+1 yılHojam o durum iki cinsiyet de var , çalıştığım yerde bir kız var benden 1 yaş büyük aramız iyi ama o anlamda değil , ben bunu ark olarak görüyorum ya da abla diye , bi gün ben girişe giderken abla ya da kız işte elinde malzemeler var getiriyor baktım sallana sallana geliyor elinden alim dedim düşerse kırılacak eşyalar aldım tamam kapıyı açtı falan birde sabahın 8 zi ben uyuyorum havada eşyaları aldım koydum olduğu yere , yalan yok kız, ya da hanfendi güzel teşekkür etti bende uyuyorum tabi tamam dedim neyse ben arkaya geçtim 1 saat olmadı iş yeri sahibinin ergen yeğeni geldi çok konuşuyor hojam çocuğun sesi de cırtlak neyse kız geldi çoçuğu aldı götürdü tam kurtulduk dedik kız oturdu sandalyeye bende oraları topluyorum dedi ne okuyorsun dedim bu falan güzel , sana yakışır dedi , tamam burada okey hoja sonra sevdiğin var mı diye sordu ben şöyle anladım bir tavsiye falan verecek dedim yok , yani kısaca orada yürüdü ben öyle dank etti işte ben burada daha 1 yıldır çalışom falan filan 1 ay boyunca bana yaklaştı yaklaştı iş yerinden bile birlikte çıkıyoduk işte bir gün benim elektrikli At infilak etti ben yüreyek gidiyom beni yolda takip etmiş birden arkadan zırt diye çıktı bende korkunca sinirlenirim biraz ona orada kızdım kız sadece güldü abartma dedi bende sustum öyle sonra akşam oldu, işte arkadaşı aradı annen hastalanmış acile kaldırmışlar kız aceleyle çıktı ondan sonra bir tane mal arkadaşı geldi dedi bu mu , senin sırığın dedi arkadaşları malın teki ben ozaman anladım böyle olmaz yarın söyleyim o aklındaki neyse o iş se diyim olmaz söylemesem ben kızdan hoşlanmıyorum, öbürsü gün söylicektim dedim yazık hani seviyorsa falan sonra deprem iş yeri başka yere taşındı kızın evi uzak diye ben getiriyorum oda hayla o kafada, boydan girip arkadaşlarımdan çıkıyor korkuyorum ki söylim abla iyi kalp li biri
(Bu arada kızdan hoşlanmıyorum iş yeri sahibiyle uzaktan akrabalar hem ayıp olmasın diye hemde cömertlik neticesiyle ,. Bu durumu illam biri yaşamıştır...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFlört eden kadın, zaten beden dilinden ve söylemlerinden kendini ele verir. (Her nezaket sahibi kadın, flört etmez.) Ama kadınlara yalnızca cinsel tatmin için yaklaşan bazı erkekler, kadının ona nezaketle yaklaşmasını "Aha bu kız verecek" bakış açısıyla ele alırlar. Kadının duyguları, düşünceleri ve istekleri o erkek için önemli değildir. O erkek, yalnızca kendi tatminine odaklanmıştır. Aslında kendisine de saygı duyan biri değildir. Aklı fikri uçkurundadır. Yalnızca o kadına da asılmaz aynı anda yürüyebileceği ne kadar kadın varsa yürür. Bu tür abazanca davranışların sona ermeyip halen devam ediyor olması bazı kadınların bu erkeklerin isteklerine olumlu yaklaştığını göstermektedir. Fakat bu tür abazanca davranışlar (Erkek çok zengin ve çok yakışıklı değilse) en fazla kendisi gibi kalitesiz bir kadınla birlikte olmasına yol açar. O erkek çok zenginse yalnızca parası için kendisiyle birlikte olunur. Çok yakışıklıysa da tek gecelik ilişkiler için kadın ona yaklaşır ama asla onunla bir gelecek düşünmez.
Abazan erkek davranışlarının yakın gelecekte biteceğine inanmıyorum hatta artacağına inanıyorum. Bir erkek, bir kadından hoşlanabilir ve doğrusu yalnızca bir defa adım atmaktır. O adım sonuçsuz kalıyorsa da kişi karşısındakine değil kendisine saygı duyduğu için o kadına bir daha yazmamalı ve onu kafasında bitirmelidir. Kendisine saygısı olan her erkek ve kadın, ister beğenin ister beğenmeyin gururlu insanlardır.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Alakasız ama aklıma bu geldi 😄
14 Yorumla- +1 yıl
shsh tövbe est 😃
- +1 yıl
Ricalar 🙂
+1 yılEvet kesinlikle öyle kim olursa olsun bu böyle değişmiyor.. o kadar kibarlıktan Uzak yakın alakalı olmasada muhakkak bu duyguya giriyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Tşkler
- +1 yıl
Rica
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam yavri, var bazı öyle tipler. Kendileri kibar ve nazik olmadıkları için karşıdan gelen hareketleri de naziklik olarak algılamiyorlar.
Ancak ben çok laubali, sırnaşık hareketleri sevmiyorum her şey gibi bu da dozunda güzel.
11 Yorumla- +1 yıl
😘😘
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır öyle bir algı söz konusu değil. Onu sadece ayran gönüllü kişiler öyle düşünebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet erkekler böyle düşünüyorlar ise kapatılsınlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi bana evlenelim mi demediği sürece söylenen herhangi bir söylemi ya da duruşu flört olarak algılamıyorum..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın, evet genelde öyle oluyor. yani erkekler yoklukta olduğu için genellikle her kızın samimiyetini yanlış anlıyor ama bu kızlar da da var mesela yakışıklı erkek ile konuşurken samimiyetini yanlış anlıyor flört sanıp sonra da trip atıyor kendi kendine aslında kişiye göre değişir denebilir Bazı erkekler, kadınların nazik tavırlarını flört olarak algılayabilirken, diğerleri bunu sadece arkadaşça veya nezaket olarak değerlendirebilir. Flörtün ve arkadaşlığın sınırları kişiden kişiye farklılık gösterir ve bazı insanlar bu sınırları belirlemekte daha başarılı olabilirken, diğerleri için belirlemek daha zor olabilir. insanların davranışlarını algılama biçimleri kişisel farklılıklara bağlıdır ve her zaman doğru olmayabilir. İletişim, anlayış ve açık olma ilişkilerin gelişmesi ve anlaşılmasında önemli bir rol oynar.
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ✌️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin yüzde yetmiş kadar bir kısmı cinsellikte kendilerini eğitemedikleri için, hangi kız ve kadın onlara ister nazik ister soğuk nevale ve sert davransa, zihinlerinde" abi bu bana güldü öyleyse benimle ilgili" ve " abi bu bana s*övdü öyleyse benimle ilgili" arasında gidip geliyorlar. Her daim ki garantili at, bu ata oynamak gerek, erkeklere karşı tepkisiz olmak, mumya heykeli misali tepkisiz olmak.
40 Yorumla Kesinlikle öyle algılıyoruz. Yani bir yerde öncelik versek teşekkür etse kibarca hemen bir tavırlar. Açıkçası buyrun dediğim bir kadın hiçbir şey demese bile hiç takılmam. Yani karşımızdaki insan diyerek yapmak lazım. Elbette kadınların öncelik sahibi olduğu yerler var. Bu çok başka bir konu. Ayrıca flört eden insan belli eder bunu. Sanırım bizim toplumda aşamadığımız ve benim kanaatim aşamayacağımız bir konu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKesinlikle imzami atarim... aynen öyle .. alışmışlar ters ters gitmelerine... görüşte bile gülen emoji koyayim tamam bu inci bana yürüyor deniyor.. hayir arkadasim ben gülmeyi seviyorum... senle alakasi yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Bir daha sakın emojiyle yürüme djsj
- +1 yıl
Aksine daha cok gülecem😂
- +1 yıl
😅 hadi bakalım
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerin nazik tavırlarınıda hep yürümek olarak algılıyor ve hemen bir havalara giriyorlar birazda bu açıdanmı baksanız? Ek olarak siz nazik olabiliyorsanız biz olamazmıyız, bütün erkekler mağaradamı yetişiyor? Ayrıca, flört etmek istersin istemiyorsan etmezsin ama istiyormuş gibi davranıp insanları tüketmekte kadınlara has bir davranış ne yazıkki. Sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz yani bu ıda bilin😉
10 Yorumlanazikliğin türüne göre değişebilir. cahil abaza bir karakterse merhaba dediğinde karşılık versen dahi benden hoşlandı deyip atağa geçebilir ama normal bir adamsa daha ileri şeyler arar nazikliğin ötesinde ilgisini belli edecek şekilde konuşmalar bakışlarda ve davetler gibi...
10 Yorumla
+1 yılNezaket ne kadında ne de erkekte flört veya iltifat olarak algılanmamalı.
Biraz ketum birazda mesafeli düşünmekte fayda var. Boyunları devrilsin hiç iltifat almayınca bünyede şaşırıyor demekse.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayh devrilsin 😅
+1 yılherkese nazik davranmam ki anlasınlar 😀 ben yine benden öğrenilmeliyim çünkü herkese aynı değilim..
detaya göre de abi dediğinde bir zahmet flört anlamasın mal 😀
15 Yorumla- +1 yıl
sjsja şarkı sözü o :D
- +1 yıl
he ilk kez duydum ve gerçek sandımdı 😀
- +1 yıl
ahah :D yok kız
- +1 yıl
cahilliğim 🥺
- +1 yıl
Yok be 😅
Ben öyle algılamıyorum 😄 sadece tatlı naif biri olarak görüyorum 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Her nazik tavırı flört olarak algılasa ooo binlerce flörtün arasında bulurdu kendini kadınlar yaradılış da naif ve nazik ama karşı tarafın azda olsa ilgisi varsa küfür de etse kadın flört algılar 😄duyduğu his olumsuzu bastırmak ister çünkü
10 YorumlaCümlenin içinde cim gibi ek kullanılmasını sevmediğim için diğer türlü nazik davranan insanların davranışlarını yanlış anlamam. Hemcinslerimin çoğu yanlış anlayabiliyor bu durumu. Hepsi için bunu diyemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler herşeyi işlerine geldiği gibi anlıyorlar bence çiçeğim 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de bitanem 😃🌸
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Erkekler kapatılsın diyen kadınlar kapatılsın :D genelleme düşmanıyım
12 Yorumla- +1 yıl
Oy oy hshs :D tamam hepsi kapatılmasın
+1 yılAklı bir tarafında olanlar öyle anlıyor kapatılsınlar imza toplayalım :D
15 Yorumla- +1 yıl
Hadi başlayalım :D oldu ikiii
- +1 yıl
3 olmadı mıı :D
- +1 yıl
Üçüncü kim bebişim 😅
- +1 yıl
Sen ben iki hayat İstanbul üç :D
- +1 yıl
Aa evet :D hajs
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNezaketten kastının ne olduğuna bağlı. İçimize düşecek kadar hahaha kikiki şeklinde sırnaşıklıkları nezaketten saymıyoruz. Teşekkür etmek, rica etmek gibi şeyleri zaten kimse flört olarak düşünmez
10 Yorumla
+1 yılCidden öyle samimi davranmıycaksın yazık kıyamam onlara da yokluktan insan gibi davranan herkesi flörtleşiyor benden hoşlanıyor gözüyle bakıyorlar
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlayanlar oluyor. Aslında sadece kibar ve saygılı konuşuyoruz ama flört sanıyorlar. İlla sövüp terslememiz gerekiyor herhalde bazılarını.
10 YorumlaBen algılamıyorum. Çünkü ciddi bir ilişkide gözüm yok. Ayrıca bir kız ve bir erkek nasıl arkadaşca konuşamaz, aklım almıyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atıyorum
+1 yılKendini yetiştirememiş insanlar temel dürtüden ileri gidemedikleri için böyle düşünüyor. Bunun cinsiyeti olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır, öyle bir şey yok.
Nazik davranmak ile flört edercesine yaklaşım sergilemek arasında fark var.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Niye öyle algılayayım ?
Nazik insanı severim ama bu onunla ilerlemem için bi sebep değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılihtimal dahilinde ama ben genelde temkinliyimdir... nazik davranış sonrası genelde bir çapanoğlu çıkar 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş soru görseli 👍
+1 yılbi takım kadınların da o nazik tavırları yürüme olarak algıladığını düşünürsek demek erkekler özel değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu kısıtlanmış baskılanmış toplumlarda geçerli bence
10 Yorumla
+1 yılBen açıkça belli ederim, bazı kadın bunu anlıyor işine gelmiyor ilgi tatlı geliyor.
10 Yorumla
+1 yılGenellikle evet. Abaza milletiyiz işte ya ekmek cıkaraa diye bi umut takılıyoruz🙈😂
10 Yorumla
+1 yılBazılarının erojen sesi var ama. Bu da inkar edilemez
10 YorumlaKadınların samimi davranışlarını flört olarak algılayabiliyorlar Ben öyle değilim şükür
10 Yorumla
+1 yılAksine sanırım bazen flörtöz tavırları bile dostane zannedebiliyorum:)
10 Yorumla
+1 yılEvet huyumuz kurumasın , yüz gördük mü hemen flörtleştiğimiz kanaatine varıyoruz …
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin bişey algılabldiklerini düşünmek bile büyüük ilerleme...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kadinlar cogunlukla nazik degil kaba serttir en ufak iyi davranista baska anlariz cunku tipe gore iyi davranirlar
20 YorumlaErkekler hiçbir şey anlamıyor çünkü sebebi kadınlar bazıları flört ediyor bazılarını normal hali flört gibi kime yürüyeceğimizi sapıttık bazıları da sırf dalga geçmek için flört ediyor sonra çirkeflik ediyor. İşimiz zor be
10 Yorumla
+1 yılTürkiye-nazik olma-cinsellik 🤣🤣🤣 ah canına yandığım anlayış uğra be artık
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha lütfen artık aa :D
Evet ben tarazi burcu kadınıyım herkes bana diyo flörtözsun hayır aslında nazigim bu bu erkeklerden çok duyuyorum misal kibar ölüyüm hemen bı flört ediyorum sanılıyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynen bir bakış bile yetiyor, sonra bak hayallere😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen nezaket sahibi biriyim … flörtüz değilim bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört olarak algılasa iyi verici gözü ile görüyolar. Erkekler naziklikten anlamaz 😊
10 Yorumla
+1 yılErkekler herhangi bir şey algılamak istemiyor ama kadınlar istemem yan cebime koy diyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel degilse kanka diyorum ki flört anlaşılmasın
13 Yorumla- +1 yıl
ahaha maniak 😃
- +1 yıl
@FısFısOdaSpreyi Guzellik bu kadar onemli mi?
- +1 yıl
Hayır dalga geçiyorum
Evet çünkü erkekler kadınsız yapamıyor yapamadığı için sizlerin onlara o tavırlarınız ilgi çekiyor ve hoşlarına gidiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapatın bizi. Karılar karilarla takilsin
111 Yorumla- +1 yıl
Güzel çözüm
- +1 yıl
Aho aho sen yaşıyor muydun
- +1 yıl
Öldüm mü sandın
- +1 yıl
He hatta helva yaptık yedik
- +1 yıl
Boğazınızda kalmadı mı
- +1 yıl
Yağ gibi geçti yanında da Maraş dondurması vardı
- +1 yıl
Neyseki benim helvam değilmiş
- +1 yıl
Senin adına oldu
- +1 yıl
Yalancının?
- +1 yıl
Ya Çok kötüsün
- +1 yıl
Biliyorum
+1 yılEvet bunu ben de çok yaşıyorum 😐
12 Yorumla- +1 yıl
Bıcır bıcır olmak başa bela 😬
- +1 yıl
😬😬
+1 yılNefes alınca bile hoşlanıyor oluyoruz sjsjs
13 Yorumla- +1 yıl
hsha bu ağır oldu 😅
- +1 yıl
Gerçekler ağırdır sjsjsj
- +1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nereye kapatılalım 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Adolf gibi :D
+1 yılBazı erkekler mal algılar
13 Yorumla- +1 yıl
Bazı erkekler mal, algılar. Olacak o, tamam mı :D
- +1 yıl
Tamam yaptın oldu işte 😃
- +1 yıl
Bir daha olmasın 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmayan ve yeni tanıştığım güzel kızla samimi bir sohbetim oluyorsa flört olarak algılıyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kapatılmasın kız bana lazım onlar 😌💅
20 Yorumla
+1 yılErkeklere karşı fazla güler yüzlü tavırlar bazı abazalarca yanlış anlaşılır
10 Yorumla
+1 yılFlört değilde ilgilenince hemen aklına bel altı gelir erkegin
10 YorumlaÇıkma teklifi geri gelsin bence, flörtmüyüz sevgili miyiz arkadaş mıyız belli olmuyor
10 Yorumla
+1 yılFlörtöz haller ile nazik davranışları ayırt edebiliyorum çok şükür 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Öyle anlayani çok maalesef..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasil bezdirmişlerse hstun gerilmiş ;))
10 Yorumla Algılayanlar var.
10 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir şey olmadı bende.
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım