AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
askerlik çok farklı bir psikolojidir yaşamak lazım en sağlam kişiliğe sahip olanlarda bile değişimlere neden olabilir açık net. sabırlı olmanı tavsiye ederim.
dönmesini beklemen daha doğru olur, su an saglıklı dusunemeyebilir.
Bence bu konuda senin yaptığın hatalardan kaynaklaniyor : D
en ıyısı var ya askerini bitirip sonra evlenmek yoksa ben kımseye katlanamazdım
Askerlik psikolojik olarak rahatsız etmiş belli ki. Geçmiş olsun.
Durduk yere insan böyle yapmaz. Birşey mi yaptın da kulağına gitti?
Allah o askere yardım etsin. böyle bir bayanla evlenmekle yazık etmiş kendine.
haberleri takip et derken garanti intihar edicek mk
Askerdeyken birakma anlasamiyorsaniz donunce ayrilirsin.
Ya ne olursa olsun askerden gelmesini beklemen lazmdi zalim olsa bile sana yakisan oydu
asker psikolojisi çok kötü bir durum ya şimdi terk etme bence döndükten sonra üslubunla ayrılırsın
askerlik bitip dönünce o piskolojiyle neler yapar kimbilir sana
terk et ve sırra kadem bas. o ya intihar ederim ya da firar eder seni öldürürüm demek istemiş.
Askerde bir insan doğal olarak psiko bozuk olur zaman vet düzelmesini bekle
Askerdeki adamın canı burnundadır aç telefonlarını ne derse he tamam de geç uzatma sende inkar etme he de ama yapma ;) gelince o düzelir sende duzelirsin bu iş bu kadar basit be.
Askerden gelsin bekle öyle ya da böyle halledersiniz
Adam askerde nasıl bir psikolojide haberin yok mu cok sıkıntıya düşürmüşsündür onu şimdi full düşüncelere kapılcak çünkü askerde düşünmekten başka yapıcak bir şey yok orda zaman geçmez sürekli düşünürsün.
eee askerlık bu kolay deıl şu an neylerle mucadele ediyodur senin haberin var mı sen gelene kadar sineye cek geldiğinde hesaplasırsın
Adamı zamanında daha iyi tanıyıp evlenseydin keşke Şimdi ayıkla pirincin taşını :(
Bırak ya sıksın kafasına kendş ipini çeker kimseyr salça olmadan 2 . Kanala geçer tertemiz
Senin gibi tiple çıktığı için utanmalı ozaman o adam.
askerden gelmesini bekle bence. gelince de otur konus, ayrilcaksan da ayril.
Asker adamların kafa bozuk olur normaldir onlar için üstüne gitme yoksa çeker vurur
Allah belanı versin nokta sizin gibiler yüzünden evlilikten soguyorum
Bosan gitsin hayat senin hayatin gunahi ile sevabı ile senin..
Askerlik yapmadığın için bilemezsin. Oradaki stres bunların %50 sebebi
küfür yemeye psikopat çekmeye mi büyüttü anan baban seni ayrıl hemen
yangına körükle giderseniz sonuç böyle olur efendim, dönmesini beklemeni öneririm.
ulan şehid olmasın gidip... biraz anlayışlı ol be... asker adamın işi zordur... ekmeği canındadır.. sizin gibi hanımların daha metakatli olması lazım
Askerde birini nazil birakirsin onun sana guvenirken senin onu birakma onu tabi delirtir kim olsa ayni tabiri koyar
açıkçası seni öldürürüm demek istiyor cahil işte ama suç sende adam akıllı birini bulamamışsın. Kurtulman zor ;)
nasil zor bisey o duyunca nolcak adamin herseyi biter hayati kayar askerligini yapsin gelsin baride sonra
ASKERE BU YAPILIRMI BE, TERK ETMEK ZORUNDA OLSAN BİLE BIRAK ASKERLİĞİNİ YAPSIN GELSİN, BİRDE SEN VURMA ÇOCUĞA
Askerlik.
Türk erkeğinin ergenliğini attığı yer.
Dönsün öyle karar ver.
Vatani görevini yapana bile saygınız kalmamış sizin sonra aşktan meşkten demvurursunuz
o adan nöbette kafasına sıkar haberin olsun ölümüne sebep olursun
Askerden gelmesini bekle. Bazi askerler askerlikte cok zor zamanlar yasayabiliyor. Sabır et biraz.
Askerlik yapmak kolay değil belkide seni özlüyordur yazıklar olsun sana...
Bir kadin olarak asil sana yaziklar olsun.
adam orda vatanı için görev yapsın sen terk etcen he cok ayıp bu sizin aranızda olan özel bir konu burada paylaşmana gerek yoktu
İntihar etmekle tehdit etmiş sanırım seni
Ayrıca neden terketmek istiyorsun ki?
yukarda yazdim guncelleme
Evet gördüm. Fakat askerdeyken söylemen yanlış olmuş bence. Zaten bir bunalımın içindedir orada. Bir de sen üzerine tuz biber ekmişsin. Hadi askerden döndüğü zaman sana bir zarar verirse ayrılmak istediğini söyledin diye?
intihar eder veya zarar verir diye kendimi ezdireyim ozaman. kopek muamelesi yapsin bana haoishane hayati yasatsin.
Yok ben bir şey demedim yanlış anlama. Gelince konuşsaydın dedim :S
konusulmuyor aglamaktan biktim aglayincada zirlama diyor. sasirdim yemin ederim aman be bosver
Anlayabiliyorum sizi, hergün o stresle yaşanmaz benim erkek arkadasım da aynen buna benzer tavırlar sergilemeye baslamıstı ama sizinki daha betermis ayrıca bir de evlisiniz ha diyince terk de edemezsiniz. Bence askerde psikolojisi bozuldu bir de sizi kaybetme korkusu var bu yüzden üstünüze geliyor
napiyim ben simdi donmesinimi bekliyeyim? telefonlarini acayimmi?
Evet bence beklemelisin. Sonuçta o da çok zor durumlarda orada. Gecesi gündüzü belli değil, nöbet tutuyo, el alem ailesiyle mutlu, o ise askerde senden uzakta. Belki bnlara sinrleniyor seni sevdiği için kaybetmek istemiyor sıkıyor seni. Bence biraz alttan al ve zaman ver derim
Surekli boyleyse haklisin ama arada yapiyosa gerek yok konusmayo dene
Canm bence sen bir uzmanla konuş en azından kendin için yap bunu
uzman derken uzman çavuşmu:))
Çok komikk :)))
bi, r kadina küfüt ve kötü söylenmez. asiri kiskanc olmasi demek o zaman size güvenmiyor
özellikle bir evlilikte hakaret küfür küçük düşürme başladı ise o evlilik bitmiştir ve sendede kafa olarak bitti sanırım yanılıyormuyum
ozelden yaz dertleselim boyle olmaz ki cekilmez hayat
Seni oldururum demek istemis haberleri cikarsin demis iste
Kendimi oldururum demek istemis anlamadan sacma sapan konusmayin.
Sana mi sorucam konusurken
neden terk etmek istiyon?
yukarda yazdim
adam askerde zaten özgürlügü alinmis..
biraz alttan alsan?
dokuz aydir alttan aliyorum duzelmiyor bana kafayi yedirtcek
kalmis üc ay
az daha sabir..
gelsin bosanacaksan bosan yine
ama birsey filan yapar
sonra üzülürsün
ya arama diyorum hergun ariyor hareketlerine devam ediyor kiskirtiyor beni resmen blof yapiyordur basacam tekmeyi
adamin esisin seni degilde kimi ariyacak?
söylermisin
böyle bir adammis neden evlendin
boyle degildir askerde oldu boyle. zaten evlenir evlenmez askere gitti
adam hep böyleymiste sen yeni fark etmissin bence
askerden gelsin bosan..
simdi bosanma
orda asker elinde silah kendine birsey eder
Uzulme ailene dön kimseyi cekmek zorunda degilsin
Adamin psikolojisini bozma orda. Géri zekalı.
Nasıl bir pisliksin sen? Lanet olsun sana bee adam hudutta can veriyor. Sen gelmis neyin pesindesin.
can vermiyor gayet rahat
kızım askerdeki insana bu eziyet yapılırmı
Bence sen onu beklemek istemiyosun.
surda kalmis uc ay oyle bir niyetim olsa basta gittiginde yapardim
birde şu var ondan ayrılınca dul durumuna düşecek olan sensin o deil.
Onunla anlaşmayı denedin mi?
ceneme kapatirsam anlasiyormusuz. nederse yapicakmisim nedese tamam dicekmisim
Ne zamandan beri böyle? Seviyorsan sana diyecegim sözleri söyle ona kendini birsey sansın
alti aydir. dinliyorum evet
Az bence. Yani tam olarak sana şunu anlatıyım. Eşim ölmekten korkuyor, orda vakit geiyordur. İnan bence baSka bir erkek seni okadar merak etmez. Sana birsey olur korkusuyla yasıyor. Kıskanıyor mus ya tecavüz ederler ya da laf atarlar diye kıskanıyordur. Eşinin cok büyük fobileri olusmus. Onun psikolojik yònden icindekilerini anlatması lazım. Sana güvenmiyor güvensizlik duyuyor. Yerinde olsam ona güven verirdim. Onunla sürekli mesajlas az arar. Ona sòyle birseyde. Hayatımdaki en iyi erkek sensin ve sen kalıcaksın. Senin ilgin merakın hosuma gidiyor. Yalnız herseyi tadında bırakalım. Sensiz gecen günler içimde bir telaş oluyor. Sen bunları hissedemessin. Bazen eski sevgilimi özlüyorum. Eski (ismi yani kocan ) efendi gityi yerine esine deger vermeyen biri geldi. Her gece aglıyorum.:-( Keşke eski huyların geri dònse. Beni mahrum etme temiz kalbinde.. Hosuna giderse söyle ona
Evinde hayvan besliyormussun
ne oldu yaa sen cok dertlısın
Askerden donsun bir acelen ne
şu an askerdemi çokmu genç evlendin kuzum sen?
askerde. biz evlendik o askere gitti hemen
askerden kacarım seni oldururm demiş..
ben oldukten sonrami kendimi haberlerde izliycem
ılk basta kacıs haberını duyman ıcın solemıs..
sen eşinin ailesi ilemi kalıyorsun?
sebeb
nasıl bir baskı altında olduğunu anlamaya çalıştığım için sordum.
Şimdi ne oldu akıbet ne
?
Belkide sorun sizdedir