Merhaba, benim 4 yıllık bir ilişkim var. 17 yaşında aynı sınıfda okuduğum sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Sırf o istedi diye şu an aynı şehirlerde üniversite okuyoruz, puanım yetmesine rağmen daha iyi bölümleri seçmedim. Son 2 yılda bazı ailevi problemler yaşandı ve uzak kaldık. Bu süreçte ona ulaşamadığım için üniversitede bir kız arkadaşına kendisinin nasıl olduğunu, onun hakkında bana bilgi getirmesini istedim. Sonra biz yeniden birleştik ve ona bunu söylememiştim. Bunu öğrenince "beni aldattın" deyip bir süre benle konuşmadı. Ondan önce de üniversite arkadaşlarımla bir defa yemeğe gittim diye bana artık güvenmediğini söylemişdi. Anlayacağınız bana 2 yıldır güvenmediğini söylüyor, güvenimi kazanmalısın diyor. Aynı bölümde okuduğum kızlarla tek kelime konuşmama dahi izni yok, eski sınıf arkadaşlarımla buluşduğumda saat 10 için evde ol diyor. Üniversitedeki hemcinslerimle bir yerlere gitmeme dahi izni yok. Her zaman her şeyden kavga çıkıyor ve asla ama asla kendisinde suç görmüyor. Bana küfürler edip, onuruma laf edip çıkıyor ve ben yazana kadar yazmıyor. Hata yaptığını söyleyince hakettiğimi söylüyor. Hiç bir şekilde sosyal hayatım yok, evden dışarı çıkmama bile izni yok, hiç bir arkadaşım kalmadı. Sizce duygularım sömürülüyor mu? Ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayir sevdigi icin kiskaniyor ama seninde bir hayatinin oldugunu soylemelisin ve iki taraf anlayisli olmali
Çok uzun özet geç yardımcı olurum
Sevgilim aşırı kıskanç, üniversite arkadaşlarımla bir defalığına yemeğe gittim ve ondan haber ala bilmek için üniversitedeki kız arkadaşına yazdım diye aylar, hatta yıllardır bana güvenmediğini söylüyor ve dışarı adım atmama bile tahammülü yok. Onurumu kıracak sözler diyor ve ben yazana kadar yazmıyor
Kendisinden haber alamadıysan, ailesinden alsaydın. Seven kıskanır ama aşırısı sıkıntı. Aşırı kıskanç olsa bile bu şekil de davranması yanlış. Güven en önemli şeydir ilişki de sen kendine güveniyor, yanlış bir şey yapmadığına eminsen gitme peşinden boş ver. Hatalı olan o. Herkes hatasını kabul edip özür dilemeli
Zaten problem yapan ailesiydi, ailesinden dolayı haber alamıyordum. Mesele şu ki haksız olsa bile eski olayları açıp döküp davranışlarımın sebebi bu olaylar diyiyor ve yine ben özür diliyorum
Bu kız seni gerçekten istese her türlü ailesine kabul ettirir. Bu seni sevmiyor, alışkanlık olmuşsun bunda. Yoksa sürekli böyle acımasız olmaz. Seven kadın ilk başlarda acımasız olur, senin ne kadar dayanıklı olduğunu ve gerçek bir erkek olup olmadığını görmek ister. Senin bu durumun kız da alışkanlık. Çünkü alttan almayı bilmiyor, seni haklıyken haksız çıkarmaya çalışıyorsa kız narsist alışkan olmuş. O yüzden sen yavaştan bundan kop.
Peki nasıl yapayım? O kadar asosyal oldum ki bir tane arkadaşım bile yok. Bir tek o var, bi kaç kez yazmamayı, ayrı kalmayı denedim, ama yine geri adım attım. N'aparsam yapayım kararlı olamıyorum, ilk sevgilim ve ayrılığı düşünmek bile beni mahvediyor. Lütfen yardım
Bro daha çok sevgilin olur. Ben mesela önceden hızlı takıldım. Yaşadım hiç böyle triplere girmedim. Bir kız için olup bitmedim. Çünkü ne arayıp ne istediğimi bilmiyordum. Şimdilerde ise sevgilim var ve bu kızla ne istediğimi bildiğim, tam olgunlaştım zaman da tanıştım ve kız benim ruh eşim. Bir sürü liman gezdik ama finalde doğrusunu bulduk. Yani bu senin ilk ama son olmayacak. Belki bundan 5 sene sonra belki 8 sene sonra doğru kişiyi bulacaksın. Bu kız senin dünyanın sonu değil. Söyle düşün. Diyelim bir yavru köpek veya kedi aldın çok sevdin ama vefat etti. Yerine tekrar yavru kedi veya köpek sevemezsin sanırsın. Ta ki onu alıp sevene kadar 😉
Tecrübelerin için çok teşekkür ederim. En azından bir süre gururum kırılmadan ve daha güçlü biri olarak devam edeceğim. Seviyorsa illa o da kendinde hata görür, sevmiyorsa zaten kendi bir noktada çekip gider. Haksız mıyım?
Haklısın. Aynen öyle. çünkü sürekli sen mücadele edersen öyle alışır ve hep senden bekler bu sefer ilişkide saygı olmaz. Karşılıklı emek vermek çok önemli. Bak seven kişi ne kadar kıskanç olursa olsun, sinirli olursa olsun veya sana kızgın olursa olsun. Ne yapar ne eder sana ulaşır. Seven, sevdiği olmadan yapamaz. Eğer yapıyorsa sevmiyordur. Bencil olmamak lazım. Düz mantık
Kadının kölesi olmuşsun
Olabilir knk
Kız biraz kıskanç
Evett