Arkadaşlar görür görmez kendisinin dış görüşününden çok konuşma fırsatı bulduğumuz da huyunu vs karakterini çok beğendim daha sonra görüştük ve birşeyler netleşti sizce ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim Ve yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum. Kendisini çok seviyorum ama Ailem istemezse ne olacak çok düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Birincisi sen olgun değilsin her insan kendini yaşından daha olgun zanneder ama gerçek olgunluk o değil. Bunun yanısıra aranızdaki yaş varkı uçurum jenerasyon farkı var, şu an her şey toz pembe görünsede ileride bir birinize batarsınız onun dinlediği müzikler ile seninkiler uyuşmaz aynı dili konuşmamaya başlarsınız buda beraberinde sorunları getirir. Bunları da aştınız diyelim hadi ailen mutlaka tepki verip karşı çıkacaktır sorunlar yaşayacaksın bu fırtınadan sağlam çıkabilecek güç ve iradeye sahip misiniz ikiniz de?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlacağını hiç zannetmiyorum her şey biyolojik yaş demek değildir Ben Ne İnsanlar Gördüm yaşı ufak olup olgun olan Ben de insan var gördüm yaşı fazla olup hala çocuksu davranan olaya biraz da mantık açısından bak herkes sadece beden açısından bakıyor beden açısından bakmak Sadece biraz at gözlüğü takmak demek değil mi Eğer siz sadece ve sadece cinsel birliktelik için odaya bakıyorsanız evet ileride yaş farkı sorun olur ama amaç uzun vadeli bir beraberlikse Yani ilk amaç cinsellikte ise bence bunda hiçbir sıkıntı yok tabii Bizim Ortadoğu topları sadece olaya belaltı baktığı için Herkes diyecek ki ileride bedenen sorun olacaktır
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bu cinsellikle ilgili yorum yapan arkadaşlara zaten anlam veremiyorum gerçekten erkeğin düşünce yapısı zor olgunlaşır ve şu an da tam yaşında mesleği elinde herşeyi görüp biliyor Tamam ben onun kadar tecrübeli değilimdir belki çoğu konu da ama Ayak uydurabilecek yapı ve olgunluğa sahibim ki zaten böyle olmasaydı biz 1 seneyi devirmezedik çok teşekkür ederim yorumun için 🌸
- +1 yıl
Iste gelişmemiş ilkel kalmis ülkelerin toplumlari ancak bu kadar sığ düşünür tipik ortadogu hiç şaşırmıyorum zaten bi gün şu ortadogu savaşa girse bizde dahil bu millet için kılımı kipirtadmam
Soran+1 yılHerkesin fikri bir olmak zorunda değil ama çoğu dediğin gibi sadece yorumu bel altından yapıyor şaşırıyorum kimse mantık veya mutluluk açısından düşünmüyor
- +1 yıl
Işte ben de onu söylüyorum sana Ortadoğu cehaleti diye bir şey vardır işte Türkiye'de zaten ortadoğu'ya katılmış bir ülke milletin kafa yapısına Baktığı zaman sadece ve sadece belden aşağı çalışır zaten ben açık açık söyleyeyim başındaki adama bak ülkenin insanlarına bak anlarsın zaten neyin ne olduğunu hiçbir zaman bir Avrupa gibi Olamayacağız bundan 150 senede geçse bu Orta Doğu cehalete aynen bu şekil kalacak toplum hiçbir zaman kendine yenilemeyecek her şeye böyle at gözlüğü takıp Şudur budur diyecek ama hiçbir zaman etrafındaki güzellikleri görmeyecek ya da Etraftaki farklı fikirlere açık olmayacak işte �şte ben bunun için hiçbir zaman şu ortada o toplumlarını sevmiyorum sevmeyeceğim de her zaman için kendimi ortadogu toplumlarindan uzak tutuyorum
Olmaz. Adam sağlıklı ve maddi gücü, güvencesi varsa harika olur. O olmuş erkek, sen de gençliğinin, güzelliğinin tam doruğunda olmuş erkeği kapan, kendini ve çocuklarını güvenceye alan şanslı kadınsın.
