Nasıl atlatırsınız ayrılık sürecini, neler yaşarsınız? Yeri gelmişken soralım. 🌸

Nasıl atlatırsınız ayrılık sürecini, neler yaşarsınız? Yeri gelmişken soralım. 🌸
Ayrılık eğer yıkıcı şekilde yalanmış sa kırgın şekilde kendi kabuğuma çekilip hüzün duyardım. Ağlama krizlerine girer slow parçalar eşliğinde acımı dışa vururdum.. Ağlardım, bağırır çağırır onu öldürmeye çalışırdım içimde.. Sonra aşkıma karşı hislerimi kaybetmiş bir kadın olarak yaşardım.. Çok seviyorum diyip sildiğim insan oldu gerektiğinde bu ilk ölüşüm değil. Ben çok öldüm hayatta gülerken, ağlarken kendi iç sesimi dinlerken bir çok kez.. Ama yeri gelince doğrulmayı bildim. Sevgiye asla küsmedim, yeniden aşık da oldum şu an ilişkim de var. Kimse için aşka küsmedim ben o duyguyu hakkettiğime inandım ve gidip aldım onu..
Biraz iç döküş gibi oldu. Ama içimden geldi yazmak. Teşekkür ediyorum soru için 🌿
İlk cümle :Yıkıcı şekilde tamamlanmışsa//olacaktı.
Rica ederim prenses sonuna kadar okudum çok güzel yazmışsın kalbine sağlık 🌸
Çok teşekkür ediyorum canım benim 🙏🏻💖
Ayrılık... Her dertten ala, yaman ayrılık.
Bu çok farklı bir şey, insan ne yapacağını bilemiyor. Hani iki yüzü keskin bıçak. Hayatını yaşamaktan başka seçeneğin yok orası okey. Peki o hayatı nasıl yaşayacaksın, önemli olan bu. Acıların koynunda yalnızlığa emanet bir hayat mı olacak bu? Yoksa mutluluğun gökyüzünde huzura mı doyacaksın?
Bazı şeyleri çok sorgularım, kırılırım, üzülürüm, paramparça olurum hatta. Fakat bir şey var ki oda yüzümdeki gülümsememi hiç bir şeyin benden alamayacağı.
Güzel seven kalpleri * eller kirletir hep. İçimde yanan o korun sebebi masum bir aşk idi sadece. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama suçlu biri var maalesef bu hikayede.
Sevgi diyorum, sevgi zoru görünce kaçmak mıydı? Aşkı böyle mi anladı birileri. İhtimaller bile içler acısı. Birileri için ağlamaya mı geldim bu dünyaya yani? Hayır, ben önüme bakarım. Yolumda yürürüm. Giden kaybeder sadece. Çünkü ben yoldaşlık ettiğim kimseye ihanet etmem.
Zor olur benim için.. Ne iştah kalıyor ne uyku.. Ne huzur kalıyor ne de rahatlık..
Bacaklarımdan damarlarım çekiliyor sanki.. Yürüyemeyecek hale geliniyor bazen.. Ne yaparsak yapalım geçmiyor..
Zamanla geçiyor denir ama eziyor, kül ediyor zaman.. E öldükten sonra zaten geçmiş oluyor.. 😄
Selamlar,
Kimden nasıl ayrıldığıma göre değişiyor bu durum. Çok fazla birileri ile birlikte olmam. Fakat benim için kıymetli bir insansa çok üzülürüm. Üzüntümü uzun süre yaşarım. Atlatmak içinde aman aman bir şeyler yapmam. Kendi kendine geçmesini beklerim.
Cevap
13Cevap
Bende ayrılığın acısı olmaz. Biterse o an biter ve devam ederim..
Unutarak
Hiç yaşamadım bu duyguyu ama yaşasaydım sanırım kendimle baş başa kalmaya çalışır, onu düşünürdüm uzun bir süre. Atlatması zor olurdu benim için. 🙄
Allah korusun diyelim 😊
Amin inşallah...🌸
kendi başıma yaşamaya devam ederim.
evde yapacak çok iş var ; çoooook.
yemek, bulaşık, temizlik, traş olmak, çiçeklerle ilgilenmek, alışveriş, saymakla bitmez.
ayrılığı düşünecek pek fazla vaktim olmuyor.
Ayrılık olayını hızlı kabullenirim. Biten şeyin davasını yapmam, ayrıldığım kişi benim için sıradan inanların arasına katılır ve varlığı veya yokluğu bana huzursuzluk vermez. Artık hayatımdaki yeri dualarımda olan biri olarak kalır.
Yas tutmanın kimseye faydası olmaz. Oldu da bitti Maşallah. ♈
Aynen hiç bir şey olmamış gibi devam edince beyin de kanıyor bence fazla acı hissetmiyor 😃
Üzülmem bi kere bunu diyeyim. Ben ayrılmak isteyen kişi kendisi kaybeder. Ben oturur hayatıma kaldığım yerden devam ederim bilgisayarda oyunlar oynayarak.
Güvenim yok beklemem çünkü aylardır doğru konuşmuyor ben ona bana yaptığını yapsam ne düşünürse saygı duymam söz
Kilo veririm, uykularım kaçar, kalbim sıkışır😔 güleç yüzüm kaybolur, dalgın olurum... Zamanla atlatırım
Başkalarıyla vakit geçirerek ben böyle yapıyorum zamanla unutuluyor yoksa aynı kişide takılı kalırsan birey değişmiş farklı ortamlar insanlarla takıl bence
Hiç sevgilim olmadı ayrılmak nasıl bir şey bilmiyorum
Kimden? Önemli olan o?
Sevgili
Eğer aklımda ve kalbimde boşluklar yoksa ve yaşanacak her şey yaşanmış ise olağan karşılayıp atlatırım
Yeni uğraşlar bulmaya çalışarak, arkadaşlarımla, vakit geçirerek dolaşarak..
Seviyor diyor ama bakalım
Eskiden olsa üzülerek şimdi 15 dk da unutuyorum
Takmam, umursamam bitti ise bitmiştir.
O süre zarfında yeni birini bulamaya çalışırım 😂
Bilmem çok umurumda olmuyor 😀
Küfür hakaret whshwjwjwj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?