Teşekkür ederim @canerozkum ✌️⭐️
Etrafımdan kısmetler çıkmaya başladı. İşim görücü usulüne mi kaldı?
Teşekkür ederim @canerozkum ✌️⭐️
Ben istemiyorum ama babam adamı araştırmaya başladı bile.30’a kadar evlenemezsen kel fodula kalırsın diyor. Çok güldüm. 😃 5 sene sonra gülemeyebilirim. 🥲

Yani bence en önemlisi aşık olduğun kişi ile evlenmek. yani kendin tanışıp anlaşıp severek evlenirsen daha iyi olur ama hayat senin tabi ki ben kendi fikrimi söylüyorum yani ben görücü usülü ile evlenmezdim. kendim seçmek yani sevilmek isterdim. çünkü genelde insan seçeneği olmadığı için birini seçince ya da başkalarının tavsiye üzerine seçince o ilişki pek aşk ya da romantik olmuyor. ama hayat bu aşkın ne zaman nereden çıkacağı hiç belli olmuyor bence.
Günümüzden Görücü usulü saçma bulanlar çok ama evlilik duygusal açıdan olduğu kadar, birazda mantık işi olduğu için meslek, karakter, düşünce yapısı, fizik, görsel açıdanda bakmak lazım her gelende hemen oldu bittiye getirmemek lazım ama mantığına uyarsa kaçırma
Ayy babaya bak😂 benim babama evlensem de hava hoş evlenmesem de. Acaba yaşım erken diye mi? 25-30 olunca benim babamda mı böyle olur acep🥺 varmam ki kapılara 404le yapıştırırım kendimi🥺
Evet 3 sene sonra başlarlar bekle 😂
Cevap
17Cevap
Beğenmiyorsan yine yol veriyorsun diğeri gibi.
Haha babana ben de çok güldüm 😀 aman acelen ne bekle
Bulursun bulursun bir kadına bin erkeğin yazdığı dünyada bir tane adam bulursun dert etme
Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden iyi olmayacağını
KızlarSoruyor'da beş yıldızlı delikanlılar var. 😁 Seç beğen tanış.
Resimde sunanın olması ayrı bir ironi :D Evlenirsin bir şey olmaz
Hep öyle diyolar merak etme ben 27 yaşındayım nişan atmış biriyim her geleni değerlendir diyolar hiçte beğenmiyorum be
Buna siz karar vereceksiniz
Ulan ne istiyorsunuz bu kellerden benim 20'li yaşlarda dökül sanki yaşla ilgili bir şey :D
Gercek hayat dizilerde ki gibi degil maalesef 😄 kendim tanısmadıgım insanla arkadaş bile olamam görücü usulü saglıklı ilişkiler ortaya koyamaz bence
Bu bahsettiğin konu bununla alakalı ve haklılar
Görücü usulü iyidir ama diktli ve zorlama olmasa
her kurtlu baklanın bir kör alıcısı vardır.
Radarlarina girmişsin yani 5 sene sonra istesende olmaz Altan gelenlersana ciddi rakip hemde çok güzeller.
Görücü üsulu iyi bence
Böyle güzel kıza nasip olmazmi
Sunuda söylemek isterim görücü usulü o kadarda kötü değil tanışıp elektrik tutuyorsa bir süre devam ettirip evlenmek normal arkadaşlıktan başlayan ilişkiye yakın olur iyi biri olursa kestirip atmamak lazım. Adam utangaçlıktan birine acilamamistir bu şekilde mutlu olanlar çok derim
görücü usulüyle iyidir :)
Tursunu kurcak hali yokya😃
Bunlar göndermek istiyo beni evden ağlicam 😃
Artık büyüdün acı gerçek baskılar articak 😃
Hayat dizilerdeki gibi değil görücü usulü iyidir
Sana kaldı sana
Evlenmemek en iyisi.
Resimdeki sen sen evde kalmassın
Cinselik oldu mı
Evlende
Anlamadım
Ahahah bende aynıyım