Evlenmemize engel olur mu ailem tanıyor biliyor kafalarımız uyuşuyor ve ben hoşlanıyorum hatta hoşlanma değil aşığım yani sizce ne düşünürler bu duruma siz ne düşünürsünüz arkadaşlar :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Resit oldukdan sonra yas farkinin sorun cikartacagi tek yer etrafinizdak insanlar onlari takmicak kadar gelistik diyorsaniz yolunuz acik olsun (benim dusunce)
Yaş tek kriter değil. Denk olmanız, karakter, ahlak ve daha bir çok şey önemli. Yaş engel olmaz ki bana kalırsa 10 yaş ideal.
kafa olarak uyum saglıyorsanız kısa donemde ıkınızde evlılık dusunmuyorsanız olabılır...
olur hatta siz mümkün oldugunca birlikte bile olmayin cünkü aranizda epey bi yas farki var
Şahsen ben tercih etmem yaşıt olsa daha iyi olur şimdi olmasa bile ilerde ya da evlenirseniz evlendikten sonrada sorun olabilir ama madem seviyorsunuz kafalarınız uyuşuyor olabilir
Milletin ne dediği önemli değil önemli olan ailenin ne düşündüğü ama bakarsak engel değil
Olabilir belki ama, cinsellik olarak aktif sen olursun genel de bunu bilerek yap tamam her şey cinsellik biliyorum, ben 20 iken 37 yasin da sevgilim vardi
Türk kızları kullanıp atılmalik tıpkı eu kızları gibi.
@Peteninejdergasii erkekler de aynen öyle kullanip atilmalik para koparmalik
Türkiye'de yaşamıyorum o yüzden no problem
@Peteninejdergasii evet ozaman turk kızları senin için de no problem
Baba kız ilişki si yaşamaya devam et.
@Peteninejdergasii erkeklerden uzak duruyorum açıkçası, haa eğer ki bir ilişki yaşamak istersem sirf menfaat amaçlı olur açık ve net iki taraf da zaten menfaati için oluyor menfaat için zaten birliktesin yaş olarak çok da farketmiyor yani
Menfaat için babam yaşında biriyle olmam ben. Diğer normal ilişkiler menfaat için ise zaten o ilişki değildir
Bence sizin aşkınıza engel değildir eğer ciddiyseniz ikinizde baskalarinin sözüne bakmayın
Yas farki fazla. Sen kıpır kıpır olurken o erken yasta cokecek
Bu yaşta ne evliliği eğitimine odaklan
Üniversite bitmek üzere benim 1 senem kaldı
Senin kararın birsey diyemem
Sen daha bebeksin bir saçmalama ne işin olur
Ama çok seviyorum beni güldürüyor kafalarımız uyuşuyor ailelerimiz tanışıyor kibar birisi hiç sapık frlanda değil tam evlenilecek biri olduğunu düşündüm
Ahhh bebişim ahhh kendin yaşa gör o zaman ama dediğime çıkacaksın
Olmaz neden olsunki
Güzel yaşlar, bence mantıklı.
On yaş çok ve güzelim
Evlenmeye engel degil
Neden olmasın bence gayette olabilir
Nasıl tanıştınız?
Ailelerimiz sayesinde
Etkileşim nasıl oldu. Sosyal medyadan ekleyip mi yazdı?
Evet
Peki aranızda bir şeyler yaşandı mı?
Birşeyler derken muhabet ettik sadece kafalarımız çok uyuşuyor beni güldürüyo eğlenceli birisi şu an benim oturduğum şehirde değiller uzaktalar
Daha küçüksün karşındakiyle daha yakınlaşman olmamış yani ten uyumunuzun uyup uymadığını bilmeden evlilik düşünmek aptallık olur.
Evlilik sadece cinselik mi demektir kafalar denk her şey denk ne dersem üzmeden kırmadan diyor yani bunu sadece cinseliğe göre evlenip evlenmemeye karar vermek saçma olur bence
Cinsellik olmazsa evlilik uzun sürmez. burada tatmin olmayan kadınların çoğu evlendiği eşinden pişman olduğunu zaten söylüyor. şu an senin yaşın küçük olduğu için beni anlamayabilirsin. Çevrende evli olan arkadaşın varsa onlara sor, dediğimi anlarsın.
Olmaz
Olur tabiki amca sayılır
Bişey rica etsem
H a y ı r