• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Askerdeki kocami terketmek istiyorum fakat? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Askerdeki kocami terketmek istiyorum fakat?
Takip Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

180

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • tamamsus
    tamamsus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

askerde diyosun.. agresifleşir tabi. hemen bırakmak niye. bu kadar kolaymı.. önceden bekara karı boşamak kolay derlerdi ama evliler bizden kötü ya..
    askerlik kolay birşey değil yani mesafe griyo araya.. bu kadar abartma bence.

0
    0 Yorumla
  • LacosS
    LacosS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Asker adam psikolejisi intihar etmez okadar abartmayın hep bir monotonluk içerisinde koca tugay veya alay o kadar insan yani daha cok psikolejisini bozma bence sakinleşerek konusun anlaşın derim ben bende yaşadım rezalet bir duygu

0
    0 Yorumla
  • berkelmas
    berkelmas Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

eğer öyle bir hata yaparsan adamın hayatını pisikolojisini alt üst edersin belki adam canına bile kıyar ya biraz düşünceli ol adam askerde tek düşündüğü senken senin ona bunu yapman admın sinirlerini bozar bari askerden gelmesini bekle

1
    0 Yorumla
  • casualboy
    casualboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Allah senin gibisinden korusun der susarım. beklemek zor geldi tabi sende bahane bulup ayrilcan

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beklemek zor olsa coktan yapardim bitmesine uc ay kala degil

Yorumla
  • denizci1985
    denizci1985 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Önce konuşmayı dene. böyle yapmaya devam edersen ayrılır senden de. devam edersede ayrıl. ömür boyu çekilmez. ama askerden gelinceye kadar bekle askerdeyken bunu yapma derim.

0
    0 Yorumla
  • tanrınınruhu
    tanrınınruhu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Askerlik ortamini bilmiyormus gibi konusuyorsun. Sanki adam oraya gitmis bir Olga bulmus gibi. Sanki adamin bir eli yagda oburu balda.

1
    6 Yorumla
    • SUBAY34
      SUBAY34
      +1 yıl

konuş kız afferim

Yorumla
    • Epilepsimir
      Epilepsimir
      +1 yıl

Helal konuş bee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben gece gunduz calisiyorum para biriktirdim dondugunde calisamiycak zor duruma dusmesin diye. adam izine geldi askerden ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. ailesiyle tartisiyorum beni haksiz buluyor onlari hakli. benim ailem hakkinda ileri geri konusuyor bu kac defa oldu. her tartismada bana etnedigi kufur hakaret yok. ben mecburmuyum bunlari cekmeye ozellkle alti aydir bana yapmadigi kalmadi bu gidisle o degil ben intihar edicem kimse anlamiyor beni. ve bunlari yasayan bir insan olarak soyluyorum. benim ne yasadigimi bilmeden erkeklerin gozunde yer edinmek icin beni asagilayan butun kadinlara Allah bin beterini yasatsin yuruyun gidin simdi.

Yorumla
    • tanrınınruhu
      tanrınınruhu
      +1 yıl

Vala ablacim son cumlende ne b*k oldugunu belli ettigin icin sana ciddi cevap vermicem. Bosan da gor o zaman hadi bakalim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son cumlemi senin ne b*k oldugunu anladigim icin yazdim. Hadi yalla

Yorumla
    • tanrınınruhu
      tanrınınruhu
      +1 yıl

Saboor saboor

Yorumla
  • cheer87
    cheer87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Asker psikolojisi.. erlerin hayatı çok kısıtlı..) asb sevgilim vardı zaman zaman hiç olmadigi gibi davranır sinir bozardı. Bu geçici bir süreç anlamaya çalış destek ol. geçmezse geldikten sonra boşan

0
    0 Yorumla
  • melihsahin
    melihsahin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Seni intihar etmekle tehdit ediyor.. Lakin küfür ve hakaretlerin olduğu bir evlilik uzun sürmez.. Küfür ve hakaret varsa, dini nikahınız düşmüş demektir öncelikle..

0
    0 Yorumla
  • caydan
    caydan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Anladim cok zor bir durum tabi. Allah korusun haberlerde kadin cinayetleri varya onu demek istiyor galiba dikkatli olmalisin. Oyle bit eslede yasamak cok zor

0
    0 Yorumla
  • Shateiel
    Shateiel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben ce de içinde bulunduğu zor koşullardan dolayı sinirleri yıpranmış eğer geldikten sonra da böyle davranırsa ona iki seçenek sun ya psikolojik yardım alsın ya da seni unutsun.

