Sizce haksız olan kim o kadar yoruldum ki ne olur yardım edin?

Eşim daha 3 ay önce işe girdi kurumsal bir firma ve sağlam bir firma satınalma uzmanı olarak wp genel olarak iletişim halinde işyerindekilerle kadında fazla neyse mesela arada  emoji sini kullanıyor ve bir adam var eşimin samimi olduğu murat abi var aynı iş yerinden onun yeğeni de orada çalışıyor kız küçük onun da babasının restoranı var eşime Murat abi demişki gel Merve’nin babasının yerine gidelim eşimde gidince Merve’ye mesaj atıypr Merve hanım siz buraları bilirsiniz fiyatlar pahalı falan başka yere mi gidelim hani indirim babında ama espri yapıyor kızda oo selamlar böyle emojiler falan acayip sinir oldu. Sadece bu var ve iş konuşmaları eşim çok rahat kadınlarla konuşabilen biri ve ağırı rahatsızım hani esprili ama bu ne yani daha 3 ay olmuş nerden bu. Samimiyet sizce ne demeliyim beni nasıl anlar ben istemiyorum böyle konuşmasını tamam belki o yanlış bişey düşünmez ama karşıdaki kişi siz olsaydınız ne yapardınız lütfen içtenlikle yazın Bugün tartıştık bana sen karışamazsın sen kimsin bana akıl verme kötü bir niyetle yazmadık hep kötü düşünüyorsun diyor dedim bende erkek ark mesaj atabilir miyim yani ne yapmak istiyorsan yap diyor bana

Sizce haksız olan kim o kadar yoruldum ki ne olur yardım edin?