Ayrılığı nasıl kabullenebilirim?

Ayrilmayi nasıl kabullenebilirim?5 ay oldu hiçbir storisine bakmadım dun baktım kendimi tutamadım?
Bana ya da benim görmem için atılan bir story değil bence başkası için aşk acısı çekiyor sanırım aklımdan bir sürü şey geçti bu kadar zamanda başkasına mi aşık oldun onun için bana yapmadigin fedakarlıklarimi yapıyorsun diye söylemek istedim sonra sustum desem nolcaktiki Ona yazmak ya da konuşmak içimden gelmiyor 2.5 yıllık bir iliskiydi ama çok yorgun hissediyorum kendimi buluşmak için gelmezdi bana vakti yoktu başkalarına vardı kötü bir rahatsızlık geçirdim yağmur yağıyor diye gelmedi beni görmeye ailem tanışmak istedi gelmedi benide Kendi ailesiyle 2.5 yıl içinde hiç tanistirmadi evlilik olsun dedim hep maddi durumu öne sürdü sustum alttan aldım gelecek hakkında konuşmazdı ama baş harfi C olan xperim yetmediği için yazamadım dağları taşları aşar gelirdi veya konuşurdu ben çok yoruldum bazı şeyleri aşk sanmışim ya da sevgi nasıl kabullenebilirim bittiğini çünkü beni sevmeyen birini sevmisim

Ayrılığı nasıl kabullenebilirim?