6 ayya desene 1 sene daha bekleyelim sonra zaten ömür boyu beraberiz ailemlerimizle son zamanları geçirelim falan de biraz daha büyür ve hazır hale gelirsin zaten o evlilik işleri uzun sürer yani isteme, nişan, düğün falan yani +1sene sürer bide askere gideceksin yani en iyi erteleme olarak: askere gitmeden evlenmek istemiyorum çünkü çocuğumuz olursa ben askerde büyüsün istemiyorum ya da sen hamile kalırsan seni tek başıan bırakmak istemiyorum gibi şeyler diyebilirsin. ama kız illa istiyorsa bil ki seni sevdiğinden yani illa istiyorsa o zaman git evlen yapcak bişey yok keşke benimde öyle bi ilişkim olsa da... sevdiğim var inşallah sizin gibi evlenme meselelerine geliriz bi gün... daha sevgili bile olmadık ama bakalım hayırlısı inşallah olacaz.
02 Yorumla
Soran6 ayBedelli değil uzun dönem askere git diyorsun ha 😃
- 6 ay
:DDD evlenmek istemiyorsan git reis paranda cebine kalır :)
En İyi Cevaplar
6 ayHadi kız olduysan koynuna gir ya hiç konuşma yani Bak böyle 35 senedir var ya bir kere kadın yüzü görmedim Düşünsene kızı bulmuşsun Abi ayrılma ya yemin ederim ayrılma ya Hani yarın bak annem baban Allah uzun ömür versin ölecek Yani evlenemeyeceğim benim ne olacak yok yani anlatabiliyor muyum yok bir ara yemin ederim var ya Bak sana şunu söyleyeyim onun koynuna girdiğin zaman dünyalar senin bak bütün dünyanın var ya yükü senin sırtından gider yani ben o kadar sana söyleyeyim ya o kadar yalnızım o kadar imkansızlayım
019 Yorumla
Soran6 ayBende yalnız kalmaktan korkuyorum sadece
- 6 ay
Abi konu o değil Bak şimdi yalnız kalıp kalmamak değil? Hani annen baban yaşıyorken Evlen ya gerçekten Evlen yani ve ben sana bir şey söyleyeyim mi bir kızla yattıktan sonra sen şunu hissedeceksin Ya kadının o teline var ya o bembeyaz teni o kadar rahatlatıyor ki seni anlatamam abi ya yani Allah mutluluğunu versin
- 6 ay
Hani Yalnızlık falan geçer ama anne baba öldükten sonra bir hayatın kalmıyor hayatın ya
- 6 ay
Bir de şu var akşama kadar var ya sırtında taş taşı akşam geldiğin zaman sana birisi gelip de hani böyle böyle öpüp de golünü alıyor seni sarılıyorsun ya İşte orada bütün Dertlerin Bitiyor biliyor musun bütün dertlerim bitiyor ya Bunu unutma ki sen o ya hani kadın sadece yatakta gerekli bir şey değil elbette ama yani bütün dertten alıyor kadın seni orada ya Allah ona göre yaratmış sanki kadını
- 6 ay
Abi ben eve giriyorum kimse yok hani kadın yok anne baba yok yapayallısın ya işte Yasemin'e yazdım Bir ara kabul etmedi Büşra yazdım kabul etmedi hani bir şey diyemiyorsun kimseye
Soran6 ayBen zaten 4 senedir yatılı harp okulunda okuyorum zaten çok görmüyorum onları
- 6 ay
Kabul etmek zorunda değil hani kimse seni bu da ayrı bir konu
- 6 ay
Yani şunu hissediyorsun tamam mı ağlayarak diyorsun ki ya bir kadın olsa da rahatlasan artık hani artık uyumaya başlayacaksın aklını Özlem geliyor işte Büşra geliyor Ne bileyim konuştuğun Kızlar geliyor hani kötü anlamda da iyi anlamdadır ya diyorsun Özlem mesela dul diyorsun ama Allah ya diyorsun Ben buna bir rahatlasam ondan diyorsun Allah'ım bir olsa diyorsun ya bir olsa da rahatlasam artık diyorsun biliyor musun
- 6 ay
Ya orada hani Özlem 45 yaşında ya ama bir şey söyleyeyim mi Hani o yumuşacık tene bir kere dokunmak var ya ya sarılmak öpmek bile dudaklarından o kadar güzel bir şey ki o kadar zoruma gidiyor ki o kadar hiç böyle boşluk hissediyorum ki anlatamazsın ya hacı
Soran6 ayYok senin kadar abaza değilim knk öyle şeyler düşünmedim 😂
- 6 ay
Abi Evlen ya Evlen gerçekten evlen Hani kadın var ya her şeydir Abi evde ya her şeydir Hani Affedersin yatağa atarsın s******* derdin alır evlilikte yemeğini hazırlar derdini alır sarılırsın öpersin derdini alışverişe gidersin yakanız belki derdini alır kadın her şeydir abi ya hani sadece bir yatakta gerekli olan şey değil kadın Çünkü Allah ona o kadar güzel yumuşak beden vermiş ki yani o senin her şeyin ya koynuna girdiğin gavallılık Senin her şeyin abi ya kadınsız çok kötü bir şey
