Evlenince her şey daha güzel mi oluyor?
Derdimi anlatıyorum güzel kızsın ya bul birini evlen diyorlar. Bir ben mi üzülüyorum bunu duyunca...
Derdimi anlatıyorum güzel kızsın ya bul birini evlen diyorlar. Bir ben mi üzülüyorum bunu duyunca...
Merhaba, bir yoldaş, bu tarz sorunları ve hayatı paylaşabileceğiniz bir destekçiniz olsun diye öyle diyorlar ama halbuki bunun için evlenmeye gerek yok. Arkadaşla da bu dediğim paylaşım yapılabilir yani rahatlıkla. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Eski kafalı, cahil insanlar sadece evlilik yolu ile kurtulabileceğini söyler. Aklı başında, eğitimli biri ise kurtuluş yolunun kendinden geçtiğini söyler. Daha iyi bir gelecek için önce okulunu bitirmen gerektiğini akabinde daha iyi bir iş hayatı ve dolgun bir maaş için ise kariyer yapman gerektiğini söyler.
Cahil toplumun, cahil sözleri.
Sürekli böyle şeyler duymak istemiyorsanız, sıkıntılarınızı bu tür kişilerle paylaşmayın.
Her maddi durumu iyi olan gidip sıkıntıya dara düşen birini alsa ohoooo ülkede dertli insan kalmaz... Yapılacak şey belli düzeltebiliyorsan duzeltirsin sorunları... Olmuyorsa sil baştan başlarsın pek çok şeye... Baştan başlamaktan korkma bu sefer tecrübeli olucaksin
Cevap
20Cevap
Evlilik kişiyi bağlar kimse karışmamalı
O saçma olayı kurtuluş olarak görüyorlar
Çünkü toplumun tek amacı evlilik olmuş
Garip ama bu düşünce 30-35 lere doğru sürmüyor. Yani evlen tabi demiyorum Ama genç yaşta böyle düşünen kadınlar İlerleyen safalarda tek başına mücadele etmekden yorulup evlilik peşinde koşmaya başlıyorlar. Bakalım ne olcak 😄
Evli olup da tüm sorunlarından kurtulmuş birisi varsa ben de hemen evlenebilirim ilk bulacağım insan evladı ile. Ama çözümün sadece bu olduğuna inanmıyorum.
inanma sen onlara evlilik saçmalıktır görüyoruz işte boşanmaları aldatmaları kadına karşı şiddeti
Maddi durumu iyi olan birine kapak at rahat rahat yaşa işte giderin varsa tabi güzeller akıllı olun az
Evet ya çok saçma senin derdini dinlemiyorlar ve wvlenince geçeceğini sanıyorlar
En kolayı evlen sık dişini hafta 2.3 kere tamam işte
Çok sinir bozucu bişey. Mutluluğun tek sırrı koca sanki ama insanlar bunu anlamıyor
Salla onları. Evlenmek güzeldir ama her şeyin ilacı da değil ki. Kendini geliştirebilirsin
20 yaşındasın insanlar o yaşta üniversitede okuyup çılgınlar gibi geziyor. Kariyer kurma heyecanı yaşıyor. Kendine bakıyor. Neden bu laflara aldırış edecek kadar zayıfsın ki?
Sakin evliliği bir kaçış kurtuluş gibi görmeyin belki de yalnız olmak evlenmekten çok daha iyidir. Kimsenin baskısı yüzünden evlilik yapılmaz.
ayy cıldırtıyolar benı dınleme sakın aksıne evlenınce daha kotu oluyo
Bu insalar her yerde, duymamazlıktan gel anlatamazsın. Kendi doğru bildiğin yolda yürü
Daha zoruyla hemen karşılaş diye. Büyük dert küçük derdi unutturur. 🤣🤣
Akılları o kadar çünkü
Evlenmek çözüm değil hayatım
Evlenirsen zorluğun dahada artar
Çevrendekilerin sosyal zekasını sorguladım.
Evlenince daha büyük sorunlar oluyor
Evlenince her dert bitiyor sanki 😂
Jdjdjdjd mahalle teyzelerle kanka olursan
Kocan çeksin bu zorlukları istiyorlar sanırım
bende bekar bir erkeğim ne var bunda :D
Geri kafalılar çünkü
Mantıkları şu evlen kocan sana baksın
Banada
Takma boş ver
Senin evlenmen lazım
Oku kendi paranı kazan evlat
Kaç gitsin boş ver.