O 30 yaşında ben ise 18 dün annesi ile tanıştık 18 de artık Nisan felan olur dedi annesi sevgilim de aynı şekilde ama ben çok erken buluyorum bunu ona nasıl izah etmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence aranızda çok fazla yaş farkı var. Tabi bu sevmeye engel değil ama sizinki çok fazla bir fark. Bence evlilik için henüz erken karar veriyorsun diye düşünüyorum ben aceleniz ne ki. Evlilik çocuk oyuncağı değil öyle vazgeçip geride dönemezsin. Ona göre bir karar ver ona göre yoluna bak derim ben.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle hemen evlenmeyi bırak koy kenara sizin evlenmek için bikere yaşınız uygun değil çift olarak öncelikle bu yoldan geriye dönmelisin
İkinci olarak şöyle düşün şu an erkek en verimli ve istekli olduğu dönemde sen ise en acemilik dönemindesin yıpratır seni öte yandan sen 30 yaşına gelince eşin 42 yaşında olmuş olacak ki kadının en verimli olduğu dönemde eşin verimsiz döneme geçmiş olacak bu kezde isteklerin yarım kalacağı için yine yopranacaksın yani anlayacağın sen bu evlilik hikayesinde hep yupranan taraf olursun …..00 Yorumla
+1 yılO büyük olduğu için büyük ihtimal artık evlenmek istiyor. Yaş fakrından dolayı böyle bir sorunla karşı karşıya kalmışsınız. Senin için daha çok erken okumayı da düşünüyorsan zaten girme hiç o toplara. Açık açık karşına alıcan konuşucan. Ailenle de konuş anlat. Yani hâl böyleyken ayrılmanız çok olası söyleyeyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Olasıyı geçtim hayırlı olanı gibi duruyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bekliyordun ki? Çocuk 40 ini mi beklesin seninle evlenmek için? Yaşı gelmiş, senin gibi genç çıtır birisini de bulmuş. Belli ki fikirlerinin de çok önemi yok... Eğer sana uymuyorsa evlenmek zorunda değilsin, daha hayatının çok basindasin. Kabul etmeyecekse de ayrılın 12 yaş çok fazla bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kandırmaya calısıyor hemen evlenmek isteyerek genç kız buldum kaybetmeden bir an önce nikah basım derdinde yoksa 35 inde evlneen de çok erkek var menopoz derdide yokki kadın gibi neyin acelesi 😏 işte normalde acele yapmaz ama seni kaybetmemek için gençliğinden faydalanmak için hemen nikah basmak istiyor sen kendin için kendini düsün daha hazı değilim 19 da nişan 20 de düğün yaparım de eğer seni düsünmüyor bencillik ediyorsa bilki evlendiginizdede senin dediklerini yapmayacak aynı bencilligi devam ettirecektir
40 Yorumla
+1 yılSen bunu izah etsen bile o adam en kötü 1 2 seneye evlenmek isteyecek yaşından ötürü ama sen çok küçüksün be kardeşim. Kendinize bunu yapmayı. Okulunu okuyup gezip tozacak yaştasın. Adam seni köle niyetine alıcak. Zaten 30 yaşindaki adam sapık mıdır nedir. Üzülüyorum böyle şeyleri görünce
26 Yorumla
Soran+1 yılDün gerçek yüzünü gösterdi;(
- +1 yıl
Yol yakınken dön. Daha çok gençsin hatta küçüksün. Gezip eğleneceğin yaşlardasın ve bu yaşlarını 30 yaşında ki bir adama harcama. Evlensen seni tamamen sindirir, büyük pişmanlık yaşarsın. Benden sana abi tavsiyesi
- +1 yıl
Canını sıkma hemen kurtulmaya bak
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum ama dün gece 2 de arayıp bana seni tüm benliğimle istiyorum dedi ben onun yaşından dolayı dudağından bile öpmemiştim ama birden cesaret gelmişti ona çok şaşırdım konuyu cinselliğe çekmeye çalışıyordu ve o sıra çekiyordu anlaşıliyordu
- +1 yıl
