+1 yılKarşılığını asla alamadım, alamıyorum, alamayacağım bunu biliyorum ama seni seviyorum. Diyorsun herşeyin farkına varmışsın çocuk son restide çekmiş ya arkadaşım seviyorsun niye kız ayarlamaya kalkıyorsun bunu hiç anlamadım harbiden bak kıskanıorum diyorsun sana sarıldığı gibi şimdi o kızada sarılıyor? mutlumusun? Yoo değilsin bu kafayla gidersen zaten mutlu olamazsın. Kendine gel sevmiyorsa sevmez başka biri varken hayatında hemde hiç sevmez yoluna bak kesinlikle karşına senin o çocuğa hissettiklerini sana hissettirecek biri çıkıcak karşına belki senden bile daha çok sevicek seni gurursuzca davranıyorsun. YAPMA. Kendine artık önem ver arkadaşlarınla hep eğlen bak nasılda unutuluyor sen unutamıycağını sanarsın ama zaman kendi kendine senin aklından siliyor tüm olup bitenleri ömür boyu onu sevicek değilsin heralde bunun herkes farkında kimse çıkmadığı bir insanı hele şuna bak ya çocuk sevmiyor başkasıyla birlikte yapma be kardeşim kendine gel ya dünyada erkek mi kalmadı neyse çocuk saygılı anlamış durumundan kötü birşey dememiş en azından ama hayatına devam et vazgeçmekten başka birşey gelmez elinden karşılıksız sevgi kadar kötü birşey yok şuanki yaşadığım şey çok iyi bilirim ama vazgeçicez üzülmek yok!! olmıycakta. Değerlisin değerliyiz herkes değerlidir kendi hayatına bak çocuu düşünmeyi bırak bak nasıl da mutlu oluyorsun :)
62 Yorumla- +1 yıl
tecrübe konuştu objektif bakış daima iyidir güzel söyledin
- +1 yıl
sağol yaa aynen az tecrübemiz var Allaha şükür :)
En İyi Cevaplar
Bak şimdi arkadaşım şu an seni benden iyi kimsd anlayamaz. Ben de birini platonik olarak seviyorum. 2 yıldır ve hiç haberi yok. Söylemeye de niyetim yok. Çünkü bana bakacak bir çocuk olduğunu düşünmüyorum. Ama hiçbir zaman senin mutluluğunu istiyorum diyip benim hayallerimi gözümün önünde yaşamasını izlemem. Izleyemem. Taktir ettim seni çok olgun düşünüyorsun. Ve guncellemeleri okuyunca çok mutlu oldum. Umarım beraber mutlu olursunuz. Ve beni asla tadamayacagim bir mutluluğu tadarsinız... Kimse bana gidip sende böyle birşey yaz bakarsin olur demesin. Benim mektubumu facede ss alıp paylasir o tipte bir çocuk birakın acimi kendim tadayim... şu an ne kadar melankolik yazdığımın farkindayimm ama inan duygularım o kadar yoğunki bastirmakta zorlandigim icin sacmaliyorum. Kusura bakma :( kalbinde ne varsa o olsun...
00 Yorumla
Okurken yuregimizi parcaladin tesekkur ederim sakin soyleme diyodum okurken sonra ogrendim ki sotlemissin. Simdi keske yapmasaydin diyemem ilerde o kisi ile birlikte olma ihtimalin var, bence soylemesen daha iyi olurdu ilerisi icin ama duygularini cok guzel ifade etmissin tebrikler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden görüşüyorduk hiç değilse...
+1 yılPlatonik aşklardan kurtulmaya bakın sevgilisi yokken gidin söyleyin gerekirse red edilin ama en azında o acıyı bir kere yaşar yolunuza bakarsınz. Bunu sevgilisi olan birine yazarak hata yapmışsın. Ve şimdi seni sevgilisine tercih etmeyeceği için bir kere daha üzülceksin
34 Yorumla
Soran+1 yılSen beni anlamadın... benim amacım sadece omu sevdiğimi bilmesiydi. O sevgilisini ćok seviyordu ve o kız onu sevmiyordu. Sonra o kizi ona ben ayarladim. Sirf o mutlu olsun diye
- +1 yıl
Hayat böyle işte sen seversin, senin sevdiğin hak etmeyen birini sever. Bırak artık birazda sen mutlu ol. Etrafına bak belki sana senin ona beslediğin duyguları besleyen ama söyleyemeyen birileri vardır
Soran+1 yılBen onu çooook seviyorum beni sevmesede seveceğim ben onu beni sevsin diye sevmiyorum o olduğu için seviyorum
- +1 yıl
:) Sev kardeşim sev.. Acı çekmeyi göze ala ala. Seni ona tercih etmesine rağmen sen yine de sev
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ah Yüregi güzel insan kaldi mi senin gibi saf alcak gönüllü zatlar.. Okurken gözlerim doldu göz yaslarimi yine saklamak icime atmak zorunda kaldim😔 is yerindeyim, aglasam millet tepeme toplanacak. Ah guzelim aklima getirdin o karaktersizi. Yazdigin her satirdan sonra gülümsedim sende ki beni gördüm. bu durumda durdurak bilmez göz aglar bilirim fakat üzülmeye ne hacet? Zamani gelince sende cok sevip sevileceksin. rabbim senin gibi kalbi temiz yuregi guzel birini cikarir insallah karsina. yazilan yazilmistir. nasipten otesi yok ki canim... ama inaniyorum ki senin yani bizim gibiler layigimiza kavusucagiz:)
01 Yorumla
Soran+1 yılO benim hayatım, yaşamamım, her şeyim
+1 yılseni anlıyorum aynı durumdayız ona kızıyorum ama onun canı cansa benim canım yanar ve onun beni umursamayışı bir hiçim gibi davranışı sevgimden eksiltmiyor herkesin onu kötülemesi hatta bazen haklı olmaları içimi yakıyor ama şu aşk bir türlü eksilmiyor ya eksilmiyor
her hareketi beni derinden yaralasa da ağlarken gülüyorum mutsuzum ama o mutlu mutlu oluyorum
belkide sevmek böyle bir şeydir kim olursa olsun ister değer desinler ister değmez ister öldürsün seni ister ölmeden selanı okutsun o mutlu elinden hiçbir şey gelmiyor ve hayat böyle sürüyor onsuz...00 Yorumla''boyle olmasini istemezdim ama hep olurdu. dunyanin butun kizilderilileri yenilir, spartakus kaybeder, gun batarken sararir, kuslar doner, sadri alisik denilen hergele, her filminde aglardi. o agladikca ben de aglardim. nedenimi bilmez aglardim. agladikca sadri'ye kil kapar gicik olurdum. ucuncu sahis olarak kalisina, hep gidici kadinlari sevisine, bu gidiciliklerin bir mecburiyet gibi durusuna, sadri'nin bu mecburiyetlere, giden kisinin ozgurlugu olarak bakip, ona ihanet etmemek icin kendine ihanet edisine."
seni gördüm bu yazıda. bazen kendimize acımak hoşumuza gider. aşk bu değil üzüldüm sana ama sen bundan beslenme. herşey geçiyor en büyük aşklarla evlenenler boşanırken tnecere tava bölüşmeye başlıyor.00 Yorumlahımm gerçekten çok güzeLedii ve öyle böLe değiL güzeL bir aşk hikayesii.. umarım karşılık buLur.. çünkü bu cümLeLeri kuran biri iyi şeyLeri hak ediyor. her şey düzeLir ve o kişi birgün seni deLi gibi sever inan bana.. bu dediğimi sakın unutma.. ve o çocuğuda unutmaya çalışma bırakk hayat sana nasıL yoL verecekse o yöne git.. hayat her zaman hakLı çıkar.. başkasını sevmeye çaLışma çünkü yapamayacaksınn. yani sen bırakk sevmeye devam et bundan sonrası ona ait.. umarımm karşıLık buLursun.. ;) :) <3
00 Yorumla
+1 yılKeske benimde yazdikalrima cevap verse bulisalim demesi yeter sarilmasin tam yeterki buluşalım yeterki onu yanimda goriyim kokusunu ice cekiyim onunla gecen saniyeler bile degerli benim icin onu cok seviyorum
neyse gece gece yine depresyona girdim :(20 Yorumlaşahsen ben yapmam. yapı olarak bu kadar arabesk bir insan değilim. hele de imkansızsa içimde yaşamayı tercih ederim. çocuk zaten sana üstü kapalı seni istemiyorum demiş. seni haketmiyorum derken seni çok önemsediğini düşünmemişsindir umarım. ama bil ki yalnız kalırsa elinin altında olacak biri var şimdi. o yüzden tikkatli olmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılBeni bu kadar sevdiğini tahmin etmezdim (ulan o kadar sevilecek adam değilim ki, abartmış gözünde)
Çok şaşırdım bir şey diyemedim üzgünüm (ne diyeyim bende sana sevgi sözleri ile karşılık veremiyorum neticede)
Söylenecek her şeyi söyledin zaten ( benim senin duygularına asla cevap veremeyeceğimi gayet iyi biliyorsun)
Pazar günü buluşalım (işte burada açılması gereken parantez detayını senden öğreneceğiz, ama ne oldu hala girmemiş ve yazmamışsın bende merak ettim doğrusu..)13 Yorumla- +1 yıl
Yazmış bunu da aciklasana :-)
- +1 yıl
(senin ona olan sevgin hoşuna gitmiş. Bu durumda seni kullanmaya çalışabilir bazı kötü durumlara alet edebilirdi ama masum şekilde sarılıp gözyaşını silmesi, senin ona olan sevgine saygı duyduğunu gösterir. Bu seni sevebileceği anlamına mı geliyor, sanmıyorum, ama imkansızda değil. Diğer taraftan sevmeyecek olsa bile ne zaman kendisini kötü ve yanlız hissetse ilk koşacağı kişi sen olacaksın, şefkatın ve sevgin olacak -kendisini iyi hissedene kadar... sonra geri dönecek, bilemiyorum bana şefkat ve sabır ile kazanılması imkansız bir kalp gibi gelmedi. ama kesinlikde yok.
- +1 yıl
@yusufmeryem oldumu ;)
+1 yılCümleler düşük verilmek istenen mesaj etkileyici bir sekilde verilmemis. Sen bu duygularla daha iyi bir sekilde aktarim yapabilirdin ama onun anlamasi iyi olmus. Aklinda artik sende varsin o kizdan sonra belki senin icin diyebilir sevenim var diye belki o da sever. Duygusuz degil ki bulusmus senle
00 Yorumla
+1 yıldevamına da şöyle yaz, "sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, sakın kızma bana, bilmeden oldu"
https://www.youtube.com/watch?v=mCfVjcM0YAosonra da bunu dinle ağla.
00 Yorumla
+1 yılsana aşk yakışmış. Aşk güzel şeydir yaşamasını bilene..
Ama şair ve yazar birisi olarak yazdığın yazıyı hiç beğenmedim. Kulağa hoş gelmiyor. Aşk mektubu dediğin su gibi olmalı... dilinde akıp gitmeli kalbine doğru.. ben bunu hissedemedim yazında. iyi bir yazar değilsin bana göre00 Yorumla
+1 yılmaalesef olmayacgı belli aslında ask değil bir saplantı sadece birine herkesten cok baglanmak istiyorsun ve o kişi sana yakın geliyor onu seciyorsun aslında biraz zaman gecse göznde buyuttugun kadar olmadıgı anlayacaksın bunları nerden mi biliyorum cünkü ben cok sevdm yıllarca sevdm ama simdi geriye baktıgımda hiçbirsey hissetmiyorm
00 YorumlaO kadar güzel duygular ki bunlar. Okurken kendimi tutamadım. Çok güzel seviyorsun bu anlaşılmayacak gibi bir şey değil. Sana sarılması bile o kadar huzur verdi ki bana, sevdiğim erkeği ve kendimi düşündüm senin ve sevdiğinin yerine. Çok mutlu ol İnşallah. Çok kısa zamanda senin gibi güzel bir insanın farkına varması dileğiyle...
00 Yorumlabunu yüzüne söyledin ve hala platoniksin. yanlış anlama ama eger sevdiğim biri yoksa ve senin gibi bir sevenim olsa eminim dünyanın en mutlu insanı olabilirim. Allah kimine at verir kimine meydan bu işler böyle. seni tebrik ediyorum ve inşallah ömür boyu mutlu olursun Allah gönlüne göre versin insallah
12 Yorumlabnce olu taklidi yap. artik arama sorma telini degistir hatta asktan kac kurtar kendini bu guzel yerinde olmak isteyenler daha silleyi yememişler yiyenlere sor bide unutma tek bir sansin var ve sende cigu insan gibi iskalayacaksin ve bidaha asla asik olmayacaksin
00 Yorumla"Sevdiğin kızı ayarlayıp" ' tan sonra okumaktan vazgeçtim...
60 Yorumlaguzel yazmissin belki onunla olmayi daha fazla hak ediyorsun ama siz sevgili olduktan sonra biri gelip ayni seyi yapsa hosuna gidermi?
40 YorumlaSen bu adamla sevgili olsaydın ve bir başka kız gelip senin yaptığının aynısını yapsaydı ne hissederdin
40 Yorumla
+1 yılminigun la taranmış gibi hisetim ne diyiceğimi bilemiyorum ben olsam o kadar çok sevdiğim birini asla bırakmaz dı savaşmaktan vaz geçme unutmaki savaşı direnç kazanır diren son adamına kadar çarpış taki elinde makarov unla düşmanın üzerine tek başına yürüyene kadar o zaman işte sevdiğin kişiyle birlikte ola bilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. erkekler bu denli sevgiyi bile yararlanmaya ceker nasilsa beni bekleyen biri var diyecek artik
erkege sevmek kadina ya da kiza diyelim sevilmek yakisir20 Yorumla
+1 yılSeni düşünmek güzel şey, ümitli şey,
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum.
NAZIM HİKMET21 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Guzrl gercekten ama ben olsam sdvgili falan ayarlamazdm gozumddn sakinirm cunku ve asla mutlu ol yeter diyenlerden degl im evet mutlu olsn ama baskasiyla degl iyi olsn ama bdnmle umarm iyi olur aranz ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılÖzet,
çocuğu seviyor.
çocuğa kız ayarlıyor (+sevap Point)
ardından seni seviyom bebaağğaam "
diye ilanı aşk ediyor..
çocuk da kusura bakma ben seni üzerim diyo..51 Yorumla- +1 yıl
@Romeooooo al sana ozet şukulada gorek
+1 yılYanlış yapmışsın birini ayarlamakla seviyorsun cekip alacaksın başkasına birakmayacaktin bazen insana en büyük kötülüğü kendisi yapar
12 Yorumla
Soran+1 yılAma o beni değil o kızı seviyor ve çok üzülüyordu. O gülmezse ben gülemem ki
- +1 yıl
Ben yapmazdim
Niye sevgilisi olan bir erkeğe aşk mesajı atıp kendini masum gösteriyorsun filmlerdeki krolar gibi sevmiyorum diyorsun ama mesaj da okuduğum kadar krosun
22 YorumlaKlişe..
Aşk işte ama ben senin yerinde olsaydım asla söylemezdim hiç kimse haketmez çünkü istediği kadar sarılsın etsin egosunu tatmin etmekten öteye geçemezsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. tahmini yaş aralığını ve kuşağını hesaba katarsak iyi bile denebilir. Zira kurallı/kuralsız anlamlı 3 cümle yan yana alt alta kuramayan bir nesil türedi. 140 karaktere mahkum olmuş bir nesilden fazlasını beklemek acımasızlık olurdu zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlı çocukmuş helal olsun bunu yapmayıp bir tarafları kalkan çok olur sende ne kadar masum sevmişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl...:((
- +1 yıl
:((
+1 yılHarika olmuş duygularını çok güzel dile getirmişsin. Hem seni buluşmaya çağırmış bence sana değer veriyor, evet sevmiyor ama onun için değerlisin üzülmeni hiç istemiyor bu yönden iyi çünkü en azından kaba değil. Beni de aynı şekilde plantonik olarak seven biri vardı. Sakın ağlama sakin ol yoksa pot falan kırarsın emin ol değerlisin.
00 YorumlaBuluşmak istemiş ya ne guzeeeellllll bende platonik aşıktım, çocuk beni 1 gram siklemiyordu en azından konuşuyor seninle buluşmakta istemiş bakk sıkma canını bence ben daha kötüydüm :(
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. oh vallaha kızlar böyle yazar, erkekler "acaba beni sapık sanar mı?" diye yazdıklarına dikkat etmek zorunda. Bir de bana sarkan kızlardan soğumuştum mesela, çocuğa mesaj atman onu çok soğutabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılokuma alışkanlığım yok hepsini okumadım ama bana yazsan kesin bende aşık olurdum zahmete girmiş bu kadar şey yazmış diye :D
(araya küfür sıkıştırmadın demi)016 Yorumla
Soran+1 yılYazmadım yüzüne söyledim
- +1 yıl
üffff adam mal olmuştur ama tebrik ederim seni ;)
Soran+1 yılAğladı
- +1 yıl
diyorum ya mal olup kalmıştır diyee ben olsam saçmalardım
Soran+1 yılBir şey diyemedi bende gittim zaten
- +1 yıl
peşinden ayrılmaz ama bundan sonra
Soran+1 yılSevgilisi var ve çok mutlular
- +1 yıl
ama o zaman söylemen çok kötü olmuş yaaa senin için bırakmasın kızı
Soran+1 yılBırakmaz beni sevmiyor ve o kızı çok seviyor duygulandı sadece
- +1 yıl
aklını karıştırmışsın ama umarım bırakmaz sende içini dökmüşsün rahatlamşsın ama özgüvenin muhteşem ;)
Soran+1 yılBirden patladım ben. İyi bir arkadaşımdı o benim. bowling oynamıştık ve saat geç olmuştu. Evlerimiz yakın ve beraber yürüyorduk. Çok fazla seveni var ve sürekli eli telefonundaydi önüne bak bence dedim. Boşver karışma dedi. Tabii hayranların çok fazla ya dedim. Sanane dedi. Peki dedim. Neden sürekli bu konuyu açıyorsun bu benim hayatım dedi. Peki dedim. Durdu. Cidden merak ediyorum sen kimsin ki? Dedi bana bende birden patladım ve bunları söyledim.
- +1 yıl
cidden kendi kaşınmış ama ne olursa olsun onun yerinde olmak istemezdim
Soran+1 yılBir gün severse beni bekleyeceğim alıştım ben
- +1 yıl
umarım kavuşursun ama böylede kendine eziyet edersin
Soran+1 yılYok cidden alıştım onu görmek yetiyor
- +1 yıl
umarım yeter ama bundan sonra değişir durumunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerine, duygularina saglik. Ayni hissetiklerimi anlatmissin. çok kez onu ne kadar çok sevdigimi soylemek istedim ama daha da uzaklasir diye cesaret edemedim. Uzaktan bakip, uzaktan sevip siir yaziyorum. Ancak oyle geçiyor acim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılOkurken tuylerim diken diken oldu gercekten , umarim sana gercekten deger veren biri karsina cikar ASK cok guzel bisey platonik falan hic farketmez sende aski yasayan nadir sansli insanlardansin onunde saygiyla egiliyorum
00 YorumlaÇok sıkıcı ve melankolik. Tam bir aptal aşık modunda.
20 Yorumlabu hiçbirşey beklemeden seven kızları anlamıyorum. sevgilisi olmasa dahi , uzaktan sevmek isteyen kızlar var. ve bunlardan biri geçmişte sevgilimdi...
00 Yorumla
+1 yılUtanacak ve ya ağlanacak bir şey yok bence. yazdığın yazıya hayran kaldım. git konuş bence anlatacakları önemlidir. neyse sana mutluluklar dilerim tatlım :))
00 Yorumla
+1 yılSu platonikleri hic anlayamayacagim ama duygularinin dogrulundan suphem yok, umarim mutlu olursun arkadasim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazman güzel de ona yazman pek doğru olmamış... Dağlara taşlara yazsaydın
30 YorumlaSevdigin cocugun hayatinda biri varsa yazmasaydin keske boyle bisey...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kimse için bu kadar değmez. Sen bu kadar mı değersizsin ki sevdiğin kişiye bilerek kız arkadaş ayarlıyorsun? Ayrıca konuyu fazla abartmışsın.. O erkeğin gozunde mal gibi gorundun.
10 YorumlaBirde benim yazdığmı görsen :D
@Gebere-Jacksion dimiiiii :D
Bu aralar herkes edebyatcı. Ama ben haric :D02 Yorumla- +1 yıl
Bide edebiyatçı olsan kendimi keserdim heralde :D
Başkasıyla mutluysan mutlu olurum demekle bastan kaybettin savasıcaksın erkekler böyle kadınları sever mıymıntı aşıkşarı değil
41 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda haklısın aynı fikirdeyim savaş onun için
Film yapalım mı bunu? Ya da kitap yazalım mı?
Çok içten, tüm şeffaflığı ile yamışsın. Mutluluk yanı başında ama dokunmak yasak sana.
Teklifimi düşün, ciddiyim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlatonikler anlar deyince geldim :)
Ben de benzer bir durumu yaşamıştım. O kişiyi silemedim zamanla üstünü örttüm ama. Sonraki insanlara duyduğum sevgiyle kıyasladım hep, yeniler hiç kaldı.10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa, bir de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi. Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsa deniz görmeden yaşayamıyorsan sen=ben demektir. Eline sağlık çok iyi
00 YorumlaAşk acısı cekilmiyo arkadaş sevmeden de olmuyo nolcak boylee
10 YorumlaBakarsaniz pişman olmayacaksinizdan sonrasini okuyamadim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk iki kişiyle oynanan bir oyun. Biri ebe, diğeri sobe.
10 Yorumla Kıskanmak ve sevdiğin kızı ayarlamak? Büyük çelişki. Sen onun hayalini sevmişsin anlaşılan.
20 YorumlaAllah yardimcin olsun. Kimseyi kendinden cok sevmemeyi ogrenirsin insallah.
00 YorumlaYok olmamış canım salla gitsin hayat güzel ve kısa kimse için harcamaya da değmez
00 Yorumla
+1 yılişsiz gibi okudum cunku 5 yildir platonik bir aci yasiyorum. Biraz ergence ama beni etkiledi 2. paragrafin basi harbi baya iyi kalbime dokundu yani.
00 Yorumla
+1 yılÇok duygusalım bu aralar çok kotu oldum. Helal olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duygularını cok guzel ifade etmişsn ve cesaretın içinde tebrık ederım. Bnce karsındaki erkek en doğrusunu yapmış. İkiniz için hayırlısı olur umarım
00 YorumlaSanki bu yazıyı bir yerden hatırlıyorum, bu yazdıklarını yüzüne söylememiş miydin onun?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet önce yazdım ama göndermedim sonra yüzüne söyledim ama bu soruyu sorduktan sonra söyledim yüzüne
Soran+1 yılÇok kötü günler geçiriyordum destek oldu bana.. moralimi yerine getirmek için...
İçimi parçaladın anılarım aklıma geldi hatta gözüm doldu diye bilirim :( aşk çok güzel bir şey ama karşılıksız işkence gibi :(
00 Yorumlahepsini okumadım ama tebrik ederim ben kimseye böyle birşey yazmazdım -,-
02 Yorumla
+1 yılAyy ne güzel işte niye ağlıcan senin adına sevindim :D
00 Yorumla
+1 yılcesur yürekli ve içten birisin.. helal olsun.. inşallah hep mutu olursun
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=H3pW90fWLdQsüper dinle :))))))))))
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat