Çalıştığım yerdeki amirden etkilenmeye başladım nasıl oldu ben de anlamadım adam çok yakın davrandı ondan oldu bu ya. Hep dokunmaları koluma girmeleri elime dokunmaları canım herif ne olacak adam kaç yaş büyük benden olacak iş değil ya sinirlerim bozuldu. Bugün de gelmiş canım diyor mal herif ya. Bugün de yanından geçerken seslendi bir şey demedim noldu bir tedirgin oldun dedi onu da anlamadım ne demek istediğini? Evet beklemiyordum bir şey demesini de değişik herif ya sinir.
Güncellemeler
+1 yıl
Canım herif değil yanlış oldu mal herif dicektim
Çalıştığım yerdeki amirimden etkilenmeye başladım ne yapacağım?
O kadar tuhaf bir durum ki rezilim ya adam benden 15 yaş da var büyük olacak iş değil ya hep o herif yüzünden oldu çok samimi davrandı konuşurken kenara çekerken koluma girmeleri ben çıkıyordum napıyorsun diye elimi tutmaları abuk sabuk hareketleri vardı mal herif ne olacak
Ya kanka adam bana şey dedi yanından geçerken adımı söyledi işte nereye gidiyorsun filan cevap vermedim de noldu tedirgin oldun filan dedi ne demek istedi yA
maalesef. Bence kaçmak yerine yerinde içinde bu sorunu çözmelisin. Tahminen önceden yarım kalmış bir ilişkin varsa ya da bir ilgi eksikliği bu seni istemsizce etki altına almış olabilir
Sorun şu adam bana seslendi önünden geçerken ve ben bir şey demedim o bana ne oldu bir tedirgin oldu dedi bana dedi ne demek istedi ya yalandan gülüp el salladım adama
Bir de şu ne demek acaba adam makyajımla hep alay edip duruyor bende istiyorum aynısndan bana ne zaman yapacaksın diyor geçen gün arkadaşlarla oturuyorduk yine söyledi bekliyorum da işte ne zaman yapacak fialn dedi bana da sür deyip duruyor
Bir ara demiştim neden dalga geçiyorsun herkes yapıyor makyaj demiştim normal de yapıyorum ben abartı değil bazen hiç yapmıyorum adam bana neden sence sen güzelsin demişti
canım dediğim gibi seni elde etmeye çalışıyor dediği gayet açık sana yavşıyor direkt olarak makyaj genelde nerede yapılır ;evde yani bence gayet açık dediği bu işten bence ayrıl ya da adama rahatsız olduğunu söyle
Neden belli etmek istemiyor ki ediyor aslında makyaj konusunda dokunmaları koluma girmeleri konuşurken elimi tutmaya çalışması bir şeyler verirken elime yanlışlıkla dokunuyormuş gibi yapması bunlarda belli ediyor zaten bir mesaj da da belli edebilir aynı şey değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni düşürmeye çalışıyo işte açık. Sen tepkini koymadıkça daha ileri gidecektir
Evet gün geçtikçe daha çok yaklaşıyor
Nerde calisiyosunki ay bu arada guldum gece gece sorma sekline kusura bakma 🤣
Gül kanka ben de Halime gülüyorum
Kanka meslegin neki niye soylemiyon 🤣
O kadar tuhaf bir durum ki rezilim ya adam benden 15 yaş da var büyük olacak iş değil ya hep o herif yüzünden oldu çok samimi davrandı konuşurken kenara çekerken koluma girmeleri ben çıkıyordum napıyorsun diye elimi tutmaları abuk sabuk hareketleri vardı mal herif ne olacak
Söylemeyeyım
Ya kanka adam bana şey dedi yanından geçerken adımı söyledi işte nereye gidiyorsun filan cevap vermedim de noldu tedirgin oldun filan dedi ne demek istedi yA
Kiz sanki sende etkilenmissin ha ama bi yandanda sinir oluyosun tabi hadi gecmis olsun 🤣
Bilmem sanki onun tavrini onemsiyomussun gibi davranmis
Ne yani adam ondan etkilendiğimi düşündüğü için mi tedirgin olduğumu düşünüyor
Bilmiyorum ya da sirf bisey demek icin konusmus
Tamam öylesine demiştir o zaman ben çok taktım
Bence de ben cevap vermedim yA ondan öyle konuşmak için konuştu boş insan ya
Allah için canım ne ya
Adam bana canım dedi ya
Ilgisi var ama belli
Allah onu kahretmesin ya pislik herif ya
Allah yardimcin olsun 🤣
Gülme yA 😂
Ay napim gulmeye ihtiyacim var
Neyse Gül ama umarım ilgisi yoktur yoksa daha kötü olacaktır
Nasil yani
Ya belli ama hareketlerinsen
Yani ilgisi olmasa daha iyi olur umarım ben yanlış anlıyorumdur olmaz yani tamam o bekar ben bekarım ama adam benden büyük
Bisey olmaz 🤣
Ay kafayı yicem üstüne adam anlarsa rezil olurum
Herif herif herif her yer herif dolu noluyo kardeşim ne bu tantana
Sinirlendim en çokta kendime kanka
Sinirlenme kankaa, bak! ne yapıyorsun. Her sana canım dediğinde, ağzına bi tane vur! Zamanla alışır bir daha demez...
Ahahahhaa cidden öyle yA
Boşlukta olduğun için psikolojik olarak bu duruma sürüklenmiş olabilirmisin?
Demi bence de öyle oldu
Öğretmenmisiniz?
Adam yüzünden de canım herif ya gün geçtikçe ben anlamadım daha çok samimi olmaya başladık en iyisi kaçmak
Yalnız ön yargını adam kırmak üzere bilgin olsun 😏 yani birkaç iknaya kalmış sonunda ruhen sen yanma
Yanlış oluyor canım değil mal dicektim
Evet site devamlı düzeltiyor
Evet site de sorunlu
canım herif ya hep onun yüzünden
maalesef. Bence kaçmak yerine yerinde içinde bu sorunu çözmelisin. Tahminen önceden yarım kalmış bir ilişkin varsa ya da bir ilgi eksikliği bu seni istemsizce etki altına almış olabilir
Ya ben mahvoldum ya yine
Bağlandın sanırım
Adam yüzünden yA aşırı samimi davrandığı için böyle oluyor umarım olmaz
Bağlanmadım öyle kolay değil
Sorun şu adam bana seslendi önünden geçerken ve ben bir şey demedim o bana ne oldu bir tedirgin oldu dedi bana dedi ne demek istedi ya yalandan gülüp el salladım adama
Seni elde etmeye çalışıyor izin verme
Demi, vermeyeceğim izin
aynen öylee
Belki adamın normal hali böyledir
Bir de şu ne demek acaba adam makyajımla hep alay edip duruyor bende istiyorum aynısndan bana ne zaman yapacaksın diyor geçen gün arkadaşlarla oturuyorduk yine söyledi bekliyorum da işte ne zaman yapacak fialn dedi bana da sür deyip duruyor
Bir ara demiştim neden dalga geçiyorsun herkes yapıyor makyaj demiştim normal de yapıyorum ben abartı değil bazen hiç yapmıyorum adam bana neden sence sen güzelsin demişti
canım dediğim gibi seni elde etmeye çalışıyor dediği gayet açık sana yavşıyor direkt olarak makyaj genelde nerede yapılır ;evde yani bence gayet açık dediği bu işten bence ayrıl ya da adama rahatsız olduğunu söyle
Oha doğru evde yapılır pis sapık herif
Ama şöyle bir şey de var adamın ilgisi olsa adam bana mesaj atıp dururdu adam beni hiç rahatsız etmedi
amacını belli etmemeye çalışıyor demekki yavaştan yavaştan yaklaşıyor
Neden belli etmek istemiyor ki ediyor aslında makyaj konusunda dokunmaları koluma girmeleri konuşurken elimi tutmaya çalışması bir şeyler verirken elime yanlışlıkla dokunuyormuş gibi yapması bunlarda belli ediyor zaten bir mesaj da da belli edebilir aynı şey değil mi
500 kere gördüm bu soruyu artık 🙄
Ben ilk kez sordum
Ayrıca yorum yap bana gitme bir yere
Eminim öyledir 🙄
Gittim 🙋🏻♂️
Demek benimle aynı durumda olanlar var
İyi git
Özele gel gelirsen 🙋🏻♂️
Kalsın
Peki 😢