Affet. Haksızsın
Affetme. Haklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çok ciddi ve net bir tavır takınmışsınız, ama olayın içeriğini bilmeyince direkt haksızsınız ya da haklısınız diyemiyor insan. bu haliyle siz sanki daha gerekli ve normal şeylerden bahsedip temenni etmişsiniz ama olmamış ve bunun aksine göre bi savunuş var ama yine de haklı gibi görünüyorsunuz.
Beni manipüle ettiğini düşünüyorum. Biz sevgili olana kadar el bebek gül bebek davrandı. Her gün sık sık yazdı.
Ama sevgili olduktan sonra 24 saatte bir yazdı. Hep çalışıyorum diye bahanelere sığındı. Bir gün hatırlıyorum onu beklerken uyuyakalmıştım. Sabah saat 5-6 sularında bana yazdı mesaj sesine uyandım. Sonra buluşma konusunda konuştuk. Beni yine evine çağırdı. Gitmeyeceğimi söylediğimde kavga ettik. Yattı zıbardı uyumaya gitti mesajlarıma dönmedi. Ben her gün onu bekledim sabahlara kadar. O gün de öyle yapınca ayrılmıştım. Ama özlediğim için birkaç hafta sonra tekrar yazdım. Özlediğim şey sevgili olmadan önce bana olan davranışlarıydı. Sonra bana geri döndü. Ama baya hararetli bir şekilde kavgalar etmeye başladık. Bu sefer tamamen konuşmayı kestim. Bu işin yürümeyeceğini anlamıştım. Yine aynı şekilde hep bana yalvardı. 2. bir şans verdim. Barıştık. Bana yine eskisi gibi olmasada az yazmaya devam etti. Ben bunun düzeldiğini zannedip affettiğim için pişman oldum. Ve kavga ettim. Kavga ettim çünkü hani hep düzeltmeye çalıştım. Çabaladım. Oldurmaya çalıştım. Bana hep şöyle mesaj attı. Tamam iyi geceler. Tamam. Okey. Hani kısa kesmeye çalıştı konuşmayı. Ciddiye almadı. O gece de bana engel attı. Ne yazı, ne resim her şey bir anda gitti. Engellememiş olsa bile bana yaptığı bu saygısızlığı yine affetmem. Engellemiş gibi gösterdi. Engellemek kadar kötü bir şey bu da benim gözümde engellemekten farkı yok hani anlıyor musun. Ben oldurmaya çalıştıkça çabaladıkça görmedi. Görmek istemedi. Dışarıda buluşmak istedim buluşmadı. Hep eve çağırdı beni. Yarın bir gün söz nişan olsa ailem vermese benim adımı çıkaracak belki de bilemeyiz ki. Sevgililer gününde yılbaşında hatta doğum günümde bile hep yalnız bıraktı. Benim için o kadar özel olmasa bile en azından doğum günümde yanımda olabilirdi. Ya ben niye insanlara gıpta ile bakayım sevgilimle gezmek ona bakmak yerine niye milleti izleyip üzüleyim ki. Hiç yanımds olmak istemedi. Onun tüm yalvarışı elde edene kadar. Sonra umursamaz, odun biri oluyor. Bu ilişkide hep yıpranan kişi ben oluyorum.
yani şöyle anlattığınız bahsettiğiniz şeyler yaşadığınız duygular gerçekten üzücü, hep bi iyiyi anmanız istemeniz yönünde olan şeylerin tersine durumlar yaşanmış ve üzülmüşsünüz. sanki durum sevgililik yani sizin de tabirinizle elde etme aşamasından sonra kavga arkadaşlığı gibi bi şeyleri elde edip ondan sonra olayı sindirme es geçme gibi gerçekten. hani seven bi kişi şu saydıklarınızdan birini yapmasa birini illaki yapar ya, bu budur yani karşılıklı ilişkiyi güzelleştirmek eğlenmek eğlendirmek birbirinizi onarmaktır en nihayetinde. bu haliyle yaptığınız ve yine diyorum ya hani bilinemez belki aklınıza gelmeyen bi şey vardır diye öyle genel söylüyorum, eksik olan bi şeyler de yoksa siz tamamen haklısınız, ki bu az çok yazınızdan da belli yani :/ dediğiniz gibi içinde sevgi hissiyatı olan kişiler böyle şeyler yaşatmaz yaşatmamalı yaşa da ilişkinin tipine de ters bu
Ben elimden geleni de yaptım yani. Gerçekten zengin biri de değil bu evini de gördüm ettim. Orta halli de diyemem. Parasına puluna da bakmadım. Hiçbir çıkarım yoktu. Sadece sevilmek istemiştim. Tek istediğim sevgiydi. Sonuna kadar da çabaladım hani. Kimse hakkımı yiyemez. Sevilmeyince sevilmiyorsun abi işte. Bir de yetmezmiş gibi takıntılılığı ile uğraş
zaten önce sevgi gelir, sonra kalan kısımlarda hata varsa git gide bütünleşe bütünleşe onarılır ve akar gider yani, ama bu olay özelinde de söylediğiniz gibi sevgi yok başlangıçta, siz emek vermişsiniz ama olmamış. bilemiyorum yani siz çok bilinçli ve sevgiyi gerekli şekilde aktardınız gibi geliyor artık bu olayın ardından hayırlısı demek mi kalıyor konuşulacak çok tarafı var mı bilemedim, çünkü çelişik bir bitiş var, yani sizin yaptıklarınızla karşının yaptıkları (yapmadıkları desek daha net olabilir bile) zıt
Bende onu anlamıyorum zaten. Nasıl böyle masum rolü oynuyor aklım almıyor.
Manipüle ediyor işte. İlişki koçu böyle tipler konusunda uyarıyor
işte bu kısım huyu suyu böyle olayına gidiyor biraz. hani böyle alışmış böyle işliyor gibi gözüküyor, anlatımınızdan. baksanız o kişiye göre her şey çok normal sıkıntılı bi kısım yok bile belki.
Hiç uğraşmaya bile gerek yok
evet, sıyrılmanız gereken bi olay gerçekten de, üzüntü, olumsuz diğer duyguları da yaşamamak için.
Yani olayın içeriğini bilmiyorum, keṣke kısa bi özet geçseydin. Burdan okuyunca sende haklı görünüyorsun ama o da. Sonuçta belki sen çok tepki gösteriyorsun ve adamın aslında niyeti öyle değildir ama kendini sana anlatamıyordur- ya da adam karaktersizdir sende bıkmıṣsındır ve seni manipüle etmeye çalıṣıyordur. O yüzden birṣey diyemem ṣimdilik.
Beni manipüle ettiğini düşünüyorum. Biz sevgili olana kadar el bebek gül bebek davrandı. Her gün sık sık yazdı.
Ama sevgili olduktan sonra 24 saatte bir yazdı. Hep çalışıyorum diye bahanelere sığındı. Bir gün hatırlıyorum onu beklerken uyuyakalmıştım. Sabah saat 5-6 sularında bana yazdı mesaj sesine uyandım. Sonra buluşma konusunda konuştuk. Beni yine evine çağırdı. Gitmeyeceğimi söylediğimde kavga ettik. Yattı zıbardı uyumaya gitti mesajlarıma dönmedi. Ben her gün onu bekledim sabahlara kadar. O gün de öyle yapınca ayrılmıştım. Ama özlediğim için birkaç hafta sonra tekrar yazdım. Özlediğim şey sevgili olmadan önce bana olan davranışlarıydı. Sonra bana geri döndü. Ama baya hararetli bir şekilde kavgalar etmeye başladık. Bu sefer tamamen konuşmayı kestim. Bu işin yürümeyeceğini anlamıştım. Yine aynı şekilde hep bana yalvardı. 2. bir şans verdim. Barıştık. Bana yine eskisi gibi olmasada az yazmaya devam etti. Ben bunun düzeldiğini zannedip affettiğim için pişman oldum. Ve kavga ettim. Kavga ettim çünkü hani hep düzeltmeye çalıştım. Çabaladım. Oldurmaya çalıştım. Bana hep şöyle mesaj attı. Tamam iyi geceler. Tamam. Okey. Hani kısa kesmeye çalıştı konuşmayı. Ciddiye almadı. O gece de bana engel attı. Ne yazı, ne resim her şey bir anda gitti. Engellememiş olsa bile bana yaptığı bu saygısızlığı yine affetmem. Engellemiş gibi gösterdi. Engellemek kadar kötü bir şey bu da benim gözümde engellemekten farkı yok hani anlıyor musun. Ben oldurmaya çalıştıkça çabaladıkça görmedi. Görmek istemedi. Dışarıda buluşmak istedim buluşmadı. Hep eve çağırdı beni. Yarın bir gün söz nişan olsa ailem vermese benim adımı çıkaracak belki de bilemeyiz ki. Sevgililer gününde yılbaşında hatta doğum günümde bile hep yalnız bıraktı. Benim için o kadar özel olmasa bile en azından doğum günümde yanımda olabilirdi. Ya ben niye insanlara gıpta ile bakayım sevgilimle gezmek ona bakmak yerine niye milleti izleyip üzüleyim ki. Hiç yanımds olmak istemedi. Onun tüm yalvarışı elde edene kadar. Sonra umursamaz, odun biri oluyor. Bu ilişkide hep yıpranan kişi ben oluyorum.
Cevap
10Cevap
tam konu anlasilmiyor mesajlarda. Bu kisiyle sanalda tanistiniz ve sanal mi yuruyor iliski yoksa eve mi cagiriyor.. yaniMesajlara gore yalvaran barismaya calisan biri ama eger birinci secenekse o zaman tehlikeli de olabilir, sanalda ne filler dokup ayak kaydirmaya calisan tipler var
Gerçekte 3 kere buluştuk.
Şu kadar konuşmasına müsaade etmen saçma bile ben eskiden iğrençlık yapıp ezildikçe ezilmelerini yalvarmalarını falan izlerdim, ama şimdi mi kafam kaldırmıyor insan gibi 2 kez git demişsem ve hala aynı konuda diretirse engelliyorum.. Boş yere çeneni ve parmaklarını yoruyorsun buna, veyselden olmaz..
Ya kuzum anlamıyor. 1 sene boyunca her gün aradı. Engelli olduğu halde telefon bana bildirim atıyor. Vodafone bu kadar rahatsız etmiyor
Nerede ruh hastası var beni buluyor mıknatıs gibi çekiyorum galiba. Önceki sevgilim yüzünden değiştirmiştim. Ailem şüphelenir
Aa güzel fikir görüldü atayım
Büşra, sanırım sen 18 yaşındasın. O arkadaşa takıntılı demişsin ama sen de takıntılısın bence. Yüksek ihtimalle biraz zaman geçtikten sonra yine engeli kaldıracaksın. Bir şekilde bahanen olacak. O yüzen biz ne desek boş. 🤷🏻♂️
Her gün arıyor. Bildirim geliyor. Bıktım aynı bildirimleri görmekten 1 sene boyunca her gün düşünsene
Şaşırmadım. Engel kaldır aç ile geçmiştir 1 sene. Birisi çok sağlam dirayete sahip olmadığı sürece sizin bu didişme devam eder.
Hiç açmadım 2 kere uyardım sadece bu 3 oldu.
Yeni yılda da istemiyorum aynı problemi.
Kusacam. Sen de engel at olsun gitsin. Ne gerek var bu kadar konuşmaya.
Bu mesajlardan kimin haksız olduğunu nasil anlayacağız Veysel büsrayi engelledi mi diye düşünüp duracağım ciddili hsjsksksk
Program indirecekmiş. Tek sıkıntı engel sanki. Başlı başına sorun kendisi.
Benim eşimle max konuşma:
- İşten çıkınca ekmek al
-tmm
Bu mesajları yazarken üşenmedin mi ya😂
Çileden çıktım o yüzden
Sen boş yapmışım o da sana bakarak boş yapmış bitmişde çocuğun engelini kaldırma amacın ne kaldırıp engelliyon o da affedecek bir şey hissediyor düşüncesiyle yazıp arıyor sıkıntı sende ama farkında değilsin maalesef
Kaldırıp durmuyorum tam 1 sene boyunca her gün aradı. 2 kere uyardım rahatsız etme diye. Telefonuma bildirim geliyor. Aynı bildirimi her gün görmekten artık midem bulandı. İstemiyorum dedim 2 kere anlamadı. Hala ısrar ediyor.
Hiç iletişime geçmesen uğraşmasan bi süre sonra sıkılıp bırakacak zaten içten içe seninde zamanında peşinde koşması hoşuna gitmiş ne kadar kabullenemesen de sonradan sıkılmaya tiksinmeye başlamışın o hatalıı sürekli arayıp yazmakta vs ama sende istemediğin biriyle her ne olursa olsun iletişime geçmemen gerektiğinin farkında olduğunu düşünüyorum 1 kere cevap verdiyse enninde sonunda yine verecek düşğncesiyle aradı yazdı uğraştı bunca ısrarın biraz suçlusuda sensin
Bıkmıyor Bıkmıyor. Allah'ım ya suçlu ben oldum. 6 ay boyunca Aralıksız arıyor.
Engelle görmemezden gel zor değil illa bıkacak tepkilerin sert değil istemem yan cebime koy gibi biraz sert çıkışsan bu durumda olmazsın mesajlarına bak bi ayrılmak istemeyen kız tipi gibi konuşmaların var net ve açık tek cevap vereceksin uzatmaya gerek yok bunların hepsi hataları getiriyor sana
Ya küfür bile ettim. Söylemek istemedim burada o ayrı
Tamam konuyu uzatıyorsun bunlar bir şey değiştirmez hastalıklı bir kişilik zaten 1 tane normal ve sert bir şey yazıp engelleyeceksin sonra görmezden geleceksin 1 yıl yaptı ee sonra hiç bir cevap yok ulaşamadı sesin hiç çıkmadı napacaktı sence 1 yıl hine yapacak mıydı tabi ki hayır cevapsızlıktan sıkılacaktı ama sen arada cevap verip konuşmuşun kötü bile olsa yazması uğraşması maalesef senin yüzünden biraz üzgünüm.
Bir daha yazmayım o zaman. Konuşsun dursun
Haklı olsa ne olmasa ne, iki taraftan biri sebep olmadan bile istemiyorum dediğinde zaten ortada bir ilişki kalmaz
Çok akıllı bi kıza benziyorsun helal olsun kız sen haklısın tabii ki inanma.
Beni manipüle ediyor. Hep aynı bu şekilde
Biz sevgili olana kadar el bebek gül bebek davrandı. Her gün sık sık yazdı.
İyi günde kötü günde ne olursa olsun yanında olacaktım ilk tanıdığım halinde olsaydı. Parası bile yoktu. Ama çalışkan diye çok hoşuma gitmişti
Hani diyorlar ya kızlar paragöz diye bazı benciller. Olmasakta değerimiz bilinmiyor. Bu kızlara da bana da ders olsun kızlar
Kendinden eminsin nefsin, onu da sevmemissin bitmiş hersey rahat ol
Keşke o da anlasa
içinden geçmişsin GO GİRLLLL <3 <3 yüzde yüz haklısın bebeğim
Yav sktri cek icim bayildi mesajlardan
Anlamıyor ama. İstemiyorum demekten gına geldi
Yavrum bjnlar 2 gelir 3 gelir 4te s. o giderler
Midem bulanıyor artık laf anlatmaktan. İstemiyorum ya zorlayıp duruyor. Her gün arar mı bir insan bildirim gelip duruyor engelde olduğu halde.
Engelliyorsan nasil bildirim geliyor?
Geliyor. Allah kuran çarpsın ki. Telefonumun silinmeyen uygulaması bana bildirim veriyor
Haklı-haksız bilmem ama bu çocuk tam bir ezik..
Haksızsın. Kı*çına tekmeyi vurup s*iktir edilcek tarzda konuşman var
İnşallah bak benim gibi demiyorum. Çünkü benim gibi biri olursa sana değil o kıza yazık olur. İnşallah sana da Veysel gibi biri çıkar. Acı içinde sürünürsün.
Niye takıntı yaptın ki. Madem sallamıyorsun?
Arayıp duruyor her gün.
Bildirim geliyor Allah kuran çarpsın ki bildirim geliyor. Engelli numarası bugün yine aradı diyor
Her gün her gün 1 sene boyunca
Kara listeye ekle var ama nereden yapıldığını bilmiyorum. Engelli listesi yok telefonda
Dur bulacağım madem böyle özellik var
Orada yok. Huawei
Karıştırıyorum. Ya ders çalışıyorum. Kafamı böyle şeyler ile kurcalamıyorum ki. Keşke vaktimi ayırıp baksaydım.
Orada değil. Buldum ben halettim
Veysele yolu ver gitsinn
narsist bu kişi brncf
Bilmiyorum. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Haksızlık mı ediyorum diyip duruyorum. Beni bana düşürüyor artık. Manipüle ediyor beni görüyorsun değil mi. Her gün arıyor
Okumadım ama Veysel ne ya veyselden olmaz boş ver
Sen bahane aramışsın, bitmiş ilişki
Tek sebep engel değil benimle dışarıda buluşmak istemedi kaç ay sevgili kaldık. Elde edene kadar canım cicim. Ettikten sonra hadi canım benim keyif paşam
Siz sevgili olmamışsınız ki, sanal takılmışsınız. Seksting falan yaptıysanız ondan vazgeçemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?