4 yıllık bir ilişkim var ikimizde 19 yaşındayız bir an önce evlenmek istiyoruz sizce çok mu erken
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErken tabiki benim canım erkek kuzenim 21 yasinda evlendi canım stresten hasta oldu onlarinkide cocukluk askiydi zaten ilk sevgilisiydi kız diretti evlenelim diye kuzenimde evlendi Şu an 30 yasini gectiler ama kuzenim. bitti zaten hayati bitti karısı bir okudu bir calisti bir baltaya sap olamadi ve hicbir seyden memnun olmaz surekli şikayet eder zavalli kuzenim hem calışmaktan helak oldu birde ev isi yapar ay bizim sulalenin erkekleri çok saf. Şu an karisi hala genc duruyor kuzenim asiri yiprandi yani çok erken evlenmeyin daha cocuk yastasiniz 19 yasinda bugun onu seversin yarin baskasini bir huyunu begenmezsin sogursun yani daha cok degisirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılay sizi gördükçe geç kaldım gibi geliyor, 20 yaşındayım elde var 0.
Okulunuz yoksa evlenin 1-2 seneye ama en az 20 yaşınızı doldurun bence, hala tam olgunlaştığımı düşünmüyorum mesela en basitinden okuduğum bölümü bile kaç defa değiştirmeyi düşündüm evlendiğimi düşünemiyorum 🥳00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s +1 yılMaddi olarak gücünüz var mı? Onu da geçtim bir ablan olarak mesleğini eline almadan, işini oturtmadan evlenmemeni tavsiye ederim... ha zaten mesleğim var diyorsan evlenmenin yaşı yoktur, eğer sonradan pişman olmayacaksan
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet erken. Okulunuza odaklanın. Okul bitsin bir mesleğiniz , diplomanız olsun elinizde. Dünya halinin ne olacağı belli olmaz çünkü. Evlilik olayı okul hayatınızı engelleyebilir, hele ki hamile kalırsanız çok zor olur..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl19da evlilik mi, bana fanustaki balık güvenilmez siz evlilik diyorsunuz aman yarabbi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken tabi ki de. Evlilik size göre kolay olabilir ama oldukça zordur. Bunun sorumlulukları var bir de yapabilecek misiniz? Yapabileceğinizi sanmıyorum. Bir okulunuzu okuyun ya. Ben, sizin yaşınızda iken sadece okulu düşünürdüm. Şimdi ki devire bak, bu yaştakiler bile evlilik düşünür olmuş. Şimdi evlenseniz pişman olma olasılığı da oldukça yüksek. Yazdığım gibi okul var ise bitirmeye bak, bir mesleğinizi elinize alın sonra evlenin. Bir koca eline bakmazsın en azından. Keşke evlilik sizin sandığınız kadar kolay olsa ama değil. Pişman olmamak adına iyice düşün, taşın derim.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik Bir kere sizin öyle sandınız gibi çocuk oyuncağı bir şey değil yani Afedersin ama affına sığınarak bunu söylüyorum siz daha dünkü bebeksiniz Eğer bugün evlendiniz Yarın ayrılırsınız bunu açık açık söyleyeyim onun için kendinize Bu yaşlarınız da yazık etmeyin derim ben Çünkü evlilik öyle sevgili olmaya benzemez
112 Yorumla- +1 yıl
eskiden daha bile erken evleniyorlardı o zaman sıkıntı olmuyorsa şimdi hiç olmaz yengemin 18 yaşındayken çocuğu vardı
- +1 yıl
valla iyi ki öyle yapmış doktorla evlendi zengin bir hayat sürüyo evini bi görsen yok yok yani
- +1 yıl
@GetLostBtch kesje mutlu olsalar ama en fazla iki sene sonra kavgalar başlar emin ol
- +1 yıl
@sevda_27 burada insanlara örnek almak değil amaç sonra da göze Görünen bir gerçek var ki lafım bazılarından dışarı Tabii herkesi aynı kefeye koymuyorum ama evliliği çocuk oyuncağı sanan insanlar var Daha doğrusu ergenler var Ergen diyorum Tabii ki 19 yaşındaki birisi erken olmaz ama beyin olarak diyorum yani beyin olarak daha evliliğe çok erişkin insanlar değil istisnalar var mı var ama evlilik bir kere sorumluluk isteyen bir şeydir genç yaşlarda sorumluluk alabilecek bir kişi ben daha bu zamana kadar hiç görmedim anlatmak istediğim şey bu çünkü bugün evliliği böyle Lay Lay Lom zannediyorlar canım cicim ayları geçtikten sonra kavgalar başlıyor onun için evlilik ayrı bir müessesedir
- +1 yıl
@GetLostBtch eski nesille yeni nesil farklı ona bakarsan benim amcam da erken evlendi gül gibi de evliliği var kızı var falan ama şimdiki nesil öyle mi evlilik demek sorumluluk demek eski nesil insanlar da yoksulluk vardı o vardı bu vardı bir de o zamanlar tabii insanların yaşama şartları daha da farklıydı yani zor koşullardan geldiği için sorumluluk daha rahat alabiliyordu Ama şimdiki gençlere baktığım zaman tabii lafın sizden dışarı bak Beni sakın yanlış anlamayın Herkesi aynı kefeye koymuyorum Ama şimdiki nesil gerçekten aşırı derecede rahat yaşamaya alışmış bol keseden para harcamaya alışmış işte hal böyle olunca direkt evlendikleri zaman hayatı da bunların ibadet sandıkları için bu evlilikler sallantıya girebilir sadece söylemek istediğim bu Biraz daha beklesinler Nazan hayatta bir hafta görsünler hayatta piştikten sonra evlilik yapsınlar daha uzun ömürlü olur
- +1 yıl
valla ülkenin durumuna bakarsak hiç bir zaman rahatça para harcayamıyoruz rahat falan değiliz yani eskiden daha iyiydi her şey
- +1 yıl
@GetLostBtch işte aynı zamanda onu da vurgulamak istedim
- +1 yıl
@sevda_27 işte bende onu anşatmak istiyorum yaşla alakası şöyle var 19 yaşındaki bir kadın veya erkek para kazanmanın zorluklarını bir ev geçindirmenin zorluklarını iyi bilmezken 30 yaşını geçmiş bir kadın veya erkek farketmez altını çiziyorum herkesi genellemediğimi zaten söylüyorum bilebilir bir genç anneden babadan aldığı para ile çok rahat dışarıda her ihtiyacını karşılarken daha doğrusu düşünmeden hareket ederken yaşını almış birisi bunu düşünür kendi kazandığı parayı harcarken 10 tl 5 tl bile harcarken hesaplı harcar işte tam da buun diyorum evlilik genel anlamda ayrı bir müessesedir bana göre evlilik sorumluluğunu alabilecek gençlerin sayısı 10 kişide 1 2 ya çıkar ya çıkmaz hele ki günümüz yeni nesilde
- +1 yıl
evlilik öyle dışarıdsa kafelerde oturup kız erkek kesmeyle veya sevgili yapmayla alakası yok günümüzün yeni nesil insanlarında işte bu sorumluluğu alabilecek birey sayısı çok az sonra gelsin kavgalar boşanmalar kuru aşk karın doyurmuyor maalesef neyse çok uzatmayalım
- +1 yıl
yurt dışında hep genç evleniyorlar bi sıkıntı çektikleri yok
+1 yılEvlenmeniz için daha erken. Öncelikle okuyorsanız eğer bir meslek sahibi olun. Kendinize kariyer edinin, ondan sonra evlenirsiniz. Şimdi evlenirseniz eğer çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hem daha yaşınız evlilik için erken.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 19-4=15
Matematik. Sen bunu bi öğren, büyü, biraz tecrübe yaşa sonra yine hayatındaki insan ile evlen. Ama 15 / 16 yaşlarındaki aşka, sevgiye adını İlişki koyma.
Zaten hayatında o insan, evlilik acelesi ne? Sen ve o en güzel yaşlarınızı, bi kere hayat tecrübelerinizi alacağınız yaşlar. Sabırlı ol, henüz çok erken.20 Yorumlaşu an sana ne desek bir kulağından girip diğer kulağından çıkıcak. Yaşın çok küçük, sorumluluk kaldırabilecek yaşta değilsiniz. Hele de şu zamanda ev geçindirmek, bunun sorumluluğunu almak çok ağır. Kaldıramazsınız ikinizde. Erken boşanmaların sebebi genelde Küçük yaşta evlilik yapanlar. Evlilik, evcilik oynamaya benzemez. Duygularınızla hareket etmeyin derim.
10 YorumlaEvlendikten sonraki hayatını düşün bir ömür boyunca yapacaklarını bir kağıt ve kalem al olumlu ve olumsuzlukları yaz ve kararını ver bence çok erken evleniyorum ve yaşadığını aşk zannediyorsun hayatın gerçekleri ile karşılaşınca bu aşk büyük bir nefrete dönüşebilir bence çok fazla erken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşındasın gerçekten evlilik dışında hiç mi hayalin yok sonra pişman olup boşanıcaksınız. Ne okumuşlar iş bulamıyor siz bulup nasıl ev geçindirceksiniz. Şöyle ilk bulduğunuzla evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi daha gençsiniz hayat da neler çıkar karşınıza.
00 Yorumla
+1 yılBoş boş konuşup durmayın ergenler anladık iyce kizismissiniz. siz onu bırakın önce evlilik nedir evlilik nasıl bişey evlilik kavramını bi öğrenin benimseyen.. işiniz gücünüz uçkurunuzda
20 Yorumla
+1 yılsaçmalama
45'ten önce evliliği aklının ucundan geçirme
ayrıcabak net söylüyorum nett pişman olursun 19'unda evlenirsen
birkaç ay sonra boşanırsınız20 YorumlaYavrum siz daha ilişkinin i'sini bilmiyorsunuz. Biriniz erkek biriniz kadın olduğunu daha yeni öğreniyor. Ne evliliğinden bahsediyorsun sen? Aklınızı başınıza alın gidin okulunuza bakın boş boş işlerle uğraşmayın.
00 Yorumla4 yıl az buz bir zaman değil ama daha çok yolunuz var. Evlilik, 19 yaşındaki biri için henüz çok erken. 2-3 yıl sonra evliliği düşünmeniz daha doğru olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. hanımefendi biraz daha zaman verin kendinize ve arkadaşınız kendine uygun iş ve hazırlıklarını yapsın mesleği elinde olsun ve her açıdan güçlü olduğunda ailenizden sizi istesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesinlikle çok erken. Evlilik maddi, manevi zor bir süreç.. sonrasinda pişmanlık oluşturabilir.. Aileler dahil olacak, geçim derdi ve anne baba olma sorunlulugu zor...
00 Yorumla
+1 yılÇok erken , üniversiteyi bir bitirin bakalım. Ergenlikten çıkın , birer yetişkin olup hayatınızı oturtun. Hala birbirinizi istiyorsanız o zaman evlenirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani neden? Bir bebek önce emekler, sonra yürür, sonra koşar. Daha 19 yaşında önünüzde eğitiminiz okulunuz kariyeriniz olması gerekirken niye 3 Level sonrasına atlamak istiyorsunuz anlayamadım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıllık mı😳siz beşik kertmesi misiniz yoksa, bunu da bilmez şimdi bu bebeler ama evlilik düşünülüyor kafaya bak😂
10 Yorumla
+1 yılSuanki aklınla 25-30 yaşındaki aklın bir olmayacak çok erken asla yeltenme 22 yaşında evlendim o kadar pişman oldum ki bu evliliğe de yansıdı boşandık
12 Yorumla- +1 yıl
şu an kaç yaşındasın ki;
- +1 yıl
annemde 22 yaşında evlendi babam ölene kadar da evli kaldı demek kişiden kişiye değişiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neydim ne oldum zamanlarındasınız 😏 önce bi kariyer yapın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabiyki
Tam zamanı
Hemen evlenin
Mutluluklar şimdiden17 Yorumla- +1 yıl
Birde destekleme şunları, bu kafayla 2 sene sonra da iki çocukla ayrılır bunlar
- +1 yıl
Tamamda canım 15 yaşında manitacılık yapmayı biliyorlar da 19 yaşında evlenmeyi de bilsinler
- +1 yıl
Tamam işte 21 de de boşanmayi öğrenirler. Ayrıca tek olur veren kişisin😉
- +1 yıl
Tamamda belki boşanmazlar birbirlerini seviyorlar muhtemelen cinsel manada beraberlik tripleri de var her şeyim yaşıyorlar daha iş nikaha geldiği zaman neden olumsuz yorum yapıyorlar ki
- +1 yıl
Bu kadar kişinin içinde teksin, gerisini sen düşün... Sen gittiğin o Araplara çok uyup buranın nasıl bir ülke olduğunu unutacak kadar asimile olma bence 😉
- +1 yıl
🎈🎈🎈
- +1 yıl
😂🤣👋
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılErken ama istiyorsanız evlenin.. Ama iyice olgunlaşmadan çocuk yapmayın, olan onlara olur..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi ağzınız süt kokarken nasıl sevgili yapıp dört yıl sürdürüyonuz benim en uzun bir yillikti ya
Evlenme boş ver sevgili takılın evlilik saçma20 Yorumla
+1 yılMaddi geliriniz varsa neden olmasın ama mümkünse ilk beş yıl ( en az) yiyin için gezin.
00 Yorumlaokulunu bitir mesleğini eline al ondan sonra naparsan yap bence hahahahdk
00 Yorumla
+1 yılÇok erken bi eniştemiz askere gitsin 24 bence ideal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. En az 23 25 yaşına kadar bekle canım acele etme pişman olma mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılEğer durumunuz iyiyse birrinize sevginiz güveniniz var ise harama felan bulaşmadan yuvanızı kurun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik pekte mantıklı değil. Hele bu yaşta evkilik felaket olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çocuklar açısında bakarsak iyi Siz daha çok yaşlanmadan çocuklarınız olgunluğunu görürsünüz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 😅 erken yaşta evlenenler genelde boşanıyor bence neaz 21 22 olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Maddi sorunlar yok ve aileden zengin ise her iki tarafta evlenilebilir.
00 Yorumla10 sene sonra 30 yaşında olacaksın gerçekten en güzel yaş ama hiç enerjin olmayacak sıkılacaksın
00 YorumlaSevgiliyken kendilernin ne olduklarnı göstermiyolar nişanlıyken her şey ortaya cıkyo çok iyi düşün bide şartlarda zor şimdiki zamanda senin bişeylerden vazgecmen ister
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvcilikten evlenin o bava sen anne ol bir de komşu bebesi olsun çocuğunuz oynayın sonra herkes evine
21 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum🤣
Erkenlik kavramı aslında erken olmayanla eş değer niteliktedir geçmişte erkene Zebur denirdi Zebur ise zamansiz anlamına gelirdi ve zamanla erkenlik olan bu kavram aslında zamansız olarak nitelendirilir yani 19 yaşında evlenilir mi mk
00 Yorumla
+1 yılEvet çok erken. Evlenmek için bence 25 yaşına kadar beklenmeli. Düşünceleriniz olgunlaşması o yüzden acele etmeyip gençlik yıllarınızın tadını çıkarın. Her şey evlenmek değil. Gez toz, evlenince hayatın tadı çıkmaz.
00 YorumlaBiraz erken ama ekenomik durumlarda sıkıntı yok ise evlenin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. la siz daha çocuksunuz ne ewlenmesi delirdiniz mi 😂😂
10 Yorumla
+1 yıl19 yasındakı bi erkegın evi gecındırıp evılılık sorumluluklarını yerini getirmesını bekleme naparsanz yapın 1 seneye kalmaz karnında bebekle sonsuza denk bez degıstırırsın artık ev hanımı olup
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok canım siz çok geç kalmışsınız hatta. Az akıllı olun be abicim.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne arar bunlarda akıl, 4 yıllıkmis birde😂
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek Bu ülkedeki cehalet sonumuz olacak zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok geç kalmışsınız kanka 16 da evlenmeniz gerekiyordu :D:D:D
10 Yorumla
+1 yılBence ikinizde bir iş sahibi olduktan sonra evlenin. Evlilik çok ciddi ve sorumluluk gerektiren bir şeydir. Maddi olarak sıkıntı çekebilirsiniz bu da ilişkiyi etkileyebilir.
00 Yorumla
+1 yılBence çok erken evlilik zor ve meşakkatli bir yolculuk oyuzden beklemeni tavsiye edrim düşünsene 20 yaşında çocuk buyuteceksin sonra sonra sini düşünme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki yıl sonra boşanma için adliyeye gidersiniz bu yaşta bi hevesi ask sanıp evlenmek nedir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha gotunuzde bir çuval bok var evlenmek sizin neyinize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım hala evlenme cesaretim yok sizde iyi cesaret var
20 Yorumla
+1 yılÖlüm maddi durumda sıkıntı yoksa kimseyi dinlemeyin evlenein ama maddi sıkıntınız varsa ona göre hareket edin
10 Yorumla
+1 yılGerekli maddiyata sahipseniz evlenin ama değişkeniz bekleyin çünkü maddi açıdan eksiklik ilişkinizi sevginizi sorgulamanıza sebep olur.
00 YorumlaÇoook erkeeen daha zamanı var o evlilik sorumluluğu çok fazla şu an ailelerinizle olduğunuz için farketmiyorsunuz. O sorumlulupu alıcak bir yaş değil.
00 Yorumlacanım ya 15 yaşında sevgili olmuşlar evliliği evcilik zannettiniz herhalde
00 YorumlaSakin ani kararlar verme cok pisman olursun ben bunu yasadim
00 YorumlaYaş olarak erken 5 sene sonra ya o seni ya da sen onu aldatirsin
00 Yorumla
+1 yılAşırı erken. İleride pişman olacaksın
20 Yorumla
+1 yılKafayı mı yediniz sakına böyle bir hata etmeyin
10 Yorumla19 yaşında daha çalışmaya başlamıyorsun bre.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok canım. Hatta geç kalmışsınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yıl19 unda evleni 21 22 de ayrılırsın 2 cocukla
10 Yorumla Çok erken değil, çok çok çok erken kardeş...
10 YorumlaSaçmalamayın abim ne evliliği bu yaşta
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık ilişkim var, ikimiz de 19 yaşındayız. Evlenmek için çok mu erken?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım