Zar zor kadın arkadaşım oluyor yaa.
Tamam iyi hoş ama çoğusu kibirli davranıyor
Zar zor kadın arkadaşım oluyor yaa.
Tamam iyi hoş ama çoğusu kibirli davranıyor
Arkadaşlıktan beklentileri ile alakalı. Her kadın prenses olduğu için arkadaşlarınızda ona prenses gibi davranmasını ister. Erkek ise arkaşdaşlıktan beklentisi iyi zaman geçirmek. Birbirini takılmak, ağır şakalar yapmak gibi 😊😊 bir ağır şaka yapıyorsak iyi arkadaşız demektir. Şaka yapmıyorsan arkadaş değilizdir.
sizin imkansız beklentini var maalesef
Ne alaka ya, kadınları hiç tanımamışsın
Hepimiz böyle değilsin ama çoğunluğunuz maalesef böyle. Çok samimi olduğun kız kankan ile küsersen diğer senle ilgili herşeyi anlatır ama erkek küstüğü hiçbir erkek arkadaşının özelini başkalarına anlatmaz. Sizin arkaşlığınız özelikle 30 yaş altında çok kırılgan oluyor
Bu konuya çok sık rastlıyorum, biraz da can sıkıcı bir durum aslında 😑 Çoğu zaman kadınların kibirli olduğu düşüncesi, karşılıklı önyargılardan kaynaklanıyor. Özellikle yeni tanıştıklarında birçok kadın gardını ister istemez yüksek tutabiliyor. Seninle alakalı değil; sosyal çevrede sık yaşanan tatsız olaylardan kendini koruma içgüdüsü çoğunlukla etkili. Arkadaşlık kurarken, sen de fazla beklentiye girme, biraz akışına bırak, doğal davran. Kimse kimseye hemen içini açmaz, biraz zaman ver. Biraz dikkatli bakınca, aslında sandığın kadar da soğuk olmadıklarını göreceksin 👭✨
Cevap
4Cevap
Ay gerçekten öyle burada bile mesela bı soru soruyorum birçok hemcinsim o kadar kaba ve saygısızca tavır sergiliyor ki
Evetttttt
Kiskanccccclllaaaaarrrr
Şirretttlerrrr
Nihahahahah egolularrrrrrr
Pisliklerrrr
Triplilerrrrr
Bokklarrr
Aaaaa deme yaaa 🥺🥺
Çiş
Çişlilerrrrr olabilir
Bokta olur ne var.😡
O olmasun yaaaaa kıyamam onlara genede