Görümcemin tuhaf davranışları var, nasıl davranmalıyım?

Kadınlara daha cok soruyorum bu konuyu. Benim 4 yildir birlikte olduğum. Bu sene nisanlanmayi planladığımiz.( ablasının evliliginden sonra) bir erkek arkadasim var. 3 tane görümcem var. Annesi gorumcelerim herkes cok cokk iyi. Ama en kucuk görümcemin garip huylari var. Bir plan yapar 1 hafta öncesinden. Bana 20 dk once haber verir. Gidemeyince arkamdan gelin neden gelmiyor der durur. Tek konusurken onunla melek. Ama sevgilim ve onun sevgilisi olunca bir seyden bir sey bulur kirici bisey soyler ama herkes o saka yapiyot olarak görür. Asil sorum şu, buyuk ablasi eklenicek. Haftalardir ne taksam ne giyinsek erkek arkadasimla konuşurken. . O Görümcem erkek arkadaşımla konuşup benim dugune gitmemin dogru olmadığını, daha Nisan veya söz olmadığı için dedikodu çıkacağını soylemis. Ama gitmemide cooook ama cok istermis. Bende dedim ki el ele sarmas dolaş duracak halimiz yok ya. Ben bi arkadasimi alır otururum bir yerde, takimi takar giderim. Ee o zamanda sevgili oldugumuzu bilmezlerse de biri beni ogluna beğenirmiş. Acickasi bunu annesi soylese derdim ki büyükler uygyn görmedi. Ama görümce diyince iyi niyetli gelmiyor. Ve dugune gitmek degil, onlarla sosyal hayatta icli disli olmak o zaman daha buyuk ayıp. Kadinlar kadınları anlar. Erkek kardeşi abisi olanlar var. Kotu dusunen bensem lutfen beni uyarın.
Görümcemin tuhaf davranışları var, nasıl davranmalıyım?