Yakın kız arkadaşım var. Her gün birbirimizi sormadan günümüz geçmez. Hatta her saat diyeyim. Birbirimize iltifat ederiz sabahlara kadar konuşuruz falan. O kesinlikle ask falan değil yakın cok samimi erkek arkadaş olarak görüyor beni bundan eminim. Ama ben ona ne hissediyorum bilmiyorum. Hani çok yakın kız arkadaşım diyeceğim ama onla konuşurken Halden hale giriyorum veya çok değişik hissediyorum kendimi bir türlü çözemedim. Bu durumdan nasıl kurtulurum acaba.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaldır telefonu fırlat kır ya da biri kafana sert bir cisimle vursun feleğini şaşırtsın kızı bırak Allahını unutturmasın sadece
Olur kanka
Cinsiyetçilik yapmak istemesemde bu konunun erkeklerin bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi hep yakım hissettiğim erkek arkadaşlarımda yaşadım ve çözümü karşı cinsten biriyle arkadaş edinmeyerek buldum. Eğer kaybetmek istemdiğin biri ise hislerin varsa bile bastır ve yoksay.
Nasıl arkadaşligini bitirdin ki ben bitmesin istiyorum bir yandan da daha yakın olmayı dusunuyorum
Şöyleki ya ben hislerini anladım ya da kendileri söylediler. Ben bir dost olarak gördüğüm için hayal kırıklığı yaşadım bazıları ile dost gibi devam etmeye çalıştık ve olmadı eskisi gibi bazılarıyla ise baştan söyledim artık konuşmak istemediğimi çünkü kendimi enayi gibi hissettim onca zaman bilmiyorum saçma belki ama yakın arkadaştan böyle bir şey gelmesi üzüyor beni.
Bende ondan korkuyorum hani böyle şeylere uzak olan birisi ama laf esnasinda ara sıra sakasini yapıyorum hani evlenelim senle falan ve gulumsuyor birsey demiyor ama bende bi yandan arkadaş olarak kaybetmek istemiyorum bir yandan da daha yakın olmak istiyorum ama sizin dediğiniz gibi daha dogru heralde
Sen benim arkadaşımmısın acaba çok merak ettim gerçekten. şu an sadece bir arkadaşım var erkek ve biliyor bu konularda bir çizgim olduğunu. İyi bildiğini düşündüğümden onunla arkadaşlığımızdan yana bir sıkıntı yok fakat ondan da seziyorum ara sıra. Şakayla karışık diyor böyle hatta ilişki konularında beklentilerimi sorar bazen , bazen şu yaşa kadar evlenmezsek biz evlenelim muhabbeti ve sık sık iltifatlarda gelince kendisinde açıkça : eğer bana yürüyorsan ( devamı küfür içeriyor ) demiştim. Sonrasında kesti bunları ama hala yapar ara sıra. Ve devamında hissettiğim gibi bir şey olursa be yazık ki biter arkadaşlığımız.
:) yok sanmam bende öyleyim ama çok da anlattiginiz gibi uymuyor. Ama erkekler olarak bir sınırı yok heralde bunun hani çok değer veren bir kız olunca yakın arkadaş olarak ister istemez gorulmuyor
Arkadaşını tanıyan sensin. Böyle bir şey olsa tepkisi ne olur bunu düşün ve ona göre hareket et. Sağlam ilişkilerin ve evliliklerin arkadaşlıktan ve dostluktan temeli atıldığı söylenir gerçi ne kadar doğru bilinmez. Beki doğru insan odur denemeden bilemezsiniz sma dediğim gibi kaybetme ihtimalini de göz önünde bulundur
İnsan ulaşmadığı şeylerin delisi, ulaştığı şeylerin nankörüdur.
Reis ne alaka ya
Anlarsın
hoşlanıyor olabilirsin
Tam olarak nasıl hissediyorsun tam anlatır mısın
Onu kendimde bilmiyorum işte yani çok fazla iltifat ediyoruz birbirimize ama aşkla falan işi olmadigini adım gibi biliyorum çok eminim öyle o gozle bakmadigina. Ondan emin olduğum için bende kararsiz kaliyorum arafta kaliyorum çok yakin arkadaş olarak bakıyorum ama her gün farklı hissediyorum içim icimi yiyiyor hibi
Şey de sen
İçimdeki Alevi söndüremiyorum
Kanka özele yaz çabuk
Qljdqldhwlfjeldk kanka tehlikeli o mesajlar ya
Yok tehlike olmadan yapçaz güven bana
Ne yapicaz kanka sana güveneyim de sonra ondan da olmayayim ölürüm lwhdkwhdwljdlej
Bak işte ayıp ettin hiç olmadı bu
Anlarsınız