Anlamadım arkadaş eş dost akraba hepsi bi laf çakıyor benim kızımda benim kızım ofisdeyim benim kızım senden 1 yaş küçük şurda okuyor burada okuyorıar falan hayırdır lan arkadaş geçek kuzenime abla dedim abla ne be deyip güldü neoluyorrrrrrrrrr laana
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki maddi belki de davranışların hoşlarına gitmiştir. İstemiyorsan inşallah hayırlı birisini bulur teyze deyip geç, ablaya da tamam bundan sonra teyze derim deyip gül sonra şaka yaptım diyerek olur mu ablam benden büyüksün ablamsın tabii deyip geç kalp kırmadan. Bu kadar çoksa insanlara çizgi çek yoksa böyle devam ederler bence.
Maddi durumum iyi espirili neşeli birisiyim ama evlilik için hazır değilim henüz
Işte o güler yüzlü olmak yakıyor insanı. Aynı durumu onlara da söyle şimdiden böyleyse ileri de kaç katı olurlar.
Yok ya hoş olmaz ben örnek ofise giriyorum her şubeye farklı dilde selam veriyorum ho ho seeeelam çak diye giriyorum içeri herkesin enerjisi yükseliyor gülüyorlar çsksndlks insanlar ne yapıcağımı pek kestiremediği için eli ayağına dolanıyor mutfağa girdiğimde elinde tabakla yemek yerken çıkanını biliyorum smjskskdld ne yapıyorsun dediğimde utanıp gözüme birkaçgün görsenmeyen oldu insanlarla benim aramda bir perde var tabiki ama bu yapımıda kullanmıyorlar değil
Şaka kişiliğinle söyle bu durumu zaten kalp kırmadan, bende aynı kişilikteyim seninle ama hoşlanmadığım davranışları şaka yaparak söylüyorum ve kimse alınmıyor. Ama ben aile ortamındayım o var sen ofis ortamında olduğun için başka yolla dene istersen yoksa düğününü yakın zamanda yapıyor bile olabilirsin dlsjdıpsljdl
Yok yok evlenmem :d
Babamda bir yandan evlen erkek yorun ver diyor Allah'ım ya :D
*torun
Daha bu yaşta torun muhabbeti başladıysa yandın sen helvanı yap ölmeden ye
Minimum 3-4 sene lazım bana
Ben çocuk yetiştiremem daha hayali manitle beraber online oyun oynamak olan biriyim :D yeğenim bizde 1-2 haftadır çocuğuda gamer yaptım :kdksldokdkd ablam çocuğumuda kendine benzettin diyor beni taklit etmeye başladı çocuk
Bence de ideal vakitler o zaman kişilikler davranışların düşüncelerin oturduğu zaman o zamanlar. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden
Teşekkür ederim kardeşim benim :))
Ne demek rica ederim :)
Uykum gelmiyor ya kankam :(
Gözünü kapatıp koyun sayar gibi gelin adayları say belki gelir kdwljdks
Yav :D
Kapat o konuyu zaten açılınca daralıyorum :d
Teyzemde diyorki ben sana gelinler bulayım mdmdmdkdndkkddk
Gelin de değil gelinler hem de dlşsjsdlx
Teyzen bence Esra Erolu idolü olarak almış yoksa bu izdivaç meraklılğına açıklama bulamıyorum
Nebileyim yav :d
Sahura kalkacaksan hiç yatma o zaman, kalkmayacaksan da gözlerini kapatıp saymaya başla sakin müzik aç istemsizce uyursun.
Uykum yok bremın ben oruç 1 -2 gün tuttum bu yaşıma kadar :)
Hatta sigara yakıcam şimdi iyi gelir
3. Günü de bugün tutarsın işte uyumuyorken fena mı
3 uğursuz rakam ya :d
Hem ben çok stressli oluyorum zaten gün içinde tutarsam iyice zıvanadan çıkar ortalığın insanların anladın sen :d
Sen bilirsin kendi kararın sonuçta ama sigara içerek sinirin geçmez sonuçta onun yerine çözüm aramanı öneririm
Çözüm yok )
Çözüm mutlaka aranıp bulunur fakat gönül istiyor mu çözüm bulmayı ona bakmak lazım. Ve senin gönül o alışkanlıktan kopmak istemiyor gibi. Umarım bir gün çözersin.