Bazı şeyler için sevmek yetmez. Mantıklı düşünmen lazım. Arada çok büyük bir yaş farkı var ve senin yaşın çok küçük. Genç olman cinsel anlamda daha da çok çekmiştir onu. Biran önce yapmak niyetindedir. Yol yakınken dönmeni isterim. Birde bu adamla evlenirsen tüm hayatın mahvolur. 1 yıl sonra verir kucağına bir bebek. Daha sen cocuk yaştasın birde bebek büyütürsün
Soran+1 yılYa bırakamıyorum ben onu olmuyor napicam bilmiyorum dün gece ayrılmak için konuşmaya gittim yine birakamdik birbirimizi of
+1 yılKanka adam 30 yasinda oldugu icin o cocuk yapmak istiyo evlenmek istiyo cunku artik 30 yasinda evlenmek icin son demleri ama senin yasin cok kucuk yapma kendine pisman olursun ki ailende akli basindaysa zaten izin vermez cok seviyosan bile bidaha dusun derim evlilik senin icin cok erken ve yas farkli fazla Şu an bu ortaya cikmasada 5 seneye ortaya cikacak sen daha 20lerin baslarindayken o 30u yarilamis olacak cok zor olur evlilik istemedgini soyle eger israr edersede istemedigin biseyk yapma en fazla ayrilirsiniz olacak bu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden 30 yaşında sevgili olmak için bir erkek seçtin? Sen 18, o 30 sence bu normal mi? 30 azmış ya 50 yaşındakini bulsaydın. Senin ailen kızım sen kendinde misin, 30 yaşındaki bir adamla ne işin var demediler mi? Skandal bir durum bence kendi yaşıtını bul sen 18 sevgilin 21 olsa normal olabilirdi. Bir de anlatmayın böyle.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkusura bakma ama sevgilin sapık. 30 yaşında bir adamın daha yeni reşit olmuş kıza bakması normal mi sence? bu ülke’nin harbiden topluca psikiyatriste ihtiyacı var. nasıl bir aileden geldin bilmiyorum ama ilgisiz büyütüldüysen ve sevgiyi saçma sapan yerlerde arıyorsan gerçekten yanlış yolda olduğunun farkına var. senin bu yaşta üniversite okuyup kendini geliştirmen konserlere gitmen gerek 2023 yılındayız yahu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bence şu soruları sor anneliğe hazır mısın? Ki 30 yaşındaki adam hemen çocuk ister genç yaşında kendi yaşıtların isteidkleri gibi gezip story atacaklar senin sorumlulukların olacak bunları göz önünde bulundurarak bi karara var bence yani herkes bişey söyle önemli olan sen hazır olman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 18 olacaktkm simdiki aklim olacakti varya benimle evlenmek isteyen o kadar yakisikli cocuklar vardi. Bilmiorum senin bileceğin iş tabi ama ortak yönleriniz bile az olacak ileride onu beğenecekmisin vs vs iyi düşün. Emin oldugunda karar ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşında olduğu için yaşlı bir baba olmak istemiyordur. 18yaşında bir kızın evlenmesine erken olgunlaşmış ve yaşıtların göre daha akıllı düşünüyorsa karşı değilim. Lay Lay lom kafasında olan biriysen ayrıl ondan çünkü evlilik aynı eve girince insanı zorlayan bir kurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılo adam evlilik yaşında sen ise daha çok küçüksün onu ertelesen bile 5 yıldan fazla beklemiycek e senin için de erken olucak bence ayrılmak en mantıklısı çok fazla yaş farkı var 26 falan olsa neyse de
01 Yorumla- +1 yıl
Max 2 yıla evlenmek ister ertelese bile
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılBence önce meslek sahibi olup sonra evliligi düşünmelisin yani daha 18 yaşındasın ilişkinizin çok uzun olduğunu düşünmüyorum yaş farkı da fazla bence biraz daha düşünmen lazım ilişkiyi isteyip istemedigini
00 Yorumla
+1 yılBence de çok erken. Arti seni düşünmesi lazım. Ve aranızda şu an ki yaş farkı ile o anlamıyordur.. ama sakın evlenme fikrim. Önce kendi ayakalrin üzerinde durmayı öğren...
00 YorumlaSaçmalama Cemile 😂 18 de evlenip 22 de kucağında çocukla boşanmak istiyorsan evlen kızım, önce bi eğitimi hallet yok illa evleneyim diyorsan çocuk yapma okul işini hallet ama
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar 🌸 sizi ve partnerinizi TÜBİTAK projesi olan uzman psikolojik danışmanlar tarafından geliştirilen 30 dk’da dolduracağınız isterseniz kişi başı 30tl katılımcı ücreti alabileceğiniz ya da 2.000TL’lik çekilişe katılabileceğiniz bilimsel çift anketine davet etmek istiyorum. Siz ve partneriniz soruları yanıtladıktan sonra çift ilişki analizinizi de talep edebilirsiniz. Detaylar profilimizde
00 YorumlaBüyüdükçe fikrinin değişeceğinden korkuyor kaçırmak istemiyor muhtemelen taş gibi fizik ve güzellikte var
11 Yorumla
+1 yılYasıtın birini bul.. Benım yasımdakıler canınızı yakarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSen 18 yaşındaki bir kıza aşık olabilir mıydın yoksa çocuk olarka mi görürdün?
Ne 30 yaşında mı ssjsjsjs 🤣daha gençim de hayatımı yaşamam lazım de evlenip de sanki hayatın sana güleceğini sanma.
00 Yorumla
+1 yılKendi yaşına göre birini bulsaydın keşke. Sevgilin için değil senin için erkek ve erken yaşta evlenme
00 Yorumla
+1 yılBuldu tazeyi kaçırmak istemiyor bence subyancılık gibi bişey ya başka kız mı yok da 12 yaş fark olan birini karın yapıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce ideallerinin peşinden koşmalısın, evlilik acele edilmesi gereken bir husus değil. Hele ki 18 yaş bence daha çocuk..
00 Yorumla
+1 yılBence yaşın çok küçük dur. Ben 23 olucam kendime hala daha güvenemiyorum evlilik icin çok büyük bir sorumluluk.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim senin için çok erken bu onun için evlilik yaşı olduğu için acele etmesi gayet normal bide çok yaş farkınız var çok zorluk çekersiniz ileride resmen küçük gelin gibi olur yapma bence bunu kendine
00 Yorumla
+1 yılSanırsam ne yazık ki o da aile baskısı görüyor ve sen daha toysun diye hemen adım atmak istemişler erken buluyorsan söyle onlara da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Aranızda çağ farklı var ve yaşın ne kadar reşit olsada çocuksun. Ayrıl gitsin birbirinizin kafasını anlayamazsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Adam, yaşının geçtiğini düşünerek bir an önce işi bağlamak istemiş fakat bence senin yaşın küçük sayılabilir kaldı ki arkadaş abin yaşında...
00 YorumlaBiraz geç kalmışsınız gibi sanki sevgilin 10 sene önce evlenmesi lazımdı tabi o zaman sen 7-8 yaşındaydın
00 YorumlaBence de erken ama onun için yaş geçiyor. 20 yaşındayken olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında ki bir kızın 30 yaşında ki adamla işi ne acaba?
10 Yorumla 18 yaşında ne evliliği önce bi okulunu bitir mesleğini eline al kimseye muhtaç olma yarın bir gün baktın olmadı sana bakacak biri yok diye bir ömür kahrını çekme kimsenin kendi ayakların üzerinde durabilmelisin.
