Birine aşık oldum. O da başta karşılık verdi. Flört gibi yani. Sonra bir gün yazışırken?

Bana uzun bir ilişkisi olduğunu ve onu hala unutamadığını falan anlatmaya başladı. Bende şok oldum. Ona senin ilişkin vs mi vardı dedim neyse. Sonra ben kendi durumumdan bahsettim. Zaten anlamış o. Neyse kırılmanı üzülmeni istemem güzel kızsın inş başka biri çıkar karşına gibisinden uzun bir mesaj attı. Sonrasında o kişi olmasaydı unutamadığı yani. Olabilecegimizden zamanlamanin yanlış olduğundan bahsetti. Sonra dedim ondan sonra başka biri olamaz mı diye denedim olmadı dedi. Muhtemelen denediği kişi de benim. Çünkü o da başta karşılık veriyordu bakışıyorduk yazıyordu yüz yüze konuştuğumuzda çok samimi ve flörtöz davraniyordu. Muhtemelen sonradan vicdan yaptı onu unutmak için bunu kullanmayayim diye sonradan bunları anlattı bana. Ama çok kırgınım gerçekten nasıl unuturum bilmiyorum. Bir gün o kızı unutursa bana döner mi?

Güncellemeler
1 yıl
Uzun ilişkisi varmış ayrılmışlar 1 yıl önce falan. Sonra bir yerde tekrar görüşmek zorunda kalıyorlar. Ve bu o kızı unutamadığını anlıyor 1 2 aydır falan. Ama bu süre içinde benimle de konuşuyordu
Birine aşık oldum. O da başta karşılık verdi. Flört gibi yani. Sonra bir gün yazışırken?