Soran6 ay😂😂😂😂😂sakin ol kardeşim ben harp okulunda okuyorum ondan evlenmeyi düşünüyorum zaten yanımda olsun esim diye yoksa evlenmeme gerek kalmaz kafama göre sevgili yapardım polis falan olsaydım
- 6 ay
Kanka abazalık dışında ben de hani o boşluk da var imkansızlık var hani senin elinle imkanı var bunu unutma o imkanları bir gün düştüğü zaman bakar kalırsın
- 6 ay
Evet ben de abazalık hal yok değil hani benim eşim olsun Şu an var ya hani böyle bekar bir kız olsun direkt santimetrekaresi milimetresi ne kadar öperim ya yokluktayım açıkçası 35 senedir yokluktayım ben ya 35 senedir kız yüzü görmek nasıl bir şey biliyor musun sen ya daha dışarıda bakıyorsun işte sallayıp geçiyorlar onlar da ilk Hani dokunacaksın öpeceksin senin olacak sıcacık yatağında olacak ya sinemaya gideceğim filmi izleyeceksin benim saçlarınla oynayacaksın Say yedim onu sahibi olduğu zaman gözlerindeki verdiğin aşk sevgi ve zevk var Hiçbir şey de yok abi ya her şey kadındır abi ya Ben olsam acilen evlenirim ya
Soran6 ayBende işte mesleğimden dolayı da onla evlenmek istiyorum yoksa sevgilim de benle aynı harp okulunda kizlar falan yoksa takılırdım
Soran6 ayTatile geldiğimde bir kaç kız teklif ediyordu
- 6 ay
Abi meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum ben ya Güven para Her zaman ön plandadır
Soran6 ayBen diyorum knk es tayini için yoksa çok ayrı kalırsın insanlardan asker olmayan bir kızı göremezsin mesela polislik gibi değil
6 aybence aşık olduğun biriyle evlenmek istersin sen emin değilsin o kişiden
02 Yorumla
Soran6 ayO da doğru onu istememin nedeni şu onun hem sevgililik sonrasında da cinsellik teklifini redettim 2 kere 1 ay yemek yemedi şekeri falan düştü bembeyaz oldu hatta bende baktım beni seviyor kabul ettim teklifini öyle oldu
Erken değil bence
03 Yorumla
Soran6 ayÇok seviyor beni bir kere cinsellik ve sevgililik teklifini reddetmiştim 2 kere tam 1 ay yemedi içmedi hastaneye kaldırılınca kabul ettim beraber deli gibi yemek yedik çok aşık bana
Soran6 ayYani cinsellik teklifi etmedi tam olarak ama tatile gidelim falan dedi birlikte kalalım yazın dedi o anlama getirdi onu biraz
Yapay Zeka Cevapladı
Senin kafa baya karışık gibi! Öncelikle, 21 yaşındasın ve seviyorsun evet, ama evlilik dediğin şey cidden farklı bir boyuta adım atmak demek. Seviyorsan güzel, ama bu koca bir hayatı beraber paylaşmak gibi derin bir sorumluluğu göze alabileceğin anlamına gelir mi? Kendine önce bunu sor derim 🌸.
Evlilik sadece “aşk” demek değil, eğer hazır hissetmiyorsan, o heyecan ve o romantik düşüncelere hemen kapılıp acele etme derim. Üniversite bitince biraz daha düşünmeye vaktin olur! Hem belki biraz daha kendini, isteklerini, beklentilerini anlamaya zaman bulursun. İzmir havasında romantik flörtleşmeler çok tatlıdır ama hayat arkadaşlığı dediğin biraz daha sağlam bir temel ister 🌟.
Ne diyorsun, bir süre bu durumu sakin bir şekilde konuşmayı dener misin yoksa kafan hâlâ karışık mı? 🫣00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 21 yaş evlilik için çoğu insan adına erken sayılır sevgilinin istemesi normal olabilir ama önemli olan senin ne hissettiğin hayat planın kariyer hedeflerin ve psikolojik olarak buna hazır olup olmadığın aceleyle verilen kararlar ileride pişmanlık yaratabiliyor o yüzden baskı hissetmeden sakin sakin düşünmek konuşmak lazım gerçekten hazır hissetmeden sırf karşı taraf istiyor diye evlenmek doğru olmaz bence
01 Yorumla
Soran6 ayAçıkçası bende yalnız kalmaktan korkuyorum evlenmezsem diye
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlilik ciddi sorumluluk hazır hissetmek önemli, sorumluluk sahibi miyim , baba olabilecek adam miyim, bir kişinin daha sorumluluğunu alabilir miyim die sormalisin kendine. Ben şahsen 5 Yıl kalkıp sevgili kalma olayını da sıkıcı buluyorum ama net olmalı kafanız..
11 Yorumla
Soran6 ayYalnız kalmaktan korkuyorum sadece
6 ayGerçekten seviyor musun? Ben bu kızla ne olursa olsun yaşarım. Hasta da olsa, halsiz de kalsa, kaba da davransa (öfke anında mesela) ben onu olduğu haliyle çok seviyorum diyorsan evlen. Neden beklesiniz ki? Ama sadece aman yalnız kalmayayım, bu yaşta zamanda moda sevgili yapmak iki kafe gezelim sevildiğimi hissedeyimse düşünceleriniz birbirinizin vaktini almayın boşuna.
02 Yorumla
Soran6 ayHasta olsa bakarım elimden geldiğince iyi kalbi temiz çünkü
- 6 ay
Bi kere önemli olan sevgi ve güven. Ben bu kızla yaşarım her durumda yanında olurum diyorsan kal bir şeyler hazırla aşırıya kaçmadan ve evlen. Onunda niyeti varsa sevinir zaten. Ama yapamam sevgi değil bu vs dersen de oyalama bence kızı
6 ayERKEN tabii ki ERKEN
oldu olacak 22'sinde de çocuk doğursun
dürüst olacağım bana nafaka tuzağı gibi geldi he sen illa güveniyorsan eğer anlaşabileceğinizi teyitlemek için ikinizde en az bir yıl boyunca aynı evde yaşayın ayrı eve çıkın eğer anlaşıyorsanız sıkıntı yoksa tamam evlenirsin zaten o zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence 21 yaş evlilik için erken olabilir ama asıl mesele yaş değil senin hazır hissedip hissetmediğin; sevmen çok güzel ama evlilik gerçekten başka bir sorumluluk ve “şu an kararsızım” demen bile durup düşünmen gerektiğini gösteriyor, aceleyle sırf şartlar uygun diye girilen evlilikler yıpratabiliyor, o yüzden üniversite bitsin, sen kendini biraz daha tanı, hayat planın netleşsin, gerçekten içinden “evet hazırım” gelirse o zaman konuşmak çok daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇok erken; evlenip başını yakmanı tavsiye etmem. Hayatını yaşamak varken, kadın dırdırı çekip her gün stresle mi boğuşmak istiyorsun? Bir kez daha düşün. Kız tarafının maddi durumlarının iyi olduğunu söylüyorsun ama ileride senin kazancını bile sorgulayabilirler. Büyüklerin sözünü dinle ve bu işten vazgeç.
020 Yorumla
Soran6 aySende mi dırdır yapıyorsun 😂
Cevap sahibi6 ayYok, gırgır yapıyorum; benim gibi kadınların evlilikle pek işi olmaz. Genelde cahil cesaretiyle hareket edenler erkenden koşa koşa evleniyor. Daha hayatı doğru düzgün keşfetmeden yapılan evlilikler ise kısa sürede b*ka sarıyor; insanlar oturup birbirlerini yiyor. Üzerine yazılacak çok şey var ama en iyisi yaşayıp görmen. 🤣
Soran6 ayHerkesin görüş açısı farklı
Biri erken evlen
Biri evlenme
Biri sonra evlen
😂😂😂dediğin gibi yaşayıp görmek lazım
Cevap sahibi6 ayKarşı taraf çok mu hevesli, kızlarını evlendirmeye
Soran6 ayOnlar rahat aile yanı kız evlenmem dese de bir şey demezler evlen dese de ama izin günlerimde bir kaç kez gittim genel olarak beni sevdiler hani babasi sert birisi ama bana kötü davranmadı hiç ciddi konustu hep
Cevap sahibi6 ayİzmir’de kızlar erkenden evlenmeye bu kadar mı hevesli, gerçekten hayret ediyorum. Uzmanlar bile 25 yaş altındaki evliliklerin sağlıklı olmadığını söylüyor. Artık eskisi gibi değil; zaman değişti. Günümüzde insanlar önce kariyer yapıyor, evliliği daha ileri yaşlara bırakıyor. Tabii bu durum herkes için geçerli değil. Güney Kore’de evlilik oranları oldukça düşük; gençler evliliğe pek yanaşmıyor. Hatta Koreli erkeklerin de, senin gibi yalnız kalma korkusu yaşadıkları için, başka milletlerden kadınlarla evleniyorlarmış. 😄
Soran6 ayBende de var yalnız kalma korkusu ya bu sevgilim biraz gtu rahat ailesi durumu iyi ondan evlilik istiyor ama benim annem babam ayrı 🤧😪
Cevap sahibi6 ayEvin tek kızı mı? Senin gibi anne-baba ayrı olup evlenen birçok insan var. İlerde ne olur yaşayıp görürsün.
