Güncellemeler
+1 yıl
Odayı kendim dağıttım eleştirirken kendimi iş çıkarıyorum kendime
Geceleri çok empati yapıyorum ve düşünüyorum bu yüzden 2-2 buçuk saat bazen 1-1buçuk saat uyuyorum günde bildim bileli böyleyim. Herhangi bir rahatsızlığım da yok. Aynı zamanda düşünürken gece vakti ya mutfakta yemek yapıyorum ya da odamın eşyalarinin yerlerini degiştiriyorum topluyorum düzeltiyorum şuanda olduğu gibi aşırı planli birisiyim 🤦♀️ https://resimlink.com/6hlPtNjLCay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben değilim. ama çok düşünürüm
Ben de hayati cok sorguluyorum. Kayboluyorum dusunceler icinde bazen.
Bende geceleri hayatı sorguluyorum. Denilen her şey aklıma geliyor
Kendimi çok eleştiriyorum 😥
Ve insanların dertlerini dinliyorum onlara üzülüyorum istemsiz
Aynısı bendede var çok kötü ya vicdandan uyuyamıyorum
Ben hep diyorum ki neden şöyle dedin neden yardımcı olmasın vsvss
Bu planlı halin mi çarpık kentleşme resmen
Kendim dağıttım
Bırak dağınık kalsın değişik bir tarzın var
Yok mesela düşünürken düzeltiyorum iş çıkartıyorum kendime
Veya yemek yaparım o an
Boşuna iş çıkarmak anlamsız tabi senin hobim olabilir bu bir şey diyemem bana göre değil sadece
İş çıkarmadigim zaman düşünürsem gereksiz empatidsn dolayı agliyorum. anladim
Empati her zaman doğru bir yöntem olmuyor maalesef
Karakterim bu insanların derdi benim derdim oluyor maalesef
Senin derdin onların derdi olmadığı için üzülürsün maalesef
Bilmiyorum çok çözüm aramaya çalışıyorum aynı zamanda da ayak uydurmaya almanyadan geldim 2 yıl oldu tıp okumak için alışamadım buraya
Bu ülkeye biz doğduğumuz günden bu güne adapte olamadık sen resmen kendi fişini çekmişsin , ayak uydurulacak bir toplum kalmadı maalesef
Haklisin napalim geldik birkere
Bu arada tarzımda ne var hocam
Allah kurtarsın artık bir an önce mezun olup dönmen dileğiyle
Aynen 4 senem kalacak biter umarım
Değişik geldi sadece öyle derli toplu değil ama bakınca daginikta değil arafta kalmış sadece
Aynen benim gibi ozaman arafta kalmak
Eninde sonunda biter Yeter ki vazgeçme
Biliyorum derslerim iyide çok zorbalık gördüm geçen yıl almanyadan geldim diye o yüzden zor geliyor çoğu zaman halbuki benimde bir farkım yok buradakilerden bende onların yetiştiği gibi yetiştim altın kaşıkla büyümedik yani
Zaten en büyük sorun burada sanki Amerika diyince her yer Newyork Los Angeles ve hepsi zengin adamların arka sokakları evsiz dolu maalesef üçüncü dünya ülkesi olduk dışarıdan gelen herkese uzaylı gibi bakıyorlar adaptasyon zor birde toplumumuz çok değişti belliki iyi bir ailede yetismissin fazla dert etme kendine okuluna odaklan ve bitirmek için elinden geleni yap
Yani Amerika Almanya vs nereden gelirsen gel tavırlar çok yanlış
Ya gerçekten haklisin birde şöyle bir şey var sanki biz özgür çok özgür insanlarız ben mesela 1 kere bile sigara içmedim gece vakti dışarı çıkmadım kafamı kitaptan kaldırmayan birisiydim almanyada 1 flörtüm bile olmamıştı buraya geldim etrafa bakıyorum modernlik adi altında sacma şeyler yapıyorlar yurtta görüyorum üniversitede görüyorum ahlaksızlığın en büyük boyutu var lafa gelince de yurt dışından gelen kişileri eleştirirler
Özgürlüğün ne olduğunu bilmedikleri için maalesef bu şekilde yaşamak onlara özgürlük masasına geliyor sonuç olarak hedefin belli gerisini çok fazla takma umarım her şey istediğin gibi olur bazen koşullar zor olsa da üstesinden gelmek zorundayız bunu sende çok iyi biliyorsun anlatmama gerek yok zaten konumun itibarı ile sana akıl değil tecrübe aktarabilirim hedefe ulaşmak için bildiğin yildan yürümeye devam et yeter
Teşekkür ederim yorumun içinnn
Rica ederim her şey gönlünce olsun, yazarken kelime hataları olmuş 😅 anlaşılmıştır sanırım iyi pazarlar
Anladım anladım sorun değil teşekkür ederim tekrardan
Kendine iş çıkarıyorsun boşuna
Sanat bu sanatt
Boş vaktin çok galiba
o odada nasıl kaybolmuyorsun? :D
Bu odanın toplanmış hali mi
Hayır kendim dağıtım tekrar toplamak icin
Belli🤣
Kendim dağıttım.
savaş alanı
Kendim dağıttım kendim
tamam bir şey demedim