Kız arkadaşım tarafından duygularım sömürülüyor mu?

Merhaba, benim 4 yıllık bir ilişkim var. 17 yaşında aynı sınıfda okuduğum sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Sırf o istedi diye şu an aynı şehirlerde üniversite okuyoruz, puanım yetmesine rağmen daha iyi bölümleri seçmedim. Son 2 yılda bazı ailevi problemler yaşandı ve uzak kaldık. Bu süreçte ona ulaşamadığım için üniversitede bir kız arkadaşına kendisinin nasıl olduğunu, onun hakkında bana bilgi getirmesini istedim. Sonra biz yeniden birleştik ve ona bunu söylememiştim. Bunu öğrenince "beni aldattın" deyip bir süre benle konuşmadı. Ondan önce de üniversite arkadaşlarımla bir defa yemeğe gittim diye bana artık güvenmediğini söylemişdi. Anlayacağınız bana 2 yıldır güvenmediğini söylüyor, güvenimi kazanmalısın diyor. Aynı bölümde okuduğum kızlarla tek kelime konuşmama dahi izni yok, eski sınıf arkadaşlarımla buluşduğumda saat 10 için evde ol diyor. Üniversitedeki hemcinslerimle bir yerlere gitmeme dahi izni yok. Her zaman her şeyden kavga çıkıyor ve asla ama asla kendisinde suç görmüyor. Bana küfürler edip, onuruma laf edip çıkıyor ve ben yazana kadar yazmıyor. Hata yaptığını söyleyince hakettiğimi söylüyor. Hiç bir şekilde sosyal hayatım yok, evden dışarı çıkmama bile izni yok, hiç bir arkadaşım kalmadı. Sizce duygularım sömürülüyor mu? Ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olun

Kız arkadaşım tarafından duygularım sömürülüyor mu?