Güncellemeler
+1 yıl
Ya herkes ayrıl demiş ama gitmeden önce stresini yaşıyorum üzerime çok geliyorsun diye kavga ediyorduk gideli bir hafta oldu hep o beni arıyor benden daha çok soruyor napıyorsun günün nasıl geçiyor diye ama bazen sanki sevmiyormuş gibi hissediyorum dün arayacaktım ben seni haftasonu ararım hafta içi yoğunum dedi bugün akşam 6 da konuştuk daha da haber yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
zaten o seni sklemiyor ayrıl gitsin koyacağını sanmam. Ayrıca klasik tr kızı demeden geçemeyeceğim :d
Vicdan duygusuna sahip olduğum için mutluyum ben
@_jokeface_ Yine oturtmuşsun bro. 😄
askerden gelsin açık açık konuş onunla sevdiğini anlayamıyorum de eğer seni ikna etmeye çlşmassa ayrılırsın
Ya 1 haftadır orada beni arıyor benden daha çok soruyor günün nasıl geçiyor diye ama özledim falam diyprum ona bir şey demiyor başka bi şey dediysem ona cevap veriyor
yeri müsait olmaya bilir adamın belki belkide duygularını belli edemiyodur kaç ay kaldı gelemsine?
1 hafta oldu gideli yeni daha çok var
Telde değil mesajda söylüyorum telde bende diyemiyorum zaten tek yaşamıyorum arkadaşlarımla kalıyorum
beklicen mecbur
Yarın ararsa açmicam gerçekten ben burada hem kendimi hemde onu düşünüyorum psikolojim bozuldu zaten bide üstüne o gitti arkadaşıyla pes oynamasını bilşyor yarın arasa da ne açarım nede bi mesaj
askerde adama yapılmaz ama bu
Bende ilk başlarda öyle düşünüyordum arkadşsımın sevgilisi gidince o yapınca diyordum yaoma ama insan başına gelmeden anlamıyormuş şu saatte kadar böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama o bundan anlıyor yapıcsk bir şey yok it gibi davranıcaksın ki değer bilsin bak 2 gün 2 kere mesaj attım hemsn aradı mesajlar atıyor sevgini belli edincede böyle defolup gidiyor askerlik bahane onu anladım ben karaktersiz olunca değişen bir şey olmuyormuş
Erdoğan Atatürkden daha haklı neden mi çünkü Atatürk bütün umudum gençliktir dedi ama Erdoğan dediki Amerikanin ilmini bilimini değil ahlaksızlığını aldık şimdi hak verdim Erdoğana 👍👍
Bu arada güzel siyaset yaparım 👍👍 CHP'liler bacilarinizi anlarınızı hazırlayın 😁😁😁
Askerden gelmesini bekle... Yoksa orada kafayı yer.. Tecrübeyle sabittir
Yaşadın mı sen
Arkadaşlarım çok yaşadı... Hatta bi tanesi üzüntüden içtima da bayılmıştı
Ya biz gitmeden önce ayrıldık çok kavga ediyorduk üzerime geliyorsun stresliyim zaten diyodu sonra barıştık şu an askere gideli bir hafta oldu arıyor bazen o benden daha çok soruyor günün nasıl geçti diye ama özledim seni diyorum bende bile demiyor anlamıyprum neden böyle
Askerden önce ilişkiniz nasıldı bilmiyorum ama askerdeki ortam biraz sıkıntı.. Sudan çıkmış balığa dönüyorsun.. Kendi haline ağlıyorsun.. Ben de telefon yoktu arkadaşlardan konuşuyordum hatta bi ara 4 gün ailemi aramamıştım. Annem demişti bugün de aramasaydın TSK yı arayacaktım başına bişey mi geldi diye :D yani askerdeyken seninle ilgilenemeyebilir
Bilmiyorum ama bende zor zamanlar yaşıyorum burada hem onun için hemde kendim için hiç öyle onun gibi davranmıyorum tutturmuşlar bi askerlik psikolojisi müsait olmaz bilmem ne pese gitmesini bilşyor koğuşta ki arkadaşıyla yok ya gerçekten bıktım ben yarın arasa da açmayacağım
askerde baya uğraştırıyorlar onları için rahat olsun acısını çıkartıyorlar sndjdk
Karşılığını verememişse onun için niye dertleniyorsun ki? Ayrıl gitsin mesajla.
Bende askerdeyim cidden kotu olur cocuk icin yapma derim
Biliyorum o yüzden yapamıyorum gitmeden önce ayrıldık barıştık şimdi bi gün iyi bi gün kötü anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor
Deger vermiyorsa ve bunu hissediyorsan ayril ozman bisa zaman harcamaya üzülmeye gerek yok
Bilmiyorum gerçekten bende şehir dışındayım iyice bunalıma girdim yeni gitti 1 hafta oldu bazı günler arıyo mesaj atıyo ben ona onu soruyorum o bana beni soruyor günün nasıl geçiyor diye dün arayacaktım ben seni haftasonu ararım hafta içi yoğunum dedi bugün akşam 6 da konuştuk daha da haber yok
Ya ilk zamanlar yogun oluyor surekli egitim filn ve insan yorgun oluyor erkenden uyuyor insan mecburen ister istemez ya ilk baslarda bunlar olur onun disinda neler olur bilmem bende askerdeyim yani ama bitecek artk
Ya bırak gerçekten bunla her konuştuğumda yanındakilerle muhabbet etmesini biliyor tutturmuşlar bi askerlik zor psikolojisi iyi değil bilmem ne pes oynamasını bilşyor orada ona zamanı var yarın arıcakmış güya nr açarım nede mesaj atarım ne hali varsa görsün umrumda değil şu saatten sonra
Ya ilk baslar oyle olur sonra rahat ama ben birsey bilirim aramak isteyen yazmak isteyen bi sekilde ulaşir
Evet bende onu diyorum işte karaktersizin teki hiç bir şeyi haketmiyor o bundan sonrada benden bir şey beklemesin ne mesaj atarım ne ararım
Bu sekilde davranirsan sen kazanirsin hic takma umursmaa o ustune dusucek
İnsan yerine koyduk değer verdik üzülmesin bilmem ne yok yalnız hissetmesin de bom boş şeylermiş belki doğrudur ama bunun gibi birine değmez
O degil cok kizmissin ya dolmussun bildigin sakinles oyle karar ver
Evet doldum artık gerçekten sabrediyorum ne zamandır
boş ver ya cidden takmayin boyle bos insanlar icin kendinizi üzmeyin 1 defa geliyoz dunyaya uzulmek icin hayat kisa insan mutlu oldugu yerde olmali bence
Önce bi askerden gelsin onu yatakta rahatlat sonra ayrıl baby
Tamam olabilir ayrıl.
acikca sole bence
O seni sklemiyo sen hala agla
Ayrıl gitsin
ayrıl işte boş dram yapma
yakınlşma oldmu
Oldu shxhd
en fazl nerle old