AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
askerde diyosun.. agresifleşir tabi. hemen bırakmak niye. bu kadar kolaymı.. önceden bekara karı boşamak kolay derlerdi ama evliler bizden kötü ya..
askerlik kolay birşey değil yani mesafe griyo araya.. bu kadar abartma bence.
Asker adam psikolejisi intihar etmez okadar abartmayın hep bir monotonluk içerisinde koca tugay veya alay o kadar insan yani daha cok psikolejisini bozma bence sakinleşerek konusun anlaşın derim ben bende yaşadım rezalet bir duygu
eğer öyle bir hata yaparsan adamın hayatını pisikolojisini alt üst edersin belki adam canına bile kıyar ya biraz düşünceli ol adam askerde tek düşündüğü senken senin ona bunu yapman admın sinirlerini bozar bari askerden gelmesini bekle
Allah senin gibisinden korusun der susarım. beklemek zor geldi tabi sende bahane bulup ayrilcan
beklemek zor olsa coktan yapardim bitmesine uc ay kala degil
Önce konuşmayı dene. böyle yapmaya devam edersen ayrılır senden de. devam edersede ayrıl. ömür boyu çekilmez. ama askerden gelinceye kadar bekle askerdeyken bunu yapma derim.
Askerlik ortamini bilmiyormus gibi konusuyorsun. Sanki adam oraya gitmis bir Olga bulmus gibi. Sanki adamin bir eli yagda oburu balda.
konuş kız afferim
Helal konuş bee
ben gece gunduz calisiyorum para biriktirdim dondugunde calisamiycak zor duruma dusmesin diye. adam izine geldi askerden ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. ailesiyle tartisiyorum beni haksiz buluyor onlari hakli. benim ailem hakkinda ileri geri konusuyor bu kac defa oldu. her tartismada bana etnedigi kufur hakaret yok. ben mecburmuyum bunlari cekmeye ozellkle alti aydir bana yapmadigi kalmadi bu gidisle o degil ben intihar edicem kimse anlamiyor beni. ve bunlari yasayan bir insan olarak soyluyorum. benim ne yasadigimi bilmeden erkeklerin gozunde yer edinmek icin beni asagilayan butun kadinlara Allah bin beterini yasatsin yuruyun gidin simdi.
Vala ablacim son cumlende ne b*k oldugunu belli ettigin icin sana ciddi cevap vermicem. Bosan da gor o zaman hadi bakalim.
Son cumlemi senin ne b*k oldugunu anladigim icin yazdim. Hadi yalla
Saboor saboor
Asker psikolojisi.. erlerin hayatı çok kısıtlı..) asb sevgilim vardı zaman zaman hiç olmadigi gibi davranır sinir bozardı. Bu geçici bir süreç anlamaya çalış destek ol. geçmezse geldikten sonra boşan
Seni intihar etmekle tehdit ediyor.. Lakin küfür ve hakaretlerin olduğu bir evlilik uzun sürmez.. Küfür ve hakaret varsa, dini nikahınız düşmüş demektir öncelikle..
Anladim cok zor bir durum tabi. Allah korusun haberlerde kadin cinayetleri varya onu demek istiyor galiba dikkatli olmalisin. Oyle bit eslede yasamak cok zor
Ben ce de içinde bulunduğu zor koşullardan dolayı sinirleri yıpranmış eğer geldikten sonra da böyle davranırsa ona iki seçenek sun ya psikolojik yardım alsın ya da seni unutsun.
bu senin yaptığın yüksek tansiyon hastasına 2 ampül dopamin ve bir kaç ampülde adrenalin enjekte etmekten farksız vijdansız kadın :@
ben gayet vicdanli ve sabirli bir insanim
bıçak sırtında görevini tamamlamaya çalışan gördükleri ve yaşadıkları nedeniyle duyguları uç noktaya erişmiş neredeyse masanın köşesi neden bukadar sivri bardak neden ince belli diye ağlamaya hazır bir ''askere'' boşanalım demenden belliydi zaten sabirli ve vijdanlı olduğun
Askerlik piskolojisi diye bisey var yasamayan bilmez askerdeki sevgiliyle konusurken bence biraz alttan alin ben askerdeyken nisanlisi terketti diye asker kendi kafasina sıktı biraz bunlari goz onunde bulundurun.
