Yakın kız arkadaşım bana karşı ne hissediyor?

Arkadaşlar benim 5 yıllık bir yakın kız arkdaşım var ve çok yakınız, her zaman birbirimizin yanında olduk. Her şeyini benimle paylaşiyor, benim söylediklerime çok önem verir ve bana her zaman hayatımda en değer verdiğim insansın diyor hatta beni görünce heyecanlaniyor gözleri parlıyor kendisi de bunu söylüyor zaten. Ama tanıştığımız günden beri aramızda hoşlanti ya da açılma gibi bir şey olmadı ama yakınlığımız her zaman arkadaşlığın bi üstündeydi gibi hissediyorum yani bence biz birbirimize duygusal olarak bağlıyız onu açıkça söyleyebilirim ama şöyle bir şey var ki çevremizde olan herkes özelikle erkekler bana bu kız sana özel davranıyor diyorlar ve ben hiç anlamıyorum ya da gerçekten arakadaş gibi seviyor ya da bir hisleri varsa da korktuğu için mi söylemiyor onu bilmiyorum ama bana karsi o kadar kendini yakın hissediyor ki anlatamam bu soruyu size sormamin sebebi ise danışmadan bir yanlışlık yapıp böyle güzel melekli birini kaybetmek istemedigimdendir. Soru sormak isteyen ya da daha ayrıntı isteyen olursa da cevap veririm ama lütfen bi yol gösterin

Yakın kız arkadaşım bana karşı ne hissediyor?