(Evde kalmış, orta malı olmuş feminist ablalarını ve seni piyasaya çekip kullanmak isteyen femininst abilerini dinleme sakın.)03 Yorumla
Soran+1 yılDurumu iyi ilerde ikimizin de rahat bir düzen içerisinde yaşayacağımızı düşünüyorum kendisi boşa harcayan birisi değil tutumlu ve cimri değil Tabiki hayatımın baharını yaşıyorum ama inan ondan önce konuştuğum kişiler oldu ve asla kafa yapım uyuşmadı. Ali de tamam dedim kesinlikle istediğim gibi birisi hayırlısı olsun Şuanlık olumsuz bakmıyorum danışmak istedim
Soran+1 yıl🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani aile konusu çok muamma. Çünkü hiç bir baba kendisine yaşıt bir adamla kızını evlendirmek istemez haklı olarak. 15 yaş farkı çok fazla diye düşünüyorum. Çünkü bu durum sonrasında seni bile rahatsız etmeye başlar. burada çok görüyoruz yaş farkından yakınan genç kızları. Yani bi anlık hevesle heme de kendini kaptırma.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaş farkı hiçbir zaman sorun olmaz siz insanlara kulak asmadığınız sürece.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenlık degıl max 8 9 yasa bıle kendımı anca ıkna edebılırm senın acından bakarsak sevgı saygı cok onemlı seyler ama Şu an o orta yasta sen daha genclıgıne yenı adım atmıssın ılerde onun tecrubesı senı bogabılır onun yasanmıslıgı senın yasamak ıstedıklerıne engel olabılır hevesını alamayabılırsın bı cok seyden tek sorun cınsellık olarak algılanıyo genelde ama bu bıle bı sorun ama dıgerlerınden ayrı bı konu bu hayat gorusunuz Şu an ortak gorunebılır ama uzun vadede buyuk yas farkı bana saglıklo bı ılıskı dogurabılır gıbı gelmıyo
00 Yorumla
+1 yılCanım ciddi düşünüyorsan olmaz kesinlikle yaş farkı sana sorun değil gibi geliyor şu an ama bu yaptığın çok çılgınca şu an senin içinde kelebekler uçuşurken o yaşlı olacak senin baban yaşında yani bidaha düşün derim arada olacaksa en fazla 5 yaş ya da hadi 10 yaş olsun ama seninki çok fazla 😱😉
20 YorumlaAbes. Babanla yaşadığın sorunlar yüzünden baban yaşında adamla sevgili oluyorsun. Bırak onu ve kendine gel. Babanla yaşadıkların hayatında önemli rol oynar ama bu neden senden kat ve kat daha yaşlı birine bakmak zorunda bıraksın seni? Evlendin diyelim, 20 yıl sonra sen 39 yaşında olacaksın. Oysa 54 yaşında falan olacak. Zaten şu an yaşlıyken o zamanki halini çekeceğine inanıyor musun gerçekten? Davul bile dengi dengine. Hala fırsatın varken yaşıtlarına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamla hiç bir sıkıntım yok babam yaşında olduğunu da nerden çıkardın saygı duyuyorum yorumuna teşekkür ederim ama Eğer sevgi gerçekten emekse zaten bunları görmezden gelirsin adam o yaşa geldiğinde de yine kendine bakabilir her anlam da hastalık vs bir şey olmadığı sürece. Olursa bile gerçekten seviyorsan herşeyine ortak olursun bilemezsin işte önüne kimlerin çıkacağını
+1 yıldiyelimki çocuk yaptınız o çocuk doğduğunda 46 yaşında felan çocuk büyüdüğünde 55-57 civarında olacak ama sende daha yeni 34 felan olacaksın. Korkunç.. Evet aşkın yaşı vardır. Anca sana bakıp heralde bu metres şu kıza bak birde şu adama bak derler gerçekler bu maalesefki. Biz burada seni ayy tozpembe olur felan yazsak nafile. Maalesef cahil insan çok olduğu için yapma hiç girişme derim. Yanlış anlaşılsın istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamın 6 senesi kalmış. 6 sene sonra ağzının horultusu gö. tünün zırıltısı başlayacak. cinsellikten soğumaya başlayacak. sen ise 6 sene sonra en kıvamında olduğun yaşa geleceksin. ocak gümbür gümbür yanarken ocağa odun atacak adamın odunu bitmiş olacak.
125 Yorumla
Soran+1 yılKendisi Çok dinç birisi aslında kendine bakan sporla uğraşan dışardan bakıldığında yaşını göstermiyor Teşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. sporcu ise 6+5 yapabilirsin. Lakin bir çok anlamda seni boşlayacak bilgin olsun. Aşk evliliği , cinsellik belli bir müddet sonra olmadığında bitiyor
- +1 yıl
Of ya bu yorumu yapan şahıs kendi iğrenç fikirlerini başkalarına da sunma lütfen. 40 yaşında olup çakı gibi olan çok adam gördüm kaldı ki dediğinin tam tersi bir süre sonra kadında azalir cinsellik arzusu erkekte ise kadında olduğu gibi azalmaz. Seni kimse istemediği için sanırım milletin ilişkisine burun sokmak huyun haline gelmez. Cinsellik ve yaş alakalı değiller.
Soran+1 yıl@ahqqowp20 dediğim gibi kendisini bu yaşta salmış bir adam değil Mesleğinden dolayı sporla aşırı içli dışlı birisi ve gayet bakımlı bir adam 40 yaşına geleni de cidden yaşlı dededen farksız yorumluyorlar Çok haklısın 🌸
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi Daha zıctığınız b0k dereye düşmedi. Ben yılların vermiş olduğu tecrübelere dayanarak söylüyorum. ayrıca sizin aldığınız nefes kadar cinsellik tecrübem var. Bilip bilmeden konuşmayınız. Tecrübe bu hayatta okuyup öğrenilen değil yaşayıp öğrenilendir.
Soran+1 yılAma sizin yaşadığınız olumsuz tecrübeler bizde de aynı sonucu doğurmayabilir belki de Çok daha iyi olacak erkekler geç olgunlaşır kafa yapısı olarak ve ben bundan önce konuştuğum kişilerde bu olgunluğu anlayışıyı saygıyı görmedim ama teşekkür ederim yorumunuz için herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılayrıca 19 yaşındaki bir kadının cinsellikten soğumasına daha 20-25 yıl var. adamın yaşının üzerine ekle 25 yılı. 45 ten sonra erkek teklemeye başlar. ya da ilaç kullanmaya. sattığım macunlardan biliyorum.
- +1 yıl
Iste ortadogu mantığı yukarıda çok güzel açıkladım hemen cinsellik on plana atılır
Soran+1 yıl@Клвдияивановна maalesef
Cevap sahibi+1 yılBiz gerçekleri söylüyoruz. herkesin bildiği ama konuşamadığı bir mevzu bu. ana tema cinselliktir. aşk 2. sırada gelir. boş boş filozofluk yapmayın.
- +1 yıl
Kardeş burada kimseye filozofluk yapmıyor Sen diyorsun ki Ana tema cinsellik işte ben de diyorum ki bu Ortadoğu cehaletinden çıkıyor Anlatabildim mi git bak bakalım yabancılara bir araştır yabancılar Bu olaya nasıl bakıyor ki benim bir sürü yabancı arkadaşım var Farklı milletlerden ve hiçbir zaman böyle Ortadoğu mantığını savunmuyor zaten Ana tema cinsellikmiş kaynak bana kaynak söyle tamam diyeceğim
Cevap sahibi+1 yılYahu sorana ne demeli ya. hem fikir istiyor hemde verilen fikirleri eleştiriyor. yıllardır bu sitede bu tur kadınların hayat tecrübelerini okuyoruz. reelde ise yaşayanları ve yaşananları görüyoruz. Bir çok yaşı küçük kadın , kendine hakim olamamaktan, ötekileştirlmekten, aile baskısından, maddiyatsızlıktan zengin koca arar kendine. yaş önemli değildir o kişi için çünkü saçından tutup geriye çeken hiç bir şey kalmayacak düşüncesinde evlenir. sonra şikayetler başlar kocam uyuyor, yetmiyor vs vs. çünkü evlenirken aklında para pul aşk vs vardı. bunların hepsine ulaştı lakin cinsellik yetemez oldu. sonra fb. sevgili vs aramalar başlıyor. bunlar hayatın gerçekleri.
Cevap sahibi+1 yılben bir şey demiyorum tamam. istersen 70 yaşındaki adama git sonra pişmanlıklarını gel burada anlat. biz okuruz ona da yorum yaparız.