Soran6 aySöyle soyleyim 6 kardeşler 4 kiz erkek en küçüğü sevgilim hiç biri evlenmemiş düşünmüyorlar bir tek sevgilim evlenmek istiyor
Cevap sahibi6 ayEn büyükleri kaç yaşında, sizin harp okulundan erkenden evlilik hayalleri kuran var mı
Soran6 ayEn büyükleri 40 yasinda 😂 bekar coşkun abi
Bizim harp okulunda bir iki kişi var öyle çok yok herkesin psikolojisi bozuk biraz burada çok zor çünkü ben biraz korudum psikolojimi kafaya takmayarak
Cevap sahibi6 ayOo yaş farkı epey varmış, kardeşler arasında jenerasyon farkı olunca ikinci ebeveyn gibi oluyor. Biz 3 kardeşiz yaşlarımız birbirine yakın ben de küçüğüm 🤣
Soran6 ay😂😂😂hepsi çok iyi insan ama hiç taciz etmediler beni hani olur ya evin erkekleri abi baba kardeş bir sıkıştırırlar laf sokarlar hiç öyle şey yapmadılar abileri de babasi da babalık yaptılar bana
Cevap sahibi6 ayYakın gelecekteki kayınbiraderini sev tabii. Yaklaşımları sana karşı iyiyse bu da güzel bir şey.
Soran6 ayEvet bana insan gibi davrandılar ailesi de öyle dizilerdeki filmlerdeki gibi çıkıntılık yapmadı hiç biri kendi akrabalarimdan çok sevmeye başladım şimdi onları arada sırada arayıp reels falan atıyorum çektiklerimi kolay kolay atmam ben birilerine böyle şeyleri
Cevap sahibi6 ayKızın abisi ne diyor, evlilik işine? Okul bitsin hemen arayı uzatmayın gibisinden laflar ediyor mu?
Soran6 ayÖnemli olan ikinizin mutluluğu nasil mutlu olacaksanız öyle yapın ama biz seni çok sevdik dedi Feridun abi de ben hiç evlenmedim böyle mutluyum sizde mutlu olacaksanız evlenin iyice karar verin sevgi önemli olan dedi kardeşimi de uzmezsen bende seni üzmem aksine kardeşim gibi severim dedi
Cevap sahibi6 ayAynen ben de bekarım mutluyum, bekarlık sultanlıktır. 🤣😏 Neyse bana müsaade geç oldu. İyi geceler
Soran6 ayHadi güle güle herkese de cevap veremedim 100 kisi yazmış mk
Cevap sahibi6 ayHerkese cevap verilmez, kendini yorma.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kardeşim geriye dönme şansım olsaydı 21-22 yaşında beni seven benimde sevdiğim doğru olduğuna inandığım biriyle evlenirdim sana bir abi tavsiyesi sende seviyorsan mutluysan güveniyorsan evlen ve çok çalış
14 Yorumla
Soran6 ayAnladım seviyorum ama evlilik bambaşka bir şey abi onu üzerim diye korkuyorum
- 6 ay
O seni üzer sen onu üzersin kavgalar edersiniz bağırırsınız tartışırsınız bunlar olur, bu olduğu zaman o kişi yanlış ben bir hata yaptım deme yüreğindeki sesi dinle o hala sevdiğin kadın. Önemli olan yine onunla sakinleşmen birbirinize ilaç olun günün sonunda hayatta her zaman mutlu olamazsınız kafalar bazen uyuşmaz ama güzel şeyleri birlikte inşa etmeye gayret ederseniz başarırsınız
Soran6 ayTeşekkür ettim abi
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Siz daha iyi bilirsiniz ama seni kafa olarak olaya hazır değilsin gibi gördüm biraz aklında soru işaretleri varsa böyle büyük bir adım atma derim yaşlar erken ama sadece yaşa bakarak ta hareket edilmez tabi
011 Yorumla
Soran6 ayYalnız kalacam diye korkuyorum sadece
Soran6 ayBilmiyorum yani tek sevgilim senelerdir
Soran6 ayKnk söyle seneye evlenicez zaten yaza doğru ki es durumundan benimle aynı yere atansın yoksa ayrılırız yüksek ihtimal harp okulunda okuyoruz
Soran6 ayYalnız kalmaktan korkuyorum diye onun için dedim
- 6 ay
Hayırlısı olsun hocam Allah muvaffak etsin öncelikle maddi manevi hazırsaniz mesele yok ta seni bir olayı sorgular o giderse yalnız kalarim endişesinde gördüğüm için yersiz korku ve endişe lerle girilecek bir yol olmadığını düşündüğüm için böyle dedim ama sen diyorsan ki okuldan mezun oluruz işimiz elimizde olur düzenli gelirimiz geçim derdimiz olmaz senelerdir de tanıyorum ondan iyisini mı bulacağım diyorsan hiç durma hocam ne bana ne başkasının dediğine bak Allah mesut bahtiyar etsin inşallah
Soran6 ayBende seviyorum ama mantık evliliği gibi düşünüyorum aslında başka bir kıza aşıktım o istemiyor beni bende ondan dedim yalnız kalmaktan korkuyorum diye
Soran6 ayO beni çok seviyor sevdiğim kıza teklif goturdugumden haberi yok mesela yani ikisini de çok seviyorum ama birine aşığım birini seviyorum öyle soyleyim
6 ayEv geçindirmek için, baba olmak için kendinden EMİN değilsen ki öyle görünüyor bence şu an senin için erken demektir.. kız arkadaşın istiyor olabilir ama sen hazır değilsen zorlanan taraf sen olursun dolayısıyla onuda mutlu edemezsin.. zamana bırak bence canım.. acele etmeyin..