0
    0 Yorumla
  • HainAdamm
    HainAdamm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

bu senin yaptığın yüksek tansiyon hastasına 2 ampül dopamin ve bir kaç ampülde adrenalin enjekte etmekten farksız vijdansız kadın :@

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben gayet vicdanli ve sabirli bir insanim

Yorumla
    • HainAdamm
      HainAdamm
      +1 yıl

bıçak sırtında görevini tamamlamaya çalışan gördükleri ve yaşadıkları nedeniyle duyguları uç noktaya erişmiş neredeyse masanın köşesi neden bukadar sivri bardak neden ince belli diye ağlamaya hazır bir ''askere'' boşanalım demenden belliydi zaten sabirli ve vijdanlı olduğun

Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Askerlik piskolojisi diye bisey var yasamayan bilmez askerdeki sevgiliyle konusurken bence biraz alttan alin ben askerdeyken nisanlisi terketti diye asker kendi kafasina sıktı biraz bunlari goz onunde bulundurun.

0
    0 Yorumla
  • Keyfiyerinde
    Keyfiyerinde Takip Et
    +1 yıl

Yapma sakın bak bende bir askerim. Haberleri seyret demesinin nedeni nöbette iken kafama sıkarım demek istedi sakın yapma sabır et sadece gecicek bunlar

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nerde askersin

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

kütahya

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

Sana burada neler yaşadığımızı anlaticaktim ama gizlisin be ablacim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

buyur anlat burada

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

Ben anama babama anlatamadim bu kadar insana mi anlaticam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yazarim

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

tamam dir

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

İlk defa uzun uzun yazıyorum askerde yaşananları anlatıyorum bazı erkek arkadaslar askerde gormemıs olabılırler o onların şansı istisna bunlar
      burada insan muamelesi görmüyosun il gelişte kıyafetlerını suratına atıyorlar al dıyorlar 3 dakidaka duş alıyosun soguk su ıle alabıldıgın kadar sansın oluyor tıraş oluyorsun etek altı sabah 5 bucukta ranzalara belındekı palaska yanı kemerı ıle ranzalara vura vura kaldırıyorlar kalktıgın gıbı yatakta yuzunu sabunluyosun kuru kuru tıras olmak ıcın aynaya 2 metre mesafen ıle tıras oluyorsun bı gıdım su ıle sana sıra gelmıyor yuzun ılk zamanlar sıvılce oluyor sayım yapılıyor onca kişinin ip gibi dizilmesini beklıyorsun malın teki sırayı bozuyor bir saat onu beklıyorsun sağa dön diyor adam mal sağ sol bilmiyor yanlıs yapıyor o yaptı dıye 300 kişi sürünüyosun dirseklerınle adam pisuvar yani ayakta işediğimiz tuvalete sıçmış bırakmış oraya komutan onu goruyor onu birileri temizliyor yapan ortaya cıkmıyor onun cezasını 300 kişi çekiyoruz

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

sürünüyosun dirseklerınle adam pisuvar yani ayakta işediğimiz tuvalete sıçmış bırakmış oraya komutan onu goruyor onu birileri temizliyor yapan ortaya cıkmıyor onun cezasını 300 kişi çekiyoruz şınav çek 50 tane diyor başka gün oluyor adam banyoya sıçmış onu temızle ceza yat kalk surun bulaşık yıkıyorsun senden once gelen askerler piç oldukları ıcın senı ezıyorlar birileri bir kir lekesi buluyor sana bugune kadar denmemıs lafı soyluyor aç l*n götünü bunu sokucam dıyor yapıcagından degıl

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

bir kir lekesi buluyor sana bugune kadar denmemıs lafı soyluyor aç l*n götünü bunu sokucam dıyor yapıcagından degıl ya anasını s*** onun ama o lafı onca kısının arasında demesı bıle ınsanı yerden yere vuruyor laf soylesen ınun ark ları dayak atıyor gece 3 te itfaiye hortumu ıle koğuşa bir dirsek boyu su basıyor kalkın bunu çekin temizleyin diyor kalkıp seve seve temizliyorsun tam yatıcan sabah 5.5 oluyor bidaha aynı terane bunlar daha soylemedıklerım bı ton sey var kolaymı bunlar sanıyosunuz sivilde selam vermedıgınız ınsanlar sana