20 YorumlaDaha yaşın çok genç bu yaşta ne evlenmesi hayatını yaşa, en güzel yılların.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladaminn yasi buyukk, normal evlenmek istemesii daha fazla gec kalmadan evlenelim diyor iste.. eeeh ozaman sende koskoca adamla sevgili olmicaksin kendi yasindakilerine bakacaksinnn :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önünde eğitim hayatın var yaşamın var düşün hatta çok iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılSevismeden önce sütünü içmeyi unutma çabuk büyürsün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşimi 30yaşında bir adamla hayal edemedim😳 ben daha kendimi küçük buluyorken...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için geç senin için çok erken o yüzden sorunlar olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. onun için normal
senin için çok erken
en az 20 olman lazımdı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için erken onun için zamanı olabilir. Yaş sorun oluyor işte maalesef.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizin için erken 18 yaşındasınız 25 yaşında olmalısınız bence
00 Yorumla Kafayı yediniz herhalde başka kalmadı kard mal tercih ediyorsunuz dhxnbx
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta sağlıklı kararlar alabileceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSenin için erken, onun için değil. Yaş farkı burada başlıyor işte.
00 Yorumla
+1 yılOnun için erken değil adam 30 yaşında kendi yaşıtınla sevgili ol evlenmek istemiyorsan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKızım derdinize noldu 12 yas senden büyük davul bile dengi dengine nediyeyim umarım mutlu olursunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna geç sana erken
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kesinlikle erken. hayatını karartma, devir eski devir değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, yaşı çok büyük bence pedofili olma ihtimalini dusunmelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılDün gece gerçek yüzünü gördüm haklısın:(
Cevap sahibi+1 yılNoldu ki
Soran+1 yılDün gece 2 de arayıp seni tüm benliğimle istiyorum dedi cinsellige çekmeye çalıştı ve o sıra zaten çekiyordu sonra duş alicam dedi
Cevap sahibi+1 yılKizim bu seni kullaniyor daha ne desim adam
Soran+1 yılAma annesi ablası ile herkesle tanıştırdı of
Cevap sahibi+1 yılEee tanistirabilir normal birsey modern aileler demekki ne varki bunda
+1 yılTatlım bence sen erken diyorsan hâlâ hazır değilsindir kendini hazırla sevgilinede ben hazır değilim şu an bunu zamanı gelince konuşsak diyebilirsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım:(
- +1 yıl
Bence iyi yapmışsın ayrılmakla üzülme daha iyileri gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana evlilik için 18 daha çocuk geliyor. Tatlı bi' dille söylemen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama daha çok erken bunun için. 3 yıla kadar da nişan yapmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine oysaki atalae soyledi torunlar anlamiyor :)
10 Yorumla
+1 yılBu yaşta alınca daha güzel köle oluyor ondan
20 YorumlaOnun için zamanı senin için erken ve neden 30 yaşında biri?
01 Yorumla
Soran+1 yılBana başta yaşını 23 dedi ben 30 bilmiyordum sonra açıkladı ama sevdiğimden birakamdim
Birbirinizi iyi tanısıysanız erken değil hatta fazla muhabbette cıvıtır sürekli mesajla ne konuşcaksınız
00 Yorumla
+1 yılerken buluyorsanız evlenmemelisini. detayları bilmiyorum fakat bana göre hazır değilseniz/ size göre zamanı değilse evlenmemelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılYasitlarinla takilsana sen bu adam seni harcamak istiyor evlendiginiz an cocuk yapacak harcanan sen olucaksin aklini kullan s*laklik yapma
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan aşıksan evlen. uzattarak cılkı çıkar
00 YorumlaSana göre evet erken ama ona göre değil
10 YorumlaÇünkü yaşın küçük ama onun yaşı evlilik yaşında
10 YorumlaPek inandırıcı değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKime neye göre erken karar sizin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. erken daha ve bence uzak dur ondan..
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 18 yaşındayım, 30 yaşındaki sevgilim hemen evlilik istiyor. Erken değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler