Sizden ayrılmak isteyen birisine karşı daha önce nasıl tepki verdiniz ya da olsaydı nasıl tepki verirdiniz?

Sizden ayrılmak isteyen birisine karşı daha önce nasıl tepki verdiniz ya da olsaydı nasıl tepki verirdiniz?

Hayatta bazıları ile yolun kesişer, bazıları ile ayrılar. Yaşamak bir yenilik, bir değişimdir. İnsanlar değişebilir, insanların sana karşı hissettikleri değişebilir ve bu çok normaldir. Hayatımıza giren hiç kimseyi ilahileştirmemeliyiz. En güzel yol yoldaşının kendin olduğunu unutma ve kimseye mecbur olmadığını aklından çıkarmamak gerek. Sevgin artabilir, azalabilir, bazen de bitebilir.. kabullen ve kalbini yeni enerjilere açık tut. Doğru anda doğru insanlarla vedalaşmayı öğrenelim😊
Aşırı sevdiğim biriyse Şok oluyorum, tepki veremiyorum, gözler doluyo ama belli etmemek için kendimi sıkıyorum ve tek kelime etmeyip gidiyorum HEMDHDLSHDŞDHDSŞJFLFJF benim ayrılık rutini
Ama önemsediğim biri değilse koy şeyine rahvan gitsin modundayım tık yok djfjfj bazen kibarlık olsun diy eüzülüyomuş gibi yapmaya çalışıyorum da aşırı bağ geliştirmedikçe insanlara karşı duygularım ölmüş gibi ya. Ne kızıyorum ne üzülüyorum ne önemsiyorum ne özlüyorum. ://
Cevap
15Cevap
Beni sevmeyen istemeyen birini bende istemem sevgimi içime gömer yoluma bakarım. Keza eşime söyledim eğer olurda başkasını seversen söylemen kafi zorluk çıkartmam ayrılırım. Başkasını seven biriyle aynı yatağı paylaşamam.
Canım yanar ama saygı duyarım. Gurursuz değilim çok şükür benden gitmek isteyene yolum açıktır
Tepki vermem ayrılmak istiyorsa ayrılırız. Peki der yoluma bakarım. Gitme diye yalvaracak değilim kimseye.
Sevmek kadar ayrılmak da normal
Beni sevmiyorsa olgunlukla karşılarım.
Ben hayatıma aldığım her insana hep aşırı bağlandım, aşırı sevdim. İlk aşık olduğum insan son aşkım olsun istiyordum..
Ama nedense karşıma çıkanlar hep hayatı laylaylom yaşayanlar oldu, aldatıldım , kandırıldım, kimseyi yarı yolda bırakmadım.
Öyle olduğum için de terkedilen taraf hep ben oldum, tecrübe ettirenler sağolsun bende onlar gibi olmayı öğrendim , Fakat tek öğrenemediğim şey terketmekti..
Eşim çıktı karşıma kaç kez terketti beni yüreğinde ama ben artık yeter dedim ona tutundum , ne kadar istese de ben gurur yapmam oğlum olduğu müddetçe ondan gitmem...
Hayatım boyunca gidene hiç dur demedim. Aşkından ölsem bile kesinlikle karşı çıkmam. Ayrılmak istiyorsa kendisi bilir. Kimseyi zorla tutamam yanımda. Varsa bir acı, kendime başıma kavrulurum. Fakat kesinlikle boyun eğmem aşk karşısında.
gitmeyi seçmiş
ne diyeyim önüne dağ koysam gidecek.. bunu kabul etmek bence yormamak için kendini doğru ha duygular var inciniyorsun kırılıyorsun ama hayat devam ediyor..
ölüm gibi düşünüyorum ben ayrılığı gidiyor ölüyor..
Allah korusun dua et Sado.. bir sen hayrımıza dua edersin zaten orası ayrı. Ayrılık karşı tarafın isteğiyle olduysa ne kadar seversem seveyim yapacak bir şey olmaz. Zorla güzellik olmaz bilirsin. Mecbur zamana bırakacağım ve aşkımın zamanla azalmasını bekleyeceğim.
Allah razı olsun ya
Reddettim olanca gücümle. Bitmemesi için ikna etmeye çalıştım. Ama bunun nafile olduğundan habersizdim. Çünkü karşı taraf aslında bendeki değerinin en ufak zerresini göstermemiş ve onun için çoktan bitmiş bir durumdaymışız aslında. Çok acı çektim. Kilo kaybettim kendimi işe verip çok zorladım. Unutmak için çivi çiviyi sökeri bile denedim. Ama en sonunda anladığım tek şey. Bazı şeylerin olması gerektiği. Zaman yavaş akar genelde bu gibi durumlarda. Öğrendiğim en önemli şey bu akışa karşı değil arkama alarak yürümek olduğu. Ha derseniz ki şimdi olsa ne olur. Şimdiki ilişkim bitse de aynı şeyleri yaşarım. Çünkü öğrensem de ben benim. Ve bunu değiştiremiyorum
Ayrılmak kimine göre kolaydır kimşne göre zor bi sebebi vardır muhakak önemli olan çözüme varabilmek eger bir ilişkide o çözümü sağlayamıyosan ve konusup kendını ifade edemiyosan ya da karsıdaki anlamıyosa coktan bir hayal kırıklıgıdır zaten buna yapışabilicek bişey kalmamıstıs istersen canından öte sev sevsende bazen hiç ummadıgın yerden kaybedersin
Hiç üzülmem sadece
https://youtube.com/shorts/I4FE9Aobktg?feature=shareaslinda cok sevdigim sevgilim vardi soguk yapiyodu tabi bu durum beni rahatsiz ediyodu ama hissediyodum ayrilcagini bana yazdi eskisi gibi hissetmiyorum dedi uzulmeni istemem falan dedi ayrildi bende bisey diyemedim cok ağır bi sözdu cunku eskisi givi hissetmiyorum dedi bana neyse bende hissetmistim zaten yazdim sonra bisi demedi bende demedim oyle ayrildik 4 aylik iliskimdi atti gitti 2 hafta sonra manita yapti cok degisik bi insandi kullandi atti resmen insan bekler 1 ay sonra yeni bi iliskiye baslar ayrildik 1 hafta konusuldu aramizi yapmayan calisanlar falan oldu 2 ci hafta unutmaya calisiyodum bu direk manita ne ara tanistin konustun ne yapti onuda anlamadim
Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışırım baktım olmuyor Allah'a emanet der giderim
😂😂yok beee
Tabii efendim 😂😂
Eğer gitmeyi seçtiyse asla dur demem içim içimi yese bile o anda çektiğim o acıyı ona hissettirmek istemem evet çok acı çeker üzülürüm ağlarım ama bunu onun yanında yapmam gitmeyi seçtiyse kaybetmeyi de seçmiştir.
şu zamana kadar ayrılmayı isteyen ilk taraf olarak, makul karşılar ve direkt ayrılırdım. bir tepki vermek, diretmek bana göre değil. zaten bunu söylediği an benim için de her şeyin biteceğini biliyorum.
Hiç başıma gelmedi ama saygı duyar kenara çekilirim sanırım.
Çünkü karşımdaki kişi beni gözden çıkarmış bu saatten sonra hiçbir söz ve davranışın önemi olmaz.
Seviyorsam dokunur, canım yanar ama o kişi bunu asla bilmez (gurur...)
Geçmiş ilişkilerime bakıyorum hep ayrıl barış olmuş ama sonunda son noktayı hep ben koymuşum. Çünkü önemli olan benim kafamda tamamen bitirip soğumam. Yoksa asla vazgeçmem çok inatçı bir yapım var bu konuda.
Onunla ilgili hayaller kurdugum ortamda aniden nedenini bilmedigim bir sekilde ayrilmayi tercih etti. Acikcasi cok uzuldum. Normalde cok sakin birisiyim ancak sanirim neden sunmadigindan oturu bir kac gun asiri sinirli haldeydim...
Ayrılmak istemiyorum diye yalvaracak halim yok ayrılırım zorluk çıkarmam Beni istemeyen birini ben neden sevmeye devam edeyim Sonuçta benim de bir gururum var
Çocuk gibi kaçan veya ayrılık yerine ölü taklidi yapan insanlar var. Bence bu daha irite eden bir durum. İstemiyorsa açık bir şekilde söylesin
Daha önce kimse benden ayrılmadı.
Ama eğer ki ayrılan biri olsaydı bunu saygıyla karşılar tamam der bidaha mesaj dahi atmazdım.
Kendi bilir, sorgulamam, fikrinden caydırmaya çalışmam, umrumda olmaz.
Hele ki sorun bende değilse hiiiç umrumda olmaz.
Çok üzülmüştüm iyi bişey değil sebebini düzgün aciklamali
Bırınde dedım deneyelım ıkıncıye eyvallahım olmadı anlayısla karsıladım benı sevmeyenı sevmm
Kendimi sorgularım. Eğer onu kaçıracak bir şey yapmadıysam güle güle git derim
Saygı duyarım ama ayrılabileceğim kimsem yok
aşkta gurur olmaz düzelebilcek bişeyse düzeltmek isterim ama olmuyorsada dahada zorlamam saygı duyar kabuğuma çekilirim
Tepkisiz kalırım kocaman bir boşluk bırakırım. Bitmişse söylenecek her söz saçmalıktan başka bir şey değildir artık. Okey der yoluma bakarim
Offf keske bende su arkama bile bakmam diyenlerden olsam. Hic basima gelmedi ama ben takinti haline getiriyorum kisiyi. Yani sevmesemde yaninda duruyorum. 😢😢
Ben de yasiyorum ara ara cok üzülüyorum ama eger gercekten dogru insansa bir sekilde tekrar olunuyo konusuyosun ayrilik kotu ama yansanilanlar gercekse sorun yok at gibi giden it gibi dönuyo.
Benden gitmek isteyen birine kapıyı ben açarım.
Kalbimin kapısını
Sigara kendiliğinden çıktı paketten
🥛 ben içiyorum
Eyvallah , kendıne iyi bak der geçerim. Sebep bile sormam
Başıma gelmedi bilmiyorum
seviyorsam o ayrılmak istiyorsa üzülerek ayrılırım gururumu incitmesini istemem
Tepki vermem nedenini sorarim ve vedalaşırken çirkeflesmeye gerek yok
Çok bağlanmamaya bakıyorum ki ayrılınca da çok üzülmeyin diye
önce sebebini öğrenmeye çalışırım. Hatayı kendimde ararım bulamayınca onunla konuşur çözmeye çalışırım. ama karşı taraftan çaba görmezsem fazla zorlamam.. :')
Öfkelenirim çok sinirlenirim
Umursamam yapım gereği
Sevmeyeni bağlayamazsın
Arkasından su dökerim
Bana artık her şey normal geliyor.
sadece sebebini sorardim
İyi dileklerimi sunar yoluma bakarım
Olumlu karşılarım
Şampanyayla falan
Hiç yaşamadım desem
Giden ben oldum kalanlar ne yaşar bilmiyorum
Yioo kader böyleymiş