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

bunları yapıyor adamın okuma yazması yok bunları yapıyor götünü taş ıle sılıp tuvaletı tıkayan oluyor haftada 1 gün çarşıya cıkıcaksın bırı salaklık yapıyor herkes cıkamıyor iki insan yuzu goruceksın oda olmuyor üst ranzanda yatan arkadasın daha once gelenlerden dayak yıyor bunları bılın bılın

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

Arkadasın kader ortagın dayak yıyor onu goruyorsun sesın cıkmıyor senıde dovucekler beklıyorsun onların askerlıgının bıtmesını ve senın kral asker olmanı yanı rahat askerlık yapmanı bırı sevgılısını dusunuyor ayrılıyor kafasına sıkıyor onun ölüsünü görüyorsun veya ordan başka yere kaldırıyosun sende kötü oluyorsun yanında bırı eşimi özledim diyor sende özluyosun acaba aldatıyormu dıyor ulan benımkıde acanbamı dıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen cok zor sartlar altinda yapmissin ozaman şok oldum okuyumca nerde yaptinki askerligi bukadar cektin

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

Hala cekiyorum bir cok asker kardeslerimdr bunlardan birini çekmiştir ama anlatamazsin iste kimseye gururuna dokunuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim kocam anlatmiyor bisey acaba onundami dertleri var? rahatim diyordu halbuki

Yorumla
    • Keyfiyerinde
      Keyfiyerinde
      +1 yıl

Yok ablacim rahat falan değil anlatamiyoruz ben de anlatamiyorum gururumuza dokunuyor çünkü

Yorumla
  • Murat87
    Murat87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.

Hakaret varsa bile ayrılmak için yeterli bir neden. Bırak esip gürlesin. Ayrılmak en doğru karar. Çoluk çocukta yok nasılsa.

0
    0 Yorumla
  • Gracie
    Gracie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

çekmek zorunda değilsin ya. askerde diye göz mü yumucaksın cek gel annenin evine naparsa yapsın. kimse kendinden daha değerli değil

0
    0 Yorumla
  • MGünalp
    MGünalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Aptallaşmayın... Bekle askerden gelsin ne olursa o zaman olur... Hayırlısı olsun hakkınızda..

0
    0 Yorumla
  • Sarıtavsan
    Sarıtavsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

adam kendini vursun sende mutlu ol. askerdeki adama bu denir mi dengesiz. ayrılmakk o kadar kolaymı?

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilip bilmeden konusma sana höt dese ayrilirsin ben neler cekiyorum en iyisi sjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sus

Yorumla
    • Sarıtavsan
      Sarıtavsan
      +1 yıl

ben neler çektim senin haberin varmıda konusuyoersun sen? kıskanıyor agresif hakaret ediyor hoop bitti. çok kolay ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben gece gunduz calisiyorum para biriktirdim dondugunde calisamiycak zor duruma dusmesin diye. adam izine geldi askerden ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. ailesiyle tartisiyorum beni haksiz buluyor onlari hakli. benim ailem hakkinda ileri geri konusuyor bu kac defa oldu. her tartismada bana etnedigi kufur hakaret yok. ben mecburmuyum bunlari cekmeye ozellkle alti aydir bana yapmadigi kalmadi bu gidisle o degil ben intihar edicem kimse anlamiyor beni. ve bunlari yasayan bir insan olarak soyluyorum. benim ne yasadigimi bilmeden erkeklerin gozunde yer edinmek icin beni asagilayan butun kadinlara Allah bin beterini yasatsin yuruyun gidin simdi.

Yorumla
    • Sarıtavsan
      Sarıtavsan
      +1 yıl

Canım allah bin katını banada yaşattı yaşatıyor emin ol seni çok iyi anlıyorum. Kimsenin gözünde yer edinmeye çalıştığım falan yok. Yaaadiklarinin fazlası var eksiği yok bende emin ol. Az detay veriyorsun ona göre yorum yapıyoruz bizde. Ruh sağlığını bozuyorsa geldiği zaman bosanirsin. Ama askerdeykwn yapma bence.

Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Haberleri takip et derken sana gizli mesaj veriyor galiba. Kadın cinayetleri haberlerde çok görülüyor.

0
    0 Yorumla
  • KuRSuN_06
    KuRSuN_06 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

takip et bakalım sende canım nolcak görelim bizde meraklandık şimdi.

0
    0 Yorumla
  • silemiyorsankarala
    silemiyorsankarala Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Öyle birşey yaparsan gerçekten bela okurum sana, adam tabi agresif olacak onun çektiği zorlukları biliyor musun. Gelince askerden normal yaşantısına döndüğünde düzelecek elbet

0
    0 Yorumla
  • gokyuzu61
    gokyuzu61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

piskoloji zordur orda ki böyle durumlarda en yakınından hınç çıkartılır. dua et kocanmış bak bide sevgilin filan değil bittiğinde düzelecektir. gitmeyen bilmez. yazıktır yapma

0
    0 Yorumla
  • marmakine
    marmakine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

Bu insanlar içi ne kadar da kolaylaştı boşanmak, sanki sevgilisinden ayrılıyor, bu mudur evlilik, sizin gibiler yüzünden evlilik istemiyorum, güvenilmez yaratıklar.

1
    1 Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

Haklisin kardeşim taki ne zaman işe başladilar her yerde bir iş sahibi oldular ve işte o zaaman hayati basit görduler ve evlilik gibi önemli bir seyi bile basitleştirdiler ne bu hopp ayrilirimm

Yorumla
  • mertcanpolata
    mertcanpolata Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/watch?v=OFZoYfZsMJk

...

0
    0 Yorumla
  • lazrail61
    lazrail61 Takip Et
    +1 yıl

Asker ocagi ! Der susarim o insanlsr nasil ruh halinde biliymsn sen sabah 5 gece 3! Azicik insafli ol da su ölümlü dunyada canlar ana yurekleri yakma !

0
    0 Yorumla
  • ЄʝɗєrКurƭ
    ЄʝɗєrКurƭ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Askerlik psikolojisini bilmiyorsun. Bunun için de her şey sana çok basit geliyor. Peki sen ne yaptın da bu kadar agresif davrandı sana. Senin hiç mi suçun yok. Biraz empati yapmanı tavsiye ederim..

0
    0 Yorumla
  • Murat1994
    Murat1994 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.

terk etde kocan katliam yapsın askerde çıldırsın cinnet geçirsin ablacım hastamısın oturup düzgünce konuşun

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konustum bin defa faydasi yok blof yapiyordur ozaman

Yorumla
    • Murat1994
      Murat1994
      +1 yıl

yaptığın şey ciddi bişey mantıklı davranmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya biktim yemin ederim deliricem oldursun kendini kurtulayim

Yorumla
    • Murat1994
      Murat1994
      +1 yıl

Sorunları hallolur giden can geri gelmez böyle dşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dusunmek istemiyorim artik

Yorumla
    • Murat1994
      Murat1994
      +1 yıl

cocuk var mı? kocan asker mi yoksa işi mi bu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cocuk yok. evlenir evlenmez gitti askere

Yorumla
    • Murat1994
      Murat1994
      +1 yıl

ee blmiyomuydun önceden sen bunu?

Yorumla
  • RaidBoss
    RaidBoss Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Asker olmayan anlamaz o psikolojiyi rahat bırak adamı o öyle konuşur kim bilir ne derdi var adamcağızın

0
    0 Yorumla
  • kafasıkarıiıkpikaçu
    kafasıkarıiıkpikaçu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Hele bir askerden gelsin 3 ay geçsin oturup konuşun çünkü şimdi ve askerlikten geldiğindeki psikolojisi değişik oluyor

0
    0 Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

belki işleri falan agresifleştiriyor adamı? ne yapacaksan dönünce yap, belki çeker intihar eder haberlerde seyredersin

0
    0 Yorumla
  • pembegünlüğüm
    pembegünlüğüm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

yazik ya adama destek olacagina ne demissin.. askerde erkeklerin psikolojisini degistiriyorlar yardimci ol esine

2
    0 Yorumla
  • SütOglan
    SütOglan Takip Et
    +1 yıl

Sabret askerliğini yapsın sebebi olma bir anlık hırsla sıkar kafasına kendi askerlerimden biliyorum 😉

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kafaya sikmak okadar kolaymi

Yorumla
    • hackeremin
      hackeremin
      +1 yıl

yapacağın iş o kadar kolaysa kafasına sıkmakta okadar kolaydır emin ol siz askerde nelerle uğraştıklarını bilmosunuz günde sırtın 40 klo çantayla 15- 20 km yol yürümek nedir bilirmisiniz? bu en basit örneğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim kocam 9 aydir orda ve hic birzaman 40 kilo csntayla kilometrelerce yol yurumedi. surekli rahat oldugunu soyluyor

Yorumla
    • SütOglan
      SütOglan
      +1 yıl

Ben komando rutbeli timinde uns. komutaniyim bu meslekte bize 20 kg 25 kg koyma yürümek koymaz bekleyenimiz yoksa o koyar. Anlatacami anlatmisimdir zaten

Yorumla
  • hacttpe
    hacttpe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Adam vatanını korusun , güzüne uyku girmesin, sen ise terket. Terket la mk valla çocuk kurtulmuş olur senin gibi sevgilinin hıamınaa

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevgilisi degilim salak

Yorumla
    • hacttpe
      hacttpe
      +1 yıl

Herneyse koca eş dost farketmez, anladın sen güzel arkadaşım:)

Yorumla
    • hacttpe
      hacttpe
      +1 yıl

Güncellemeye baktım. Böyle davranıyorsa bişeyleri düşünme vaktin gelmiş haklısın biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende bunu anlatmaya calisiyorum

Yorumla
    • hacttpe
      hacttpe
      +1 yıl

TErket gitsin ibine yi :D

Yorumla
  • GoudeLuck
    GoudeLuck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Ayrıl bence. İnsan eşine saygı göstermiyorsa bu gitgide artar yakında dayak da gelir. Askerliği bahane etmesin. Ben de çok zor bir yerde büyük sorumlulukla askerlik yaptım. Ama bu yakınımdakileri cezalandırabileceğim anlamına gelmez.

0
    0 Yorumla
  • Footyfanaticfn
    Footyfanaticfn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

yazik sizin gibileri gordukce evliliğe olan inancim tukeniyo

0
    0 Yorumla
  • brk777
    brk777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Asker psikolojisinden biraz anlayin be yazik o adama.

0
    0 Yorumla
  • epick
    epick Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Sebeb ne olursa olsun asker terk edilmez!
    bitsin askerligi ozamana kadar oyala.

1
    0 Yorumla
  • MeksikaSINIRI
    MeksikaSINIRI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Tankla saldırabilir sana :) askeriyeden tank kaçıran adam mutlaka haber olur :D

0
    0 Yorumla
  • yalnızaşık19
    yalnızaşık19 Takip Et
    +1 yıl

Askerden donmesini bekle bnce benim arkadasimi karisi askerdeykn aradi ertesi gun cenazesi geldi arkadasin

0
    0 Yorumla
  • yellowflovers34
    yellowflovers34 Takip Et
    +1 yıl

kosa kosa gidiyosunuz eevlenmeye. sonrada ah vah tanimadan evlenirsen cekiceksin zaten aksi imkansiz. hayat ve karar senin

0
    0 Yorumla
  • MuSiCiAN1
    MuSiCiAN1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

adam asker ocagında. silah altında ki adama yapılmaz bu. askerliği bitsin dönünce oturup konuşun. sorunlar neyse bir şekilde çözülür

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Asker de erkekler duygusal olur, piskoloji depresyona yakın seviyededir sürekli sabırlı ol düzelir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kendini vurur en fazla. G3 mermisi bedava. Giris capi 3 mm cikis capi 15 cm olan parcalanmis bir kafa gorursun haberlerde..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cikis neden okadar buyuk?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

G3 mermi cekirdeginin ozelligi. Cikarken dagitiyo hedefi.

Yorumla
  • VFreaks
    VFreaks Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.

askerlik psikolojisinden anlamayan hatun sorunsalı. hiç sevmem.

1
    0 Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

askerden gelışını bekleseydın. adam zaten senden uzakta.

