Asosyalim ve tuhaf bir tavrım var?

Merhabalar ben asosyal bir insanım yaz tatili boyunca evden 3 kere anca çıkmışımdır bütün günümü valorant league of legends gibi çevrimiçi rekabetci oyunlarda geçiriyorum. Universite grubuna girmek gibi bir hata yaptım (bu benim için bir hata) oradaki oyuncu tiplerle kaynasmayi denedim ama her zaman oldugu gibi yine icimi bir sogukluk kapladi ve yine solo oyun girmeye basladim. profil fotoğrafimdaki oyun karakterinden taniyarak instagramimi bulup istek atmislar.11 takipci ne ya demisler bana. kabul etmezsem sıkıntı olur diye gidip fake hesabima gectim yakin arkadaslarima ordan istek attım o hesapta hayatima devam ediyorum. Asosyal olmaktan sikayetciyim ama ayni zamanda ne zaman sosyal olmaya calissam icimi bir sogukluk ve huzun kapliyor hic kimse ile iletisim kurmak istemiyorum. uni acilinca oyunu da birakmak durumundayim bute kalmak istemiyorum. icimi doktum. yazim yanlislari icin de ozur dilerim aceleye getirdim biraz.

Güncellemeler
1 yıl
Sorunum arkadaş bulamamak değil, sosyalleşmeye çalıştığımda kendimi kötü hissediyorum içim buz gibi oluyor. Ama hiç sosyalleşmemenin de ruh sağlığımda belirgin etkileri var. Duygusuz bir insana dönüştüğümü hissediyorum, merhametsiz ve değer bilmeyen birine dönüşüyorum.
Asosyalim ve tuhaf bir tavrım var?