Flört değil o arkadaşlar, flört olsa duramazsınız. Huy olarak kibar ve düzgün insanlar vardır, kabullenin. Bilgilendirme bitmiştir, teşekkürler :DD

Flört değil o arkadaşlar, flört olsa duramazsınız. Huy olarak kibar ve düzgün insanlar vardır, kabullenin. Bilgilendirme bitmiştir, teşekkürler :DD

Öncelikle şunu söyleyim burada her iki tarafın yanlış durumu var. Öncelikle kadının samimi davranmaları erkeklerin bu durumu hayatında çok az kadından gördüğü için bu davranışları flört olarak algılayabiliyor. Kadınlar ise her erkeği elde edebileceklerini düşündükleri için karşısındakini deneme amaçlı da yapabiliyorlar. Durum bundan ibaret. İradeli bir erkek olarak söylüyorum hiçbir kızın samimi davranışına karşı tav olmadım aksine tav ettim. Çünkü karakter özelliğim olarak çoğu kadından daha iyi cilve yapabilen biriyim. Ama gel gör ki hiçbir kızın teklifini kabul etmedim. Böylede bir erkeğim işte
Bir erkek bir kızı arkadaş olarak göremez de ondan. Ben öyle bir şey yapamam yani benim düşüncem bir erkek bir kızla kakna ise o erkek ibndir ya da kestirmiştir derim dünyanın yaratilışından beridir bu böyle bu kural değişmez sen evlendikden sonra hala başka erkeklerle arkadaş kalabilir misin? Sonra eşin hapse girecek senin yüzünden bu daha mı iyi
Benimde başıma geldi bu olay. Sürekli beni gördüğünde, gülümseyen, pozitif, birisi vardı. İlgileniyor mu acaba sandım. Sonra biraz davranışlarımla ilgimi belli ettim, hemen çekti kendini kadınlar anlar genelde, istemiyorsa çeker kendini, davranışı belli eder.
İki taraf içinde söyleyebilirm ki sevgi ilgi görmeyen kimseler en ufak bir nezaketi tavrı yanlış anlarlar çünkü bu konuda açlar aradaki farkı bilmiyorlar her sana selam veren merhaba diyen senden hoşlanıyor sana aşık değildir
Ay çok haklısın ya, valla! Dostane bir iltifat ediyorsun, adam hemen "acaba hoşlanıyor mu" moduna giriyor. 🫠 Herkesin niyeti flört değil ki, insan gibi sohbet ediyoruz bazen sadece. Ama galiba bu biraz algı meselesi, herkes kendi filtresinden görüyor her şeyi. Bence net olmak önemli. Senin böyle birine denk geldiğin oldu mu peki? 😏
Cevap
44Cevap
Bana arkadaşca yanaşıp biz arkadaşız diyerek öpücük emojisi atan kadın vardı bir zamanlar. Gel bunu arkadaş olarak yorumla işte
Hahaah
ben zannetmem
Aklı başında olan bir kadın hiçbir erkekle dostça takılmaz. Kadın ve erkek "dost" olmaz, olursa "sevgili" olur sadece. Bunu ısrarla anlamak istemeyenler ardarda çakılmaya devam ediyor ibretle izliyoruz net. Artık insanların şunu anlaması gerekiyor bir erkeğin sadece bir kadını olur, bir kadının da sadece bir erkeği olur. Aldatmayı sadece yatak münasebetiyle sınırlı tutmak kendisini kandırmaktır en başta. Dostça tavırlar da sadece sevgiliye özel olmalıdır. Sevgili ve dost tek kişidir, o da sevgilidir evlilik varsa da eştir, nett.
Erkekler hoşlanmadıkları kızlara kibar davranmadıkları için kendilerine kibar davranan kızların da onlardan hoşlandığını düşünüyor. Erkeklere kibar davransan bu kız bana aşık derler, yüz vermeyip terslesin egoist derler. En iyisi tersleyip geçmek.
. DD
Türk kadınları hep sohbetten kaçan, kendini naza çeken olarak düşünüldüğü için, konuşanı da flört ediyor olarak düşünebiliyor erkekler.
Diğer kadınlar daha mı rahat. Ne yapıyorlar mesela nasıl olmalıyız.
Flörtteki cilveyi unutmuşlar demekki😅 o kadar uzun zaman olmuş ki onlar için haha😅
Erkekler genelde dostlarına öyle davranmazlar. O tarz davranışları partnerlerine saklarlar. Bir kadın kendilerine böyle davrandığında kendilerinden yola çıkıp bunu romantik bir davet olarak yorumluyor olmaları muhtemel.
Erkek kadınla arkadaş olamaz çünkü. Flört gibi algılasa ya gerçekten öyleyse der, algılamasa da kadın bana yüz vermiyor der. O yüzden herkes kendi cinsiyle arkadaş olup karşı cinsle birliktelik kursun.
Siz neden bedava ilgi için erkekleri kullanıyorsunuz? Kadınlar ve dostça tavır? Siz kendi aranızda bile dost kalamıyorsunuz. Bir erkeğe mi dostça tavır göstereceksiniz?
Bunun sebebi çok belli karşınızda ki insanı sizde arkadaş olarak görmüyorsunuz. Daha yakın daha samimi yaklaşıyorsunuz sizce aynısını size erkek yapsa siz nasıl hissedersiniz
Saçmalamayın gerçekten dostça davranan kadını ayırt edebiliyoruz fazla cilveli, nazlı nazlı hareketler edip aklını çelip zorla kendinden hoşlandırıp ben arkadaşça yaklaştım diyorsunuz
Bu konu kultur meselesi, biz erkekler kadinlara aciz ozellikle turkiye ve asya, hatta kadin gordumu hazine bulmus gibi bakariz. Ama bati kadina oyle davranmaz fakat acik kapi buldumu oda kadina yurur, yani senin anlican biz ates ve barut gibiyiz bizden dost olmaz. Biz bir araya geldikmi patlama yasariz. ya da yasamak isteriz.
Çünkü erkekler sadece tavlamaya çalıştıkları kadınlara kibar davrandıkları için bizi de öyle zannediyorlar
Bende de bi dönem tam tersi oldu. ilgi duyan kadınların davranışlarını, sıradan arkadaş gibi gördüm :)
Normal konuştugum biriyle bile birinci haftanin sonunda bunu açıklama gereği duyuyorum. Gerçekten garip.
Çünkü kendileri sevmedikleri kadınlara acımıyorlar. Bir kadından naziklik görünce de ilgi zannediyorlar
Çünki erkekler hoşlanmadıkları kızlara samimi, yakın davranmazlar. Tabii öyle olmayanlar da var ama geneli öyle.
Kadın haklı ben dahil bu yakınlaşmayi yanlış anlıyor ve hemen bir çıkar peşine düşüyoruz.
Lan valla çok güzel canlilarsiniz tutamiyorum kendimi
Erkek erkeğe şaka dövüşe, kadın erkeğe şaka s*kişe gider diye bir laf duydum ama atalarımızdan mı duymuştum bir asker arkadaşımdan mı hatırlayamıyorum
Sürekli öyle algılıyorlar o yüzden ben artık hem cinslerim hariç kimseye o kadar samimi davranmıyorum
Aynen yaa çoğu erkekler dost yaklaşımı falan hoşlanti flört saniyo sıkıldım bu durumdan
Bazıları çok bitik selam versen oha bana yürüyor der 😅😅
Bilemiyorum yakın davranmayı sanıyoruz doğamızda var
Benim hayat felsefemde kızdan dost ya da arkadaş olmaz
O öyle değil, kadınlar her ihtimale karşı yanında biri olsun diye ayak yapıyor dostça tavır değil o
Kızlarda sanıyor kibarlık yapınca ondan hoşlandığımı sanıyor
Bende tam tersini düşünüyordum, naber diyoruz siritiyorlar demek adamina göre hareket ediyorlar.
Aç oldukları için normal bunu yapan kadınlarda var ama
Kadınlar neden erkeklerin flörtöz tavırlarını dostça sanıyor, mesele bu..
Değişir uzun süre yalnız kalan insanlar bir çok şeyi yanlış anlayabiliyor
Erkekle kadın arkadaş olamaz özellikle Türkiye'de Konu kapanmıştır.
Aynı sorunu erkek olarak yaşıyorum hiç görüşmek istemediğim kıza nezaketen kitap yazarken buldum kendimi 5 ay sürdü bu durum sanki evliliğini kurtarmaya çalışan bir adam gibi hissettim kendimi 😂
Hayır o flört m flört etmiyorsanız Mahmut abi gibi davranın
e şimdi karşınızdaki tipinize uygun değilse böyle tabi ama uygunsa siz flört etmeye calısıyorsunuz ama sizde bunu flört sanmayın :D
Erkekler hoşlandıkları kadına kibar ve nazikler bunu bı kadın yapimcada ona karşı bir şey hissetigini dusunuyor
Bence böyle erkekere ergenlik döneminde çok karşılaşırız
Terside çok oluyor bak bunun
ilgi ver ama dost ol sonra erkekler yanlış anlıyor birini sevmiyeceksem niye ilgileniyim köpek sahiplenirim pati verir ag
Kadınlar duygusal varlıklar erkeklerden beklentileri olduğu için suç kadınlarda erkekten ne dost ne kanka olur
çünkü kadınların duygusal yapısı var bizde yanılgıya düşüyoruz
Dostça davranış derken?
Sevgi görmedikleri için
İşlerine nasıl geliyosa öyle anliyolar
Ben değilim o aranan kişi❗
Zannetmiyorum
Çok haklısın bu durum aşılmalı artık
İlgisizlikten oluyor bu algılamalar.
Bende çok merak ediyorum bunu
Kadından dost olmaz da ondan
Daha önce ilgi görmedikleri için
Beyinleri öyle basıyor