Soran+1 yılZengin koca arayışında değilim olaya çok yanlış bakıyorsunuz aile baskım da yok Ha o sebepten dolayı bunu yaşayan kızlar var mı evet ama ben o kategoriye girmiyorum İstediğim tek şey ilerde mutlu bir Yaşam bu kadar
- +1 yıl
Soruyu soran kişi bizim iş yerinde bir arkadaş var hep şey derdi ben konuşmasini bilmeyenlere aynı masada bile oturmam sen a dersin o gider z te çeker işte Türk milleti de zaten ortadogu milletidir dünyanın her yerinde abaza barbar ve konusmasini bilmeyen millet olarak kaynaklara geçmiş bunu değiştiremezsin bizim toplumdan akıl alma aklı olsa basindaki adami değiştirirdi o yüzden bizimkilerle muhatap bile olma girls aşkına for guys var orada takilabilirsin ama orfa da Türk olduğunu söylediğinde kimse istemiyor seni
Soran+1 yıl@ahqqowp20 hahahahaha sesli güldüm
- +1 yıl
@ahqqowp20 kankaa kimse için değmez emin ol
- +1 yıl
@ahqqowp20 çünkü cografya cahil evet zaten diyorum ya başındaki yönetene bak bide topluma bak ne beklersin ki kendini geliştirmiş toplumlar sınıdfına girseydik bugün gelişmiş ülkelerin başında yer alırdık
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Jeezyy kesinlikle öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl34 yaşında ki adamlar genelde yüzde 90 nı evli Esra erolda çok çıktı bu tarz şeyler iyice araştırıp karar ver bence yaş olarak biraz büyük gibi ailen olumsuz karşılayabilir ki baban belki 40 - 45 arasıdır anlatabiliyor muyum sana tavsiyem dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam 60 yaşında Yani aralarında fark var hahahaha ki ayrıca Evli vs değil o duruma düşmedim çok şükür çok iyi tanıyorum kendisini bu yüzden de hâlâ devam eden bir ilişkimiz var teşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim eğer çok iyi tanıyorsan sıkıntı yok evlilikte yaş çok önemli olmuyor inan ki 70 - 80 yaşında olup 25 - 30 yaşında evlendikleri kızlar var
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cok fark var cinsel anlamda, hayata bakis olarak cok sorun yasarsiniz zamanla
Simdi ikinizde hosgorulu olursunuz ama ilerledikce gozunuze batar hersey. Yol yakinken bitir10 Yorumla
+1 yılYani çok önemli bir şey değil yaş aslında ama burdaki yaş farkı çok fazla önemsemen gereken bir şey olursa bence bu senin ekstra genç ve güzel olman ki seni kullanmak istemiyorsa sorun yok sen kendini kullandirtma seviyorsa gitmez
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullanmak gibi bir düşüncesi olmadığını fark ettiğim zaman hayatıma aldım kendisini ve Kafası sadece ileriye odaklı çalışan birisi o yüzden böyle saygı ve anlayış içerisinde birini bulmuşken ailemin yaşından dolayı onu istememesi beni çok kötü etkiler Arayı bulmaya çalışacağız teşekkür ederim yorumun için 🌸
- +1 yıl
Yani yaş tabiki sorun yapabilir ama adam gibi biriyse ailen de tamam demeli bence şey merak ettim burcu ne
Soran+1 yılHahahahah burcu oğlak
- +1 yıl
Çook iii
- +1 yıl
Çapkin değilse bas nikahı
- +1 yıl
Oğlaklar kırmızı cizgim 😅 çok ii
Soran+1 yılAy yok yok değil öyle huyları asla olmadı şanslıyım 😂
- +1 yıl
Çok iyi abla baş nikahı yani sen yine analiz et ama benim sevdiğim çocukta oğlak 12 yaşindan beri hiç yanında kız görmedim dhshs çok sessiz korkunç ama sbsvsv
Bir şeyler netleştikten sonra bu konular aklına takılıyorsa sonra yine takılır ilerde pişman olacağın bir şey yapmamaya çalış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sizin için problem olmaz lakin onunla konuş mevzuyu ailelerinize anlatin aileler problem eder muhtemelen onlari ikna etmeniz gerekir
10 Yorumla15 çok büyük bir fark ileride o 50 olunca sen 35 olacaksın yaş ilerledikçe kıskanmalar ve kavgalar başlayacaktır çünkü o yaşlanacak sen hala genç olacaksın. Sen gezip tozmak isteyeceksin ama o doğal olarak yaş ilerledikçe ayak uydurmayacaktır
00 Yorumlayaşına göre olgun olduğunu düşünüyorsun demek :D trde kızların yüzde 90nı çocuk kalır evlenip çocuğu olana kadar ama kendini olgun sanar mg enaisi. sende bunlardan birisin çok yüksek ihtimal. ayrıca kafasız birisi olduğundan hayatında mutlu olacağın çok az yer olacağını tahmin ediyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Niye bu kadar hakaret ediyorsun
Soran+1 yılSeninde yaşına göre çocuk kaldığın şu konuşma tarzından belli teşekkür ederim:)
Soran+1 yıl@ayısıgıı12 Şaşırmamak lazım boş ver
- +1 yıl
Evleneceğin kişi de çocuk o zaman ne garip insansın ya
- +1 yıl
Aynen haklısın
- +1 yıl
Tipik ortadogu mantığı işte
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılskala gittikçe açılıyor hadi 10 yaş iyi dedim ama 15? bilmem cevap sizde
10 Yorumla Madem mutlusun ne diye buraya soruyorsun? Buradakiler evliyi bile boşatır o zihniyetteler. Yaş benim için sadece bir sayıdır.
