İnsan ayrılığı kabul ederse, umutları da biter ve daha çabuk unutur..
Peki nasıl hazmederiz, kabulleniriz ?
Peki nasıl hazmederiz, kabulleniriz ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir insanı ne kadar çok sevdiysen emin ol unutması da bi o kadar kolaydır aslında ve bu böyle inkarla öfkeyle triple kıskandırmayla olmaz asla bunları yapman hissetmen demen onu asla kafandan çıkarmaman demektir bunları yaşıyor olman demek onu her zaman en üstte tutacak hep onu arar olucaksın demektir bunları yapman demek aklından hiç çıkarmayacak asla unutamayacak olman demektir kısacası ne kadar kaçsan da en iyisi her zaman o gelicektir asla başkasını bünyen,kalbin,beynin kabul etmicek demektir.ne birini aramak ne gönül eğlendirmek ne umursamamak bunların hepsi yanlış bunun anahtarı sadece acını bir anda yaşamaktır bundan kaçmamaktır.kaç yıldır hayatında olan insan bir bakmışsın bir hafta sonra sana yabancıdır artık.Sana iki önerim var 1-bunun üstüne git ve güçlü ol unutma ki sen kimse için doğmadın ölmeyeceksin de insan oğlu bencildir biraz bencil ol ve kendini düşün bırak başka şeyleri başkaları düşünsün.2-onun ortamından ve çevresinden uzaklaş hatta ortak arkadaşlarınızdan uzaklaş ve kendine yeni bir çevre kur yani yine bencil ol.TECRÜBEYLE SABİTTİR.Bilirim bunu okuyanlar ne kadar vurdum duymaz derler bana belki yada şuna bak sanki çok kolay derler zordur ama ne kadar çabuk olursan bir okadar da kolaydır.Zamana yayarsan o zaman geçmez süreci başlatmakta bitirmekte senin elinde.NOT:Bugüne kadar ergenlik triplerinden çıktığım günlerden beri hiç bir kısa ilişkim olmadı asla zaman öldürmedim ve en kısası bir buçuk yıl en uzunu 5 yıl sürdü yüzük takmalar evlenme hayalleride dahil her şeyi yaşadım hissettim acısından tatlısına kadar. HER BAŞLANGIÇ ELBET BİR SONDUR ZATEN AMA HER SONLA YENİ BAŞLANGIÇLARI KAÇIRMAMANI TAVSİYE EDERİM .EMİN OL HER YENİSİNDE DAHA İYİSİ DAHA CİDDİSİNİ BULUYOR İNSAN KENDİ OLMAYI UNUTMAZSA EĞER.
uffff süper yazmissin, cok tesekkur ettim, agzina eline saglik:))
Ayrilali hemen hemen 2 ay oldu.. aynen soylediklerini yaptim, mesela ortak arkadaslarimizla konusmuyorum, hattimi degistirdim, (degistirmek istemiyordum, yazmasini bekliyordum, bikeresinde yazmisti, ama yazsa bile ne degisecekti?) unutmak icin sadece aci cektim, hic bi sekilde disari cikip onu kiskandirmak icin biseyler yapmadim. ama 2 aydir halen aklimda.. bu normalmi? icimde cekiyorum bu aciyi, belli etmemeye calisiyorum..
en doğrusu bırak üzül bugünlerini yersin ama kendine rahat bi yarın hazırlarsın tabiki de doğal ve yaptıkların mantıklı ama bence numaranı değiştirmeseydin ve kendini cevap atmamak için tutabilmeyi öğrenseydin bu seni daha da güçlü yapardı ilişkiniz ne kadar uzun sürmüşse sürsün aklına elbet gelicek önemli olan kalpte bitirmektir öyle olunca beyinde zaten biticektir
ben nasil kalpte bitirecem onu:( demin onu gordum, ve halen agliyorum. 2 ay oldu, halen icim icimi yiyior. onun keyfi yerinde. ben neden boyleyim, kendimden nefret ediyorum:(((( onun icin hic degmiyor bunlar, beni zaten hic hak etmemisti o, ama halen agluyorum. off
Ağlıcaksın ,ağlamalısın öbür türlü olsa sevmemiş olurdun zaten.Bak sana ne diyorum parçala kendini ağla sızla sorgula ama kendi kendine kimseler bilmesin duymasın ve zamanı geldiğinde de ''tamam artık yetti'' de bunu yapabildiğin gün bitmiş olucak zaten her şey.Önemli olan buna hazırmısın bence değilsin çünkü hala onun naptığını ne düşündüğünü umursuyorsun bana kızma ama siz ikinizde aslında bir umut birleşiriz diye oyun oynuyorsunuz sadece bu oyunu bitirecek olan sen ol onun olmasına izin verme
ben umutluydum zaten. o bana ayrildiktan sonra yazmisti ama gerisi gelmedi. beni gorunce gozlerini alamiyor benden. bende istiyordum onu daha gecenlerde. ama karar verdim onunla almuyor, olmayacak! ne kadarda cok istesemde. hattimi bu yuzden degistirdim 2 gun once, daha ulasamasin diye. onu bekledigimi dusunmesini istemiyorum. bana deger vermeyene ben neden deger vercemki:( o benden tecrubeliydi, onceki sevgilisi bunu aldatmis, bu herlade cok sevmis bu yuzden bana cok deger vermedi.
Tahminimce sen bu çocuğu daha önceden seviyordun o seni sevmiyorken ve çocuk sana sığınabileceği en iyi kişi olduğunu düşündüğü için geldi ve sevmeye başladı eğer böyleyse barışmak istiyorsan o kişi olduğunu hatırlat ona ama ben sana derim ki yapma.Neden mi biten bir ilişkiyi tekrar başlatmak kadar yanlış bir hareket yoktur bu dünyada ve o ilişki bu yüzden iyicene yıpranır ayrılıklar daha da kolaylaşır ve tekrar beraber olursanız bu çektikerini kat kat çekiceğin de su götürmez bir gerçek emin ol
dogru :)
haklisin ve iyi tahmin ettin. bunu oncelerden ben sevdim hemde cok. tanimadan! ve bana ulasti bi sekilde, (benim sevdigimi biliyordu). sonra tanistik, ciktik. bana hep diyordu. sen cok iyisin, ve cok anlayislisin. benimle evlenmek istiyordu. bana cok guveniyordu. ama sevgi vermiyordu. yani sevgili gibi degildik. bana hesap vermeyi sevmezdi. oyle ozleyimde arayim yoktu. yinede belki sevdi. ayrildiktan sonra arkadasinla dertlesmis, icmi, onu cok seviyorum ama o beni cok bogdu demis!
o kızın davranıdığı gibi davrandın belki de ve bu onu korkuttu,soğuttu ama sen doğru olanı yapmışsın hesap vermemek diye bir şey yok sen verebiliyorsan eğer bırak özgür kalsın bu arada sen kendini düşün ve sakın sen geri dönen olma o seni sevdiğini anlarsa ve seni gerçekten istediğine karar verirse geri döner elbe tabi asla bir gün dönücek diye de bekleme hayatını yaşamaya devam et her şey olucağına varır zaten.
cok iyi anliyorsun :) o kiz benim gibimiydi bilmiyorum, ama bi kiz vardi bununla konusmus, bu pek sevmemis onu, kiz cok sorguluyormus rahat birakmamis, cok asiriya kacmis. heralde dedigin gibi bakti bende boyleyim sogudu. korktu. ama arkadasim, cok sevseydi boyle kolay kabullenirmiydi ayriligi? bi keresinde yazdi iste, ama gerisi gelmedi. beni gorunce haller oluyor onada. ama devami gelmiyo. mantikli dusundu istemedi:( halbuki onun odunluguna katlanmistim, istemistim tekrar.
sen ayrıldıysan senin gelmeni bekliyordur o ayrıldıysa bir kere gelmiştir ve sırasını devrettiğini düşünüyordun hafiften egosu tatmin olsun istiyor anlıcağın gelme bu oyuna boşver.
gelmedim zaten, hattimi bile degistirdim, artik istesede ulasamaz , muhaha :P
mecbur unutmalısın bnde 5 yıl bir kızı sevdm şimdi görnce gülüp geçiyorm en iyisi vazgeçmk şöyle düşün sen bu dünayay geldgnde sevgilini görerkmigeldin hayır onu tanmadn önce yasıyrmydn yyasıyordn böle düşün yine yaşarsn
Sevgilim benden ayrıldı Ve neymiş benşm iyiliğim için ayrılmış bizi kurtarmış falan fistan davranıslarımız birbirimizi üzüyormuş bu dünyada düzeltilmeyecek sey yoktur ama o kaçmayı seçti ve bide diyordu ne olurda olsun seni asla bırakmıcam diye ve aynı sınıftayız unutmaya çalışıyorum ama olmuyo napmalıyım?
Aman Allahim, benimkide aynen o yuzden bitti! Iyiligim icin dedi kacti gitti, halbuki ASLA birakmayacakti, ve hep benim birakmamdan korkuyordu, cok seviyordu, ama sonrada boyle kolay pes etti. ne yapalim alkislayalim bari..
benim umutlarım yok artık. ama bazı şeyler hiç geçmiyor sanırım. umarım geçer bir gün tabi. zamana bırakmaktan başka yapılacak bir şey yok. tek umudum zaman. o tarifsiz saçma kötü his hiç geçmiyor sadece azalıyor bazen, bazen de çoğalıyor işte. eğer bir yolunu bulursan bana da söylersin :)
aynen, bazen azalir gibi oluyor, birgun olmus cogalmis, aci cekiyorsun. bazen oluyor cok ozluyorum agliyorum onu. iki gun sonra umrumda olmuyor... cok sacma bi duygu ya...
Cevap
10Cevap
Kabullenseydin buraya konu açamazdın.. kimsede kabullenmeyeceği için ne yorum yazsalar yorumsuz kalır şekerim..
öff, neden ya, bunun bi yolu yokmu..:)
var dersem seni kandırırım
Haklisin:)
nasıl ayrıldığına bağlı aldatılmışsam umrumda olmaz artık ama başka sebeplerdense kabullenmesı zor olabilir ama zamanla herşey geçer
aldatildiysan nasil umrunda olmaz, iyiymis:) mesela ben cok seviyorsam ve aldatildiysam yine aci cekerim cunku cok sevmissim onu, ve hayalkirikligina ugrarim heralde. ama yok canim aldatilma degil bizimki, o sorumsuzdu, ben milletin lafina giden bi kizdim.. boyle boyle kavga ettik ayrildik. ama seviyorduk.. yinede ikimiz ilerde anlasamiyacagimizi godugumuz icin bi araya gelmiyoruz
Kalp atışını hızlandıracak birini bulduğun an çoktan unutmuş olursun .
onada zaman olduguna göre, desene cile cekmeye devam...
umutsuzluğa kapılma hiç bir zaman elbet rabbim verir gönlüne göre birini
Insallah sagol:)
Ölüme yakın olduğunu bilen hastaların hisleriyle paralel olur çok üzücü ayrılıklar. İnkar, öfke, pazarlık, depresyon ve kabullenmeyle son bulur.
Arkasından bir kahve söylerim. sigaramın dumanı üfler giderken kaç defa geriye döndü onu sayarım
puccanın ayrılık teorisi: link
1-yıldız tilbe sendromu
2-demet akalın send
3-orhan gencebay send
4-serdar ortaç send
5-ilhan şeşen send
İcine sindiremedigini aklına yatirmakla olur bu is. Her aklina dustugunde icin bitmemeli desede aklin aman bitti der sonra alisirsin mis
aynaya geç sor deki..o seni terketti kabul ediyormusun de...sonrada cevap ver..deki..evet ayrıldık..bunu kabul ediyorum de...şaka değil bu..gerçekden böyle yap...işe yarıyor.
Denicem sagol:)
sevdiğimiz sürece ayrılmaz, sevmediğimizi anladığımızda ayrılırsak ham mantıklı hem kolay olur.
Keske severek ayrilmasaydik.. ama elimde degildi iste... bir sekil unutmaya calisacam onu...
Ayrılığın ne şekilde sonuçlandığınada bağlı bu durum.
Karşındakinin artık doğru insan olduğunu düşünmüyorsan,terkedilmişsen mecbursundur ötesi yok.
Benim için hayırlı olan buymuş deriz .
Dogru:)
herkes geçiyor aynı yollardan tanıdıgımız yok yukarlardan.inatla sarılacaksın sabredecek yaşacaksın azmediyorsun ve hazmediyorsun...
hazmedilecek şeyler var hazmedilmeyecekler var bi misal ver ?
ayriligi hazmetmek... genel olarak :) heralde ayrilik sebebi onemli degil. ama severek ayrildin digelim, karsi tarafin sorumsuz ve ilgisiz olmasindan dolayi...
aldatilma varmi bilmiyorum iste.. benim kuruntularimmi bilmiyorum, onu yakalamadim, ama suclamistim, oda bana kizmisti zaten... bilmiyorum.. ama bunun disinda iste anlasamiyorduk. yine aldatildim gibi hisediyorum... bu yuzdenmi acaba unutmakta zorluk cekiyorum..
Umut bittiği zaman unutmuşsundur zaten ...
umut tam bitmedi iste... umut nasil öldürülürki?
Eğer tam bitmediyse ya savaşacaksın yada ceketini koluna takıp hayatına devam edeceksin ...
en iyisi ceketimi koluma takiyim ben.. sevmek yetmiyor malesef...
Hayat sevmek için yetiyorda kendini ifade etmek için yetmiyor beee ... kafana takma nasip ve kısmetin önüne geçemezsin biraz evlilik programı sözlerinden oldu ama gerçekler acıdır ...
Haklisin, nasip kismet isleri bunlar, birgun ummadigin bi zaman karsina hayirlisindan cikiverir belki, kim bilir... artik iliskilerden korkar oldum, karsima nerde kendini begenmis, nerde saygi sevgiden nasibini almamis insan var onlar cikti hep... Allah oylelerinden korusun bizleri ne diyim :))
İşte onlar yüzünden bizde kötü oluyoruz beee :D
eveeet:((
Zamanla artık birden hiç bir şey unutulmuyor.
Haklisin.
ondan önce nasıl yaşıyorsan
Dogru
sevmiyorsa insan hazmeder
Seviyorsa?
seviyordum, ve severek ayrildik, ama olmuyordu... bi sekilde artik kabullenmek gerek degilmi.. iste nasil yapabilirim bunu merak ediyordum.. heralde zamanla ilgili bisii bu. 2 ay oldu...
ilk baslarda o ayrilmak istemedi, ama sorumsuzlugundan bikmistim ben. ayrilmak istedim. sonra ben pisman oldum bukez o istemedi, olmuyor baksana dedi. yani iliskimize inancimiz bitmisti... benimde hatalarim ardi onunda. seviyorduk... ama nasil olduysa kolay bitti. ben yine cabaladim bana yuz vermedi. sonradalrdan bana yazdi ben istemedim. ve zorla unutaya calisiyorum şu an.
onun sevgi anlayisi kendinceydi.. yani onceleri pek uzun iliski yasamadi. herseyi ben ogrettim.. yani anliyacagin cok cahildi bu konularda. bi taraftan tabi iyi huylari vardi, anlayisli bogmuyordu, sorumluydu ama bazen beni ekti. bu durumada tabi ben patladim. ve evet kolay bitti. ayrildiktan sonra icmis aglamis, ama olmuyordu demis. bende icimde aci cekiyorum.
haklisin arkadasim haklisin:(
hep dediğimiz gibi zamanla canım..
zamanla !
elbet gün gelir, yeri dolar...
gurur varsa kabul edersin bir şekilde
gururluyum, kabul ettim, ama acisi beni yiyip bitiriyo...
soda hazmetmeye yardımcı :)
şu an enerji icecegiyle karisik cola iciyorum, buda yardimci olurmu? :P
Kendine karsi gercekci olarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar