Ayrılığı kabullenemiyorum?

Merhabalar sizlerden görüş ve fikirler almak istiyorum asla ama gerçekten asla bitmeyeceğine beni dünya yıkılsa bırakmayacağına emin olduğum bir ilişkim vardı 2.5yıllık Haziran ayında nişanlandık ve martta nikahımız vardı tüm her şey ayarlanmıştı malum kişi askerdeyken ben kardeşim ve bi arkadaşım bi yere gitmiştik ve ben bu konuyla alakalı yalan söylemiştim kaybetme korkusuyla ve askerdeyken canını sıkmamak için sonra bi şekilde ortaya çıktı ve bunun üzerine tam 3 kere farklı zamanlarda beni bıraktı bu yalanı kabullenemediğini söyleyerek (öncesinde de birkaç yalanım olmuştu ama büyük şeyler değil) neyse ben kabullenemedim 3ünde de gittim ve her seferinde tamam artık devam edelim ve birdaha bana nolursa olsun doğru dışında bir şey söyleme diyerek her seferinde tatlıya bağladık zaten sen gelmesen de ben gelcektim ben seni çok seviyorum sen sadece bu yaptığını anla diye uzak kalmak istedim falan dedi bu zaman diliminde de ben olmam gerektiği gibi oldum elimden gelen herşeyi yaptım o kötü günleri unutturmak ve yolumuza aynı heyecanla devam etmek için neyse birkaç saat önce yine aynı şeyleri yaşadım terkedildim bunu kaldıramadığını falan söyledi ne desem ne söylesem umursamadan engelledi ama ben bir türlü kabullenemiyorum sanki çıkıp gelecek gibi kafayı yemek üzereyim öylesine büyük aşk nasıl oluyorda bi erkek tarafından sanki hiç yaşanmamış gibi bi anda pat diye bitebiliyor hayatında biri mi var acaba o yüzden mi diyorum ama konduramıyorum da uyanık kaldığım her saniye aklımdan çıkmıyor uyuyayım diyorum rüyalarıma giriyor uyanıp duruyorum gerçekten napacağımı bilmiyorum köşeye sıkışıp kaldım özellikle erkeklere soruyorum sizce neden ve sizce gelmez mi kızlar sizde bana yardımcı olun ben napıcam zamanında herşeyim yaptım ben onu sanki bi elim yokmuş gibiyim
Ayrılığı kabullenemiyorum?