212 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa buraya danışmak istedim açıkçası fikirleri merak ettim. Benim için de mutluluk daha ön planda
- +1 yıl
Kızım buraya danışmak hata belki dediklerinin ufacık haklılık payı vardır ama burası Ortadoğu milleti yani ne bekliyorsun ki? Yaşıtlarıyla evlenen çok mu iyi anlaşıyor sanki? Yaşıt erkekler ilişkide mükemmel mi yani anlamadım? Kiminle mutluysan ve sana uygunsa ailene , dinine ve sana saygiliysa kültürlü bir beyefendi ise sorun yok bence.
Soran+1 yılAilemle tanışma fırsatı daha olmadı Ama söylemeyi düşünüyorum bu sıralar bakalım hayırlısı olsun ki evet Hayatımda olan herkesten daha saygılı ve anlayışlı birisi cahil züppe kafalarda bulunan erkek tipi değil medeni yerinde davranan birisi bu yüzden ilerde onunla bir yaşam kurmayı çok istiyorum teşekkür ederim yorumun için 🌸
Soran+1 yılÇağrı merkezinde çalışıyorum ve gayet buna odaklı gidiyorum teşekkürler ki zaten ilerde buna destek çıkacağını da dile getirdi anlayış her şey cidden 💝
Soran+1 yılKendimden emin olmadığım için değil veya bunun için kendimi sorgulamıyorum ilişkimiz ciddi ve aileme söylemeyi düşünüyorum ilerisi için de burada belki yaşayan arkadaşlarımız vardır bu durumu diye sormak istedim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olacak tabiki yaş farkı da sorun olacak taş farkı da sorun oalcak
10 Yorumla
+1 yılSen daha hayatının başındayken o bu yolları çoktan geçmiş olacak yaşının gerektiği gibi yaşamayacaksın 🙃
010 Yorumla- +1 yıl
Kalıp cümle değil şu an yaşıtları gibi davranmıyor şu an biyolojik açıdan ergenliği bitmemiş 19 yaşındaki birisi okulu düşünür geleceğini bunun gibiler gibi 15 yaş farkı sıkıntı olur mu diye düşünmez 30 yaşında olup 45 yaşında adam olunca problem olmaz olgunlaşmış olacak
- +1 yıl
Ya ne alaka okul ya? Ben şu an en iyi ünitesilerden birisinde öğrenciyim bölümüm gayet kaliteli ve herkesin hakkını verebileceği bir bölüm değil ama aynı zamanda kendimden yaşça büyük olgun erkeklerle iliski yaşıyorum (cinsellik değil) . Bu bir engel değil anlıyor musun? Kız zaten okunayacagim dememiş ki ne alaka bu yorumun. Ona bakarsan çoğu genç kız 19 yaslarindayken sevgilileriyle aynı üni kazanıyor o zaman bu da yanlış? Şu dogmatik zihniyetinizdrn çıkın knk. Eğer amwc sadece evlilik olup kariyer on planda değilse o zaman sıkıntı vardır diğer türlü yaş önemli degil
- +1 yıl
Benim demek istediğim 19 yaşında ilerde sıkıntısını düşünmek değil şimdiki zaman göre yaşarsın zamana bırakırsın anı yaşamayı bırakıp başka birisi adına ve kendi gelecek kaygısına düşmüş kendi hayatını kursun ne halt yerse yesin buraya sorması hata ne isteyip ne istemediğini bilmiyor mu 19 yaşında olup kendi yaşıtları olan erkek arkadaşlarıyla kazanıyorlar egonu kastıysan gidebilirsin” herkesin hakkına verebileceği bölüm değil”hiç güleceğim yoktu bebeğim psikolojik ve fizyolojik açıdan değerlendirme yaparak söyledim yaşının gerektiği gibi yaşamayanlar ilerde keşkeleri oluyor imkansız gibi bir şey demedim 30 yaş farkın olanlar ilişki yaşıyorsa o da her türlü yaşar ilişkisini