Sigara benim bebeğim
O bebek bir gün babasını ve zamanını öldürecek. Cami avlusuna bırak sen o bebeği bak hala öneriyorum da öneriyorum
:) keşke kanka olsaydık
Niye ki
Anne şefkati var sende :d
Uyuyamıyorum yav bu nedir arkadaş enson ne zaman bu saate kadar uyanık kaldım hatırlamıyorum
Yarın sabah ofise gitmem gerek bide
Kahrolsun içimdeki insan sevgisine dlwmkdşw Vahiy mi iniyor nereden hissettin öyle bir şey olduğunu doğruyu söyle kaynağın kim
Artık annemsin uyuycam yarın konuşuruz <3
Dmden yazarsın
Hava iyiyse camı açıp dışarıyı dinleyerek uyumanı öneririm veya sakin müzik aç uyu kafa dinleyerek uyursan yarın güzel uyanırsın stresli hissetmezsin bu da bir öneri yine. Ben niye hep öneri yazıyorum bilmiyorum
Krkdkkdodkd çok iyisin acıktım hızlıca birşeyler atıştırıp uyuycam
Havuç yiyorum şu an :D
Biraz pasta birazda salam yiycem şu an
Havuçla salam kötü ikili yeme pastadanda vazgectim :d
Neyse iyi geceler Eda
Yatağıma döndüm
Bu kadar erken yaşta anne olacağımı düşünmezdim :')
sana afiyet olsun sonra da hayırlı gecelerin olsun
Teşekkür ederim canım annem sanada :)
Rica ederim anasının kuzusu
(:.
Annecim selam
Görüntülü is gorusmem vardi yeni bosaldim uykusuzluktan oluyorum uyuycam zaten sonunda adam pes etti ben uyuyayim bitince uyandir bakalim olur mu falan dedi :D adami hoparlor sesiyle uyandirdim bilgisayarina baglanmistim dmjdjdkd
Selaam yavrucum
Adamı uyuyacağına pişman etmişsin yazık yazık dkwldj bugün erken uyu dün geç uyudun yarın zor kalkarsın söyleyeyim
Selam
Yogun bir haftadaydim anca dönebildim :d nasilsin?
Bende de aynı yoğunluktayım vizeler ve misafirlerr bu yüzden kötüyüm. Sen nasılsın
Ohooo
Anlatmaya calisirken bile icim sisiyor :D
Derin nefes al anlattığını düşün nefes ver. Bir rahatlatıyor beni anlatılmaz yaşanır
Simdi uyandim cok yumos ve uykuluyum :d
Bende yeni uyandım ama geri uyumak istiyorum bir gözüm uykuda hala
Turk kahvesi hazirliyor teyze onu bekliyorum ben de
Selam ne yaptın?
Yaaaa kusura bakma yazdığını görmemişim. İyiyim vizelere çalışıyorum falan sen ne yaptın?
Yok ya ne kusuru bende araba kullandim tum gun yeni evdeyim
Cay icip zibaricam
Afiyet olsuuun. İşler bu kadar sürüyor mu ya çok geç olmuş Allah kolaylık versin sana öyleyse
Bazen suruyor benim isimin suresi zamani olmuyor
Zor olmuyor mu öyle peki
Oluyor tabiki ozel hayatim diye bir seyim yok
Hiç ayrılmayı düşündüm mü belki daha iyi şartları olan bir yer bulursun. Yoksa böyle hayat geçmez yani bu yaşta hemde
Dusundum ama boyle iyi kazaniyorum
İleri de umarım pişman olmazsın. İş önemli evet de kendine vakit ayırmak da önemli bence. Bu yaşta çalışmak iyi hoş ama bu kadar yoğun çalışmayı ileri yaşlara bırakmanı öneririm.
Bizim ailede bir laf vardir erkek adam evde durmaz diye))
Bizde erkekler hep yogun calisir
Şu an elimde olan imkanlar ileri yaslarimda elimde olmayabilir
Gelecegimi insa ediyorum
İyi geceler anne film acip uyumaya calisicam :')
Erkek adam evde durmuyorsa niye evleniyor ki o zaman mantığı ne evlenmesinin. Bu imkanlar bir ümit ileride belki gelir belli olmaz ama bu yaşların hayat enerjin bir daha gelmez emin ol. Gelecek inşa ettiğini sanıyorsun ama işte inşa sağlam değil yıkılır boşa gider her şey izlemekle kalırsın yıkılışını.