1
    0 Yorumla
  • yucelovic
    yucelovic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

askerde vatan görevini yapan birini terketmek...

boşluğu siz doldurun artık

1
    0 Yorumla
  • snikeman
    snikeman Takip Et
    +1 yıl

Hayatta herzaman on planda sen olmalisin direk birakmalisin. ole seymi var yaa. elmi kalkarmis. erkegim diye gezer. A. di herif

0
    0 Yorumla
  • akcora90
    akcora90 Takip Et
    +1 yıl

Askerlik bitince herşey güzel olacak psikolojisi bozuk emin ol.. Şu an terkedersen ordan cenazesi bile gelebilir...

0
    0 Yorumla
  • rain-man
    rain-man Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

konuda kim haklı bilemem, belkide o, ama bu küfür etmesinide gerektirmez senin şu an onu tertekmenide, gelsin oturun konuşun halledin

0
    0 Yorumla
  • SecretoranZio
    SecretoranZio Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Askerde kimse kimseyi terk etmesin arkadaşım. Adam zaten zor durumda, Düşüne bir tekmede siz atmayın yani.

0
    0 Yorumla
  • ekıbıngencı
    ekıbıngencı Takip Et
    +1 yıl

Sonra diyorlarki ERKEKLER NEDEN GÜVENMİYOR alın bir örnek terkedecek bide askerdeki birini terkedecek yazık yazık

0
    0 Yorumla
  • nizamyektuğ
    nizamyektuğ Takip Et
    +1 yıl

sonra askere su oldu psikolojisi bozuldu asker kendini vurdu haberler çıka. böyle kadınlar olduktan sonra askere her şey olur...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

peki sen dikkat li bir bayanmısın... bazı bayanlar salak gibi oturdugunu kalktıgını bilmiyo salak sulak hareketler yapıyo... koca kızınca beni aşşalıyo diyo

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben gayet namuslu duzgun bir insanim

Yorumla
  • delgec343
    delgec343 Takip Et
    +1 yıl

seni öldürdüğünde senin haberlerde izleme imkanın sıfır olduğuna göre intihardab bahsetmiş sanırım Allah korusun

0
    0 Yorumla
  • çetin28
    çetin28 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

askerdeki kişiyle olur böyle sorunlar. orda uzakta olduğğu için sıkıntılı. bence gelene kadar bekle ve yanyana gelince her şey çözülür.

0
    0 Yorumla
  • olcas
    olcas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 61
    +1 yıl

Hayat sabır sadakat hoşgörü vefadir. Devam edebilme olasılığı varsa dönmesini bekle olmayacaksa beklemeye gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence terketme psikoloji bozuktur kaçar falan seni sıkıştırıır öldürüür. niye askere gitmeyen adamla evlendin sen bekle gelsin bas davayı

0
    0 Yorumla
  • ToxicWast
    ToxicWast Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Benc birakma askerlik oje sürmeye benzemem hele bu son haftalarda bunca olaydan sora ona birşey olursa vicdan azabi çekersin bekle bitirsin sora birakirsin istersen.

0
    0 Yorumla
  • esatlifedance
    esatlifedance Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Siz hic konusmayi denememişsiniz.
    Askerde olan birinin nöbet esnasında bu tip seylerle kendini vurması muhtemel birşeydir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden nobette

Yorumla
  • JakeMiller
    JakeMiller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Biraz sabret lütfen kocanin yaşı kaç ve mutlaka anlasamiyorsaniz bunu o askerden geldikten sonra yapın aksi taktirde kendine veya sonra sana zarar verebilir

0
    0 Yorumla
  • Maris48
    Maris48 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Yaptığın çok yanlış eğer böle bir düşüncen varsa bile askerden gelmesini beklemen gerekti orda o ne psikolojiyle duruyo bide sen üstüne böyle demişsin olmamış empati kur ne demek istediğimi anlarsın

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Askerdeki kocami terketmek istiyorum fakat?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocam asker artık yapamıyorum ayrılmak istiyorum çok zorlanıyorum ne yapmalıyım? 33 cevap verildi
Askerdeki sevgilimden ayrılmak istiyorum... 30 cevap verildi
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama askerde? 14 cevap verildi
3.5 yıllık ilişkim var, çok yıprandım. Sevgilim şu an askerde, ayrılmak istediğimi söylesem ayıp... 25 cevap verildi
Askerim ve eşim işimi bırakmamı istiyor, ne yapacağım? 17 cevap verildi
Kocam çok bakımsız sonra ben askerim diye kiziyir asker olunca kendine bakmamak mi gerekiyir... 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