Kız arkadaşım duygularından emin değil

merhaba ben kenan kız arkadaşımla 8 aydır sevgiliyiz daha öncesindende uzun yıllar tanışıklığımız var... ve çok zor şartlarda başladı ilişkimiz tamamen istemdışı yani..ben askerdim ve tesadüfen telefonda başlayan tekrar karşılaşma muhabbetimiz havadan sudan sohbetlerden aşka dayandı...ve askerliğimde en büyük destek oydu.. ben geldim ve güzel gerçekten masal gibi bi aşk başladı sevgilim üniversitede 3ncü sınıf ve evlilikle noktalanacak bazda bi ilişki bu dışardan bakınca dört dörtlüğüz ama son zamanlarda sevgilim gelgitler yaşıyor hiçbir sorun yok bana diyor senin hiçbir hatan yok diye bana duygusal olarak beni eskisi kadar sevmediğini eskisi gibi özlemediğini yani hiçbişeyin eskisi gibi özel gelmediğini söylüyor zaman istiyor ama zaman isterken benimle herşeyi yaşıyor...sürekli görüşüyoruz ve ben bu sorunu dile getirmesem aldırdığı bile yok...yaptıklarına baksanız seviyor dersiniz... ama bir sabah bana günaydın diye başlayan aşk dolu bi mesajı bile yok arkadaşlar nasıl desem seviyorum yarıyolda bırakmak istemiyorum çok seviyorum onu ama doğruyu bulamıyorum yardım edin lütfen :(( niye böyledir acaba sevmiyormu başkası varmı diye sordum yok saçmalama diye çıkışıyor beni kaybetme korkusununda olduğunu sanmıyorum bu kız bi zamanlar ben telefonda gergin konuştum diye saatlerce ağlayan bi kızdı ne olduda değişti anlayamıyorum herşeyin sahte olması korkum lütfen yardım edin :((
Güncellemeler
+1 yıl
üstelik ilk karmaşaya girdiği an ilk birlikte olduğumuz andı... :(( lütfen ayıplamayın beni özelimi anlatmak istemem ama inanın öyle bi çıkmazdayım ki düşünmekten patlıycam... kız isteyerek severek birleşiyor sonra aklı karışıyor... ben kötü düşünmek kötü söylemek istemem kimse sevdiğine kondurmaz böyle şeyler lakin soğutuyor kendisinden :(((((
Kız arkadaşım duygularından emin değil