Erkek adam eve ekmek getirmelidir evde karisiyla yan yatana erkek denmez bizde
Yikilirmi yikilmazmi orasini bilmem Allah'ın hiketi bildigim tek gercek gencim gucluyum azimliyim senelik 70b dolar kontraktim + maasim var senelik brut gelirim tahmini tl bazinda 1m750b+
Bu paralari maks 30 yasima kadar kazanabilirim sonrasi belirsiz
30 yasdan sonra ticarete atilmam gerekir
Tamam bu paradan teyzelere ver en iyisi sana gelin bulup evlendirsinler yoksa sen bu yoğun hayatla bulamayacaksın
Dusunmuyorum Şu an birkac sene sonra belki olabilir hem ne para vermesi millet artik takilar benden bilmem ne benden yeterki evlen diyor :D dayim baslik parasini esi takiyi babam dugunu ustlendi 0 masraf oooh miss :D benim isimden dolayi bide dugun 3 gun 3 farkli sehirde olucak 2 sehrin komple masrafini akrabalar karsiliyor ben evlenene kadarda 3 cu sehrinde masrafi cikar mdidjdkdjkdjd
Ya ben pozitif enerji dolu yumos kalpten seven insan ariyorum sevdiklerimede hep zaman ayirdim iyi davrandim misal son sevgilime 8 martta 2 gun boyunca hediye gitti kuryenin biri gelip biri gidiyordu annesine bile cicek aldim kadin bana kocam bile cicek almiyor demis ama o ne yapti ise baslayinca zamanım yok deyip benimle ilgilenmedi.. gerci o ise girmesinede vesile bendimde neyse
Şu şansın çeyreği olsa yeter yaa bütün her şeyi bedavaya getirmişsin sen bayağı dleljdow
Aşk meşk boş bulucaksin helal sut emmis kizi prensesler gibi bakip davranicakain ona zaten insan evladiysa oda sana sevkatini gosterir sever
Ya beni genel olarak aileler sevdikleri icin hayat bana bedava bdjdbdjdjkskd
Misal ben amcamlara misafirlige gittigimde ben kiz kuzenlerimle uyurmusum benim harucimde kimseyi onlarin odasina bile sokmuyorlardi ama herkes beni akrakterimi bildigi ve beni oz evladi olarak gordugu icin
Teyzem bana oglum der erkek evladim yok benim oglum sensin diyor))
Genel olarak guzel bir ailem var
Kız sanki seni kullanmış bence. Birisi hayatında olduysa bir şekilde vakit geçirilirdi benim vakit geçiyor dediğim durum hayatında birinin olmadığı durum. İyi birini bulsan zaten vaktin sorun olacağını çok sanmıyorum iş yerine gidip ziyaret edilir sonuçta. Neyse umarım karşına hayırlı birisi
Sana garip gelicek ama msjsnsks amcalarim babam esleri cocuklari falan bana kardeş ve ya abi der :D babam bana hic ismimle seslenmedi ve ya oglum demedi hatırlamıyorum kardeş der :d
O sırada helal sütü emmiş kız : keşke beni @ROSCOSMOS bulsa dknwjdlw
Hayatımda ilk defa bu kadar akrabaları tarafından sevileni görüyorum genelde çoğu kim daha çok kazık atacak yarışında oluyor kdpwösje
Ya mesele vakit degilki bana vaktim yok diyor bende diyorumki ben senden daha yogunun vakit dedigin sey zaten yok vakit ayirmak var ha eger ayirmiyorsanda bitmistir dedim bitirdim
Yok be beni seviyorlar :)
Maşallah nazar değmesin güzel bir ailen var hep böyle devam eder umarım. Bir nazar duası oku kendi nazarın değmesin bari
Bizde dayimlarda mustakil ev bir bahcede dayimalrin evi ve 2 dayi oglunun evi var dayimlar genelde buyuk ogullarinda kaliyor kaliyor dedigim genelde kendi evlerinde uyuyorlar oglenleri ama aksamlari ordalar yemek falan isi orada donuyor bude diyger dayi oglu var ben onlara gittigimde bi onun esi bi oburu buraya gel burada kal diyor dusun ben tek kisiyim ama iki evde benim odam hazirlaniyor sbaah iki yerde kahvaltim oluyor birinin evinde kalsam kahvaltiya oburune gitsem kiriliyor genel olarak masAllah nazar degmesin cok guzel ailemiz var gelinlerde masAllah evin kizi gibiler