Yapma sakın bak bende bir askerim. Haberleri seyret demesinin nedeni nöbette iken kafama sıkarım demek istedi sakın yapma sabır et sadece gecicek bunlar
nerde askersin
kütahya
Sana burada neler yaşadığımızı anlaticaktim ama gizlisin be ablacim
buyur anlat burada
Ben anama babama anlatamadim bu kadar insana mi anlaticam
ben sana yazarim
tamam dir
İlk defa uzun uzun yazıyorum askerde yaşananları anlatıyorum bazı erkek arkadaslar askerde gormemıs olabılırler o onların şansı istisna bunlar
burada insan muamelesi görmüyosun il gelişte kıyafetlerını suratına atıyorlar al dıyorlar 3 dakidaka duş alıyosun soguk su ıle alabıldıgın kadar sansın oluyor tıraş oluyorsun etek altı sabah 5 bucukta ranzalara belındekı palaska yanı kemerı ıle ranzalara vura vura kaldırıyorlar kalktıgın gıbı yatakta yuzunu sabunluyosun kuru kuru tıras olmak ıcın aynaya 2 metre mesafen ıle tıras oluyorsun bı gıdım su ıle sana sıra gelmıyor yuzun ılk zamanlar sıvılce oluyor sayım yapılıyor onca kişinin ip gibi dizilmesini beklıyorsun malın teki sırayı bozuyor bir saat onu beklıyorsun sağa dön diyor adam mal sağ sol bilmiyor yanlıs yapıyor o yaptı dıye 300 kişi sürünüyosun dirseklerınle adam pisuvar yani ayakta işediğimiz tuvalete sıçmış bırakmış oraya komutan onu goruyor onu birileri temizliyor yapan ortaya cıkmıyor onun cezasını 300 kişi çekiyoruz
sürünüyosun dirseklerınle adam pisuvar yani ayakta işediğimiz tuvalete sıçmış bırakmış oraya komutan onu goruyor onu birileri temizliyor yapan ortaya cıkmıyor onun cezasını 300 kişi çekiyoruz şınav çek 50 tane diyor başka gün oluyor adam banyoya sıçmış onu temızle ceza yat kalk surun bulaşık yıkıyorsun senden once gelen askerler piç oldukları ıcın senı ezıyorlar birileri bir kir lekesi buluyor sana bugune kadar denmemıs lafı soyluyor aç l*n götünü bunu sokucam dıyor yapıcagından degıl
bir kir lekesi buluyor sana bugune kadar denmemıs lafı soyluyor aç l*n götünü bunu sokucam dıyor yapıcagından degıl ya anasını s*** onun ama o lafı onca kısının arasında demesı bıle ınsanı yerden yere vuruyor laf soylesen ınun ark ları dayak atıyor gece 3 te itfaiye hortumu ıle koğuşa bir dirsek boyu su basıyor kalkın bunu çekin temizleyin diyor kalkıp seve seve temizliyorsun tam yatıcan sabah 5.5 oluyor bidaha aynı terane bunlar daha soylemedıklerım bı ton sey var kolaymı bunlar sanıyosunuz sivilde selam vermedıgınız ınsanlar sana
bunları yapıyor adamın okuma yazması yok bunları yapıyor götünü taş ıle sılıp tuvaletı tıkayan oluyor haftada 1 gün çarşıya cıkıcaksın bırı salaklık yapıyor herkes cıkamıyor iki insan yuzu goruceksın oda olmuyor üst ranzanda yatan arkadasın daha once gelenlerden dayak yıyor bunları bılın bılın
Arkadasın kader ortagın dayak yıyor onu goruyorsun sesın cıkmıyor senıde dovucekler beklıyorsun onların askerlıgının bıtmesını ve senın kral asker olmanı yanı rahat askerlık yapmanı bırı sevgılısını dusunuyor ayrılıyor kafasına sıkıyor onun ölüsünü görüyorsun veya ordan başka yere kaldırıyosun sende kötü oluyorsun yanında bırı eşimi özledim diyor sende özluyosun acaba aldatıyormu dıyor ulan benımkıde acanbamı dıyorsun
