8 ay önce iletişimimiz vardı kendsi birden iletişimi kesti bende ona inat sevgili yaptım iş yerinin önünde park var oraya gittim bizi gördü sonra hemen bir kızla yanımıza gelip tam yanındaki bankta oturdu kıskanmasa öyle yapmazdı umurunda olmasam da öyle yapmazdı nerde görse bana bakıyor ben onu çok seviyorum instagramda takipleşiyoruz snapte dr herbpaylaşımıma anında bakıyor dün de karşılaştık bana baktı işte bende dedim içki bahanesiyle yazayım senden çok hoşlanıyorum yazdım bak herşeyi kenara bırakarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En azından içinde kalmamış oldu.
Evet ama baya uzun zamandır yazmak istiyorum zaten bahane oldu
Yanlış kişiye yazmışın. Bana yazsaydın cevap alırdın.
Kalbim onu seçmişti
Mutlu olmak için seni seveni sevmelisin
Kalp seçiyor
Beden ve beyin de bekliyor ve karşı kalp seni seçmiyor
İçinde kalacağına söylemişsin helal olsun sana
8 ay önce iletişimimiz vardı kendsi birden iletişimi kesti şu an yazdım herşeyi kenara bırakarak
İyi yapmışsın icinde uhde kalmaz onunda gönlü varsa gelir yoksa zaten senin olmayacaktır asla
Bakalım artık inşallah gelir
İnşallah
Belkide hiç yazmayacak
:(
Klasik ergen hareketleri bunlar hanımefendi
ahahahah ergen!
Unutsan iyi edersin
Ya yazmaz mı
Aradan baya vakit geçmiş hala yazmamış
Bilmiyorum
Ne için içtin ki
Gece günün hali ile içtim tabi kendimden geçtim
https://voca.ro/1gR494Srt1jf
Sonuç o mesaj atıldı
Çocuksun daha büyüyünce geçer
Yaşıtız zaten çocukla o 18 ben daha 2 ay sonra 18
Yaşının küçük olduğunu söylersen bir daha hesabın kapanabilir
Görüşleri kaldır bu yüzden
Yok gç
İçki bahane
Evet bahane
Sonu sahane olur umarım
İnşallah
Yaşanmışlık çok mu
8 ay önce iletişimimiz vardı kendsi birden iletişimi kesti bende ona inat sevgili yaptım iş yerinin önünde park var oraya gittim bizi gördü sonra hemen bir kızla yanımıza gelip tam yanındaki bankta oturdu kıskanmasa öyle yapmazdı umurunda olmasam da öyle yapmazdı nerde görse bana bakıyor ben onu çok seviyorum instagramda takipleşiyoruz snapte dr herbpaylaşımıma anında bakıyor dün de karşılaştık bana baktı işte bende dedim içki bahanesiyle yazayım senden çok hoşlanıyorum yazdım bak herşeyi kenara bırakarak
E bi adım attın bekle bakalım birazdan döner
Gece çok içmiştir diye yazmamıştır
Özlemiş gibisin baya
Deli gibi özledim bak bugün yılın ilk günü rüyamda gördüm bana yazıyor konuşuyoruz
Neyse burdan bişi dicem de olmaz tkop ettım seni
Tamam