+1 yılAskerligini nerde yapiyor doguda yapiyorsa daha kötüdür sabretmen lazim onu biraz anlamaya calis illa bosancam diyorsan sevgin askin bitmis senin, bir yorumda da kafasina sıkarsa sıksın demissin yazik yaaa evlilik iyi gunde de kotu gundede verilen bir surectir evlilik sadece iyi gun icin degildir belliki adam orda zor zamanlar yasiyor alttan almalisin diyecem ama srn bosanmayi aklina koymussun allah bilir aldatma potansiyelide vardir sende hem bu adam her gun arayacak firsati nerden buluyor benim nisanlimda asker de her gun arayamiyor aradigi zamanda cok kisa bir sure konusuyoruz ustelik nisam hakkaride askerlik yapiyor yanindaki bir arkadasi sehit olmus onun uzuntusunu benden cikardi ama ben hic ayrilmayi dusunmuyorum zor surectrn geciyor ben aldattan aliyorum sadece ona hep dua ediyorum allah onu korusun diye benimki gercek sevgi ben iyi gun esi degilim kotu gun esiyim hep onun yaninda olacam iyi gunde de kotu gunde de... Sen onunla biraz empati yap
01 Yorumla
Soran+1 yıldoguda yapmiyir ve yeri rahat fakat ikna oldum donmesini bekleyip onunla konusucam
En İyi Cevaplar
Başta sen sakin ol. Yuva yıkmak kolay değil. Önce neden böyle yapıyor bu sorgula sebebini bul ve yardım cı olmaya calış egerki kararlıysanki ki şunu söyleyim bir evin içini kimse bilemez bilmediğim için sana kızamam bunu onun damarına basmadan sakince akıllıca hallet yoksa o psikolojiyle napcağı belli olmaz... hiç bir kadın ne olursa olsun küfür hakareti hak etmez. Boşanmak istiyorum çünkü küfür hakaret agrıma gidiyor seni seviyorum sen böyle yapıyorsun lütfen düzgün söyle ben anlarım de sen yumuşat ben seni anlıyorum falan de dene yani hayırlısı...
00 Yorumla
Askerdeki adam yapar böyle şeyler. Binlerce erkekle yanyana olduğunu - sevmediğin insanlarla aynı koğuşta olduğunu - belki sevmediğin bir komutanada denk geldiğini - seni özlerken dile getiremediğini - sürekli rencide olduğunu - uykusuz kaldığını - medyayı ve en önemliside askerdeki adama bu yapılmaz.
Böyle şeyleredn kadınlar zevkmi alıyor anlamadım ama hadi adam kendini astı veya bir şekilde öldürdü. Hesabını öbür tarafta veremezsiniz. İnsan canı bu kadar basit değil. Çok fazla kadın veya kız yapıyor bunu. Özelliklede ergenlere güvenerek askere giden onlardan daha ergen olan erkekler.08 Yorumla- +1 yıl
Hergün görüyoruzda adamlarda keyiflerinden öldürmüyor. Adam taksiye çıkınca kadın eve erkek yavrularıyla doldurursa öyle olması gayet normal. Bu ülkede bazı istisnalar hariç kadınlar ölüyorsa açık ve net söylüyorum ki tek suçlusu hem adamın öbür tarafını bitiren kendini hem bu dünyada hemde öbür dünyada kirleten kadın. Veremli kocası en yakın arkadaşıyla aldatanından tut kocası içerde uyurken eve erkek atanına kadar. Bu kardeşim düzgünce dile getirirse erkek hiçbirşey dememz. TAbi iki gün sonra üsküdar sahilinde el ele bir erkekle yakalanmazsa. Kadınlar nispetle inat gideceğine önce hadlerini bilsinler.
Soran+1 yılagresif bir insandan bahsediyorum burda. izin kullandi geldi ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. her sinirlendiginde agza alinmayacak hakaretler kufurler ediyor. beni asagiliyor. defol git diyor ama gitmemede izin vermiyor. benim ne durumda oldugumu anlamayan konusmasin
- +1 yıl
O zaman senin hatan ne diye böyle bir adamla evleniyorsun? Daha güzel birşey söylim bir telefon al kendine. İzine veya askerden gelince. Telefonun ses kaydını aç. Öyle öyle sana söylediği herşeyi biriktir mahkemede anasını ağlatırsın. Ama şunu söylim böyle karısını yumruklayan insan öldürürde.
Soran+1 yılsevdim evlendim ve farkli bir insandi sanki nebileyim bir imzayla hersey degisti. kurtulmanin yolu yok anlasilan. Allah kahretmesin.
- +1 yıl
kolay kolay bir erkek imzadan sonra böyle değişmez bence bir bityeniği var işin içinde. Erkek kardeşin falan varsa onlarada söyle durumuna baklırsa böyle gidicek birşey değil ama dediğim taktik akllıcı hergün çektinğin ses kayıtlarını bir pc ye çıkart sonra mahkemede kullan adamı ağlatırlar eğer dediğin şeyleri yapıyorsa
Soran+1 yılTelefonda konusurken nasil kaydedicem baska bir telefonlami?