Bunda haklısın bak iyi yapmışsın. Sonuçta senin yoğun hayatını biliyordu ona rağmen kendisi seçmişken söylenmesi saçma
Ben dua okumayi pek bilmiyorum yasin bile okuyamam benim icin sen okur musun? :D
Bizde aile degerleri cok yuksektir ornegin ben misafirlikteyken dayimlarda kesinlikle sabah erken uyansam bile ses cikarmamaya calisirim cunki ses cikardigim an gelin uyanip dayi oglunuda uyandirip kahvaltiya iniyor genel olarak okadar etik okadar narinlerki akrabalar bildigin insan utaniyor sevgi doluyorsun hepsi kendi kanin canin gibi
Yaaa ne güzel. Nazarım değecek az daha ballandırırsan dksldjsp maşallah maşallah tü tü tü
Ornek buyuk dayi oglunun esine ben dayi oglu derim hangimiz erkek karar ver der bazen bende derimki evde erkek o disarda erkek sensin msjsndkdjd
Aman aman nazar etme ne olur bdhdjidjdidjdu
Saat gec oldu benim icin
Hadi okudum yine iyisin oslsjxlsö
Biz de nazar için 1 fatiha 1 ayetel kürsi 3 nas 3 Felak 3 ihlas okunur ve esneme olursa nazar olduğunu söylerler. Eğer olur da sureleri öğrenirsen okumanı tavsiye ederim ama içinden gelerek oku öyle okumak için okuma yani
Peki o zaman sana hayırlı geceler ve uykular
Oha benim icin okadar zamanini mi harcadin?
Gunoglen :)
Ben yasin bile okumayi bilmiyorum
Ama ogrenicem
Çok bir zamann almıyor ki o kadar hem ağzıma yapışmıyor ya okurum. Nazar değdirmişim de ona okudum say işte
Benim yazdığımda akşamdı amaaaa
Bilemeyebilirsin olabilir yani bir şey deyip yargılamadan ki skemdjlwm elif Ba alıp öğrenirsin hemen çok vaktini almaz öğrenmek diye düşünüyorum sana bağlı biraz. Göz aşinası oluyorsun bir süre sonra öğreniyorsun
Kismet
Sey sen csgo oynuyormusun? Şu an pc arkasindayim
Yok oynamıyorum beceremiyorum oynamayı bir türlü kssmnxsl
Knk sen neler yaşoyorsuuunn 😂
Nebileyim ya psikolojim bozuldu sonzamanlar bu yüzden ksjskskkd
Herkes kızını benimle evlendirmek derdinde benim maks ilişkim 1 ay msksndkkdkdkd
Nie be zıngın mısın 🙄
Çelişki doluyum knk 1 ay sonunda ya ben soğuyorum ya onun ilgisi azalıyor genelde yoğun olduğum dönem geliyor. 1hafta kızı salıyorum sorna hiç zaman ayırasım gelmiyor
Eğlenceli komik genç ve başarılı birisiyim
Alla allaaa bak seen 🙄
Al kızını git de 😂😂
La bikeresinde bide kızını ofise getirmiş yanına oturtmuş kolidordan geçerken farketutm selam bile vermedim kıza bile bakmadım dçkdmdldkdkkdmdkd
Senşn tanıdıklar cok izdivaç izliyorlardı galiba
Sana yazarken bile öylebi gülmüşümki bak harfler kaymış çdkdmdlmsld
Senin vay haline vazgeçmezler bunlar
O dediğim teyze 1 senedir ısrarcı :D
Hatta 17 imdeykende galiba diyordu benim böyle böyle kızım diye kadın 3 senedir kızım diyor :D
Allah bağışlasın de hep hahaha delirsin
Aa msksmskskks çok iyi fikir :D
Öylede desem arkamdan bu şerefsiz diye laf çıkarırlar ksiskosks böyle iyi herkes beni evladı gibi seviyor
Hahah öylesine böyle cevap nabacan
Kanki olmaz onlar finansçı sonra sinir olup şirketi batırırlar ya dkdkskoskdldld
Ne şirketi bea
Elektronik sektörü
Anladım bol kazançlar
Teşekkür ederim kankam 🙂