Sevdiceğime Yazdığım Mektup Nasıl?

Kıymetlime sevdiceğime papatyama canımın ta içine yazdığım bir mektup
Kandilin mübarek olsun sevdiceğim,
bugün kandil çok konuşamayız belki içimden geçenleri kaleme alayım dedim. bilir misin sevdiğim bazı ilkler var ömre bedel. sen benim ilkim sonum ebedi yolculukta yoldaşımsın.
bugün sana öpücüklerimi gönderiyorum kabul et. borç defterine yaz. zamanı gelince vade farkını da koy iste benden. bu gece dua edelim en kısa zamanda kavuşalım diye. aşkımıza sevdamıza yarınlarımıza dair yeni hayallere yeni umutlara yelken açalım. hep yanımda ol. hep huzurlu olalım. sevgimiz artsın her zaman.
senin ile yaşadığım her anın ayrı bir değeri var. sen benim kıymetlimsin. aşığım sana.
öyle özledim ki seni senin ile karşılıklı oturmayı bana güzel bir şeyler söylemedin deyişini, uzat bakalım ellerini titriyor mu yine deyişini, sustuk deyişini, aşkım deyişini,
aşkı iyi ki senin ile tanıdım. iyi ki varsın rabbime binlerce kere şükürler olsun.
kokun kalmıştı bir gün avucumun içinde. çektim onu içime seni düşünerek ta içime.
bu gece rabbime yalvaracam senin ile beraber aynı yastıkta yaşlanmak mutlu bir hayat sürmek için.
gülüşün var bilir misin beni benden alan yüreğimi hızla çarptıran. sana aşık olmak çok güzel bir şey bilir misin
hep seni düşünmek çok güzel
masamda resmin var onunla özlem gideriyorum ara sıra. bazen konuşuyorum onunla.
papatyam benim. dün gece geç yattın yine. bugün öğle arasında uyumuşsundur. saah uykum var demiştin. kandil münasebeti ile bende programa giderim. bu gece dua edecem bol bol. gelincede geç olur konuşmak için vakit kalmayabilir. mektup yazayım bende dedim. gönlümden geçenleri yazdım.
sevdammmm
sen bana çok iyi geldin. mutlu ettin beni sıcacık kalbin ile ısıttın beni. güzel gözleri ile güldün. beni mecnun eyledin. seni çok seviyorum deli gibi aşığım sana.
tut yüreğimden bırakma
tut ellerimden bırakma
canımın ta içi hayırlı kandiller bol bol dua et ikimiz için
Sevdiceğime Yazdığım Mektup Nasıl?