yaşım 30 kamuda çalışıyorum iyi bir üniversiteden mezunum yüksek lisansa hazırlanıyorum kendime göre planlarım ideallerim var. bir aile dostumuzun asker komutan bir oğlu var annem halam kuzenim ailenin kadınları sürekli bu çocukla evlenmem için aklıma girmeye çalışıyorlar "ay ne güzel çocuk, taner komutan da pek efendi maşallah kız bir düşün bak" falan diyorlar kaç kez yok dedim hala aynı muhabbetler dönüyor çocuğun annesi de gelip gidip süzüyor beni valla en son açık açık bak teyze ben size gelmem siz o işi unutun diyeceğim o olacak ya en yakınlarımız bile neden anlamıyor bizi? benim seveceğim hoşlanacağım insanı nereden bilebilirler ama zaten beni düşündüklerini sanmıyorum kendilerine damat arıyorlar el alemden onay alındı mı gerisi önemli değil zamanla o da kocasını sever kafasındalar herhalde ama bu kafa bu çağa uygun değil.
hayır çocuğun aile yapısını da beğenmiyorum açıkçası ama söyleyemiyorum da bizimkilere bunu. annesi zamanında çocuğun babasından ayrılmış başka biriyle evlenmiş ondan da bir oğlu var şu an ikinci eşiyle hep beraber oturuyorlar bu çocuk da babasını hiç görmüyor aramıyor yani adamın lafı hiç geçmiyor yok olmuş bildiğiniz kimdir nedir bilen yok. en kibar tabirle babası belli olmayan biriyle mi evleneyim diye soracağım en son o olacak.
bu ısrarlar karşısında ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım yoksa ailemle aram bozulacak kötü konuşacağım sonunda bir insana bir şey bir defa söylenir iki defa söylenir istemiyorsa ısrar edilmez tat kaçırır artık. ki tadımız kaçacak bu gidişle.
hayır çocuğun aile yapısını da beğenmiyorum açıkçası ama söyleyemiyorum da bizimkilere bunu. annesi zamanında çocuğun babasından ayrılmış başka biriyle evlenmiş ondan da bir oğlu var şu an ikinci eşiyle hep beraber oturuyorlar bu çocuk da babasını hiç görmüyor aramıyor yani adamın lafı hiç geçmiyor yok olmuş bildiğiniz kimdir nedir bilen yok. en kibar tabirle babası belli olmayan biriyle mi evleneyim diye soracağım en son o olacak.
bu ısrarlar karşısında ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım yoksa ailemle aram bozulacak kötü konuşacağım sonunda bir insana bir şey bir defa söylenir iki defa söylenir istemiyorsa ısrar edilmez tat kaçırır artık. ki tadımız kaçacak bu gidişle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer