1,5 senedir birlikteydik 7 ayı nişanlılık olmak üzere, cok guzel günler de gecirdik zor anlarımız da oluyordu aşktan ne dogru ne yanlış göremiyordum. Çok sevdim onun da sevgisinden asla şüphem olmadı
ta ki nişan atana kadar bambaşka bi insana dönüştü hala bunu kabullenemiyorum, nişanı atan o bu arada aile kavgası yaşanırken kendisi de acti agzini yumdu gözünü, aileme hakaret etti annemin üzerine yürüdü
abimin iki kez boşanmasını kast ederek “alışmışsınız kullanıp kullanıp atmaya” dedi annesi biz sizin ne b*k oldugunuzu biliyorduk falan dedi, madem öyle neden verdin kızını bu da ayrı bi soru. 5 gün sonra aradım yarim saat kufur etti hem bana hem aileme
olaydan 10 dakika sonra adamlar düsünmeye fırsat bırakmadan düzülen evi boşaltmaya gitmisler, kendi esyalarını topluyorlar bizden habersiz, yani dusunuyorum bu anı mı bekliyorlardı diye
evimiz düzülmüştü kira derdi olmayacaktı, her istediği mobilyalar alındı, beyaz eşyayı ise onları karistirmadık bütçemize uygun sıfır esyalar aldıj, ses etmediler ama iş bozulunca aldigimiz esyaları kucumseyici mesajlar attı bana, bizim aldigimiz perdeler sizin buzdolabinizdan daha pahalı gibi mesajlar
Yani son sıralar annesi sınıyordu beni, sindirmeye calisiyor gibiydi, ilk başlarda oğlum derken gozlerinin içi gülüyordu sonra ismimle seslenmeye basladi. Evde bi aynamız eksikti ama cidden alacak param kalmamisti nişanlıma demistim ki sonra alalım daha düğüne var, yok dedi hemen alınacak
hiç sukretmediler, aileye baska damat da girince karsilastirmaya basladilar herhalde hem beni hem ailemi. Anlamiyorum bu isleri neden zorlastirirsiniz, yeminle o kadar hakkımı yediler ki hicbir sekilde unutamiyorum 2 ay gecti yediremiyorum bu mevzuyu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, ne zor bir durumda olduğunu anlıyorum. Bu ayrılık süreci senin için gerçekten zorlu olmuş. Sevdiğin birinin böyle davranması, çok daha da üzücü olmuş olmalı. Bu gibi durumlar insanı gerçekten yıpratabiliyor, ama bu yaşadıkların senin değerini düşürmez. Kendini yıpratmaya değmez. Değer verdiğin biri bile olsa, kendine ve duygularına öncelik vermelisin. Şimdi kendine zaman ayırarak, iyileşmeye ve kendini toparlamaya yoğunlaşmanın tam sırası. Gelecekte seni gerçekten değerini bilen biriyle çok daha mutlu olacağına emin olabilirsin. Unutma, her şeyin en güzeli senin için henüz gelecek!💪🌟