Bana mi böyle denk geliyor anlamıyorum. Ciddi istiyorum oralı olan yok. Hep gezmek tozmak istiyorlar
Bana mi böyle denk geliyor anlamıyorum. Ciddi istiyorum oralı olan yok. Hep gezmek tozmak istiyorlar
Sayın üye;
Bu hatanın sizden kaynaklanmadığını biliyorum ama sistem uzun zamandır bir hata yaparak pek çok soruyu aslında kadın-erkek eşitliğiyle hiçbir ilgisi olmasa bile "kızlar bir adım öne" kategorisine atıyor ve sizin sorunuzu da oraya atmış. Halbuki sizin sorunuz apayrı bir kategoride olmalıydı.
Bu soru burada kaldığı müddetçe maalesef doğru kitleye yani sizin sorunuz gibi soruları görmek için aş ilişkileri kategorisine gören kullanıcılara ulaşamaz.
Sorunun sebebi siz olmasanız da çözümü sizde. Bu sorunun doğru yere taşınması adına eğer telefondan erişim sağlıyorsanız yapacağınız şey önce bu sorunun adresini kopyalamak ve yukarıda sol tarafta 3 adet yatay çizgi var oraya tıklayınca çıkan sayfada en aşağıda iletişim yazıyor oraya bu sorunun linkini açılan mesaj penceresine yapıştırıp açıklama olarak da bu soru yanlışlıkla kızlar bir adım öne kategorisine alınmış lütfen doğru kategoriye yani aşk ilişkileri kategorisine alınsın diye yazarak göndermek.
Kimse artık evlenmek istemiyor senlik bir şey değil.
Geneli böyle ya
Evet hepimiz öyleyiz ben insanları kandırmıyorum en baştan söylüyorum :))
Çünkü kendileri o sorumluluğu alamayacak kadar beyinleri küçük. Çünkü seçenek var doyumsuz. Seni kadını değil anneleri olarak gördükleri anda ortalıktan yok olmayı severler. Doyumsuz erkek çok fazla vardır. Doyumsuz kadında türemiştir bu zamanda. Ben sana diyeceğim paran da varsa gez toz Allah aşkına ülke dışına çık ayakların üzerinde dur karşına zaten çıkar be ama insan bazen sev yaşlı olabiliyor ihtiyaç da olabiliyor özellikle 20'li yaşlarda daha fazla oluyor
bizimki nasip artık bacım..
Merhaba 🌸
Şöyle söyleyeyim, bu hisleri o kadar iyi anlıyorum ki… Ben de bir dönem “kariyerim var, kendime bakıyorum, karakterim de sağlam, neden ciddi düşünen kimse yok?” diye çok sorguladım. Hep ilişkiden sadece eğlenmeyi, gezip tozmayı anlayanlar çıktı karşıma.
Sonra şunu fark ettim: Ciddi ilişki isteğini en başta net söyleyince, zaten niyeti ciddi olmayanlar hızlıca eleniyor. Bu önce canını sıkıyor ama aslında sana zaman kazandırıyor. Bir de güçlü, kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan çekinen ciddi bir kitle var, bu da senin değerini düşürmüyor, tam tersine seviyeni yükseltiyor ✨
Kendini sorgulamak yerine, “ben ne istiyorum, nasıl bir ilişki istiyorum?” sorusuna odaklan. Sen net oldukça, karşına çıkanlar da daha netleşecek. Güzel, kariyer sahibi ve ne istediğini bilen bir kadın olmak büyük avantaj, sadece doğru insanla henüz kesişmemiş olabilirsin. Vazgeçme, standardını düşürme ✨
Sen ciddi bir ilişkiyi hak eden taraftasın, bunu unutma. ♥️
#BirAdımÖne
Cevap
26Cevap
Artık evlenmek isteyen yok bitti yani
Herkes takılmalık hayat istiyor
Gamsız kedersiz insanlar çoğaldı
Bu gün geziyim eğleniyim de ne olursa olsun havasındalar
Evlenip de dertsiz başıma dertmi alıyım diyenlere çoğaldı
Kariyerin ne merak ettim 🙂
cesaretsiz insan dolu ortalık kadın erkek fark etmiyor.
Kesinlikle
kendi motivasyonu düşürme Erkeğe cesaret yakısır.
Erkeklerden sayıca daha fazla rahat ve istediği gibi hayat yaşayan kadınlar varken kolay kolay erkeklerin evleneceklerini zannetmiyorum.
Benim de iyi kariyerim var. ama dediklerinin karşı cins olanları yani senin cinslerin de bana denk geliyor. imtihan işte. elimizde değil
az tebessüm ediyorsundur yersiz bir hava vardır hal hareketlerinde.
Aaaa kariyer çok güzel bişe senin nedense 20 defa evlenmen lasımdı şimdiye kadar :(
doğru kişileri bulmuyorsun bence. kriterleriin bu durumu yaşatıyor olabilir mi?
Olabilir
kriterlerlerin ne?
Çok var
bir kaçı ne mesela?
madem niyetin evlilik. kriterlerini belirle, kafana göre olanı al, kaptı kaçtı yap. hiç naz trip o gelsin adım atsın uğraşma
Bu kadar verici kızın içinde erkek olsan sen de evlenmek istemezdin
Bi problem vardır illaki
Nerede
Haklısın
Ailene söyle buldun birini
Ülkede evlenecek erkek yok lnka
Nasip kısmet birgün sizede olur inşaallah
doğru kişi gelmedi demek
gez toz sende işte ne güzel
Belki de dışarı karşı soguksundur
Kapalimisin sen
Hayr
Nedendir kimse seni istemiyor
Seven erkek bile istemiyor nasıl oluyorsa benim için ağlayan erkek bile
Cekingensin galiba
yaşın kaç ki?
27
Zamane insanları öyle ama sonu yok bilmiyorlar bekle şu an sakince senin olan seni bulacaktır
Maddi olarak senden az kazandıkları için
Alakası yok
Peki
Sıkıntı sende mi onda mı
Onda yaş gelmş 35 ben 26yim
Sevgili misiniz
Görücü usulü bak kesin evlenirsin😁
Yaw he he
Kısmet bu iş
Ucari gorunuyorsundur
sev yeter..
Kriterlerin neler