+1 yılsebep ne peki çok merak ettim
2213 Yorumla
Soran+1 yılsebeb asiri agresiflesmesi hakaret ve kufur etmesi
- +1 yıl
ne zamandan beri böyle
Soran+1 yılalti aydir
- +1 yıl
askerde bulunduğu süreçte mi
Soran+1 yılgittikten bir kac ay sonra
- +1 yıl
şunu düşünmeni istiyorum sabah 5.5 da kalkıyo gnde en az 2 saat nöbet tutuyo hapishane gibi bir yerde özgürlüğü kısıtlı tv bile izleyemiyo canı isteyince komutan izin vermeden işemeye bile gidemyo belki evinden uzakta yatağından uzakta kim bilir ne insanlarla 24 saat beraber sana uzak seni özlüyo sen nasıl davranıyosun hiç kendini onun yerine koydun mu bu süreçte alttan almak zorunda olan sensin he kendine şunu sor ben seviyo muyum bu adamı diye sevmiyosan neden evlendin eğer seviyosan bu kadar mı sevgin bu kadar kolay mı bak evlenmişsiniz bir yuva kurmuşsunuz bu ne kadar zor aklın alıyo mu sana basit geliyo ama ben mesela bunu başarabileceğimi hiç sanmıyorum biriyle yaşayacağımı sen bulmuşsun onu koru oturun bence bunları sakince konuşun sen ona hoşlanmadığın şeyleri anlat o da sana neden memnun olmadığını anlatsın koca insanlarsınız konuşun yahu
- +1 yıl
Kardeşim bence verilecek tek ve güzel bir cevap vermişssin gayet güzel askerliğini çok zor şartlarda yapmış biri olarak dayanağın sevdiklerin başka hiçbişeyin yok onlarıda kaybedersen cookk hemde cok zor soruyu soran arkadaş emin olsunki aynennn öleeee tabi askerde olmak insanı haklı cıkarmaz bahane değil herşey konuşularak acığa kavuşturulmalıı...
- +1 yıl
umarım arkadaşın kararı değişmiştir benden bir tavsiye çok uzakta değilse bir haftasonu gitsin ziyaret etsin ve içinde ne varsa karşılıklı konuşsun
- +1 yıl
değişir ben de öyle rahattım ama en rahatı bile cehennem emin ol bekara daha rahat tabi ama evli adama çok zor inan
- +1 yıl
@meerrveee Herkesinki tatil gibi olmuyor, ben Yunanistan sınırında oturuyorum ve buradaki askerler günün her saati nöbet değişimi içindeler ve bu uykusuzluk işin en rahat hali. Daha niceleri var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Ben de geçen hafta asker sevgilimden ayrıldım. Senin eşinmiş ama seni anlıyorum. Kıskançtı agresifti, kızıyordu bağırıyordu azarlıyordu... ondan iğreniyosun bir süre sonra. Ama ortada bir evlilik var. Sabretmelisin. Onunla oturup konuşmayı dene. Asker tripleri hiç çekilmiyo biliyorum. Ama bir evlilik var. Bir çift terapisine ihtiyacınız var. Bence öncelikle adam gibi konuşun olmadı terapi alın. Öyle de olmazsa ayrılırsın. Fakat önce askerden gelsin
16 Yorumla
Soran+1 yılsonunda anlayan biri cikti
+1 yılhamile olunca bu adam senın nazını tribini aşermeni öfkeni agresifleşmeni çekecekte sen bunun askerlikten dolayı girdiği piskolojiyimi çekemeyeceksin?
şu gözlüğü bir kenara bak ve önüne bak kocan ulan o senin zor gündede beraber olmak için söz vermedinizmi birbirinize biraz insan ol vicdanlı ol o adam kim bilir nelerle uğraşıyo farkındamısın bunun. Adamın konuşacağı kim var senden başka söylermisin bir bu kadarda vicdansız olunmaz ya ayıp gerçekten. senin gibileri gördükçe askere gitmek istemiyorum l*n :(00 YorumlaAyrilma sebebini okudum.
Tamam dogru seyler degil elbet.
Ben tam 3 sene askerlik yaptim.3 defa firar ettim. Hemde İran sinirindan.
Ceza yattim.. Askerligimi uzattılar mahkeme falan derken uzadi gitti..3 Yıl heba oldu.
Askerdeyken almıs oldugum bir kac kötü haberden dolayı darma duman oldum.
Ask mesk isleri degil ama.
Yani diyecegim o cocugun orada farkli bir piskolojisi var.
Alacagı herhangi kötü bir haber direk üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Ve bunu farkli seyler tetikleyebilir.
Ben derimki bekle..!
Kocan bitirsin gelsin hele ondan sonra kafanda kurdugunu faliyete gecirirsin.00 Yorumlasen sımdı askerde kı kocanın psıkolojısını bılmıyosun. Belkı basında kı komutanı cinsin tekı belkı orda kı stres kocanı yeterınce yıpratıyo? Neden bunları dusunmuyosun hıc?
He ayrılmak mı ıstıyosun ayrıl ama sunu ıyı bıl bı erkege yapabılecegın en kotu seyı yapmıs olursun. Ki bu kısı sevgılın degıl kocan... Askerlık yaparken kendılerını yarı yolda bırakan sevgılılerı ıcın o askerler ne duygusal cokuntu yasıyolar sen farkında mısın? Farkında degılsın cunku bılmıyosun kı orda kı gencler ne stresle ne ınsanlarla ugrasıyo. Neyse kocanı boyle sıkıntılı bı donemde agresıflestı dıye ayrılmak ıstıyosan sen kafanda bıtırmıssın zaten. hayırlısı olsun dıyelım...02 Yorumla- +1 yıl
tamam pekı sunu dusun bı erkegın ozellıkle evlı erkegın dayak yemesı (ustlıkte kendını savunacak pozısyonda degılse) ne kadar kucuk dusurucu ve onur kırıcı bıseydır dusunsene? Emın ol esının bu durumu gecıcı bı olay. Askerlıgı bıttıkten sonra rahatlayacaktır. Bence ıyı dusun oyle karar ver derım.
+1 yılben beynini kullanamayan genç insan, şöyle düşün çocuğun var mı bilmiyorum ama bir kadın hamilelik durumunda vucudun fazla hormon salgılamasından dolayı aşırı kırılgan, agresif, ve takıntılı olur, bu durumda çevresi ve özellikle eşinin onu anlamaması ve tam tersine tepki göstermesi bebeğin gelişimi konusunda ciddi zararlara sebebiyet verebiliyor, bu durumda halk arasında böyle bilindiği için hamilelik döneminde bu yüzden kadının bir dediği iki edilmez. konuya gelecek olursak bu durumu kocana uyarla bilmem anlata bildimmi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir beynim var ama cektiklerime artik sabrim yok. gunvellemeyi oku ve soyle bana ben bunlari cekmek zorundamiyim
askerligini nerde yapıyor hangi şartlarda yapıyor bilemem ama ben askerligimi bursada yaptım birbirini çok seven arkadaşlarım bile biririne silah dogrulttugunu gördüm araya girmeseydim belki kan gövdeyi götürecekti asker pisikolojisi saglam degil alışmış oldugun hayat orda bitiyor başka bir hayat yaşıyorsun yerine göre çok zor sınavlardan geçiyorsun arkadaşlarında dedigi gibi senin için katlanmak zor olabilir ama askerliginin bitmesini bekle bittikten sonra oturun birlikte konuşun tatlı bir dille durumu anlat tavırlarının devam etmesi halinde beraber bu evliligi yürütemeyeceginizi söyle seni seviyorsa kendine çeki düzen verecektir aksi taktirde boşanırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılSabir et.
sen o adami kocan yapmissin.
En ufak bir sey de mi birakcaksin o şu an nasil bir pskoloji de asla anlayamazsin ama anlamaya calis. Biz kadinlar hamileyken nasil ilgi bekleyip hassasak onlarda asker de bole. Cunku ap ayri bir duzen var orada. Insan sevdgni kiskanir , halaretleri de uzeeinde ki strestendr. bir kogus eekekle kalio dus wc hep ortak yemek desen evdeki gibi degil. Sendn uzak ve disiplinli bir ortam telwfon yok. bir kac ay idare ed ne var bunda insan da vicdan olur askerde gurbette yapma bunu ona. Gelince de o pskolojiyi hemen atamaz. Bekle gecmezse bosanmak zor bsy degil.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili kardeşim, askerlik zor iştir. Tüm süre boyunca 47281 tane erkeğin arasındasın emir komuta denen bir şey var üstlerinin dediği her şeyi yapmak zorundasın. İnsanın gücüne giden sıkan bunaltan şey çok. Askerlik yapmayı deli gibi isteyenler bile askere gidip kafayı yiyorlar. Zor. İnsanda Eyüp sabrı olması gerekiyor. Düşün askere gitmeden önce hayatta bir yerin var çevren var insanlar sana bir değer veriyor. Oraya gidiosun ertesi gün çatal kaşık ne işe yarar bilmeyen insanların bile olduğu yerde tuvalet temizliosun. Psikolojiyi sen düşün. Bunların hiçbiri kocanı haklı çıkarmaz orası ayrı ama yuva dağıtmak kolaydır boşver onu sen yuvanı kurtarmaya çalış sabret. Kocanın iisteklerini yapmaya çalış. Göreceksin döndükten bir süre sonra düzelecek. Eğer düzelmesse o zaman düşün boşanmayı.
10 YorumlaAskerlik ortamı insanın psikolojisini alt üst eden bir yer.. sinirli olması, agresif davranması normal.. tartışmalarınızda biraz alttan almayı dene belki sakinleşir.. sen ona karşı sakin, ılımlı davrandıkça kendisi kızıp bağırdığı için suçluluk duygusuna kapılır ve düzelir emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılsusuyodum ilk basta sonra dayanilmaz oldu bilmiyorum.. sagol
askerde olduğu içindir zor şartlarda eğitim görüyor bence biraz yumuşak davranıp aranızı düzeltmelisiniz sonrada düzgün bir şekilde bu konuyu onunla konuşmalısın çnkü askerdeki erkekler genel olarak nasıl davrandığını bilmiyorlar farkedemiyorlar senin onu idare etmen gerekiyor onun seni değil anşatabildimmi :)
12 YorumlaSenden bir b*k olmaz kizim. Vatani gorevini yapan bir adami birakmayi dusunmen bile terbiyesizlik. Askeri psikoloji dedigimiz bir sey var. Bak psikoloji diyorum iyi oku. Benligini kaybder o ortamda farklilasirsin. Tukenir kendini disariya atarsin. Ozlem duygularin senin hissettiginin 50 kati olsa gerek. Herseye tamam diyip gecnek ozr birseymi. Degil. Eminim sen suraya gidicem burada kalicam arklarla bulustuk erkekte vardi ictik sictik olamazmi ben gezmicemmi insan degilmiyim vs vs benzer seyler soylemissindir. Kendine yakisani yap. Herseyi soyleme. Brak adam seni aradiginda ozledim burnumda tutuyorsun. Sabret az kaldi gelecegim. Gibi seyler konussun. Zaten kendide farkeder her aradiginda daha cok ozledigini. Ve arama sayilari duser haftada ayda 2 3 gibi. Tamam bacim sacmalama lutfen
00 Yorumla
