19 Yaşındayım sevgilimle aramda 3 yaş fark var, sorun olur mu?

Merhaba. 19 Yaşındayım ve sevgilimle (internet ilişkisi) 3 yaş fark var. Ancak bazı insanlar bana "Pedofili misin?" diyip durdu. Pedofililiğe girer mi cidden? Hatta şöyle bir durum daha yaşadım dün sevgilimin annesi telefonunu aldı ve konuşmalarımızı, tüm özel ilişkimizi vs. hepsini görünce telefonuna el koydu ve benim numaramı polise şikayet etmekle tehdit etti. Sevgilim ne olursa olsun beni asla bırakmayacağı üzerine sürekli ısrarcı bir şekilde Yemin ediyor ve ailesi balık tutmaya gitmişti ve bilgisayarı açık unumuş ailesi, bu yüzden bilgisayardan girdi ve konuştuk gene sakin ol lütfen dedi ve seni asla bırakmayacağım dedi... Annesiyle konuşacağını söylemişti. Annesi tahminimce beni sokaklardaki şu çocuk istismarcılarından biri zannetti. Bu sadece kendi görüşüm. Hatta kız bile "Annem belki senin beni tecavüz ettiğini sandı." dedi. Bende bu düşüncedeyim, siz ne düşünüyorsunuz? Yani eskiden internet ilişkilerinde aileler bu kadar korkak ve bu kadar endişeli olmazdı kızları için... Bugünlerde neden böyle? Yani bu ülkede taciz haberleri eskiden daha az iken, son bu yıllarda arttı sanıyorsam? Sebebi var mıdır? Bu sorumda birden fazla sorum bulunmakta ve her birine cevap verirseniz sevinirim. Kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten asosyal bir insanım hani sosyal değilim, internet ile büyüdüm.
19 Yaşındayım sevgilimle aramda 3 yaş fark var, sorun olur mu?