Kız arkadaşımın bana olan duygularını anlamak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Öncelikle SelâmunAleyküm, Hayırlı geceleriniz olsun. Beni aydınlatırsanız, çok sevinirim. Bu arada daha önce konusu açıldığında ben seninle arkadaş kalmak istiyorum demişti, ki zâten ben de öyle olsun demiştim. Ona bir teklifte bulunmamıştım. Benim merâk ettiğim şey şu; dün bana kız arkadaşım whatsapp üzerinden nasılsın diyerek bir sohbet başlattı, iyiyim vs. dedikten sonra da beni özledin mi diye sordu ilk defâ. şu an aynı Okul'da değiliz de. Ben de evet dedim. Neden sordun deyince de, ben her arkadaşımı özlerim dedi. Sonra da senle tanışınca kalbimin değişimi deyip tâmir edilmiş kalp emojileri gönderdi. Bunu her arkadaşıma gönderdim, sana da göndereyim dedim dedi. Ben senin kalbini mi onardım dedim, evet dedi sonra da ne yaptım ki dedim, arkadaşım oldun bu bana yeter dedi. Sınıf geçme ile âlâkalı bir konu açınca geçersin İnşallah deyince beni çok mutlu ettin dedi ve ilk defâ seni seviyorum dedi, sonuna da görüşürüz yazdı. Birkaç Ay önce de seni seviyorum demiştim ben ona, ama o bana arkadaşça diyerek düzeltmişti tabii. Son mesaj olarakta seninle sohbet etmekten keyif alıyorum, bana yine yazarsın dedim, sonra görüşürüz dedik ve konuşma sonlandı. Çok uzun oldu farkındayım, ama beni seviyor mu bunu merâk ediyorum. Yardımcı olursanız, çok sevinirim gececi dostlarım.😄

Kız arkadaşımın bana olan duygularını anlamak istiyorum, yardımcı olur musunuz?