Sevgilime karsi ne hissettigimi bilmiyorum?

arkadaslar benim 2 yillik bi sevgilim var lisesonda cikmaya basladik kucuk problerimiz vs oluyodu ama genel olarak iyi bi ciftiz diyebilirim neyse sorun su ki ben su an sevgilime karsi ne hissediyorum bilmiyorum 1haftalik bi ayrilik yasadik bi yil once ve o zamandan beri etrafimdaki erkeklere farkli bakmaya basladim. siz kufretmeye baslamadan once hicbi sekilde kimseyle iletisime gecmedigimi soylemek istiyorum cunku gercekten kotu hissediyorum. ikibucuk aydir falan duzenli gittigim bi spor salonu var grupca calisiyoruz, hocamiz genc biri ve ben bi sure gidemedim sinavlardan kaynakli tekrar gitmeye basladigimda hocanin tavirlari degismis gibi geldi ilk gun 'sana ozelden yazicaktim ama sonra vazgectim cevap vermezsin diye' dedi ben de 'askolsun hocam ne zaman cevap vermedim' dedim sonrasinda 'tamam bundan sonra yaziyorum o zaman "naber kahve icmek ister misin" diye' dedi guldum falan 'evet diceksin dimi' dedi ben de 'tabi ki' dedim gulerek ciddi olmadigini dusunerek yani. sonraki derste de calisirken birden gelip goz rengimi sordu ben afalladim biraz sonrasinda ozur dileyip devam et dedi. yani sevgilim kadar olmasa da ADAM COK YAKISIKLI ve ben noldugunu anlayamiyorum tam olarak o yuzden buraya kadar okuduysaniz yardkm ederseniz cok sevinirim:)

Sevgilime karsi ne hissettigimi bilmiyorum?