+1 yıldönene kadar bekle askerlik bir travmadır sende üstüne gitme. kafama sıkarım demek istemiş. askerde 500 kişiden 500 kötü yorum duyarsın bütün tribi ordan kaynaklıdır. zaten geçte gitmiş daha zor. kaç ayı kaldıysa bekle ses etme geldiği zaman bir ay zaman ver hala düzelmezse o zaman ayrılırsın ama sen ilk zorlukta kocanı bırakacaksan olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılbu zorlugu aylardir cekiyorum. neden dondukten sonra bir ay bekliyeyim
- +1 yıl
bişey soracağım bir kadın olarak o hissi hayal edebil diye söylüyorum. diyelim birinden hoşlandın sana hediyeler aldı alladı pulladı çok mutlusun çok heyecanlısın bir akşam seni eve yemeğe davet etti müstakil bir villa harika kale gibi şarap sohbet sonrasını hatırlamıyorsun parlak bir ışık altında uyanıyorsun ellerin ayakların zincirli ve muazzam bir psikolojik soy kırım sivil benliğini yok etmek için fiziksel işkenceler sonra bir an ışık kapanıyor bir bakmışsın etrafta senin gibi bir sürü kadın ve hallerinden memnunlar diyorlar ki bu esaret sayılı gün biter tam 365 gün esirsin ruhun esir çıkacağın gün uzamasın diye herşeye katlanıyorsun kendi benliğine ihanet ediyorsun hatta işte orda kırılıyorsun. askerlik öyle bişey seni kırıyorlar kendine kırılıyorsun ne psikoloji kalıyor ne direnç normal de yapmayacağın bir sürü salaklığı bile isteye ruhuna rağmen yapıyorsun sonra sevgilin diyorki sen çok değiştin seni tanıyamıyorum. sence haklımısın hala?
- +1 yıl
Son yazdığın gerçekten iyi bir örnekti ve ders çikarmak isteyenlerin beynine kazımak isterdim bu yazıyı. ama biz kızlar o kadar bencilizki bir tek kendi saadetimizi kendi mutluluğumuzu düşünüyoruz. hergün sırtımız sıvazlansın pof poflanalım istiyoruz. yok kardesim öyle bir dünya. insan o ve orada vatani görevini yapıyor keyfinden durmuyor. Devley istedigi icin duruyor. ve yaşadıklarını sırf sen yıkılıp ezilip büzülme diye içine atyor. iyiyim demek icin bahaneler türetiyor. sırf sen bugün nasıl geçti deme diye sinirini dışa vuruyor konunu üstünü örtüyor. biz burada rahatcâ g*tümüzü yayalım oturalım tv nin karşısında onlar orda çekmediği sıkıntı kalmasın. ama biz halimizden şikayetçiyiz. sen bugün haberleri çevirdinmi o kumandayı eline aldınmı bir şehit haberini gördünmü için azıcık sızladımı? Benim sızladı ardında eşi sevdikleri vardı.. zora girince kaçın anasını satym ciğeriniz kaç kuruşla hesaplanır? Et parçası deme merhametin M si gezmiyo yüreğinin avlusunda..
Soran+1 yılmavi gunes beni yargilayacak insan sen degilsin asil senin cigerin kac eder gelmissin bilip bilmeden otuyorsun? ben veya esim hakkimda yorum yapma bos konusuyorsun. uza.
- +1 yıl
Sana en çok ihtiyacı olduğu zamanda sigtirolup gideceksen bile çok az bekle dönsün ondan sonra bastır git. ama git... üç kuruşluk sevginle bu ilişkiyi yürütemezsin. evlenirken hastalkta, sağlıkta sıkıntıda mutlulukta cart curtu laf olsun dediysen bir dahaki evliliğinde ben bu kadar olgunmuyum diye düşünerek cevap ver. kıçm sıkştğında kacarmym diye düşün.. Allah o Eşinin yardımcsı olsun sanada akıl fikir versin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer yanında olsa tamam ama askerde birini terketmek hiç doğru değil. Erkek arkadaşım Hakkari de asker ve 20 günümüz kalmasına rağmen aşırı sıkıyolar ve benimle hiç ilgilenmiyo günde bir kere ararsa ariyo bende çok düşündüm ayrılmayi ama giderken beklerim diye söz veren bendim kimse bana zorla bekle demedi güzel günlerde yanında olmak kolay mühim olan zor zamanında yanında olmak yoksa ne önemi var hayat arkadaşı olmanın. Onun orda psikolojisi ne halde inan bilemezsin ve anlamakta çok zor Nazı sana geçtiği için böyle yapiyo ben sevgilim olduğu halde alttan alıyorum sen ömrünü birleştirdiğin adamı alttan alamıyomusun yapma sakın biraz sık dişini gelince Düzelmezse gözden geçirirsin kararını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılHep böyle birisiyse ayrıl zaten dayak ve kufur bir ilişkide olamaz. Ama askere gittikten sonra böyle olduysa sans vermek doğru olabilir bir anda degistigine gore zor şartlar altında psıkolojısı bozulmuş olabilir destek olup duzeltebilirsin bu daha vefalıca bir hareket olur
00 Yorumla
+1 yılSimdi onun en agresif en duygusal oldugu zamanlardan biri bu boyledir askerdeki erkeklere daha anlayisli yaklasmak gerek tabi seninki biraz fazla abartmis. bence bekle dondugunde bir kac hafta deneyin olmazsa ayrilirsin evliligi bitirmek oyle kolay degil cok onemli bir karar iyi dusun
00 YorumlaHollanda'da askere gitmek şart değil ama duyduğuma göre askerde herkesi okadar kötü davranıyorlar. Onların görmek istemedikler şeyleri göruyorlar ve genelde psikoloji hâliyle bozuluyor.
Sen kendini düşün, mutlu değilim diyosan bir nokta at ama geri gelince (şimdi ne zaman geri gelecek bilmiyorum ama yakın zamanda ise) konuşun.00 Yorumla
+1 yılHerkes "askerde anlayış göster" falan yazmış ama durumu ne kadar kötü olursa olsun kimsenin eşine hakaretler küfürler savurmaya hakkı yok. O kim oluyor da seni küçük düşürüyor. Aynısını kadın yapsa edilmeyen hakaret kalmazdı. Her zor durumda böyle olacaksa daha çok uğraşırsın onunla. Ileride ne olacağı belli olmaz belki de kim bilir ne sıkıntılar olacak, ne olursa olsun durumu sana açıklamalı ve destek istemeliydi bu şekilde yapmamalıydı
03 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi hanfendi askeri yaşa sonra gel burada yorum yap, ayrilmasin demiyoruz, askerliğini bitirmesini beklesin diyoruz, bu adam hic seni seviyorum demedi sanki, bu kiz hicmi sevmedi , eğer birazcik sevmiş olsa sabreder,..
Soran+1 yılben gece gunduz calisiyorum para biriktirdim dondugunde calisamiycak zor duruma dusmesin diye. adam izine geldi askerden ufak bir tartisma yuzunden beni yumrukladi. ailesiyle tartisiyorum beni haksiz buluyor onlari hakli. benim ailem hakkinda ileri geri konusuyor bu kac defa oldu. her tartismada bana etnedigi kufur hakaret yok. ben mecburmuyum bunlari cekmeye ozellkle alti aydir bana yapmadigi kalmadi bu gidisle o degil ben intihar edicem kimse anlamiyor beni
- +1 yıl
Kimsenin kimseyi çekmesine gerek yok. Şiddet uygulayacak kadar hayvanlaşmasını hiçbir depresyon açıklayamaz. Çevremde bir sürü insan askere gitti, askerliği zor yaşayanlar depresyona girenler de oldu ama hiçbiri bu kadar düşmedi. Şiddet ne demek yani hangi hakla ya köle mi kadınlar gitsin cesaret edebiliyorsa komutanından çıkarsın bakalım sinirini.
herkez ayrılma askerde olan birine bunu yapma diyor bende ayrılma diyorum ama senin sebebin mantıklı gelmedi bence sen yanıyorsun verecek adam arıyon bizim burada kol koparan şükrü var istersen kolunu koparsın senin nasıl koparacagını sorma meraktan ya da taraktan gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılevli bir kadinla bu sekilde konusuyorsun oncelikle bu soylediklerini yakininda hangi kadin varsa ona iade ediyorum. sonra gunahimi aldigin icin tesekur ederim sayende hafifliyorum. simdi defol
oncellikle aranizdaki sorunu tam bilemeyiz kim hakli diye, eger ayrilmak istiyorsan eminsen simdilik sabret derim, ne kadar kaldi bu arada askerligin bitmesine? dondugunde sorunu haletmeniz daha iyi olur, yani ayrilacaksanda geldiginde ayrilir yazik adama askerlik sonucta bu
00 Yorumla
+1 yılBak hatun.
Evlisin belki daha 2-3 ay olmuştur.
Durumunu anlamak zor değil.
Cinsel isteklerin artmış olabilir.
Kocanın orada ne çektiğini bilemezsin.
Ve eğer ayrılık cart curt muhabbetine devam edersen adam ya kafasına sıkar ya da kaçar gelir sana sıkar.
Derdi dertle yoğurma.
Sabret.22 Yorumla
Soran+1 yılcinsel istekle alakasi yok. alti aydir ben bu adamin hareketlerini hergun sabah aksam cekiyorum. ben istemessem beni bulamaz ondan okadar biktimki sikarsa siksin kafasina
- +1 yıl
Adama hak verdim napcak senin gibi karıyı mk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAskerliğin verdiği psikolojidir bu normal. Ancak eğer devam eden evliliğinde öncesi olan sorunlar varsa bu sorunları o geldikten sonra sivil hayatta çözmeni öneririm. Boşanmaysa boşanma.. ama askerde terk değil.. bu durumda biraz sineye çekip bitmesini beklemen yerinde olur. Aksi taktirde zaten psikolojisi bunalmış olan eşinin askerden firar edip sana kast etmesini tetiklemiş olursun.. kendisinin de kastettiği bu.. askerlik zordur ve burada destek gerekir idare etmek gerekir.. inat edip kendini de onu da yakma..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. öldürecektir seni. maço bir erkek demek ki bencede olmasa gereken bu. kadın yanlızca bir erkege ait olmalı boşandıktan sonra elbette hayatına başkaları girecek bence bu durum yanlış. ayrıca önceden bu agresifligi kabalıgı varmıydı yoksa askere gittikten sonra mı oldu? ayrıca yaşlarınız kaç?
01 YorumlaAskerde kimseyi terk etmeyın arkadaş lütfen yani.
Çok kötü bir durum cok gördüm askerde böyle vakalar
askere gitmeyen bilemez.168 Yorumla
Soran+1 yılben namusumla serefimle oturuyorum durmadan calisiyorum evimi gecindiriyorum para biriktirdim donunce rahat etsin diye cunku hemen calisamayabilir. karsiliginda bana neler yapti. izine geldi tartisma cikti kalkti beni dovdu. surekli ben hakliyim diyor sus diyor. kufur ediyor hakaret ediyor. ailesiyle tartisiyorum beni degil onlaei hakli buluyor. arama diyorum hergun gunde kac defa ariyor. herseyde sinirleniyor oncedende biraz manyakti askerde iyicene uctu. yemin ederim bisey yapmiyorum herseyi yanlis anliyor kiskaniyor. ozellikle alti aydir cekmedigim kalmadi hergun agzima siciyor benim gunahim ne ben ne yapmism
- +1 yıl
Senin bir günahın yok ama zaman bunu gerektiriyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEee o adamcağız niye küfür ediyor; niye agresifleşiyor; bunun nedenlerini niye söylemiyorsun?
Tabi, kim bilir ne dolaplar döndürüyorsun.
Adamın agresifliği de bahane olmuş işte sana..
Ulan.. Var ya...
Neyse..11 Yorumla
Soran+1 yıliyi gidiyorsun gunahimi almaya devam et hafifliyorum sayende
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir hanıma el kaldırılmamalı, eğer bir cevap verilecekse de susulmalı.. Senin annen, ablan, yeğenin yok mu hayvan herif (kusura bakma). Ayrılmanız sizin için daha hayırlı olabilir. Madem çalışıyorsunuz. Ona göre kendinizi ayarlayın işinizi, evinizi varsa çocuğunuzu ailenize yakın bir yerde ev tutup hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Tehdit filan ederse de hemen savcılığa dilekçe verin. Alllah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
00 Yorumla
+1 yılaskerdeki birine yapilmaz bu sabret gelsin askerden esin bir kez daha karsilikli konusun duzeltmeye calisin ama olmayacak gibiysede ozaman gene anlasarak karsilikli birbirinizi kirmadan dokmeden bosanirsiniz ama şu an askerde esin kesinlikle zamani deyil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım; aman diyim. Askerdeki adamdan ayrılmak kadar kötü birşey yoktur. O anki psikolojisini hayal bile edemezsin. Geçen sene bizim köyde -Ne yazık ki- Bir asker 2 yıllık sevgilisi ayrılıp başkasıyla evleniyor diye gündüz vakti tek kurşunla intihar etmişti.. En azından askerliği bitene kadar bekle. ya da soğuk davran. Soğutmaya çalış kendinden.
20 Yorumla İntihar edeceğini belirtmiş. Asker psikolojisi bazen böyle durumlara yol açabilir. Seni kontrol edemediği için aşırı kıskançlaşması normal. Onagüven aşılamalısın şu an zaten psikolojisi yeterince bozuk. Zorluk çekiyordur. Askerden önce mutlu bir hayatınız varsa gelene kadar sabretmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılintihar etmekle blöf yapabilir ama senin askerdeki bir insana bunu yapman ayıp ne kadar haklı olursan ol bu o insana yapacağın en kötü olaydır.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdansizlik yapma kiskanc diye adammi terkedilir. Kiskanmasa daha mi iyi. Kendini biraz onun yerine koy. Evli oldugu halde yaninda esi yok baski altinda sen alttan alip bu sureci onun icin kolaylastirmak yerine zorlastiriyorsun. Bekle bakalim bir gelsin askerden psikolojisi yerine otursun bir hala devammi o agresiflikler yoksa gecicimiymis ogren oyle karar ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. ya hu arkadaş adam askerde zaten stersli zaten özlüyordur seni aklı sende kalıyordur... şimdi birde sen ayrılacam falan dersen valla ben olsam asker falan dinlemem çıkar gelirim ortalığı dağıtırım... bence bekle gelsin yüz yüze konuşun eminim hiç bir sorununuz kalmaz... sende alttan al önce böyle değildin falan de neden beni üzüyorsun de acıtasyon yap dayanamaz... kendimden biliyorum :)
00 YorumlaUlan askerde o beni sinirlendirmeyin ya. 4 duvar arasında bir ton adamla hayat geçiyriyo. Onu anlamak yerine terk mi edeceksin. Küfür etsin azına sçsın isterse sabretsen nolur. Gelince sarılıp geçeceğini bildiğin halde. Az sabret azcık ya tatlı dilli konuş birazda kıskanmasın o bağardıkça sen daha iyi konuş sevdiğini sölede biraz öfkesi dinsin. Ama dersenki terk edicem. Allahla arandaki mesele. Yazık edersin
11 Yorumla
+1 yılneden ayrılmak için adamın askere gitmesini bekledin
46 Yorumla
Soran+1 yıloff yarabbim manyakmiyim askere gitmesini bekliyeyim adam zaten askrrde boyle oldu biktim
- +1 yıl
asker hayatın içinde olan sıradan bir süreç değil. agresidliği karşısında sen de aynı şekilde davranıyorsan kavganın büyümesi normal. askerden dönmesini bekle bence. hiç bir insan durup dururken intihar etmeyi düşünmez. nasıl şartlar altında olduğunu bilemeyiz.
Soran+1 yılbenimde onun yuzunden ne sartlarda oldugumu bilemeyiz adam resmen evden cikma diyor boguluyorum insan gibide konusmuyor benimle. askerde kafayi yemisse ben napayim
- +1 yıl
aklı sende kalıyor demek ki. eşin hakkında böyle konuşabiliyorsan tanımadığın insanlar içinde söylenebilecek bir şey yok zaten. evlilik iyi günde verilen bir sözdür. "ıy ben onu çekemem" deyip kestirip atmayı çok vicdani bulmuyorum.
Soran+1 yılbende onun yaptiklarini vicdanli bulmuyorum. burada boyle konusuyorsun adamin bana aylardir yaptiklarini kocan iki gun sana yapsa terkedersin. kocamin ismini yerini yurdunu vermedim kimse kim oldugunu bilmiyor dolayisiyla baskalarinin icinde kocam hakkinda konusmamis oluyorum.
- +1 yıl
kocanın kim olduğunu bilmiyor olmam onun hakkında bu şekilde konuşma iznini sana vermemeli ki birbirize olan saygınızı tamamen yitirmeyesiniz. dediğim gibi askerlik farklı bir durumdur ve eşime destek olurum terk etmem. keyfi olarak yapsa adamın huyu olsa 1 dk durma. ama şu an alttan alması gereken sensin. eic olan arkadaş da çok güzel açıklamış zaten. başka söze gerek yok.
hastalıkta ve saglıkta dıye ımza atıyotsunuz sonra adamın psıkolojısı bozuldugu ıcın terketmek ıstıyorum dıyosun. oldu mu bu sımdı? sen hıc askerlık yaptın mı? ben ılk 6 ayını hatırlamıyorum askerlıgımın :s evlılıgın sorumlulugunu almalısın ve anlayısla gereken destegı moralı zor olucaktır fakat gostermelısın...
00 YorumlaL*n askerlik başka şeye benzemez bir dünya iy kopuk senle ugrasiyo komutanlar ayni şekilde bana uyku yoktu zaten de uyududumdada günde biç saat yattigim yeri bilmiyodum evlenmissin nikah kiymissin yazik günah alt tarafi 1 sene bekleyeceksin merak edeceksin evde gel keyfim gel yapmaya hiç benzemez biraz akilli ol bir dusunya
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim evde gel keyfim yaptigimi nerden cikardin? surekli calisan bir insanim kucuk yastan beri calisiyorum belimde kayma oldu surekli ayakta durmaktan bilmeden ne konusuyosun
bu erkek milletinin her turlusu bela sevviyosan niye kucuk dusuruyosn sevmiyorsan neden ayrilmasini istemiyosn Allah yardimcn olsun guzelm iki ucu af edersn boklu degnek
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Nedenini de yazsaydın daha net yanıt verebilirdik.
Bence hiç değilse askerliğinin bitmesini bekle.
Onun için bu süreç daha da katlanılmaz olur.
102 Yorumla
Soran+1 yılyazdim nedeni guncellemede
En ihtiyaç duyduğu anda çekip giden insanların... neysee..
32 Yorumla- +1 yıl
Veled-i zinalar iste ne olucak
Soran+1 yılveledi zina sensin. Allahin belasi edepsiz.
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. ikinizden biri olmayacak da kimi kast etmiş bilemiyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılyukariya sebeblerini yazdim haksizmiyim Allah askina mecburmuyum katlanmaya askerde diye
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Askerden önce de boylemiysi bu şahıs askerde olmasi sana istediği gibi davranması anlamına gelmiyor anlayış gerekir evet ama karısını dövmesi hiç bir sebeb haklı göstermez
10 YorumlaBoşanma adında bir kurum var hiç başvurmayı düşündünüz mü? İntihardan daha güzeldir ayırdığınız parayı da yeni bir hayatın başlangıcı sayabilirsiniz.
Askerlik adam eder ama ters tepmiş dediklerinize göre. Niçin kendi hayatınızı mahvediyorsunuz ki?
Hukuka başvurmaktan korkmayın yahu emin olun böyle bir siteden gelen yorumlardan daha doyurucudur bir avukata danışmak.
Çok seviyorsanız bilemem.
Geçmiş olsun.00 YorumlaDetaylar çok önemli bende şu an askerdeyim biraz empati özgürlüğü elinden alınmış bir durumda şu an sakin bir şekilde durumu baştan sona değerlendir kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı sen çalışıyor musun meslekler eğitim seviyesi vb detayları incele ve bu adamı neden sevdin bir başa alıp düşün... Bu sorulara alacağın yanıtlar seni yönlendirecektir. Yuva yapmak çok zor yıkmak ise saniyeler içinde bu sebeple detaylara inmeni tavsiye ediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİntihar ederim demiş. Psikolojisi bozuk bide sen vur mk. Evlilik her zaman canım cicim sanıyosunuz mk. En ufak şeyde boşanın.. İyi günde oh ne ala kötü günde etvallah... Tamam küfür hakaret etmesi doğru değil ama yaptığın şeyde doğru değil 😒
30 Yorumla
+1 yılAskerde olan birinin psikolojisini ne durumda oldugunu bitmeyecek kadar cahilmisin. Insan in ozgurlugu gidiyor hersey kisitlaniyor biraz sabırlı ol alttan almayi dene geldiğinde hersey düzene girer emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılben cahil degilim ama sen vbaya bir kit kafalisin galiba. benim cektiklerimi bilmeden otmek kolay devam et
- +1 yıl
Ne halin varsa gör
Askerde pskolojısının bozulması cok normal bende erkek arkadaşımdan ayrılmıstım bu yuzden ama terketme yıkılıyo intahar bile edebilir ki söylediğinden o anlaşılıyo
00 Yorumla
+1 yılNe bo k yerseniz yiyinde , eli gurbette gözü nöbette olan adamlara ilişmeyin be, yapmayin , koyar çokfena koyar eerkeğe, ya kendisini yakar ya da seni, beliki de beraber yanarsiniz,
00 YorumlaKadınlar askerlik ortamını bilmiyor...
Adamlar neler çekiyor orada biliyor musun? Burdaki suçlu sensin. Piskolojisi nasıl dağılıyor bilmeden hemen kötüleşti vs zırt pırt bahane bunlar...01 Yorumla
Soran+1 yılalti aydir katlaniyorum ve suclu benmiyim
+1 yılAskerde bu psikolojiye girmesi çok doğal. Yapma böyle bişey gelmesini ve düzelmesini bekle sık dişini biraz. Zor senin için tahmin edebiliyorum ama terkedersen herşey daha kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılaskerdeki bir kişiyi bunu yapmayın lütfen gelince karşılıklı konuşun sonra bizim başımız agrıyor ya lütfen.
06 Yorumla
Soran+1 yılsizin niye basiniz agriyor
- +1 yıl
askeriyede psikologum şuanda nöbetim var , ve onların bu sorunlarıyla ilgileniyorum.
Soran+1 yılblof yapiyordur adam ya kimse canina kiymaz
- +1 yıl
özele gelirmisiniz lütfen.
Soran+1 yılsebeb
- +1 yıl
neyse tamam iyi geceler ,
+1 yıleğer ilişkiniz bittiyse uzatmanın anlamı yok ama büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak :/
Bence kırıcı olmamaya çalış01 Yorumla
Soran+1 yılbende insanim dayanamiyorum aramasa donmesini beklerim ama ariyor biktim. insan gibi soyledim kalkti bana bela okudu
+1 yılasker piskolojisi oluyo öyle sen idare ediceksin seviyosan ayrılmak istiyosanda sabret gelsin gerekirse hafta 3 kere konusun ama öyle şeyler deme zaten bunalıma girmiş belli iyice bunalıma sokma derim
00 YorumlaInsani olarak dusunduqunde bence yapmamalisin cunku askerde nasil bir muamele gorduqumuzu ve nelere katlanmak zorunda olduqumuzu tahmin bile edemezsin. askerdeyken sabret gelince duzelmezse bas tekmeyi :))
00 Yorumlaaskerdeki adamın arkasından bunları düşünmen bile yazık be bide kocam diyosun ne kadar doğruysa. sizden zaten bibok olmaz. adamın en zor aylarında yanında olmayıp ayrılığı düşünürsen senin en zor anında da tekmeyi o koyar inşallah sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten fikrimi degistirdim beddua etme
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Askerliğini nerde yapıyo? bir de o ortamda eziliyosa eğer gelip tüm hıncını senden çıkarıyodur büyük ihtimalle.
00 YorumlaO askerdeyken buldugun baska birine kılıf arıyorum desene sen. zaten askerde adam ne diye agresiflessin
04 Yorumla
Soran+1 yılgunahimi almaya devam edin ve ayrica sirf boyle konustugun icin dilerimki aynisini sen yasarsin ki benim yasadiklsrimin yarisini bilmiyorsun. darisi basina.
Soran+1 yılAnlayamadiysan oda senin gerizekaliligin. * git simdi
+1 yılAskerdeyken normal olmasını bekleme baskı altında geldiğinde düzelir diye düşünüyorum bence ayrılmayi kafandan sil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerdeyim 11 aydir. Bu gune kadar 6 tane intihar eden arkadasim oldu terk edilme vb yuzunden. Evlisin bide ben bile. Bazen bunaliyorum konusmak istersen derdini dinlerim
03 Yorumla
Soran+1 yılo intihar edenler nasil davraniyordu birlikte olduklari kisiye
Cevap sahibi+1 yılBiri aldatilmis birinin ailesi karsini cocuklarimi evden kovmus birinin ailevi sorunlar vardi. Oyle. Konusalim mi ozelden
Cevap sahibi+1 yılSen uyuyamadin icin mi gec saatte birdasin yoksa baska bir aciklamasi var mı cocuk var mı nerde asker bu
Senden ne karı olur ne ana allah bikir aldatmsndrda adamı soruda bir meymenet yok imana gel putpres kardes :ppp
00 Yorumla
+1 yılsevgılınde deıl kocan :) yahu sebebı nedır kı askere gıtmesını bekledın?
03 Yorumla
Soran+1 yılbedenini yukarda yazdim
- +1 yıl
ayrıl desem gelır senı mahveder ayrılma desem senın hayatın mahvoluyor her ıkısındede gıren sana gırıyor valla ıkı ucu moklu deynek allah yardımcın olsun
Soran+1 yılsagol
+1 yılAskerde ki adam terk mi edilir? Bekle bir dönsün gelsin l*n varya siz cok degisik bir türsünüz
06 Yorumla
Soran+1 yılbeklemek istemiyorum
- +1 yıl
Vay bee.. Adam kıskanmakta ve suphelerinde haklı.
Soran+1 yılneden hakli?
- +1 yıl
Bn bile hissettim baska birini..
Soran+1 yılozaman hissiyatin zayif. gunah gunah giriyorsun sen benim gunahimi aliyorsun. ozaman sitede muslumanlik dersi verme ne insanlar var tovbe yarabbi gelmis namusuma laf ediyor yuru git be
- +1 yıl
Niye kızdın ki? Ben gunah almıyorum adam süphelenmekte haklı sen evlisin ve bekleyemiyorum dersen ben ne anlarım? Bekleyemiyorsan baskası var anlarım eşinde öyle anlamıs
- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat