Hayat benim için durmuş durumda. Kendisiyle ayrıldık ama ben onu çok seviyorum, unutamıyorum. İkimiz de sosyal medyalarımızda birbirimizi takip ediyoruz hâla. Sevgiyle ve saygıyla ayrıldık ama bu durumu aşamıyorum. Ne yapacağım?

Hayat benim için durmuş durumda. Kendisiyle ayrıldık ama ben onu çok seviyorum, unutamıyorum. İkimiz de sosyal medyalarımızda birbirimizi takip ediyoruz hâla. Sevgiyle ve saygıyla ayrıldık ama bu durumu aşamıyorum. Ne yapacağım?

Durumunuzu çok iyi anlıyorum, severek ayrılmak veya terk edilmek çok kötü bir his. Size nacizane tavsiyem durumu kabullenmek ve hayatınıza devam etmek olacak. Belli bir süre aşk acısı çekeceksiniz maalesef bunun çaresi yok, ama ileride bu anları hatırlayınca bitmiş bir ilişki için neden bu kadar ağladım diye kendinize soracaksınız. Sürekli onu veya ayrılığınızı düşünmek size bir şey kazandırmaz aksine sizi daha çok yıpratır. Bu yüzden bence her şeyi artık akışına bırakmak ve yolunuza devam etmek olacak.
Bu durum gayet normal severek ve sevgi saygıyla ayrılmışsınız birbirinizi çok sevmişsiniz neden ayrıldınız peki birleşmeye çalışın birleşme ihtimaliniz yoksa unutmaya çalış eğer unutmakta zorlanıyorsan kendine uğraş bul spor yap sinemaya git ama kafeler olmaz sevgilin aklına gelirüzülürsün yolculuk yapmakta iyi geliyor insana
Bu konuda biraz bencil ve bireysel düşünmek lazım bence. Hayatta tanışmaların olabileceği gibi ayrılıklarda mutlaka olacaktır. Bir ayrılık başka bir kapının açılmasına vesile olabilir.
Kendi başına mutlu olmayı öğrenmelisin. Mutluluğu bir kişiye bağlamak onsuz mutlu olmayacağını düşünmek hastalıklı ruh hali. Tabi ayrılık etkiler ama bunun hayatını etkilememesi lazım.
Cevap
2Cevap
unutamıyorsan zorla. zaten olay çirkinleşince mecbur unutmak zorunda kalıyorsun
Zamana bırak. Olmuyorsa da zorlama. Zaman en iyi ilaç...
Kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de unutamıyorum unutmak da istemiyorum
Ben sevdiğimden severek ayrıldım 1,5 yıl oldu acısı daha yeni yeni geçmeye başlıyor
zamanla alışırsın
Barışmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?