Soran+1 yılZaten çalıştığım bir mesleğim var O yüzden ona bağlı bir durumda da değilim ben herkese okuyacak diye bir şey de yok yani ve geleceğim içinde en iyisini zaten düşünüyorum ben
Soran+1 yıl@ahqqowp20 insanlarımızın düşünceleri gerçekten çok farklı tabiki yorum istedikleri gibi yapabilirler saygı çerçevesinde ama Olgun bir insan düşünce yapısı olarak vs her zaman daha iyi her açıdan insanlar isterse birbirine ayak uydurabilirler önemli olan anlayış ve saygı
Soran+1 yılBen ne istediğimi biliyorum buraya Sorma sebebim ne istediğimi bilmemek değil Daha önce böyle bir ilişki kuran insanlar var mı evlilikte ne gibi sorunlarla karşılaşmış olabilirler tabiki herkes aynı sorunla karşılaşacak diye bir şey yok sadece fikir aileme nasıl daha iyi izah edebilirim Gibisinden ama bu kadar detay fazla sağol yine de
- +1 yıl
@Stoneeecold Kusura bakma ama dediklerini ciddiye alamıyorum çünkü hepinizin birbirinizin aynısı cümleler kuruyorsunuz , hepiniz belirli bir kalıp içerisine hapsolmuşsunuz , hiçbirinizin kendine ait bir düşüncesi yok ÖZGÜNLÜK SIFIR! Senin dediğin o birlikte kazanıyorlar tabiri kadar saçma bir şey yok kaç çift böyle yapıyor sanki he? Hani demişsin ya 19 yaşındaki bir kız böyle şeyleri düşünmez geleceğini düşünür falan diye ben ona istinaden dedim zaten kendimden olan örneği cahilsin bunu anlamayacak kadar.
- +1 yıl
şu an ciddiye alıyorsun ki bana kalkıp yazabiliyorsun “bölümüm gayet kaliteli ve herkesin hakkını verebileceği bölüm değil” diyen şahıs bebeğim sen bahsettin” çoğu kız 19 yaşlarındayken sevgilileriyle aynı kazanıyor “ yazdıklarını unutuyorsun ayyy hiç güleceğim yoktu üni gitmeyi amaçlıyorlar kalkıp hemen ciddi düşünmüyorlar yaşlarının gerektiği gibi davranıyorlar aralarında 15 yaş farkı mı var şöyle okuyorum böyle bölüm okuyorum diyorsun insanların görüşlerine saygın yok psikolojiden ve fizyolojiden çok uzaksın olamaz asla demedim isteyen istediğini yaşayabilir senin gibiler kelimeler yetmeyince hakarete geçer kişiliğin evriminin tamamlamamış büyük ihtimal herkes seni değersiz görüyor ki burada ego kasıyorsun Kendin vereceksin kararını biz değil ailen saygı duymak zorunda sen karar verdikten sonra bir başkasına laf düşmüyor emin ol önce
- +1 yıl
Özgünlüğü senden mi öğrenelim hayatını yaşasın yaşının gereğinin fazlasından yük taşımasın senin gibiler farklıyım diye dolanıp aynı şeyin lacivertli gibi dolanıyorsunuz yazık kafana okumuş cahillere tiltim 😅😅 cahilmiş eğitimim seni üçe beşe katlar
+1 yılSen hayatının baharını yaşarken o tükenmiş olacak senin en güzel yaşlarında o neyse anlayan anladı
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Bisey sormak istiyorum Neden ortadogu toplumlari bu tür olaya sadece beden açısından bakıyor?