01 Yorumla
Soran6 ayBakalım aksilik olmazsa maasim olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
6 ayİş bulabilmek de kolay değil ki. Bulursan , kafalarınız da uyuşuyorsa askerliğini yapıp evlenebilirsin. Zaten yaşın bu süreçte de biraz büyür. 21 yaş dediğin gibi çok genç.
01 Yorumla
Soran6 ayAskerlik önemli doğru diyorsun
6 ayBence özellikle bir erkek bu yaşta bir erkek evlenicekse gerçekten kendi istedigi için aşık olduğu için evlenmeli. Sizin yanlız kalmamak için sizi seven kişiyle bir ilişki içinde olduğunuzu düşünüyorum ve bu evlilik için yeterli değil onların durumları yeterli olabilir ama siz tam olarak potansiyelinizi gerceklestiremeden evlenirseniz ilerde ezik hissedebilirsiniz
10 YorumlaYorumlarını okudum ve başka kızı falan seviyormuşsun o olmayınca bu olsun kafasına girmişsin yazık olur evlenmeyin inşallah kızcağız vazgeçer hayatının hatasını yapacak çünkü
00 YorumlaYoo evlenmek için çok iyi yaştasiniz ne kadar erken evlenirseniz o kadar guzel çunku gençken evlenmenin tadi çok başka olur
081 Yorumla
Soran6 ayMantikli
Soran6 ayAskerlik var mı ozbekistanda zorunlu
Soran6 ayOyle yapicam zaten biraz çocuk ruhluyum endişelerim vardı sadece onu Üzer miyim diye
Soran6 ayYine seneye falan isteriz evleniriz sonra aileme söylerim
Soran6 aySen yürü ona benimki bana yürüdü ilkinde redettim sonra kabul ettim çok ısrar etti
Soran6 aySonra kabul etmemin sebebi beni çok sevdiğini gördüm kibar bir kız birde efendi ağır başlı bende sevgisine dayanamadım
Soran6 ayHuyumu unuttum ben 2miz de 4 senedir hapisteyiz 😃 harp okulunda okuyoruz çok zor izin günüm bugün rahatım ondan
Soran6 ayHarp okulunda okuyoruz nitelikli askeri öğrenciyiz hapishane gibi burası
Soran6 ayBurcum ikizler
Soran6 ayBen işte çok seviyot diye
Soran6 ayEvet askerlik zor bedelli askerlik biraz daha kolay 1 ay
Ama benimki nitelikli askerlik harp okulu öğrencisiyim yani komutan olucam mezun olunca tegmen tek yıldız yani
Soran6 ayArtık okulun sonuna geldim neredeyse bırakamam zaten tazminat var dünya bırakırsan komutan olucaz ikimizde
Soran6 ayEvet gururunu çok kenara bıraktı bende onun için evlenmek istiyorum onunla
Zaten mektup bile yazıyordu bana
Soran6 aySeviyorum tabi ama gururunu kenara bıraktı diye
Soran6 ayÇocukluğum annemle iyiydi babamla ayrı
Soran6 ayAyrı ayrı
Soran6 ayBabam yok ayrılardi
Soran6 ayBurcu aslan mi balık mi neydi
Soran6 ayAnonimim önemli değil
Soran6 ayOnu anlamazsın şimdi anlatsam neden sordun
Soran6 ayAnnem bana şefkat verdi
Ama olabilir bilemem o sevgiyi hiç bir erkek red edemezdi bence kolay kolay yemedi içmedi çünkü teklifini reddedince 1 ay
Soran6 ayVallaha ettim ben kabul bilmiyorum her insanın görüşü farklıdır
Soran6 ayKabul ettim diyorum Türkçen bozuk biraz
Soran6 ayNe bileyim yabanci turklerle ne yapar merak ederim yani
Ben kabul ettim teklifini dedim
Soran6 ayYok lan ne eski turkcesi mk 😂😂 benimki yeni turkce
Hatta aşırı aşırı yeni
Soran6 aySende laves var mı laves yoksa unuttun mu beynoktada
Soran6 ayNayir anlamsız konuşmuyorum sen ne yaparsın onu anlamam
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayEvlen kardeşim daha iş bulman 24-25 bulur normal yani benim birçok arkadaşım 23-25 arası evlendi
015 Yorumla- 6 ay
Bir de hayatında ne değişecek ki yaş alınca ne olacak kafa dengi birini bulduysan kaçırma
Soran6 ayHarp okulunda okuyoruz ikimizde 4 senemiz bu sene daha seneye yaz bitecek okul o zaman evlenelim diyor yoksa yalnız kalicaz
- 6 ay
Evlenin bu arada harp okulundasin madem sormak istediğim bazı sorular var
Soran6 aySor erken iyi mi diyorsun
- 6 ay
Atatürkçülük ideolojik olarak empoze ediliyor mu hala
- 6 ay
Çok erken değil bence iyi gençliğinizi en hızlı zamanlarınızı beraber yaşarsınız eğlenceli olur en hareketli zamanlarınız gezme tozma...
Soran6 ayAtatürkçülük empoze edilmiyor
- 6 ay
Peki bu teğmenler olayı neydi bana sanki askeriye ikiye bölünmüş gibi geliyor askeriyenin içinde bir Atatürkçüler var onlar bunu aşılamaya çalışıyor bir de karşıtı var eskiden Atatürkçülük baskındı biliyorsun sen ne düşünüyorsun bu konuda bir hiziblesme var mı içeride
- 6 ay
Müfredat ne durumda şu an Atatürk tek bir derste mi anlatılıyor sadece yoksa askeriyenin tamamına yayılmış şekilde hemen hemen her derste bahsedilip vurgulanıyor mu
Soran6 ayHer derste bahsedilme yok bir ataturk ilke ve inkılabı dersi var o derste genellikle bölümümüz sayisal ağırlıklı zor bir bölüm
Soran6 ayHükumet ne derse onu uyguluyor tsk Atatürkçü de olsan Atatürkçü olmayan taraf daha güçlü teğmenleri ihraç ettiler
- 6 ay
Peki zaten içerikte pek bir vurgu yoksa müfredata ve alım sürecine bakacağız müfredatı masaya yatıracsgiz diye akp içinde konuşmuş Erdoğan hükümeti müfredatta ne rahatsız etmiş olabilir
Soran6 aysen tanırsın ne rahatsız ettiğini onları iyi bilirsin ben onlardan pek hoşlanmıyorum o yüzden konuşmuyorum Türk düşmanları onlar
- 6 ay
Bu arada ben hükümet yanlısı değilim benim onların açıklamasından anladığım hala orduda potansiyel tehdit olarak gordukleri Atatürkçülük var ve bu onları ürkütüyor peki öğrencilerin genel eğilimi ne hükümete mi yakınlar muhaliflere mi ve inkılap tarihi dersi var bir tane dedin o dersin içeriği lisedeki gibi mi
Soran6 ayAynen lise gibi
Öğrencilerin hepsiyle sıkı fıkı değilim ama çoğunun Ataturkle problemi yok mesela benim kız arkadaşım ve arkadaş grubumuz Atatürkü seviyor sevmeyen de var ama bir kaç kişi dillendirmiyorlar ben tahmin ediyorum
Evlenmek istemesi normal ama kararlarına saygı duymalı ve seni beklemeli biraz daha sevgili olarak kalıp hayatın tadını çıkarın evlilik sorumluluktur
03 Yorumla
Soran6 ayBende öyle düşünüyorum işte 24 gibi evli olmuş olucaz dediği gibi olursa
Soran6 ayEvlilik sorumlulugundan korkuyorum onu üzersem veya aldatırsam bir şey olur diye
Sen aşık olmamışsın Aşık olsaydın bu soruyu sormazdın
125 Yorumla
Soran6 ayBilemiyorum çok seviyorum ama evlilik sorumlulugundan korkuyorum hani yaşım mi küçük diye babam 34 annem 33 yasinda falan evlenmisler
Soran6 ayEvlendigimizde 24 gibi olucaz isteme evlenme falan
Soran6 ayTabiki ikimiz istersek olur bu zaten
Soran6 ayÜniversite arkadaşım
Soran6 ayKara Harp okulu
Soran6 ayBiz donem 4 üz seneye bitecek daha mk okulu bitmiyor çok zor ya
Soran6 ayBizim ders değil sıkıntı yatılı sürekli askeri disiplin sabah 5 den akşama 9 a kadar sürekli spor var ders var tıraş düzen sürekli sıkıntı ders en basiti yoksa yani 5 sene askerlik yapıyorsun 6 ay askerlikten kat be kat ağıt üstüne
Soran6 ayNöbet var temizlik var var oğlu var
Soran6 ayÇok zor gerçekten çok zor işte okul bitince goruseceksek ayrı kalmamamiz için evlenmemiz lazım
Soran6 ayZaten evlenirim söylerim bitmeye yakın aileler Nisan falan keserler yoksa bu yaz söylerim ben düşünmüyorum diye zaten ayrılırız
Soran6 ayEvlenebilirim yalnız kalmaktan korkuyorum çünkü
Soran6 ayYalnız kalmak istemediğim için evlenicem zaten
Soran6 aySenin dediğin gibi olacak diye korkuyorum zaten evlenicem sonra başka bir kadına aşık olurum diye korkuyorum tek o düşündürüyor
Soran6 ayMecburum evlenmezsen görüşmeyelim dedi çünkü yalnız kalırım 🥶
6 ayTam vakti ama hala karakter gelişme olarak eksiklerinizin olduğunu düşünüyorsan evlenmek pek iyi bir tercih olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNe zamandan beri sevgilisiniz? 2-3 yıl olduysa artık bir evlilik bekliyorlardır ama bence erken önce üniversiteni bitir çalışmaya başla evliliği sonra düşünürsün evlilik bir ton sorumluluk demek
