Sevdiğim kişiye yazdığım yazı nasıl olmuş?

Bakarsanız pişman olmayacaksınız...
Platonikler anlar halimi lütfen okuyun...

Her şeyimdin. Hem mutlu olmamı hem üzülmemi bazen ağlamamı sağlayan parçam. Hiçbir şeyindim seni böylesine severken ama mutlu ol diye sana sevdiğin kızı ayarlayıp mutluluğunu uzaktan izlemek isterdim hep. Sen parçamsin sonuçta sen mutluysan mutluyum. Şu an sevdiğin kişiyle berabersin. Mutlusun, mutlusunuz. Ama ben seni seven diğerleri gibi ayrılmanızı asla istemem çünkü sen mutlusun. Seni bu kadar çok seven biri olarak seni hak ettiğimi düşünürdüm hep. Sonra yine düşürdüm sen onu seviyor, ona "Aman aşkım dikkat et bugün hava soğuk." diyorsun. Onunla sohbet ederkenki yüz ifadelerini heyecanını düşünürdüm. Mutlu olmaya alışkın olmadığımdan seni öyle düşününce ister istemez gülerdim "O mutlu." derdim. Başka birini seviyorum sandım. Hatta senin gibi bağlandım sandım. Ama fark ettim ki sen hala benim parçamsin. Hayatımı renkli yapan şeysin.

Karşılığını asla alamadım, alamıyorum, alamayacağım bunu biliyorum ama seni seviyorum. Bırak seni seveyim. Hiçbir şey beklemem ve sevmeyeceğini biliyorum. Kıskanıyorum seni herkesten. Buna gram hakkım yok biliyorum ama elimde değil işte. Zaten haktan nasıl bahsedebiliriz ki? Hayat hiç adil değil. Bunu öyle boş yere söylemiyorum, cidden. Şimdi sen seni çaresizce falan sevdiğimi sanacaksın ama bağlanmak öyle değil bence. Onun mutluluğuyla mutlu olmak bağlanmak. Senin yüzünden üzülmüyorum hiç çünkü sen mutlusun. Şu an bende mutluyum, ciddiyim böyle kro filmlerdeki gibi duygusallık şeysi gibi değil içten mutluyum :') Seni seviyorum.

Sevdiğim kişiye yazdım nasıl olmuş?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana mesaj attı selam dedi, selam dedim. "Beni bu kadar çok sevdiğini hiç tahmin edemezdim, çok şaşırdım bir şey diyemedim üzgünüm" dedi "ne diyebilirim haklısın" dedim "söylenecek her şeyi söyledin zaten" dedi. Bende ne yazacağımı bilemedim. 10 dk sonra "buluşabilir miyiz anlatmam gereken şeyler var " dedi. "Peki" dedim pazar günü buluşacağız :/ ama ben onu görürsem ağlarım ki :(
Güncellemeler
+1 yıl
Buluştuk dün. Bana çok degerlisin ve ben seni hakketmiyorum yani seni üzüyorum ve üzülmeyi hakketmiyorsun dedi ve sarıldı. Benim boğazım düğümlendi bir şey diyemedim sonra gözyaşlarımı sildi ben sadece eve gidip uyumak istiyorum dedim ve beni evime bıraktı...
Sevdiğim kişiye yazdığım yazı nasıl olmuş?