Eniştemin bana olan garip davranışları?

Merhaba ben 19 yaşındayım bir ablam var yeni evli o da 23 yaşında ben bu yıl okuluma yakın olduğu için eskişehire taşındım ablamların evine ve bu karantina sürecinde de burda kaldım, konumuza gelirsek: ben her gün yoga yapıyorum ve genelde herkesten önce uyanıyorum bir kaç gündür eniştemin uyandıktan sonra balkonda takıldığını fark ettim ve beni izliyor gibi hissediyorum normalde de evde tayt ve tişört giyiyorum bazen de askılı falan normalde böyle şeylere takılmam ama koltukta uzanırken falan da izleniyo gibi hissediyorum ne bileyim bazen ablamla eğlencesine dans ediyoruz ve hep beni izliyor geçen odamdaki aynayı takmak için odama geldi ben ona anlatıyodum işte ayna şöyle olsun diye ona döndüğümde bakışları göğüs dekoltemdeydi geçen ona sarıldım ben geri çekildiğimde kollarını sarılı tuttu öyle durduk falan sonra bir kere bir film izliyorduk sevişme sahnesi çıkınca ortamdaki tuhaf gerginlik oldu ben kafamı başka yere çevirdim ona döndüğümde bakıp imalı imalı sırıtıyordu kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına kötü şeyler geliyor klişelerden dolayı ne yapmalıyım sizce fesat mi düşünüyorum
Eniştemin bana olan garip davranışları?