sen cok zor sartlar altinda yapmissin ozaman şok oldum okuyumca nerde yaptinki askerligi bukadar cektin
Hala cekiyorum bir cok asker kardeslerimdr bunlardan birini çekmiştir ama anlatamazsin iste kimseye gururuna dokunuyor
benim kocam anlatmiyor bisey acaba onundami dertleri var? rahatim diyordu halbuki
Yok ablacim rahat falan değil anlatamiyoruz ben de anlatamiyorum gururumuza dokunuyor çünkü
Hakaret varsa bile ayrılmak için yeterli bir neden. Bırak esip gürlesin. Ayrılmak en doğru karar. Çoluk çocukta yok nasılsa.
çekmek zorunda değilsin ya. askerde diye göz mü yumucaksın cek gel annenin evine naparsa yapsın. kimse kendinden daha değerli değil
Aptallaşmayın... Bekle askerden gelsin ne olursa o zaman olur... Hayırlısı olsun hakkınızda..
adam kendini vursun sende mutlu ol. askerdeki adama bu denir mi dengesiz. ayrılmakk o kadar kolaymı?
bilip bilmeden konusma sana höt dese ayrilirsin ben neler cekiyorum en iyisi sjs
sus
ben neler çektim senin haberin varmıda konusuyoersun sen? kıskanıyor agresif hakaret ediyor hoop bitti. çok kolay ya.
ben gece gunduz calisiyorum para biriktirdim dondugunde calisamiycak zor duruma dusmesin diye. adam izine geldi askerden ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. ailesiyle tartisiyorum beni haksiz buluyor onlari hakli. benim ailem hakkinda ileri geri konusuyor bu kac defa oldu. her tartismada bana etnedigi kufur hakaret yok. ben mecburmuyum bunlari cekmeye ozellkle alti aydir bana yapmadigi kalmadi bu gidisle o degil ben intihar edicem kimse anlamiyor beni. ve bunlari yasayan bir insan olarak soyluyorum. benim ne yasadigimi bilmeden erkeklerin gozunde yer edinmek icin beni asagilayan butun kadinlara Allah bin beterini yasatsin yuruyun gidin simdi.
Canım allah bin katını banada yaşattı yaşatıyor emin ol seni çok iyi anlıyorum. Kimsenin gözünde yer edinmeye çalıştığım falan yok. Yaaadiklarinin fazlası var eksiği yok bende emin ol. Az detay veriyorsun ona göre yorum yapıyoruz bizde. Ruh sağlığını bozuyorsa geldiği zaman bosanirsin. Ama askerdeykwn yapma bence.
Haberleri takip et derken sana gizli mesaj veriyor galiba. Kadın cinayetleri haberlerde çok görülüyor.
takip et bakalım sende canım nolcak görelim bizde meraklandık şimdi.
Öyle birşey yaparsan gerçekten bela okurum sana, adam tabi agresif olacak onun çektiği zorlukları biliyor musun. Gelince askerden normal yaşantısına döndüğünde düzelecek elbet
piskoloji zordur orda ki böyle durumlarda en yakınından hınç çıkartılır. dua et kocanmış bak bide sevgilin filan değil bittiğinde düzelecektir. gitmeyen bilmez. yazıktır yapma
Bu insanlar içi ne kadar da kolaylaştı boşanmak, sanki sevgilisinden ayrılıyor, bu mudur evlilik, sizin gibiler yüzünden evlilik istemiyorum, güvenilmez yaratıklar.
