel erkekleri diyorum
Pembelinin biri canım sıkıldı yazsa 2 dk da 30 kişi üşüşür
Ama erkek yazsa bomboş kalır
Yakışıklı, fit falansa erkeğinki de dolar ama o ayrı konu
Her neyse tüm bu bahsettiğimiz durumlar beni kadınlardan soğutuyor özetle
Haklısın
Genelleme yapmayacak kadar zekisin diye düşünüyorum
Ben erkeklerin bu konudaki hatasını kabul ediyorum bu arada, yanlış anlama ama umarım tek kabahatin erkeklerde olduğunu düşünmüyorsunuzdur.
Peki sen neden genelleme üzerinden konuşuyorsun ki
Hayır erkekler toptan suçlu demiyorum v
Ama erkekler dediğin zaman bütünü kastetmiş oluyorsun
ben yanlış anlaşıldım da neyse
Yo yo anlıyorum ben seni sadece tabirlerini doğru bir şekilde kullanmadığını kastettim sorun değil anladım demek istediğini bende yapmışım zaten aynı hatayı
% lik olarak bakarsak çoğunluk kızlara fazla ilgi ve şımartma yapıyor erkeklerin
Kızlara da bakarsak ilgi açlığı ve narsistlik ego... da % lik olarak fazla çoğunluk yani
Hepsi değil çoğu
öyle miyiz kdkwkksk