5 senelik ilişkim var ben 18, o 23 yaşında. Sevgilim evlenmek istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum, ne yapmalıyım?

lisede sevgili olduğum erkek arkadaşımla 5 senedir sevgiliyiz üniversiteyi stajlar dışında bitirdik. Evlenmek konusunda çok ısrarcı. Planı kiralık eşyalı bi evde 1 2 ay içinde evlenmek. ikimizde işi olmadan belli bir yaşam düzenine oluşmadan bir birikim olmadan (evet her şey para değil biliyorum ama zamanla belli standartta yaşayabilecekken aceleye getirmek istemiyorum). evet onunla evlenmek istiyorum ama hadi 1 2 ay içinde evlenelim olmamalı bence. aslında en önemlisi Kendimi evlilik için küçük görüyorum henüz o kadar sorumluluk kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Zaten iş yok. iş bulunca da biraz aileme destek olmak istiyorum. Ailemden hemen okul bitti diye kopmak da istemiyorum. her buluşmamızda neden evlenmek istemediğimizi konuşuyoruz. çok sıkıştırılmış hissediyorum. güzel güzel anlatıyorum ama neden evlenmiyoruz anlayamıyorum ama diyor. Belki de kendimi iş bulunca daha olgun ve evliliğe hazır hissedicem bunu bilmiyorum. kızlar yardım edin help

Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim 23 ben 18 yaşındaymışım gibi anlaşılmış ikimz de aynı yaştayız.. 23 yaşındayız. 18 yaşından beri beraberiz demek istemiştim. 18-23 yaş aralığından beri beraberiz anlamında
5 senelik ilişkim var ben 18, o 23 yaşında. Sevgilim evlenmek istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum, ne yapmalıyım?