Haklisin kardeşim taki ne zaman işe başladilar her yerde bir iş sahibi oldular ve işte o zaaman hayati basit görduler ve evlilik gibi önemli bir seyi bile basitleştirdiler ne bu hopp ayrilirimm
...
Asker ocagi ! Der susarim o insanlsr nasil ruh halinde biliymsn sen sabah 5 gece 3! Azicik insafli ol da su ölümlü dunyada canlar ana yurekleri yakma !
Askerlik psikolojisini bilmiyorsun. Bunun için de her şey sana çok basit geliyor. Peki sen ne yaptın da bu kadar agresif davrandı sana. Senin hiç mi suçun yok. Biraz empati yapmanı tavsiye ederim..
terk etde kocan katliam yapsın askerde çıldırsın cinnet geçirsin ablacım hastamısın oturup düzgünce konuşun
konustum bin defa faydasi yok blof yapiyordur ozaman
yaptığın şey ciddi bişey mantıklı davranmalısın
ya biktim yemin ederim deliricem oldursun kendini kurtulayim
Sorunları hallolur giden can geri gelmez böyle dşün
dusunmek istemiyorim artik
cocuk var mı? kocan asker mi yoksa işi mi bu?
cocuk yok. evlenir evlenmez gitti askere
ee blmiyomuydun önceden sen bunu?
Asker olmayan anlamaz o psikolojiyi rahat bırak adamı o öyle konuşur kim bilir ne derdi var adamcağızın
Hele bir askerden gelsin 3 ay geçsin oturup konuşun çünkü şimdi ve askerlikten geldiğindeki psikolojisi değişik oluyor
belki işleri falan agresifleştiriyor adamı? ne yapacaksan dönünce yap, belki çeker intihar eder haberlerde seyredersin
yazik ya adama destek olacagina ne demissin.. askerde erkeklerin psikolojisini degistiriyorlar yardimci ol esine
Sabret askerliğini yapsın sebebi olma bir anlık hırsla sıkar kafasına kendi askerlerimden biliyorum 😉
kafaya sikmak okadar kolaymi
yapacağın iş o kadar kolaysa kafasına sıkmakta okadar kolaydır emin ol siz askerde nelerle uğraştıklarını bilmosunuz günde sırtın 40 klo çantayla 15- 20 km yol yürümek nedir bilirmisiniz? bu en basit örneğim
benim kocam 9 aydir orda ve hic birzaman 40 kilo csntayla kilometrelerce yol yurumedi. surekli rahat oldugunu soyluyor
Ben komando rutbeli timinde uns. komutaniyim bu meslekte bize 20 kg 25 kg koyma yürümek koymaz bekleyenimiz yoksa o koyar. Anlatacami anlatmisimdir zaten
Adam vatanını korusun , güzüne uyku girmesin, sen ise terket. Terket la mk valla çocuk kurtulmuş olur senin gibi sevgilinin hıamınaa
sevgilisi degilim salak
Herneyse koca eş dost farketmez, anladın sen güzel arkadaşım:)
Güncellemeye baktım. Böyle davranıyorsa bişeyleri düşünme vaktin gelmiş haklısın biraz
bende bunu anlatmaya calisiyorum
TErket gitsin ibine yi :D
Ayrıl bence. İnsan eşine saygı göstermiyorsa bu gitgide artar yakında dayak da gelir. Askerliği bahane etmesin. Ben de çok zor bir yerde büyük sorumlulukla askerlik yaptım. Ama bu yakınımdakileri cezalandırabileceğim anlamına gelmez.
yazik sizin gibileri gordukce evliliğe olan inancim tukeniyo
Asker psikolojisinden biraz anlayin be yazik o adama.
Sebeb ne olursa olsun asker terk edilmez!
bitsin askerligi ozamana kadar oyala.
Tankla saldırabilir sana :) askeriyeden tank kaçıran adam mutlaka haber olur :D
Askerden donmesini bekle bnce benim arkadasimi karisi askerdeykn aradi ertesi gun cenazesi geldi arkadasin
kosa kosa gidiyosunuz eevlenmeye. sonrada ah vah tanimadan evlenirsen cekiceksin zaten aksi imkansiz. hayat ve karar senin
adam asker ocagında. silah altında ki adama yapılmaz bu. askerliği bitsin dönünce oturup konuşun. sorunlar neyse bir şekilde çözülür
Asker de erkekler duygusal olur, piskoloji depresyona yakın seviyededir sürekli sabırlı ol düzelir.
Kendini vurur en fazla. G3 mermisi bedava. Giris capi 3 mm cikis capi 15 cm olan parcalanmis bir kafa gorursun haberlerde..
cikis neden okadar buyuk?
G3 mermi cekirdeginin ozelligi. Cikarken dagitiyo hedefi.
askerlik psikolojisinden anlamayan hatun sorunsalı. hiç sevmem.
askerden gelışını bekleseydın. adam zaten senden uzakta.
askerde vatan görevini yapan birini terketmek...
boşluğu siz doldurun artık
Hayatta herzaman on planda sen olmalisin direk birakmalisin. ole seymi var yaa. elmi kalkarmis. erkegim diye gezer. A. di herif
Askerlik bitince herşey güzel olacak psikolojisi bozuk emin ol.. Şu an terkedersen ordan cenazesi bile gelebilir...
konuda kim haklı bilemem, belkide o, ama bu küfür etmesinide gerektirmez senin şu an onu tertekmenide, gelsin oturun konuşun halledin
Askerde kimse kimseyi terk etmesin arkadaşım. Adam zaten zor durumda, Düşüne bir tekmede siz atmayın yani.
Sonra diyorlarki ERKEKLER NEDEN GÜVENMİYOR alın bir örnek terkedecek bide askerdeki birini terkedecek yazık yazık
sonra askere su oldu psikolojisi bozuldu asker kendini vurdu haberler çıka. böyle kadınlar olduktan sonra askere her şey olur...
peki sen dikkat li bir bayanmısın... bazı bayanlar salak gibi oturdugunu kalktıgını bilmiyo salak sulak hareketler yapıyo... koca kızınca beni aşşalıyo diyo
ben gayet namuslu duzgun bir insanim
seni öldürdüğünde senin haberlerde izleme imkanın sıfır olduğuna göre intihardab bahsetmiş sanırım Allah korusun
askerdeki kişiyle olur böyle sorunlar. orda uzakta olduğğu için sıkıntılı. bence gelene kadar bekle ve yanyana gelince her şey çözülür.
Hayat sabır sadakat hoşgörü vefadir. Devam edebilme olasılığı varsa dönmesini bekle olmayacaksa beklemeye gerek yok
bence terketme psikoloji bozuktur kaçar falan seni sıkıştırıır öldürüür. niye askere gitmeyen adamla evlendin sen bekle gelsin bas davayı
Benc birakma askerlik oje sürmeye benzemem hele bu son haftalarda bunca olaydan sora ona birşey olursa vicdan azabi çekersin bekle bitirsin sora birakirsin istersen.
Siz hic konusmayi denememişsiniz.
Askerde olan birinin nöbet esnasında bu tip seylerle kendini vurması muhtemel birşeydir.
neden nobette
Biraz sabret lütfen kocanin yaşı kaç ve mutlaka anlasamiyorsaniz bunu o askerden geldikten sonra yapın aksi taktirde kendine veya sonra sana zarar verebilir
Yaptığın çok yanlış eğer böle bir düşüncen varsa bile askerden gelmesini beklemen gerekti orda o ne psikolojiyle duruyo bide sen üstüne böyle demişsin olmamış empati kur ne demek istediğimi anlarsın