- +1 yıl
@Клвдияивановна napacan 60 yaşındaki adamla fikrim uyuşuyor diye gidip ilişki mi yaşamalıyım
- +1 yıl
Bahsettiğimiz konu o değil Eylül
- +1 yıl
@Клвдияивановна farketmıyor her şeyin bir adabı vardır bu kadar fazla yaş farkı olmamalı
+1 yılDaha çok gençsin. Daha karşına kimler kimler çıkar. O adamın da pek iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bence ondan uzak durmalısın. Daha çok gençsin. İleride belki de bu adam senin için sadece bir hatadan ibaret olacak dikkat et derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 sene sonra sen hala enerjik coşkulu ve ateş gibi kadinken o yaşlı miskin herif olursa sorun olur
10 Yorumla
+1 yılBenim de esimle aramda 13 yas var, insan olsun yeter ki. Kalbinizin sesini dinleyin
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum aranız da sorunlar çok oldu mu peki
- +1 yıl
Insanin yapisiyla alakali hersey sorunumuz da olmadi
+1 yılEvet genellikle olur. Fakat sizi bilemem. Belki olabilir, belki de olmaz. 🤷🏻😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah belkiler'le gidip geliyoruz zaten hayırlısı olsun
- +1 yıl
Evet 😂😂
+1 yılşimdi bile sorun sen 3-4 yıl sonra bu kararı düşün. şimdilik yaşıtlarına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Hayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar olgun olduğunu düşünsen de çatışma kaçınılmaz. Çok zorlar bu ilişki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun karrarini sen vermelisin. Eger ben bhnunla yaparim diyorsan yuru devam et. Yas konusunda eger adam normal biriyse sadece yaslaninca sorun olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sorun yok, 30 sene sonra herkes yıpranacak sen 49 o 64 ... hala zehir gibi ilişkiniz devam eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek yaş sınırı var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun olmaz anlaştıktan sonra gerisi rakamdır sadece.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de sorun olur. Kullanılmaya daha açık durumdasın
00 Yorumla
+1 yılOlmaz neden olsun gucten dusersen sorun olur
00 YorumlaAynısı başımda ailesi istemedi kopamadık da çok zor iyi düşün
00 YorumlaAranızda çok yaş farkı var , ilerde problem cikabilir
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zamandır birliktesiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene oldu
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Beklentiler farklı olacak ama ilerde
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin de birbirinden beklentisi sadece sadakat ve saygı Teşekkür ederim yorumun için
+1 yılYas farkinin sorun olma olasiliginyuksek
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an gözümde sadece o sorun yoksa birbirimize ayak uydurabiliyoruz çoğu düşüncelerimiz bir teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ailene bir sor bakalım sonu nasıl biter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok yaş farki var bence
10 Yorumla
+1 yılulan nerden buluyonuz birbirinizi anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılSende farkındasın kandırma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyas farkı cok fazla burdada var öyle sevgili resmen pedofilidir bu
00 YorumlaYok canım hiç olur mu.
00 Yorumla
+1 yılEvet sorun olur eminim
00 Yorumlaşuanda bile olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBir sorun yok,
00 YorumlaAcayip sorun olacak hem de. Temkinli ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yıl15 sene sonra kuş ötmeyince gerisini sen düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmaz kafalar şu an uyuyosa her zaman uyar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılAilen zaten istemeyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılArada kalınmış bir durum cidden
- +1 yıl
Aynn ama bunu sorun etme sonuçta seviyorsan engelleri aşarsınız
+1 yılYaş farkını ailen sıkıntı yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEs. cort-müşteri ilişkisi sizinki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin başka bir planın yokmu hayatında?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19'a 34. Bu işin sonu pek hayırlı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yaş farki çok sorunlar oluşabilir
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı neredeyse senin yaşın kadar bu iş olmaz
20 Yorumlasorun olmax
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Amacı farklı olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır 1 sene oldu ve amacının farklı olduğunu asla görmedim, hissetmedim
+1 yılPerformansi nasıl o önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılseni kandirir o
01 Yorumla- +1 yıl
Birak kandirsin
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Olmaz sorun degil
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım, erkek arkadaşım 34 yaşında. Şu an her şey çok güzel ama ilerde yaş farkı sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler