Duygularından emin olmayan kız arkadaşım?

Merhaba arkadaşlar ben bundan 8 ay önce çok severekten bir ilişkiye başladım ama kız arkadaşım sana karşı duygularım var ama zamanla demişti aradan 1 hafta geçti beni sevdiğini söyledi sonra 1 2 ay biz çok iyi bir ilişki yaşadık sonradan kızarkadaşımın ailesinden biri bizi öğrendi kız arkadaşım benimle araya mesafe koymaya başladı soğuk olmaya başladı benimle ben yine o yaptıklarına rağmen peşini bırakmadım o yaptıklarına taviz verdim ilgi gösterdim bana ailesinden korktuğunu söyledi bende beni gerçekten sevseydin onları takmazdın falan demiştim ama o yine bildiğini okudu sonradan bana seni sevemiyorum duygularımdan emin değilim dedi ama zamanla seni yine eskisi gibi sevebilirim dedi ben yine dayanamadım devam ettim ilgi gösterdim herseferinde onu sevdiğimi söyledim o bana söylemediği halde ağladım göz yaşı döktüm ve yine yavaş yavaş iyi olmaya başladık bizim akraba düğününde ben ona çok anlamlı bakmıştım onun akrabaları anlamış beni arayıp telefonda ben duygularımdan emin değilim seni senin sevdiğin gibi sevemiyorum zamana bırakalım dedi arkadaşlar çok çaresizim bir tavsiyede bulunun yazmak istiyorum kendimi zor tutuyorum
Duygularından emin olmayan kız arkadaşım?