01 Yorumla
Soran6 ayOldu 2 yıl
6 ayKeşke zamanı geriye alabilsem. Erkenden evlenirdim belli bir yaşa geldikten sonra insan dayanamıyor
00 Yorumla
6 ayEvlen brocum korkma evlilikten kız seni yemicek kendine güven ama eğer benden ev adamı olmaz diyorsan evlenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
6 ayHer üniversite bitince evlenelim diyen evlenseydi ülkede bekar kalmazdı 😂21 yaserken de hanimkizimiz seni icguveysi alacak herhalde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 aySen onu çok da sevmiyorsun sadece yalnız kalmak istemiyorsun gerçekten yazık kıza ayrıl bence hakkına giriyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben 21 yaşındayken evliliğin e sinden bile bihaberdim.. Siz nasıl bir nesilsiniz ben anlamış değilim. Bu aceleniz ne? Hayretler içindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvlilik için çok erken her yaş sana yeni olgunluklar getirir yalnız kalma korkusu yüzünden hayatını mahvetme önüne bir sürü kişi çıkacak daha genelde erken evlenenlerin sonu boşanma ile sonuçlanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. 1- Bu yaşta bir başkasının etkisiyle evlenilmez.
2-Hele ki İzmirliyse... Aman diyim 😱
05 Yorumla
Soran6 ayİzmirli olunca ne oluyor?
Soran6 ayIzmirliyim mk😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne erkeni tam evlilik yaşına gelmişsin 😅 eğer gerçekten seviyorsan kızı kızda seni evlenin
01 Yorumla
Soran6 ay21 mi tam evlilik yasi 😂
Gizli Üye(25-29)6 ayBence evlenin. Helalinden yaşayın her şeyi ne güzel işte. Eskiler de bu yaşlarda evleniyormuş. Hatta anne/baba oluyormuş. Şimdi her haltı yemek normal ama erken yaşta evlenince ayıplanıyor
01 Yorumla
Soran6 ayBen yalnız kalmaktan korkuyorum sadece
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Evliliğe hazır değilseniz neden sevgili oluyorsunuz zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evlen gitsin be mübarek. Başka erkek kız bulamaz. Senin hazır elinin altında. Evlen gitsin.
00 Yorumla
6 ayEvlenmek mesuliyet ve sorumluluk ister sabır ister fedakarlık ister
00 Yorumla31 i geçme evlenme yaşı olarakta ne yaparsan yap.. yoksa hayat sana 31 çeker abisi
00 Yorumla
6 ayGenç adam bir işin mesleğin varsa geciktirme Evlen hiç erken falan değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayErken tabi ama doğru kişiyi bulduğuna eminsen hiç kacirma derim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayEvlilik gercekten zor bu devirde seni seveni bulmussan kacirma
00 Yorumla Kardeşim güzel bir hayat kurmak istiyorsan bebeklerinin olmasını istiyorsan sadık bir kadın bulduysan ve seviyorsan kesinlikle evlen. 27 yaşındayım imkanım olsaydı 21 de evlenir şu an 6 yaşında evlaxım olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKiz kac yasinda. Valla etraf kerhaneye donmus. Duzgun sekilde evlen , evlenmek sunnettir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAşırı saçmalık, aşırı erken, doğru yaş herkes için 30
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKnka yaşın çok erken saçmalama hayatta ne gördünde bu yaşta evlencen?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGerçekten seviyor olsaydın evlenmek isterdin. Oyalamazdın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÇok erken, ben yaptım o hatayı şimdi bin pişmanım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNe alaka ağam biz senwye evleniceğiz ben 19 o 20 olicak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay21 çok erken en azından okulu bitirin. 25 ve sonrası düşünün evliliği.
00 Yorumla
6 ayBu yaşta evlenilir mi? Saçmalamayın lütfen. Ne bu acele? Birçok arkadaşım bu yaşlarda evlenip boşandı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayişinizi gücünüzü elinize almadan, kişisel olgunluğunuzu tamamlamadan daha bu yaşta ne evliliği ya, kusura bakmayın ama 21 yaş hala çok küçük. küçüksünüz gençler
10 Yorumla
6 aybizim zamanımızda 19 yaşında evlenirdik biz yeğenim sizinki erken değil geç hatta evlen direk
00 YorumlaKızı seviyorsan ve güveniyorsan henüz gözü açılmamışken evlen
00 YorumlaBu yaşta sorumluluk alan çok var arkadaşım 19 20 yaşında evlendi sen düşün
00 Yorumla
6 ay30 yaşından önce yapılan evlilikler bana çok saçma geliyor açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySaçmalama ayteen bu yaşta evlenmek en büyük hata bence daha küçüksün fikirlerin düşüncen her şeyin iki yılda bile değişiyor bu yaşta evlenirsen boşanms ihtimaliniz de yüksek
00 Yorumla
6 ayEvlenmeyeceksen kızı niye oyalıyorsun ulan.
16 Yorumla
Soran6 ayOyalama ne alaka ya sevgiliyiz şu an yasimiz küçük daha
- 6 ay
la benim annem babam 16 yaşında evlendi ne küçüüğü
Soran6 ayÇüş la sende
Soran6 ay16 ne
- 6 ay
Eskiden öyleydi kenks
Soran6 aytamam knk şu an bu zamandayız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayEvlenmezsen başkası ile evlenir
01 Yorumla
Soran6 ayVallaha 2 kere cikma teklifini redettim 1 ay yemedi icmedi hastaneye kaldırdılar bunu ciddi diyorum sonra kabul ettim teklifini 3 tabak iskender yedi
Sakın evlenme boku yersin 😄
012 Yorumla
Soran6 ayNiyee
Soran6 ayAçıkçası 2 kere sevgililik teklifini red etmiştim 1 ay yememiş içmemişti hastaneye kaldırınca kabul ettim yemek yedik deli gibi sonra
Soran6 ayBilemem bizimki çok seviyor beni yemiyor icmiyordu
Soran6 ayAma öyle böyle değil bu yani ölüp gidicekti 3 tabak iskender yedirdim ona hayata döndürdün
Soran6 ayBilmiyorum sende kızsın böyle misin
Rezillik çünkü sadece siz evlrnmiyosaunuzki ailelerde evleniyor çekilmiyor karı dıcek onu getir bunu getir yok zıkkımın kökü sonra esin aileni sevmese hele ohoooo ikisinin arasında kafayı yer durursun en sonda boşanma 😂
Soran6 aySende mi öylesin
Gizli Üye(25-29)6 aybak bende ise 15 kız oldu 21 yaşindayim daha yeni ayrildim 10 gun oldu kızlara guvenmiyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ayÇok erken 28 yaşından önce evlenme.
01 Yorumla
Soran6 ayO zaman ayrılmak zorunda kalırız
6 aySakın evlenme sakın..
03 Yorumla
Soran6 ayNeden
- 6 ay
Kanka şu an özgürsün evlenınce ekonomik ve sosyal hayat olarak çok kısıtlanacaksın çünkü yasın geç bellı bır bırıkımın olsa tamam dıcen ama özgürlüğün elınden gıder bence senın hayatın tabı
Soran6 ayHarp okulunda aynı sınıftayız
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
6 ayBence hemen evlenme
02 Yorumla
Soran6 ayNeden
- 6 ay
Hemen olmasın yani hahhaha aklıma şu geldi bir kaç yıl önce 34 yaşındaki erkek arkadaşıma evlilikten beklentin nedir demiştim hemen olmaması demişti. Daha ne hemen olmaması 34 yaşına gelmişsin 😂 bir de yüzük falan takmıştık yani. Ayrıldım tabi çocuksu gelmeye başladığı için. O zamanki ben için bir dönem uygun biri olmuş olabilir ama şu anki ben için asla uygun biri olamazdı zaten. Bence yıllar geçtikçe siz de degiseceksiniz o belki yerinde sayacak sen ilerleyeceksin. Bence en az bir 32 yaşına kadar bekle yani evlenmeden önce. Ben 32 yaşındayım diye demiyorum 🤣 gerçekten hayatta ne yapmak istediğin kolay kolay anlaşılmıyor. Deneme yanılma yapıyorsun yıllarca araştırıyorsun kendi içinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
6 aySenin evlenmek için yaşın daha küçük.
07 Yorumla
Soran6 ayBende öyle düşünüyorum okul bitince evlenicez yoksa ayrilicaz tayin yerleri farklı olacağı için evlenmezsek
Soran6 ayEvet bende yalnız kalmaktan korkuyorum işte
Soran6 ayNe gibi sorumluluklae
Soran6 ayOnu karşılarım zaten ikimizde harp okulunda okuyoruz el ele verirsek üstesinden geliriz her şeyin
Gizli Üye(25-29)6 ayiyi evlenirsen mutlu olur herkesin hayali zatende ulasan 100 de 3 luk kesim olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bulmuş süt gibi temiz çocuğu kaçırmak istemiyor
00 Yorumla
6 ayDaha sen çocuksun önce Bir büyü sonra evlenirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler