Arkadaşlar Kaynımlar ile 1senedir görüşmüyorduk bazı sebeplerden dolayı Kaynım ise ise Çok iy birisi yanlız yolunda gitmeyen şeyler sezmeye başladım Bundan 2hfta önce evime hiç glmeyen birisi çat kapı geldi yani kaynım şok oldum şaşırdım doğrusu abi derim abi bilirim onu Nese kapı çaldı baktım kimo dedim ses vermedi kapı gözünden baktım sonra benm aç dedi birde kızm var kapalı biriyim kzıma kapıyı aç amcan gelmiş dedim ben koştum odaya üzerimi başımı kapamaya iyki odanın kapıyı kitledim kapıyı açmaya zorladı abi giyiniyorum msayit deilm dememe rağmen Açmaya çalıştı çok korkmuştum nese işte çıktım odadan kzı sevmeye geldim dedi Dedim üstümü gydim kpıyı ne açmaya çalışyon çok tuhaftı gel sarılalım küslük kırgınlk btsin dedi yok sarılmm bn dedim bira durup gtmişti küstüm dedi küsersen küs dedim bugünde Kayınvalidemlere davet etti ve üstelik evli 3çocuğu var eltimde çok iydir kayınvalidemle beraber oturyolar nese işte beni almaya geldi girdi içeri gel sarılalım dedi sarıldı bana bir kere sarılsa nese 3kez sarıldı Senle iyi olacaz dedi ellerini birbirine kenetleyerek Söz veriyorum dedi anlayamıyorum çok korkuyorum Bana arabayla giderken pulim şarkısı varya onu açtı bu sana gelsin dedi Çok tuhaf davranıyor asansöre bndik eve çıkmak için Alnımı öptü yok kurban olurum sana falan Bana bir yakınlık hissediyor bunu çok belirtiyor Yarın gelecekmiş benle konuşcağı varmış Ben ne yapcam onla kimse başa çıkamaz Bu durum beni korkutuyor Kardeşler Üstelik 2hfta önce bize geldiğini ne eşime nede kayınvalideme dememiş şimdilik onlara bişey demedim sdece 1seneden sonra bize geldiğini dedim kaynanm şaşırdı sormamış kaynanam daha soracakmış üstelik bulunduğum mahallede sürekli hapta kullanıyor Adam resmen deli kanlı ne yapmalıyım ben sizce nie böyle davranyor
Güncellemeler
+1 yıl
ya sen ne diyorsun nerden anlıyon lafı git işine yaaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar