Karisi anladi sanirim adamin bana yürüdüğünü? Yardim?

Onu arzuluyorum. evli ayni yerde calisiyoruz. Bana cigimli konusuyordu. Koluma omzuma elini atıyordu. O karisi ben aynı yerde çalışıyoruz. Ona mesaj atmıştım görmemiş beni yanına çağırdı otur dedi yaklaştı telime bak dedi msjin gelmemiş dedi. Ayni yerde bir arkadaş daha benimle aynı işi yapmasına rağmen beni ariyor. Gecenlerde karısıyla aynı yerdeyken yanina odasına gittim.(Doktor o). Dedim hocam üstünde bise var o bna bakti ben ona. Sonra ayakta dikildim iş yapiorduk bilgisayardan. Koltuğuna yaslandi bna bakti oturarak çalışabilir misin dedi ben şok oldum.. bi gün aşağıda karsilastik o beni gordu selam verdi. Zaten ne zaman görse yanında hastada olsa bana selam veriyor. Sonra bana dedi gece uyuyamadım. Yurt dışına gitmişti dönüşte zorlanmış ama bunu bna söylemesi saçma degilmi? sonra başka hoca gelince beni uyardı hoca geliyor doye yanlış bisey yapmıyorduk ki? Birde bikac kez benimle konuşurken kekeledi. Beni baştan aşağı süzuyor. Adamın amacı ne? Bugun yine karsilastik bu kez ben selam verdim ona. Oda bana nasılsın dedi sonra şuraya gidiyorum gibi bir açıklama yaptı neden gittiği yeri söylüyor ki bana durduk yere? Bugun de öğlen gelmis bizim oraya ben yoktum. Is için mesaj attim cevap gelmedi. Sonra aradim dondu bana konjstuk telefonu çok iyi açtı beni aramissinn dedi sonra konustuk lafı uzattıkça hemen kapattırmadi teli. Yanımdaki arkadaşta aynı işi yapıyor ona msja cvp bile vermedi. Bana soylermsn dedi. Adam napmaya calisiyor bana bakışları bir tuhaf. Dunde telefonda kapatma diyor bana yanındaki kişiye görüşürüz demis sonra bana dediki sana demedim kapatma dedi. Hep beni ariyor iş için yanımdaki kız ona mesaj atti onada soylermsn yazmis ama cvp vermeedim raporu hallettim dedi. Adamin amaç ne? Hoşlanıyor mu? Telefonla konuşurken bile beni görünce selam veriyor. Bugunde odanizdamsnz yazdim disardayim diyebilir ama surdayim diye bana ayrıntı verdi. Aksam çıkarken popoma bakti gördüm. Sonra sabah beni aradi şu hasta gelcek diye. Önce gunaydin dedi sonra durdu durdu merhaba dedi. Cok komikti.. Yani adamın bana davranislari tuhaf.. birde önceden cigimli yazmisti bikac zamandır adımla hitap ediyor. BOSANSIN istemem. Amacım onunla olmak değil ama adam bana yürüyormu? Hrleki popoma baktıktan sonra çok iyi şeyler düşünmedim arzuluyor gibi geliyor.. yuruyormu

Güncellemeler
+1 yıl
Popoma bacaklarıma bakti bugun saldıracak diye korkuyroum
Karisi anladi sanirim adamin bana yürüdüğünü? Yardim?