2 senelik ilişkimi bitirdim ama üzülüyorum?

Beni sevdiğine çok eminim ama son zamanlar çok değişti küfürler edip herşeye bagırıp cagırmaya başladı ztn cok kavga ediyorduk kücük şeylere hep beni sucluyor geçmişte ona yaptıgım bu tarz şeyler onu bu hale getirmiş her defasında söz verdi ama sözünü tutmadı en son ilişkimiz için bulustuk çözüm bulalım dedi falan affettim sonra bi hafta gecti aradn ailemle kavga etmiştm kötü olduğumu benimle kalması gerektiğini söyledim dinlemedi dısarı cıktı akadaşıyka 3.5 saat durdu sonra eve geldi yine cıkıcam bu sefer başka arkadaşıml dedi dalgamı geciyorsun kötü günümde yanımda durmucakmısın falan derken köpekmi var karşında lan baskı kurma bana dedi bagırdı cagırdı ya gidersin ben olmam dedim ya da gitmessn konusuruz dedm koşa koşa giderm lan dedi bastıra bastıra yüzüne kapattm bitti her şey şansını bitirrdn dedm engelledm ve ertesi gün akşama kadar ne aradı ne blaka bir şey snra arıyor hçbirşey yokmuş gibi napıyorsun canım diyo anlıyıcagınız cok vurdumduymaz ve özür bile dikenedi haka beni sucluyor kendii bir şey yapmamış yalanlıyo falan bitirdim ama özlüyorum sizce doğrumu yaptım saygımız bitti sevgimizde köreldi soğuttu kendinden
2 senelik ilişkimi bitirdim ama üzülüyorum?